ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
מעבד I5 9400 F לוח אם gigbayte B360M זיכרון - HYPER FURY 2*8 GB DDR4 2933MHZ כרטיס מסך - RTX 2060 6 GB OC כוננים קשיחים - 1 טרה בייט של ווסטרן דיגיטיל 3 סטה + כונן של סנדיסק SSD 240 GB ספק כוח 550 של קרוסאייר מארז של אנטק GX202 איך המפרט לגיימינג ? יריץ משחקים כבדים גם ? אשמח לביקורות תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות) מטרות המחשב: עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה) נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4 אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש קניתי מחשב אני רוצה לישאול מה אתם אומרים עליו??? זכרון 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB לוח אם מדגם GA-7S748L צורב מחברת SONY במהירות 52X32X52 אריזת BULK דיסק קשיח 80GB 7200RPM IDE/100 2MB BUFFER WD LG "17 F700B 0.24 מסך AMD Athlon XP 2500+ BOX 0.13 MK BARTON 512K מארז JNC MidiATX For Pentium 4 H7650-4JA "BOND" Front USB Silver
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד G505 ועד לפני חודש הוא עבד תקין. ובזמן האחרון באופן מאוד תדיר ישנה בעייה עם המסך או חומרה. התמונה מתעוותת לגמרי ולפעמים מרצדת ומטשטשת.גם כשאני עושה ריסטרסט או שחזור. אתחול מערכת זה לא משתנה אגב והבעיה נפתרת לעיתים. ואז חוזרת על עצמה אם אני מכבה את המחשב או שם אותו במצב שינה. צילמתי את המסך כשהבעיה מתרחשת. תמונות מצורפות
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בניתי את המחשב שלי לפני כחמש שנים, עם המפרט הבא: מעבד: I7-2600K לוח אם: DP67BG של אינטל זכרון: DDR3 2X2G של GSKULL כרטיס מסך: MSI Radeon R9 270X אני חושב לשדרג, בעיקר כי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ל-NVIDIA שיתן לי יכולת לעבוד עם קודים של למידה עמוקה. ההתלבטות היא בין לשדרג את כל המחשב למחשב חדש, או לחילופין להשאיר את המעבד, לוח האם ואולי הזכרון ולקנות רק כרטיס מסך חדש. מה דעתכם, ההבדל צפוי להיות משמעותי? (הרי מדובר על הפרש מחירים משמעותי בין שתי האפשרויות) כי ממה שראיתי, לא נראה שיש הבדל משמעותי בין הI7-2600 שלי למעבדים החדישים בשוק. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לבן דודי היקר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני סוגר את המפרט, הרי, מי יותר מבין ממכם (: אז ככה, הבחור כבר בוגר, אין לו צורך במשחקי מחשב ולא בOC ומוכן להוציא עד כ-3500 ש"ח (כמובן עם העדפה לסכום הנמוך ביותר) למרות שעם סכום כזה אפשר להביא מחשב מצוין למשחקים. העניין שיש לו כבר מחשב ישן מתוכו הוא ייקח את המסך HD 500GB SATA, WIDESCREEN 20, רמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ובנוסף הוא מעוניין בכרטיס טלוויזיה חדש שיתפוס לו את כל שידורי הטלוויזיה באיכות שלא תאכזב כל אוהד כדורגל מושבע, עם העדפה לHDMI. אני מאמין שבמפרט הזה ההשקעה הגדולה ביותר תקח משמעות בעיצוב ובנוחות! ולכן הרשיתי לעצמי לבנות לו מפרט שאת האמת אני לא סגור עליו כל כך... לשיפוטכם: Int…
