ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום זקוקה למחשב נייד לשימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה, שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר נוחים (שימוש רב במחשב), חיבור לטלויזיה, מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן.. *שמתי לב שבהמון ניידים יש מאין "קפיצות" של המקלדת או העכבר ללא סיבה נראית לעין - אם זה "באג" שניתן להימנע ממנו בבחירת המחשב, אז גם את זה לקחת בחשבון בבקשה כמו כן, תהיתי אם אכן יש הצדקה בכך שרוב הניידים מגיעים ויסטה ולא עם XP. יש אולי גם המלצות למקומות קניה? (דרך האינטרנט\באיזור קרי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב ש…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשישמש אותי בתואר, התקציב שלי הוא 4000 שח. אני לא חושב שאני יעמיס עליו תוכנות כבדות מדיי, אבל עדיין המעבדים מהסדרות M של אינטל נראים לי חלשים מדיי (אולי אני טועה). מה שאני מחפש במחשב זה: 1. שיהיה קל = 1.5kg בערך 2. מסך 15" 3. סוללה חזקה. 4. SSD 5. מסך 1080P לפחות. 6. מקלדת עם מקשי מספרים בצד . 7. אחריות של שלוש שנים לפחות. לא צריך: כונן אופטי, דברים כמו מסך מגע וסיבוב של המסך ב 360 מעלות (זה בונוס נחמד אח לא ממש חשוב), כרטיס מסך נפרד מהמעבד (סתם מבזבז יותר סוללה). האם קיים דבר כזה? ראיתי מחשבים כמו LG gram או samsung notbook 9 , אבל הם עולים בחו"ל 1000$ + והסול…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הירוס 3 ), צפיה בסרטים, לימודים (הנדסה כלשהי לא ידוע מה בינתיים, אבל אני לא צריך כרטיס גרפי מקצועי). גודל המסך? 13.3, אם יש 14.1 קל שעונה על הדרישות זה בסדר גם * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעדיף שיהיה, אבל זה פרמטר פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? אפשרי כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל,HP, טושיבה, לנובו יש לי כמה מועמדים: 1)המועמד המוביל VOSTRO 3300 בקונפיגורציה הכי גבוהה. שתי בעיות הן חוסר בHDMI שאני א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים פשוטים (גלישה, כתיבת מסמכים וכו'), וגם לצפיה בקצבי MKV ברזולוצית 720P. חשוב שתהיה לו יציאת VGA או אפילו HDMI. אני לא בקיא בעולם הניידים, כך שאיני יודע אם התקציב הנ"ל מספיק. בכל מקרה, אם יש מחשבים זולים יותר שיענו על הדרישות, אעדיף אותם.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אחרי שנה וחצי שלא הייתי באתר, ואין לי בכלל שום מושג מה קורה בעולם המחשבים כבר. החלטתי לקנות מחשב חדש. :jump: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גם עבודה משרדית גם גרפיקה וגם משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 3DSmax, והתכונות הרגילות כמו אופיס וכאלה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מס…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, בעקבות כמה תקלות ובעיות עם לוח האם והמעבד שלי, החלטתי לשדרג ולהחליף את הלוח אם, מעבד וזיכרון. זהו צריך להיות מחשב סלוני חזק במיוחד, התומך בVR ובGaming 4K. כרגע מה שיש - מארז, נשאר, Silverstone LC10, נכנס בו לוח ATX רגיל אך מאוורר אפשרי רק אחד מאד נמוך לוח אם: P87Z770V LX + מעבד I7 3770K + זכרון 2x8gb 2400mhz DDR3 צריך הרבה USB אך לא צריך HDMI או סאונד אכותי על הבורד כיוון שיש לי כרטיס מסך 980TI וכרטיס סאונד Asus Essense STX II חשבתי על הכיוון הבא: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray - 1 לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8G…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מחשב נייד שבנוי מחומרים איכותיים, עמידים, זמן סוללה ארוך. לצורכי לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה, לצערי מחברת ועט לא יעזרו לי, כתב לא קריא בעליל... *תקציב: 5000, גמיש. * גודל המסך? רצוי 15 אינץ' מט. * רזולוציית המסך? שיהיה שטח עבודה גדול, כמה שיותר גבוה יותר טוב.. * משקל הרצוי כמובן כמה שיותר קל. * זמן סוללה אחד הדברים החשובים, שאוכל לעבוד בלי לחשוש לזמן הסוללה. * חיבור HDMI. כונן אופטי. * עם אחריות בינלאומית. * אין צורך במערכת הפעלה, אוכל להתקין לבד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש עזרה בהצעות של 3 הפריטים הבאים הכי טובים שקיימים היום בשוק עד 5000 ש"ח: א. לוח אם ב. מעבד ג. זיכרון 1G המון תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אשמח למפרט של מחשב למשחקים קלים כמו פורטנייט וכאלה עד 3000
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד עבור אחי - ישמש בעיקר לצפיה בסרטים (720p ומטה) ומשחקים (דוגמת Call of Duty, Starcraft). המחשב ניתן לרכישה בארץ (במהלך מאי) או בארה"ב (בסוף אפריל) - ומתוכנן להוציא עליו עד 5,000 ש"ח (או 1,100 דולר). המחשב אמנם ינויד רבות, אך בין שתי תחנות - משרד ובית - כך שישנה חשיבות לעמידות הפיזית ולמסך איכותי וגדול ככל הניתן, אך חיי הסוללה והמשקל חשובים פחות, כי הוא תמיד יופעל ליד מקור חשמל, מונח על שולחן. תודה וחג שמח! עודכנו: מחיר, פשרה על משקל וגודל מסך.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג מידי פעם, המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" ואולי 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב גיימינג עד 3000 שח , ניתן גם יד שנייה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט טוב או שתמליצו לי על אחד המחשבים שכבר הציעו לי בפייסבוק [מוסיף את הרשימה] - תודה רבה לעוזרים!! *********************מחשב 1***************** יד 2 ₪2,650 מעבד: I7-3770 @ 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte H61M-S2-D3 זיכרון: 16GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Sapphire AMD R9 290 4GB אחסון: INTEL SSD 240GB + Seagate 1TB ספק כח: Couger 760W 80+ Bronze מארז: Thermaltake עם חיבור SATA בחיבור וניתוק מהיר בחלק העליון. *********************מחשב 2***************** יד2 2999 שח מארז: ANTEC GX505 תוספת 2 מאווררי לד אדום בפרונט מעבד i7 4770 לוח אם: b85 h…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי ועריכה (Photoshop Premiere) 1. התקציב הוא 3500 - 4000. עבודה כללית שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) 3. ללא ציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 8 מתוך 10, אני רוצה לישון לידו כשהוא דלוק 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - סקיי פי סי SkyPC.co.il האם יש עניין כשמדובר בפרמייר לקחת כרטיס מסך בעל שזכרון 1GB או שלא ארגיש הבדל בין 512 ל 1 GB? אין לי מושג איזה ספק מומלץ למערכת כזאת מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪683 כמות:1 http://w…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Intel C2D 1.67Ghz T5450 3GB DDR2 NVIDIA GEFORCE 8400M GS 250GB עם ויסטה מקורי קניתי אותו ב2900 ש"ח....הקניה הייתה שווה? המחשב הוא לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים [חדש מהקופסא]
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה ניתן למכור את המחשב הבא: מעבד: 2.4 אינטל פנטיום 533 לוח אם:ג'יגאבייט GA 8SG800 זכרון: 1.3GB DDR1 כ.מסך: ATI RADEON 9600 XT 128 MB TV OUT דיסק קשיח: 80 GB צורב: LG X 50 כונן תקליטורים: LG X 50 מסך: LG 17 אינצ' CRT תודה מראש L.A
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-