עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Phenom 9600 Socket AM2 BoxוAMD 1,038 ספק כח Liberty 400WוEnermax 354 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeו Leadtek / Gigabyte (תגידו מה עדיף שניהם אותו מחיר) 1,037 זכרון וDDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skillו 238 דיסק קשיח וWD3200AAKSוWestern Digital 298 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H 448 סה"כ 3412 אז מה לשנות להוסיף להוריד איך הוא סך הכל??? זה המפרט הראשון שהכנתי....

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AmiT_T,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1. בגדול יכול להגיע ל6 מעדיף להישאר בטווח ה5, 5 זה סכום שמאד נוח לי איתו, לא מחפש לחסוך במיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. תאחלס המחשב הוא לעבודה גרפית בלבד, המטרה היא שהוא יהיה עמדת עבודה וכח עיבוד שאין לי בלפטופ. בשאיפה להריץ עליו את האדובי סוט, קאד, הדמייה וגם קצת תוכנות אנימציה ומנועים גרפיים כאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 3. כל הצידו ההיקפי קיים, כולל מסך והכל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שאני יודע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? וואלה עדיף שקט, אבל לא קריטי נו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות) מטרות המחשב: עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה) נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4 אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא תודה מראש לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by danilevi,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ראיתי שיש מעבד DUAL CORE ו-DUAL CORE 2 מה ההבדל בינהם??? כמו כן מה שחשוב לי במחשב שיהיה חזק ויהיה יכולת לשחק במשחקים (גם כבדים). יש לי פה 3 דגמים שאני מתלבט עליהם(הקבצים נפתחים בפאור פוינט): דגם 1 (דואל קור): http://www.2send.us/uploads/570fd79248.ppt דגם 2 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/7433827b20.ppt דגם 3 (דואל קור 2): http://www.2send.us/uploads/49e3b09740.ppt כמו כן אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים טובים עם מערכת הפעלה XP PRO, התקציב שלי הוא עד 12,000 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

שלום אני חדש קניתי מחשב אני רוצה לישאול מה אתם אומרים עליו??? זכרון 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB לוח אם מדגם GA-7S748L צורב מחברת SONY במהירות 52X32X52 אריזת BULK דיסק קשיח 80GB 7200RPM IDE/100 2MB BUFFER WD LG "17 F700B 0.24 מסך AMD Athlon XP 2500+ BOX 0.13 MK BARTON 512K מארז JNC MidiATX For Pentium 4 H7650-4JA "BOND" Front USB Silver

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מעבד: Intel Q9400 לוח אם: Intel BLKDG35EC כרטיס מסך: Gigabyte GV-N98XPZL-1GHR Retail GF 9800GTX+ מסך: Samson 953BW כונן קשיח: Segate Barracuda 500GB Sata2 מארז: Antec NSK658 WITH 430W PSU צורב: LG GSA GH20NS10 זיכרון: Kingston 2GB 800HZ X2 מקלדת ועכבר: פשוטים של מיקרוסופט אז, מה אתם אומרים? לדעתי היה אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה, אבל בתור מחשב לגיימינג, עבדו עליו או לא?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב אבל אני לא כ"כ סגור על המפרט. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: ?GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: ?512MB Twinmos? DDR400Mhz כ. מסך: ?Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? כ. קול: on board דיסק: Hitachi (IBM) 160G SATA צורב DVD: ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2? מסך: Samsung 955DF/Philips 109B (שניהם CRT 19") מארז: אשמח להמלצות. תקציב: עד 350-400 ש"ח התקציב שלי הוא בערך 5500(+-) ש"ח יש למישהו המלצה לכרטיס מסך קצת יותר זול(וטוב..)? (המחיר של ה-9600 הוא כ-900 ש"ח) לא כ"כ חשוב לי לראות משחקים באיכות הכי גבוהה. האם יש צורך במאורר נוסף למעבד? תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by man-of-God,

שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אני מתעניין לאחרונה ברכישת מחשב נייד ראיתי את הדגם [h=1]Dell Inspiron 3521 i3-3217U[/h]די אהבתי את העיצוב והמפרט נראה לי לא רע במחיר טוב אני מתכנן להשתמש בו לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ואולי קצת משחקים קלים בשביל להעביר את הזמן רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בכ2300 שקלים לא יותר מזה או שזה בסדר לתקציב אשמח לתשובה מהירה אני מעוניין להזמין אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שדרגתי את המחשב לפני חודשיים ואני רוצה להמשיך את השדרוג. לא צריך מסך (22'')ולא שאר ציוד הקפי. מערכת הפעלה יש לי. נושא הקט חשוב אבל לא כל כך. אני לא יודע מה זה OC אז לא צריך. המחשב שיש לי כרגע : מעבד: pentium 4 3.00ghz 1 gb ram כרטיס מסך : 9500 gt 512 mb ספק כוח קניתי לפני חודשיים חדש שיהיה תואם ל 9500 GT אז אני חושב שלא צריך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eranir,

