עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מחשב לסטודנטית, עבודה עם טקסט וסרטונים מיוטיוב + השמעת מוזיקה. מסך מט, העבודה תהיה בחדרים מוארים * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. כמו שרשמתי, התקציב הוא 6K והמטרה היא לנצל אותו בלי לחרוג יותר מידיי [100-200 שקל מקסימום]. השימוש העיקרי הוא הרצת משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי. השקט בסולם של 1-8 חשוב בערך במידה 5.לא מתוכנן OC. לא חייב מערכת הפעלה, אבל צריך הרכבה של המחשב. אין העדפה לחנות ספציפית. קניית המחשב מתוכננת לשבוע-שבועיים הקרובים. לא יודע אם זאת בקשה מיוחדת אבל מעדיך שיכלול צורב [פשוט אבל שעושה את העבודה]. תודה לעוזרים!! **מצטער שזה בגוש פשוט משום מה זה לא קולט את ההורדת שורה שאני מנסה לעשות**

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מהיום תוכלו להפוך כל אמצעי תצוגה למחשב Chrome OS מלא, וזה יעלה לכם 85 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשב-ה-chrome-os-הזעיר-של-אסוס-הושק-במחיר-שאי-אפ/

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  4. Started by Tomer75,

שלום חברים, אחרי 8 שנים בא לי להחליף את המחשב, בעיקר למשחקים ובתקציב של כ-3000 ש"ח, ומתברר שהרבה דברים השתנו, ואני לא כל כך מתמצא כבר... המפרט הבא נראה לכם הגיוני?: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪870[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1…

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by chief,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב קטן (בסגנון NUC) ומסך, בעיקר לשימושי אינטרנט/אופיס/לימודים וראיתי את שני אלה של HP: מחשב HP Pavilion mini מבוסס מעבד i5: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1303~2~9.htm ומסך 23" גם של HP: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1113~6~56.htm יש למישהו ניסיון\היכרות עם שני המוצרים? ממליצים? אם יש מצב לכלול SSD בנוסף זה נראה לי יהיה חיובי במחשב מסוג זה. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. בוקר טוב אשמח לעזרתכם בבניית המחשב חג חמישי שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות להישאר בתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת סטרים ועריכת מוזיקה ב cubase א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב cubase, אופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4, יהיה שימוש בסטרים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום אני נוסע לגרמניה שבוע הבא וחשבתי לקנות לי נייד חדש בSATURN אינני יודע תקציב מלא,לדעתי יהיה הוגן סביבות ה5000 אם המחשב יענה על כל הדרישות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים מה שאפשר במסגרת המחיר כי סה"כ זה לא מיועד למשחקים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? אני חושב על15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? העדפה FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 8שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 שני פורטים מינימום וכן חיבור לכבל רשת * Bluetooth?אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 500 יהיה נחמד,אם לא אני יכול לקנות SSD של 500 ולהתקין לבד * כונן או…

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by kfir91,

טוב, בזמן האחרון קיבלתי הודעה ב win7 על "שקול להחליף את הסוללה" ואני מאמין לזה כי המחשב כבר עם הסוללה הזאת 6 שנים... עכשיו הבעיה שלי היא כזאת: אני לא מוצא מאיפה לקנות סוללה כמו שיש לי בישראל (חשוב בגלל האחריות) פרטי הסוללה: E204007 Li-ion 00שם הסוללה: AS07A31 חברה מייצרת: SANYO מתח כניסה: 10.8V הספק: 4400 MAh מחשב Acer 5740DG השאלה שלי האם מישהו יודע על מקום שאפשר להזמין סוללה בדיוק לפי מה שאני צריך בישראל? ואם לא האם יש תחליף לסוללה הזאת האם אני יכול לשים משהו אחר במקום ולא יקרה כלום...ומה הסיכונים... אני מוכן גם להזמין מחו"ל הבעיה שאני לא מבין בזה כל כך ואני אשמח שמישהו ימצא לי מישהו אמין או משהו תודה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by kaboonkal,

אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חדש לאחי. אשמחש אם תוכלו לעזור בהמלצות. השימוש הוא לא כבד, אך אם i5 נכנס בתקציב זה מצויין, אחרת i3. מצ״ב הדרישות של המחשב: תקציב עד 3500 ש״ח (ניתן לחרוב בעד 150 ש״ח) מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, לפעמים גם צפייה בסרטים זיכרון 8 גיגה בייט מסך מסך 15.6, עדיף מט אבל לא דיל ברייקר. רזולוציית המסך סטנדטית, אין צורך במשהו מיוחד דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שפחות כמובן עדיף האם נדרש זמן סוללה ארוך ישמש בעיקר כdesktop replacement אז לא הנושא הכי חשוב, אבל כמה שיותר כמובן עדיף האם יש צורך ביציאות מיוחדות אם יש HDMI אז זה טוב, אבל לא חובה Bluetooth כן …

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by fighta,

1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K - 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה, FPS, MMORPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27INCH, 2440x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by unckle_kraker,

האם יבוא אישי של 2 מחשבים נייידים יזכה ליחס שונה ממחשב אחד? ז״א האם פתאום יגידו לי שזה יבוא מסחרי או משהו בסגנון למישהו יש נסיון עם יבוא אישי של יותר ממחשב נייד בודד? אני אשמח גם למקורות שאפשר לאמת את הנושא מולם תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by okarmi,

שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לאדריכלית. המחשב יריץ בעיקר את התוכנות הבאות: Autocad Photoshop illustrator sketchup התקציב - באזור 4. שאלות: 1. מה מפרט מומלץ? 2. על מה חשוב להקפיד? המעבד (i5 מול i7)? הזיכרון (לפחות 8?) כרטיס גרפי? הארדסיק רגיל מול SSD? 3. האם המחשב הבא יהיה מספיק טוב לשימושים אלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14992 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. הייעוד הוא בעיקר למשחקים בנוסף אני לא אעשה אוברקלוק. מפרט 1 - יד שניה ללא אחריות החלקים פחות משנה בשימוש כל רכיב מגיע עם הקופסא שלו ב1900 ש"ח. מעבד i7 4790 box: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם ASUS H97-PRO: https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO/overview/ זכרונות 4X2 סה"כ 8 גיגה 1600MHZ: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12898 מפרט 2 - חלקים חדשים (יש אחריות) סה"כ 2555 ש"ח. מעבד Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 =1190: http://ksp.co.il/?uin=27936 לוח אם אני מתלבט בין שלושה: 724 = Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP: http://ksp.co.…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  17. שלום לכולם ! אז ככה התחדשתי במחשב חדש ואני מתכוון למכור את הישן. החלקים כבר ללא אחריות חוץ מהכרטיס מסך והדיסק הקשיח שהם הרכיבים הכי חדשים במחשב (הכרטיס מסך הרכיב הכי חדש). המחשב במצב שמור ביותר, לא בוצע OC לשום רכיב שנמצא במחשב, והוא בן 8 שנים ועדיין מריץ את רוב המשחקים על אולטרה ברזולוצייה של 1920X1080. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 PCI-Express X16 זיכרון ראם: 1024X4=4GB Ram OCZ DDR2 400MHZ ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W כרטיס מסך: NVIDIA EVGA GTX 660 2GB GDDR5 (עדיין באחריות) דיסק קשיח: Western Digital Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" (עדיין באחריות) מארז:…

18. הרעיון הוא כזה, יש מלא חנויות מחשבים בארץ ולרובם יש אתרי אינטרנט עם מחירים עדכניים (בדרך כלל) ופירוט כזה או אחר על המוצר. לכל אתר יש את הממשק (תסכימו איתי מסורבל ולא נוח) שלו ופורמט BBCODE לפורומים משלו. אני שואף לעקביות בחוויה ובממשק בניית המפרטים והדרך שעליה חשבתי לא תלויה באף אחד ואפילו לא בהנהלת HWZONE למרות שעזרתם תהיה מבורכת. אני מבקש מתנדבים שיש להם את הידע (כי לי אין) הדרוש לבניית ממשקי המשתמש (פירוט בהמשך) בניית מסד הנתונים (שיכלול את הרכיבים עם פירוט בפורמט אחיד לכל רכיב, פירוט נוסף בהמשך) ומציאה של שרת חינמי יציב (לא אומר שקל למצוא כזה, אבל אני מאמין שאיפה שיש רצון, יש גם יכולת) שנוכל לארח בו את יישום ה- WEB הנ"ל. האתר לא אמור להיות מטורף או משהו כזה, מספיק שהש…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. יש לי לנובו יוגה 3 ונשפך עליו קצת מיץ מזמן. עכשיו המקשים שנשפך עליהם נהיו דביקים. מה אמי עושה במצב כזה? זה מחרפן אותי! המחשב דיי חדש מה אתם מציעים לעשות?

21. היי לכולם! אני מחפש מפרט למחשב חדש בשביל אשתי האדריכלית התוכנות שבהן היא משתמשת - Adobe Photoshop, Illustrator, Rhino+VRAY, Sketch-UP, 3D. לפי מה שהבנתי ממנה יש צורך ברינדור, תלת-מימד, ודו-מימד. שאלה מקדימה קטנה - האם יש כרטיס מסך ייעודי לגרפיקאים / אדריכלים? או שיש רק לגיימרים והוא עונה על אותן הדרישות? או שמא בכלל לא צריך כרטיס ייעודי אלא רק מעבד חזק? אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי מה הדרישות של התוכנות הללו ומה החומרה המתאימה להן. להלן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לנסוך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

22. Started by Iv0ry,

שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט: . מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, GTA V, RUST -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

23. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…

24. שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט איזה מחשב נייד לרכוש יש לי בבית מחשב נייח שאני רגיל .אחת לכמה זמן אני מחליף בו דברים עם לא את כל המחשב במחירים סבירים . המגוון רחב וניתן להחליף כל רכיב. ממה שהבנתי בניידם שזה לא ממש אפשרי מלבד לרכוש מחשב שמגיעה במפרטים בנוים וקבועים או אם הרחבות מהיצרן או הספק. הצרכים למחשב ברמת העקרון ביתיים סרטים מוזיקה גלישה ואולי בעתיד לימודים אז תוכנות כמו אופיס ועוד תוכנות שלא ממש מכיר ואם אני מגזים אז לימודים קצת יותר מעמיקים (עיצוב,מחשבים) ממה שראיתי לכל חברה דגמים משלה רכיבים משלה משקל משלה צבע וכו. לא לכל החברות ראיתי שיש כונן פנימי. מה שאני כן רוצה ותגידו מה דעתכם והאם באמת הכל נחוץ מלבד נוחות ויופי אז כרטיס זכרון מורחב ארד דיסק עם זכרון גדול לצ…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo fifa 16 gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרט…

• 5 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.