ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בכמה אתם מעריכים את השילוש הבא.. מעבד: AMD FX9370 לוח: ASUS 990FX SABERTOOTH R2.0 זיכרונות: G.SKILL 3X8GB DDR3 RIPJAWS X
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב לחבר בעיקר לגיימינג בלי עבודות וידאו וכדומה, הוא מריץ מסך של 27אינץ' עם רזלוציה של 1440. אפשר בלי דיסק קשיח, אך חייב SSD. אין דרישות מיוחדות פרט לכך. רוצה להזמין ולהרכיב בחנות אחת, ככל הנראה ksp/ivory אלא אם יש לכם המלצות אחרות איך המפרט הבא? מארז: Corsair Carbide Series 100R בצבע שחור ספק: Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W לוח אם: לוח אם Asus B85M-G מעבד: Intel Core i5-4690 Haswell Tray מאורר למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 EVO ססד: Corsair Force LS 240GB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz כ.מסך: MSI AMD Radeon R9 390 Gaming מחיר 4842 באייבורי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני משתמש במחשב בתור מחשב שעובד קבוע, זאת אומרת שאני מנתק את הסוללה ממנו ומשאיר אותו עובד רק בעזרת החשמל. שמתי לב שאם אני מנתק את הסוללה ומשאיר אותו מחובר לחשמל ביצועיי המעבד יורדים דרסטית (המעבד לא עולה יותר גבוהה מ0.77GHZ) האם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ביצועים מקסימליים גם כאשר הסוללה לא מחוברת (כמובן שבצריכת החשמל של הwindows הגדרתי שצריכת החשמל תהיה 100%) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ב4000 שקל. הולך לשמש למשחקים ופוטושופ. כרגע יש לי 2 הצעות למפרטים קצת שונים הקטע שאחד חורג מהתקציב ואני לא רוצה לעבור רק אם אין ברירה. שני המפרטים: http://imgur.com/a/QA54S הראשון KSP ב4300 והשני מחנות מקומית שמציע ב3900 אבל עם חלקים טיפה שונים השאלה אם הם ההתפשרות הזאת של ה400 שקל קריטית או לא. *אני מכרמיאל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאישתי מחשב נייד שח אסוס בעל המפרט הבא [TABLE] [TR] [TD=width: 136] מעבד [/TD] [TD=width: 554] Intel® Core™ i3-3110M (2.4GHz) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] זיכרון [/TD] [TD=width: 554] 4 GB DDR3 1600 MHz SDRAM [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] כונן קשיח [/TD] [TD=width: 554] 750GB 5400rpm SATA [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 136] מסך [/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הוצע לי הכונן הנ"ל Intel SSDSA2BW160G3H 160GB אינטל למחשב של levovo. המחשב מגיע בגדול עם כונן של 1TRA אבל הוצע לי להחליף לSSD המצוין כאן בתוספת של 350 ש"ח. העניין הוא שנראה לי שהכוננים האלה כבר ישנים.. לא? עדיין מייצרים אותם בכלל? בכל מקרה אשמח לעצתכם והאם משתלם לי לקנות אותו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כשאני מסתכל בDevice manager אני רואה שני כרטיסי מסך שפועלים במחשב: 1. משו פשוט של Intel 2. Navidia GTX 960M הכרטיס אמור להיות ממש טוב אבל משום מה יש לי לפעמים קריסות קטנות. מעבר לזה המחשב אמור להיות ממש חזק יחסית (i7, 16RAM, 512SSD) אבל אני רואה שאם אני מנסה להריץ משחק כבד יחסית כמו the witcher 3 המחשב פשוט לא עומד בזה גם אם אני מריץ על הגרפיקה הכי נמוכה. יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש בשנייהם במקביל והכרטיס מסך של Intel יוצר לי צוואר בקבוק?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש dell xps 13 מהמוכר בקישור הזה, ואשמח לשאול כמה שאלות לגבי העניין: 1. מה המשמעות של Certified Refurbished? האם במחיר הנמוך יחסית מתגלם סיכוי לבעיות? 2. האם מחשב שנקנה בחו"ל מקבל תמיכה טכנית גם בישראל? 3. האם אפשר להעריך כמה בערך יהיה המס שיגבה בישראל על המחשב? 4. האם יש מחשב אחר בקטגוריית 13-14 אינץ', דק ומתאים לסטודנטים שמהווה תחרות ראויה למחשב הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, הסוללה בנייד שלי שבקה חיים בלי חיבור ישיר לחשמל המחשב נכבה. אני לא יודע איזו סוללה אני צריך לקנות וכמובן אפשר גם תואם. אני מצרף צילום של הסוללה אני כמובן אשמח לתחליפי ואם יש קישור לאיי ביי גם יעזור. המון תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב hp pavilion 15 e051se במחשב יש כרטיס רשת שהגיע עם המחשב ralink rt 2390 הכרטיס לא תומך בdoual band ולא קולט 5ghz האם החלפת כרטיס רשת למחשב היא תהליך פשוט? (האם פשוט צריך להחליף את הכרטיס וזהו... כמו בram) האם 7265ac יתמוך במחשב שלי?? (או 7260ac) האם הכרטיס הזה ישפר את איכות קליטת האינטרנט בהשוואה לכרטיס הקיים (המחשב מתנתק יחסית הרבה מהאינטרנט ואיכות הקליטה לא ממש טובה) כמה אמור לעלות כרטיס רשת? תודה מראש:-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