תסלחו לי בבקשה שאני לא מדביק פה את כל השאלון הקבוע, כשחיפשתי מפרטים בצורה יותר רחבה עשיתי את זה, נותן רפרנס למפרט קיים אז לדעתי מעט מיותר. המחשב מיועד עבור מעצבת פנים בשנות ה-60 שלה, היום עובדת על AutoCAD 2008 על XP מקרטע. רוצה לשדרג לAutoCAD 2012. הסתכלתי אפילו על הדרישות ל2017, ולא הבנתי מדוע צריך מחשב כ"כ חזק כפי שניתן בהמלצות פה: מעבד Intel Core i5 8400 6-Core LGA1151-v2 2.8Ghz 850 ₪ פתרונות קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120 ₪ לוח-אם Asus Z370-P LGA1151-v2 590 ₪ זכרונות 16GB DDR4 2133-2400Mhz …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 COD GHOST NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא כל כך יודע...גודל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הכנתי הצעה מ- PCHARDWARE CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [640 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [508 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - [600 NIS] Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - [560 NIS] Case : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case - [229 NIS] Service : Computer Assembly - [160 NIS] NIS : ¤ 2814 Each Payment : ¤ 739 Payments: 4 Payments Fee : ¤ 141 Delivery : ¤ 0.00 Total Price : ¤ 2955 בקיצור יש ריבית על תשלומים אני יודע אבל אני חייב תשלומים אני רוצה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by or_cool,

אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן כולם. הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב מפלצתי (וכן, אני מגיע לדרישות מטורפות כאלו). צריך חוות דעת על המפרט: המחשב מתוכנן גם למשחקים, אבל בעיקר לתלת (סצנות כבדות, המחשב הקיים כבר מעלה עשן). Intel® Core2 Extreme Processor QX6700 - 5540 ASUS P5B-E PLUS - 934 4xkingston ‏1024MB Kingston DDR II 667‎ 405*1620 asus ‏8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ - 3485 CREATIVE X-FI XTREME MUSIC 24BIT 7.1 RETAIL - 690 Western Digital ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ - 429 + existing external USB2 80gb ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT - 969 ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK - 446 Keyboard, Mouse, 5.1, DVD & DVD burner - 1325 סה"כ 15338 אני מתלבט אולי לק…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by avner_100,

היי.. אבא שלי טס אז חשבתי להלביש עליו משהו בדרך חזרה.. אז ככה, אניצריך תנייד הכי חזק שאפשר למצוא במחיר הזה..( מ- 9000T) משקל לא כזה חשוב לפחות 15.4" זיכרון 2G לפחות אפשרות להריץ FHD טוב משחקים ברמה טובה של COD4 אני רוצה לחבר אותו לLCD אז HDMI ואם אין בעיה עם DVI במקום אז גם DVI נכנס.. 250GB יהיה נחמד 2 USB לפחות.. יש לי נטייה ל HP בגלל המחיר והאחריות הבינ"ל, תעשו תשיקולים שלכם.. אבל אחריות בינ"ל תהיה נחמדה.. זהו.. תודה מכל לב לעוזרים !!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by הגיימר,

יש לי אפשרות לקנות מעבד משומש במחיר הזה . שווה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה. מבחינת תקציב ההגדרה המדויקת שנתנו לי היא "מה שיעשה אותך שמח" (ציטוט. נשבע לכם) אבל אני לא רוצה להכניס אף אחד לשוק או לזרוק כסף לפח. המחשב משמש לבערך קצת מהכל ועובד די באינטנסיביות - מחקר (יש לי בד"כ מעל מאה טאבים פתוחים), עבודת CAD (Eagle, Solidworks, Fusion360), עריכת וידאו מדי פעם (Premiere, After Effects), גרפיקה מדי פעם (Illustrator, Photoshop, InDesign), קצת תכנות מדי פעם (Android Studio, Arduino, Processing, Matlab) ומשתמש בו גם להפעלת ציוד (מדפסות 3D, חותך ויניל, CNC...) יחד עם זאת, אני לוקח את המחשב איתי לכל מקום ועובד הרבה גם מהבית\על הספה\בית קפה, אז חשוב לי שיהיה נייד וחתיך סביב ה 14''. אני…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים