עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק טרמנלטק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שק כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע... אני אשמח שתציעו לי לוח אם אולי אחר או כרטיס מסך הבעיה פה היא כמובן עד סכום כולל של 800 שקל לשלושת החלקים לוח-אם כרטיס…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by taltola,

היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  3. המפרט מבוסס AMD , רמקולים חייב ATP3 , מסך MAG 796FD2 וחייב מKSP מכוון שחבר שלי לא רוצה לנסוע יותר מדי.... אחרי הכל דלק זה גם כסף. , מקלדת ועכבר אפשר לשים רגילים של מיקרוסופט... אבל הנה זה מה שחשבתי עליו : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2600+(333) 600 1 600 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 540 1 540 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Samsung 540 1 540 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 2070 1 2070 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 460 1 460 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??…

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. מדובר במחשב שמיועד לאינטרנט ומקום אחסון. אני צריך המלצה ללוח אם(כרטיס מסך מובנה), מעבד(עדיף עם קירור) וזכרונות. לא מתוכנן OC. הכוננים הקשיחים קצת מיושנים אז אם אפשר שיהיה כמה חיבורי ATA לצד חיבורי SATA. 500W ג'נרי, יש לי שניים כאלו אם אחד לא יתאים. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  5. תקציב המקסימאלי: 10,000 ₪ א) האם אפשר לנצל הכל או לנסות לחסוך: אפשר לנצל הכל ב) חריגה: עד 15,000 ₪ סך הכל שימושי המחשב: א) גיימינג ב-4K ב-60FPS לפחות. ב) צילום מסך ומשחקים ב-4K. ג) עריכת וידאו (Sony Vegas Pro ו-Adobe After Effects) ב-4K. ד) תכנות (Microsoft Visual Studio ו-Android Studio) משחקים לדוגמא: GTA V, Just Cause 3, Minecraft with Modpacks like FTB הרזולוציה המקסימלית: 4K הגדרות גרפיות: מקסימליות צורך בציוד היקפי: מיקרופון USB איכותי להקלטות קול בזמן צילום סרטונים. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 4 תכנון ל-Overclock: אין לכלול מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת מחשב: בחנות …

• 57 תגובות
    • 11.5k צפיות
  6. במבצע עם 3 שנים אחריות קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= שמתי לב ששהמחשב מגיע עם 1 ג'יגה בסלוט אחד ולכן ההרחבה ל- 2 גיגה זולה יחסית המעבד הוא מסדרה 5200 כלומר כפול ליבה . לגבי הכרטיס זכרון הדיעות חלוקות לגבי הצורך שלו ויתכן שבאמת הוא מיותר ( עובדים עם קבצים של RAW ו TIFF) הוא מגיע עם ויסטה פרמים אני מניח שנעביר אותו ל-XP התלבטתי בינו לבין הדגם של DELL עם המעבד 7200 בסוף החלטנו שהשירות של IBM מכריע את הכף . התקשרתי ל- 2 המעבדות IBM היו קלים להשגה ונכונים לעזור נקודה נוספת היא שכנראה עקב ויסטה הניידים יצטרכו מעבדים וכרטיסי זכרון חזקים יותר והחברות מנסות להיפטר מהמחשבים הנוכחיים במבצעים שהם מריצים ולכן יתכן שכדאי לחכות כמה חודשים…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

יש לי נייד(הנ"ל) יש שם את המאיץ הגרפי של אינטל+Radeon HD 7730M,המחשב מריץ Win 8.אני לא מצליח לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך.כל דרייבר שאני מוריד שנועד לכרטיס הנ"ל ול win 8 -לא נכתב בשביל win 8! AMD גם לא מזהה שיש במחשב את הכרטיס שלהם(תוכנות צד שלישי כן מזהות כמו gpu-z וכדומה) ואז אני לא יכול להתקין את הדריברים ולא את ה control center.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד ב2.5K מקסימום 3K. המחשב יהיה כמחשב נוסף ונייד , חשוב שיהיה לו תקן N כי יעבור הרבה מידע דרכו דרך הרשת הביתית. האם יש אופצייה לקנות נייד בלי סוללה ? פשוט עדיף לחסוך את הכסף וכבר להביא סוללה 8-9 תאים , לא? האם זה כ"כ בולט ומכוער? HDMI זה בשביל לחבר ל LCD מידי פעם ולראות סרטים בHD. וכמובן שאר הדרישות הרגילות מינימום 2GB פנימי וכו'... תודה וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by aviados,