i5-4670K3.4 8GBRAM 280X GIGABYTE 7950 HIS Z87X D3H HDD - 2.5 TERA - 4 HDD NOCTUA D14H ( 2 FANS( 750W - SEASONIC
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , השימושים הם 4K עתידי , כונן SSD של 60GB יש לי, מעבד: 1719 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 לוח אם: 670 ₪ - * חדש במבצע * - Gigabyte GA-Z170-HD3P (USB 3.1) S1151 זכרון: 549 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Transcend DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 3490 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980Ti G1 GAMING 1190Mhz 6GB DDR5 דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 579 ₪ - * מבצע * - Zalman Z3 Plus Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE קירור אוויר למעבד: 190 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B מחיר סופי: למזומן 7466 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 7615 ₪ איך?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהלפטופ שלי נהיה איטי להחריד, בעיות בבוט (תקוע על הלוגו של לנובו), תקוע בכיבוי ואיטיות בכניסה למצב שינה ויציאה ממנה (Sleep) אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין clean install את windows 8.1. כמה שאלות: א. איך נכנסים ל-BIOS של הלפטופ? בשביל לשנות ב-Boot Priority ב. האם windows 8.1 תומך בכל הדרייברים? ג. מה יש במחיצה "Lenovo"? להשאיר אותה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הלך ואני צריך דחוף מחשב חדש. -כרגע אני מעוניין במחשב עם כרטיס מסך מובנה אבל שתהיה לי אפשרות להוסיף בעתיד ולהפוך את זה למחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים. -אני מעוניין לייעד את המחשב להרבה זמן +5 שנים. המחשב הקודם החזיק לי 6 שנים. -כמו כן, רציתי לדעת אם לשימושים שלי שווה לי לקנות מחשב DDR4 והמעבדים החדשים או שמספיק התצורה הישנה יותר. 1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם זה לא יפגע בדרישות שלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD(חיבור HDMI), עבודה עם תוכנות מסדי נתונים ותכנות. א) במידה …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מיועד לשימוש בלימודים בבית ספר למוזיקה ולכן חשוב שיתאים גם לתוכנות הקלטה ועריכת אודיו כמו CUBASE לדוגמא. שמתי עיין על ZENBOOK דגם UX305LA אלא שהדגם עם מעבד I5 אזל במלאי איפה שחיפשתי. יש לי אפשרות לרכוש באילת בשבוע הבא. גודל רצוי הוא 13.3-14 ומשקל פחות מ1.5 קילו. לא צריך טאצ'. מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, syszone בנה לי פה מפרט דרך פלונטר, http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 ונאמר לי שם שאין להם במלאי את הSSD של CRUICAL שנבחר במפרט, אך יש להם SSD של SANDISK מדגם X300, השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בינהם שכדאי שבשבילו אחכה לCRUICAL או שזה לא משמעותי ואפשר להחליף? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובתור המחשב האישי לשנים הקרובות. התקציב שלי הוא כ-5k, ניתן לחרוג אם זה נותן תמורה משמעותית. * מטרות המחשב? ** אינטרנט ואופיס ** משחקים קלים. אפשר להגיד casual gaming, לא shooter-ים כבדים אבל כן אשמח להריץ עליו משחקי אסטרטגיה או פלטפורמה ממוצעים. אני חושב שה-Intel Integrated Graphics שמגיעים עם i5/7 אמורים להספיק אבל אשמח לדעת אם אני טועה. ** צפיה בסרטים וסדרות. ** עבודה עם קוד ב-Visual Studio ו-Matlab. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע מה ההבדל בין מסך מאט למבריק ומה מומלץ לאיזה צורך אבל אני מניח שמסך גדול יהיה בזבוז כי אני תמיד יכול לחבר את זה למסך מחשב בבית אז אני מניח ש-"13 אמור להספיק לעבודה עם מסמכים וקו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-