ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 1x AMD ATHLON XP 1800 + FAN 1x ARCTIC SILVER 3 1x Gigabyte GA-7VAX KT 400 1x TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 1x WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 1x Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB 1x BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 1x TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 1x NORTON ANTIVIRUS 2003 OEM 1x WINDOWS XP Home Edition - English Enable -oem 1x הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה סך הכל: 4,811 ש"ח אני חושב על להוסיף עוד מאורר למארז (אחד זה לא מספיק), אמרו לי שיש שם מקום ל120 מ"מ, האם אפשר להכניס לשם 80מ"מ? וכמה רעש מייצר המאורר שבמארז? וכמובן אני רוצה את דעותכם על המפרט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הנייד הבא כ- 4 שנים (פרופיל) - Acer 5920G 15.6" T9500@2.8GHz G.Skill DDRII 4GB 8600GT 512MB@ 20% OC Sandisk Ultra SSD 240GB Intel 5300AGN הנייד מאוד חזק ומהיר, אך משחקים חדשים הכרטיס מסך כבר לא ממש סוחב, וחסרים לי פונקציות שקיימות בניידים החדשים. הדרישות שלי הן כדלקמן (אין חשיבות לסדר): - מסך 14-15.6 אינצ' בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. - כניסת eSata ו- HDMI. - כרטיס מסך שיסחב משחקים חדשים באופן סביר (למרות שלרוב אני משחק SCII ו- קצת משחקי FPS). - מעבד Quad חזק מסדרת i5/i7. - זיכרון 8GB לפחות. - לפחות 3 כניסות USB, עדיפות ל- USB3. - סוללה סבירה (ביחס לנייד עם מפרט חזק). - מצלמת אינטרנט איכותית. אין חשיבות ל- HDD, היות ויש לי SSD שיעבור אליו. אין העדפה למערכת …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי את חוות דעתכם על המפרט הבא: 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 699.55 ש"ח 1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח 1 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,327.24 ש"ח WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 480.21 ש"ח COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 406.38 ש"ח מה אתם חושבים עליו? המפרט אמור להיות מיועד למשחקים ולעריכה סרטים ותמונות (פוטושופ, אדובפריימר, וכו..) איך הוא מבחינת הביצועים ל Amd 3200? האם יש לכם שיפורים? מה עדיף לקנות היום למשחקים מבחינת המעבדים והטכנולוגיה שלהם? האם יש מפרט טוב יותר למשחקים במחיר הזה? הצעות …
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בבקשה אשמח לשמוע תגובות אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים וכל השאר תקציב 4000 אלף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.
-
- 0 תגובות
- 312 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך לאפטופ יחזית חזק, הוא עובד הרבה עם תוכנות סרטוט כמו autocad ועוד תכניות סרטוט תלת מימד. שיהיה מסך טוב וחד, תקציב 6000-8000, אני לא כל כך מבי בזה, מה אני אמור לחפש? תודה!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים שיעלה 4500 כולל מסך 17 אינץ דק. אשמח לחלקים כמה שיותר חזקים שאפשר למצוא במחיר כי זה מחשב לדי הרבה זמן וחשוב בלי חריגות בתקציב. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור. נ.ב לא צריך ציוד הקפי אבל צריך כונן צורב דיוידי
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני שבוע והסוללה לא מחזיקה לי 120 דקות אפילו בלי משחקים רק סרט מה אורך חיי הסוללה הממוצע של סוללת ליטיום 6 תאים של MSI ?????????????