חברים שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש לא כולל מסך רק שיש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס INTEL או מחשב מבוסס AMD אם תוכלו לתת לי מפרטים של שניהם ולהגיד לי מה יותר טוב אני ישמח והמחשב משמש למשחקים ואינטרנט

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by oren99,

לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  12. שלום לכולם! מחפש מפרט עבור מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים. מעוניין במשהו טוב ואמין שישאר איתי לשנים הקרובות. להלן הבקשות: 1. מה התקציב המקסימלי ? 3.5K גמיש. ניתן לחרוג קצת כראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות (פיתוח WEB), מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. - רמקולים עם סאונד טוב (רצוי למשהו ברמה של Altec Lansing ATP3 שיש לי עכשיו). - מסך (כנראה בגודל 24", כנראה העדפה לDELL אבל פתוח להצעות), חשוב שיהיה באיכות טובה, משהו ברמה של ה- DELL 2209WA שיש לי כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by davidpo,

מעבד: Intel Core i7-920 גוף קירור למעבד: Thermalright IFX-14 775 + Silent 120mm fan לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme זיכרון פנימי: CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8 דיסק קשיח: Seagate ST31500341AS 3.5" 1500GB SATA2 32MB 7200 צורב: LG GSA-GH22L X22 IDE DVD כרטיס מסך: TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe כרטיס רשת: Onboard - מובנה על הלוח אם מארז: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower ספק כח: Corsair HX750W אל פסק: ADVICE PRPC1050 מקלדת+עכבר: GIGABYTE GK-KM6000 רמקולים: Logitech S220 המחשב עולה כ8500 ש"ח! אתם חושבים שיש משהו שעדיף לשפר?, אני מוכן להשקיע עליו עד עוד כ1500 ש"ח!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by E-Li-T,

אז אחרי שבדקתי והתייעצתי עוד קצת החלטתי לרדת מסדרת ה i3 ולהישאר עם Dual Core השימוש שיעשה במחשב הזה יהיה בסיסי, לרוב גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וקצת סרטים. זה המפרט שהרכבתי. האם יש חוסר תאימות בין החלקים? רכיב מיותר שלא אראה את הביצועים שלו בגלל שרכיב אחר מעכב אותו? רציתי להוריד את הכרטיס מסך אבל לא הצלחתי להבין אם בלוח אם יש יציאת DVI משלו. האם ספק 500W מיותר ואפשר להסתפק ב 450W ? אם אתם מציעים לי מפרט חדש, בבקשה תישארו עם החברות שצויינו. (למרות שאעדיף שפשוט תגידו לי מה לשנות במפרט הזה ) תודה! מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1259 ThermalTake TurboFan 140mm 800rpm~1200rpm 16dBA, יחידות 1 ₪7…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחברה. ברשותה מחשב בן שנה וחצי, נרכש ככל הנראה מאייבורי. היא אינה יודעת מפרט מדוייק - רק זוכרת שהמעבד הוא של 1.8. היא תוהה אם היא יכולה לשדרג מחשב כזה כך שיתאים ל- SIMS3 עפ"י הפרטים באתר הבא - http://www.thesims3.com/game/systemreq - מערכת הפעלה XPSP3. היא צריכה לטעמי מחשב שיענה על יותר מדרישות המינימום - כיום שימוש עיקרי אינטרנט וקצת אופיס. מה המשמעות של שדרוג כזה? אפשרי על מחשב בגיל הנ"ל - ע"ס ההיכרות עם מפרטי אייבורי, או שעדיף מחשב חדש? ניתן לפחות להחליף את המעבד על הלוח הקיים או לוח פלוס מעבד בתוך המארז הקיים? וכמובן, כל זה בסכום של עד גג 1500 ש"ח למרות שהיא מעדיפה בפחות אם ניתן. כל מידע אחר או שאלות שאני יכולה להפנות אליה בהקשר לזה, אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. אוקיי חבר'ה אני חדש פה מישהו שלח לי את הפורום כי הייתי צריך מפרט.. בקיצור חברים אני צריך מפרט למחשב חדש וחזקק על בסיס amd 64 3500+ אממ ליצירת מוזיקה עכשיו אני צריך מעבד חזק ולוח אמ טוב וזיכרונות בקיצור הכל ומי שמבין בכרטיסי קול גם חשוב.. אני צריך כרטיס קול חזק.. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5,000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי,לנסות לצמצם כמה שיותר2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים FULL HD פוטושופ פלאש אופייס 2010 וינדוס7 64BIT משחקים הכי חדשים שיש בשוק א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים והכי חזקים * לאילו הגדרות גרפיות המ…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. רוב הדברים החשובים כתובים בכותרת. משקי רשת די כבדים (BF2, CoD2) מוזיקה סרטים הורדות אז צריך מעבד חזק (כפול ליבה. עם אפשרות לאובר קלוק) , כרטיס גרפיקה חזק (7900 משו, אני כבר לא מעודכן, או של החברה השניה), זיכרון 1.5 GB או אפילו 2... 250 GB כונן קשיח נראה לי שMaxtor DiamondMax 10 זה טוב, מהביקורת... יהיה אובר קלוק קטן, אז גם צריך קירור נפרד. אבל שיהיה שקט.... אין צורך במיקלדת ועכבר, יש צורך ברמקולים ומסך אני עדיין בודק... תקציב: 7500 שקל, +-... תודה רבה בהקדם, RegMan

