ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להתייחסותכם לגבי המחשבים הניידים הבאים.. מחפש מחשב נייד בתקציב של 2000 שח בערך, למטרות אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. ללא דרישות מיוחדות. אז מצאתי הרבה אופציות, ולא ברור לי מה ערכן. אשמח להתייחסותכם לאופציות הבאות או לחלקן. המון תודה מראש על הסבלנות והניסיון לעזור.. הכל דומה.. לא ברור מה לבחור.. 1. זה קצת מיוחד.. מה זה בכלל? יכול להיות כזה מיוחד וזול? המעבד פה נראה לי פחות טוב לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=131081 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11184 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9783 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11202 5. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12176 6. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9880 7. ht…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של חברת אסוס.דגם נטבוק האם מומלץ להוציא את הסוללה? השימוש העיקרי הוא בבית. ואני רוצה לשמור על הסוללה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי, השאלה כמה אני יכול להציע עליו בעקרון אני לא זוכר בפרוטרוט על המחשב... זה לוח אמ של ג'יגה בייט intel core i5 3470 3.2 ddr 8 gb 1600 nvidia gforce gtx 560 הארדיסק 500 ג'יגה ספק כוח של זלמן אם אני צריך לתת עוד פרטים אשמח לדעת מה הפרטים, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 1 LITE ON CDROM X 52 Retail 113 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 484 2 Corsair 256MB PC 3200 C3 Value 553 1 Epox EP-4PDAI Intel 865PE 582 ש"ח 1 198 LG 52X32X52 OEMזמין במלאי מיידי 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 70 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Green Screwless 345 ש"ח 1 149 Tsunami 350 Watt למפרט זה חסר מסך וציוד היקפי אבל כרגע ב 5500 , זה נראה טוב?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 556 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 631 כרטיס מסך : BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1733 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 427 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 171 כונני דיסקטים : SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤ 45 כונן DVD : LG DVD-ROM 16X48 - GDR--8164B(B) - BULK ¤ 117 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 417 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-FSCA1ANS ¤ 631 סה"כ כל המוצרים…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני די בטוח שהנושא לא שייך לפורום הזה, אבל לא מצאתי פרום מתאים יותר במערכת. אני עומד לצאת לשנת שרות ולאחר מכן לשרות של שלוש שנים בצה"ל. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שילווה אותי בתקופה הזו בשביל לשמור על היכולות המוזיקליות שלי - אף לקדם אותן, וישרת אותי בעיקר בתחום המוזיקה... זאת אומרת, הקלטות, עיבוד סאונד וכו'... אני יודע שליעוד שכזה דרוש מחשב חזק ויעיל, וכמו שאתם רואים, מעבר לזה אני לא יודע הרבה. הייתי רוצה... 1. המלצות למחשבים ניידים שעונים על הדרישות שלי. 2. עצות וחוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם מחשבים ניידים בתחום עריכת הסאונד והמוזיקה. 3. עזרה בהתמודדות עם חוסר הידע שלי בתחום. דברים רלוונטיים נוספים... שאני גם עוסק בעיצוב גרפי ואומנות, כך שאם המחשב יתאים גם לתחום …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס שנקנה לפני 4 שנים. המחשב במצב שמור . דגם: K52JC מחשב בידור ומדיה ומתאים לגרפיקה ומשחקים , גודל מסך 15.6"'זכרון 4GBDDR3 , דיסק קשיח 500 GBמעבד Intel® Core™ i5-450M Processor (3M cache, 2.40 GHz)סוללה 6 תאים ליתיום , מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-Bitכרטיס מסך NVI יש כאן עוד פרטים על המחשב: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=5214 המחשב נקנה באזור 5000 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD + חיבור לטלויזיה 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הלפטופ הזה היום: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=4164 אני לא גיימר כבד, אולי משחקון פה ושם, קצת פוטושופ, אינטרנט וסרטים - המחשב הזה טוב?... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי. קרובה שלי מתחילה לימודי גננות, ובמסגרת הלימודים זקוקה למחשב נייד לצורך עבודות גרפיקה קלות. עכשיו, נכון שאמרו לה שהיא תצטרך להתקין Photoshop, Coreldraw וגם Illustrator, אבל לעניות דעתי - לא מדובר בגרפיקה באמת ברמה גבוהה. אשמח לשמוע הצעות למפרט שלא יעלו על הסכום של 3500-3700 ש"ח (כל שקל חשוב, ולכן אם ניתן לקצץ - נראה לי שעדיף). בינתיים היא קיבלה כבר הצעה מחנות, המצ"ב. אשמח לשמוע דעתכם על המפרט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני רוצה לבנות שרת NAS בשביל לאחסן את עבודות ותוכנות שאני עובד איתם 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך (במיוחד מכיוון הHDD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיבוי עבודות, סרטים, מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יהיה מחובר למסך 18.5'' ברזולוציה של 1366X768 - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות - בגדול לא צריך כרטיס מסך אפשר להש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימדי? ישמש אותי כסטודנט + לצורך עיבוד תמונות/ * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת מוארת. * משקל רצוי? בשאיפה עד 2 ק"ג - אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 5 שע…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולי זה יותר מידי כסף לבזבז על מחשב חדש ואולי זה לא הזמן הנכון לקנות מחשב חדש אבל בואו נראה מה יצא לנו!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב לשימוש כללי מבוסס AMD, ללא מסך וללא ציוד הקפי, עד 2400 ש"ח (רצוי לא לחרוג). אין דרישות רעש, HD של חצי טרה יספיק, 4 גיגה זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה. אני אישית אהבתי את הלוח הזה והייתי רוצה שהוא יכלל במפרט. אני מתכנן לקנות בנוסף לזה מסך ב900 ומשהו ש"ח ומערכת הפעלה WIN 7 home premium ב500 ש"ח, לכן אני מעדיף לא לעבור את מגבלת התקציב של ה2.4K. רק אם זה בשביל רכיב ממש משתלם. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, 1. המחשב שלי בן 7 והגיע הזמן לשדרג, יש לי מערכת קירור מים Custom Loop שאני מתכנן להשתמש בחלק מהרכיבים שלה במחשב החדש. 2. המחשב משמש אותי לעבודה משרדית ביום יום, ולעיתים גיימינג (בינתיים ברזולוציה של 3440x1440 בקצב של 60Hz). 3. מתוכנן לשדרוג למסך, מקווה להישאר ברזולוציה דומה אבל עם 144Hz. 4. אני מתלבט בין רכישה של המפרט הבא לבין המתנה למעבדי אינטל דור 10 ולכרטיס מסך אנוידיה 3080Ti. לפי כל מה שקראתי ההרכזה צפוייה ממש בקרוב... אולי מיד אחרי תקופת הקורונה. המפרט: Intel i7-9700KF 16GB X 4 (64GB Total) DDR4 3600Mhz CL16 Intel 660p 2TB SSD Samsung 970 EVO Pro 500GB SSD Asus 2080Ti כל הרכיבים הנ"ל י…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות נייד ושמתי עין על ה - Dell Inspiron 6400 - ATI. אני רוצה את המחשב לעבודה עם גרפיקה, לא למשחקים. כמה שאלות: 1. ראיתי שאין יציאת DVI - האם אפשר לקנות תחנת עגינה עם DVI למחשב הזה? ברפרוף באתר של Dell לא מצאתי. האם עדכון התמונה בעבודה דרך תחנת עגינה יותר איטי מאשר במחשבים עם יציאת DVI ? 2. איך איכות המסך של המחשב? ראיתי ביקורות גרועות. מה משמעות ה - TrueLife? תודה, תום
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחר קבלה של כמה מפרטים וכמה רעיונות והכל רכשתי לי בנתיים פלייסטישן 2 שיספק לי את מטרת המשחקים, אני לא חובב דום 3 ומשחקים דומים ולדעתי פלייסטישן מספק חוויה משחק יותר גדולה. אז לסיכום החלטתי לרכוש מחשב חזק כלכך האפשר אם אפשרות למשחקים כבדים בעתיד. אני מעוניין במעבד כפול ליבה- כאשר אני מעדיף שהוא יהיה אינטל ומעדיף גם **9 על פני **8, בזכרון 1 גיגה ddr2במהירות 800MHZ בסטיק אחד, לוח אם שתומך בקרוס-פייר ודיסק קשיח של מינימום 160 גיגה עם עדיפות ל250 גיגה. אני לא זקוק למסך וכרטיס מסך אני רוצה שיהיה כרטיס מסך סבבה למקרה שאני ירצה לשחק ולא כרטיס מסך ממש זבל, ובהמשך אולי אני יוסיף אחד חזק. השימושים העיקרים שלי במחשב הם הורדות, תוכנות, מוזיקה (עריכת מוזיקה לפעמים), וידיאו (עריכת…
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הדגם HP Pavilion dv5-1060ej והנה לינק עם מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=657 אני באמת באמת אשמח לשמוע מה אתם חושבים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-