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שיאפשר לי לערוך סרטי וידאו ברמת ביצועים גבוהה כמו כן עריכה והקלטה של סאונד אני לא מעוניין בכרטיס קול מטורף כרגע כי אני יקנה כרטיס קול בנפרד מהמחשב ולכן אני אסתפק בכרטיס קול פשוט העיקר שיאפשר לי יציאה ל8 ערוצים. חשוב לי מאוד מחשב שיהיה שקט, בשביל הקלטות, ושיהיה מחשב אמין. אני לא רוצה שיתחמם יותר מידי. כמו כן חשוב לי שיהיה הרבה אחסון על המחשב לפחות 1TB. אני אשמח אם אני אוכל להריץ גם משחקים בצורה טובה אבל אם זה לא נכנס לתקציב אני מעדיף לא להתפשר ושהמחשב יהיה קודם כל הכי מתאים לעריכת וידאו וסאונד. תודה מראש לכל מי שיעזור. נ"ב אני מעוניין לשלם במזומן, ואין שום צורך בציוד הקיפי כגון: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי קצת עזרה בבחירת רכיבי ליבה למחשב לגיימר בינוני(מסך 19" רחב של NG) וכרטיס מסך חדש. כל השאר כולל מארז קיים ושמיש ודי במצב חדש ישנו ספק 400 וואט גנרי. אחרי שפשפשתי קצת ברחבי הפורום הבנתי שהזרם הולך לכיוון המפרטי AMD והרכבתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪571 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪812 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48701GBD5 הרכ…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש נייד כמחשב נוסף, לשימושי אינטרנט ומולטימדיה בעיקר, אופיס וכו'. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר ולהתחבר למסך גדול בסלון ברזולוציות גבוהות (סרטים ב-FHD). האם מעבד i3 מספיק למטרות הנ"ל? האם צריך כרטיס מסך מיוחד או שאין צורך מעבר למובנה במעבד? (אני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר, פשוט אין לי שימוש במשחקים) חשוב שיהיה: HDMI 8GB זיכרון. 7200RPM לכונן קשיח. לפחות 500GB. USB3 - שני חיבורים. מסך מט 15.6 - רצוי מאוד ברזולוציית FHD. עדיפות למקלדת לא צפופה. איכות בניה וחומרים גבוהה. אין לי כוח לפלסטיקים. וכמובן, מותג אמין עם מי שידאג לו בארץ. רצוי שתהיה אפשרות לצרף לו SSD בעתיד. תקציב: 3000-4000 ש"ח. לא חייבים לנצל את כולו אם אין טעם לכך... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המבצע שאותו רציתי לתפוס עם החמשב הקודם הלך וכעת הציעו לנו חדש. ב-4170, אחריות של שנתיים... כנראה זה יכלול בלוטות ולא כפי שרשום. http://img176.imageshack.us/my.php?image=11465834xa3.jpg אשמח לחוות דעת. תודה רבה וסליחה על הטרטור.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנות לרינדור הגרפיקה ומשך הרינדור הוא די ארוך ,ברצוני לדעת מה עלי להוסיף למחשב ולהחיש את צעדיו,ברשותי מחשב נייד של LG P1 JACKE .עם 1ג' זכרון . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כרגע ההתלבטות היא בין: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11738&perur=2&t=1&c=441 לבין http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11314&perur=2&t=1&c=320 אם יש המלצות נוספות אשמח .דברים חשובים:המחשב יהיה בעיקר נייח ומחובר לחשמל, אבל לעיטים יהיה גם נייד. המחשב ישמש בעיקר למשחקים /סרטים/עבודות וורד בסיסיות. אפשר לחרוג בתקציב מעט. *הידע שלי במחשבים מאוד בסיסי כך שלא אוכל לפרט לכם בדיוק מה אני צריך ומה לא מבחינת רכיבי חומרה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אפשר לחרוג עד 100 ש"ח.. לא יותר.. אני רוצה בעיקר למשחקים וסרטים.. לגבי OC, אני חושב שיהיה (אני ימצא כבר מישהו שיעשה לי) רק בקשה שהחנות תהייה בצפון.. תודה רבה לעוזרים. (*קיבלתי פשוט חרא של הצעת מחיר)
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, בעבר הייתי מסתובב באתרים השונים ומרכיב מחשב בעצמי, אבל לאחר מבט קצר הבנתי שאני ממש לא בעניינים... אני מעוניין במחשב לצרכי משחקים ועבודה, בתקציב של עד 15,000 שקלים (ניתן להמתח קצת, במקרה הצורך). חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים "המובילים" בשוק כיום בצורה חלקה, כיוון שאני לא מעוניין להחליף אותו בשנה הקרובה. כמו כן אני מעוניין להמנע מבעיות שבד"כ קשורות במוצרים שבדיוק יצאו לשוק (גרסה ראשונה), overclocking וכיוצ"ב. חשוב לי שהחלקים יהיו זמינים בארץ ותהיה עליהם אחריות, ושהמחשב יהיה שקט (קירור מים? אם זאת אפשרות, אני מוכן להשקיע קצת אקסטרה בשביל מחשב שקט). לא אתנגד גם ללוח אם שמכיל תמיכה ב-RAID1. רשימת בקשות שאפתנית משהו, אני יודע - לכן אשמח אפילו להכוונה בכיוון כללי. …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר טובים למחשב הזה:מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz 8MB של intel לוח אם P5K s775 1333Mhz של אסוס כרטיס מסך 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV של אסוס דיסק קשיח 250GB 7200RPM של WD מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No של HEC עכשיו השאלה שלי היא איזה זכרונות יותר טוב למחשב הזה?2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 800MHZ או 2GB Kingston Value גם 800MHZ וגם על הספק כוח יש לי שאלה מה יותר מתאים:Zephyr HEC-650DR-AT 650W Silent 12cm & 8cm fan של HEC או RockeTeer VI 600W EZ-Cable Silent (24pin של SPIRE אני צריך תשובה מהירה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תפריט לתחנת עבודה רצינית וחזקה שיהיה בה מקום ל-6 הרדיסקים רצוי מארז מאוורר טוב ושקט וישהיה בו מספיק מקום לוח אם עם חריץ PCI-X ושני חריצי PCI E X16 זיכרון...עד כמה שיכנס בתקציב לא כולל הרדיסקים וכרטיס מסך ומסך/ציוד הקפי תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-