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. דודה שלי (36) מעוניינת לרכוש מחשב, והיא פנתה אלי בבקשה לבחור לה מחשב בתקציב 1500 ללא ציוד הקפי. אני הצעתי לה להגדיל את התקציב ל-2500. מה אתם אומרים? שווה בשביל המחשב הבא להוסיף 1,000 ש"ח? השימושים שלה במחשב הם גלישה באינטרנט, עבודה במסמכי אופיס, שימוש בתוכנות שיתוף קבצים, נגינת מוזיקה וצריבתם, צפייה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שימוש בתוכנות מסרים מידיים, שליחת וקבלת דוא"ל ושאר השימושיים הביתיים הפשוטים. אני לא חושב שהיא תשחק במשחקי מחשב תלת מימדיים או תצפה בסרטי DVD, אבל לפחות לדעתי האישית, זאת לא סיבה לקנות כרטיס מסך OnBoard. לא? עוד משהו - לדעתי, רצוי לקנות לוח אם (ושאר רכיבים) שיתמוך (שיתמכו) בטכנולוגיות החדשות, שבמידה והיא תרצה לשדרג את המחשב בעתיד (להוסיף זיכרון, להחליף…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. האם זה שינוי רק במהירות המעבד? 533 במקום 667? האם שינוי זה יורגש?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אני מחפש מחשב נייד לאחותי ואני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים: HP Compaq Presario CQ60-220EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1097 או Lenovo 3000 N500 4233-72G http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=605 השוני בניהם: ה- HP מגיע עם מערכת הפעלה Vista Home Premium ו 160GB דיסק קשיח בעוד ה-Lenovo מגיע עם Windows Vista Basic ו 250GB דיסק קשיח שניהם מגיעים עם אחריות שנה. השימושים של המחשב יהיו: אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. מה מבינהם עדיף? אם יש לכם הצעה אחרת, במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , גלישה ביתית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר כנראה לטלוויזיה 37' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. האם יש דגם של מחשב נייד שניתן לחבר אילו עוד שני מסכים כך שיהיו 3 מסכים פעילים בו זמנית. שימושי המחשב מסחר בבורס + תיכנות אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. בSKYPC המליצו לי לבנות את המדיה סנטר עם מעבד AMD. האם יש מניעה לקחת מחשבים עם מעבדי AMD ? עד היום כל המחשבים שהיו לי היו מבוססי INTEL והחזיקו שנים ללא בעיות מיוחדות. אני מעונין במחשב שישרת אותי שנים רבות (תאורטית 6 שנים) האם מעבדי AMD אמינים? האם לאורך השנים הביצועים שלהם יורדים? תודה גל מפרט שאני מעונין ועומד במסגרת התקציב מעבד AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box קרור למעבד: קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 LP הקרור המושלם למערכת HTPC שקט במיוחד !! לוח אם GA-MA78GM-UD2H זיכרון נפח + מהירות: G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT זיכרון 2GB מהיר ביותר !! דיסק קשיח יצרן: Seagate נפח ומהירות: 250GB 7200RPM 16MB SATA2 דיסק קשיח בנפח 250GB ובמהירות 16…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by Milad Mattar,

שלום לכם אני מעוניין לקנות סמארטפון LeEco Pro 3 ויש לי שתי שאלות : איך אני עושה זאת? והאם זה טלפון טוב ואמין? תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.