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מספיק חזק עבור הדמיות בתוכנות סקטץ' אפ / וי ריי של סקאט אף שימוש ברינדורים המון / שירטוטים באוטוקאד (בנוסף אני גם חובב מוסיקה ואני מתעתד לחבר ציוד חיצוני כגון מיקסר אבל לא צריך להתייחס לזה מידי) התקציב שאני יכול 6000 ש"ח (כולל מסך אם אפשר מקלדת ועכבר) עדיף לא לחרוג מהתקציב, ניתן להשתמש בכל התקציב. חוץ מעבודות שתיארתי לעיל, אני לא יודע לעשות דברים מתקדמים כגון אוברקלוקינג אז תקחו את זה בחשבון. לא צריך ווינדוס יש לי כבר. המחיר צריך להיות כול הרכבה שזה בד"כ דרך אייבורי או קיי אס פי בהצעה עצמה. אני חושב שדי מיציתי את הבקשה. אשמח לעזרה מאחר ואני לא כל כך מנ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ¤ 749.00 לוח אם INTEL ICEDALE G45 1333 VGA+FW+RAID+DVI+HDMI ¤ 499.00 זיכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz - CL3 ¤ 122.00 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD4830 512M GDDR3 HDMI / DVI / VGA 256BIT ¤ 449.00 כונן קשיח 320GB 16MB SATA II 7200 SEAGATE BARRACUDA ¤ 205.00 צורב DVD DVRW SONY 7240S X24 SATA ¤ 102.00 מארז ANTEC Sonata III Quiet Super Mini Tower+500Watt ¤ 737.00 מקלדת+עכבר Logitech Cordless Desktop EX 100 USB ¤ 124.00 סה"כ: ¤ 2,987.00 סה"כ אחרי מע"מ: ¤ 3,435.05 אני צריך עזרה עם המארז. האם יש מארז שהוא שקט ועולה פחות? הSOLO של ANTEC עולה פחות אבל בא בלי ספק שזה בעצם אותו מחיר. מישהו יכול לעזור פה? ואם יש לכם…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. אבא שלי טס אז חשבתי להלביש עליו משהו בדרך חזרה.. אז ככה, אניצריך תנייד הכי חזק שאפשר למצוא במחיר הזה..( מ- 9000T) משקל לא כזה חשוב לפחות 15.4" זיכרון 2G לפחות אפשרות להריץ FHD טוב משחקים ברמה טובה של COD4 אני רוצה לחבר אותו לLCD אז HDMI ואם אין בעיה עם DVI במקום אז גם DVI נכנס.. 250GB יהיה נחמד 2 USB לפחות.. יש לי נטייה ל HP בגלל המחיר והאחריות הבינ"ל, תעשו תשיקולים שלכם.. אבל אחריות בינ"ל תהיה נחמדה.. זהו.. תודה מכל לב לעוזרים !!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי באייבי http://www.ebay.com/itm/121656115178?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT שזה יוצא בסביבות ה4,200 כולל מכס כולל הכל האם זה שווה לתמורה? אני מקבל מהמשפחה תקציב למחשב נייד בסביבות ה2000 ויומהולדת ולא משנה לי להשקיע 2200 מעצמי לנייד גיימינג ואם זה לא מחשב משתלם האם יש אופציה אחרת? הסכומים שראיתי בזאפ הזוים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטים, שניהם עולים אותו דבר..... אני לא מתכוון לעשות שום OC בעתיד..... המחשב לצורך משחקים, אינטרנט ואופיס..... החלקים שלא ציינתי אלו חלקים שאני כבר בטוח שאני קונה.... מפרט 1: amd 2400+ gigabyte ga-7vax samsung 512mb 333mhz leadtek - ti4400 + 4 full games מפרט 2: AMD 2200 gigabyte ga-7vaxP SAMSUNG 512MB 400MHZ LEADTEK TI4600 תודה לכל העוזרים...... נ.ב איך ה די וי די של ליטאון?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לכם הצעות? נב. זה צריך להיות מחשב שלם כולל כל הציוד ההקפי ומסך (שיהיה במחשב רק סי די בלי כונן דיסקטים הוא פשוט שונא את זה בדם)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: Intel Q9400 לוח אם: Intel BLKDG35EC כרטיס מסך: Gigabyte GV-N98XPZL-1GHR Retail GF 9800GTX+ מסך: Samson 953BW כונן קשיח: Segate Barracuda 500GB Sata2 מארז: Antec NSK658 WITH 430W PSU צורב: LG GSA GH20NS10 זיכרון: Kingston 2GB 800HZ X2 מקלדת ועכבר: פשוטים של מיקרוסופט אז, מה אתם אומרים? לדעתי היה אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה, אבל בתור מחשב לגיימינג, עבדו עליו או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם HP pavilion xsrv DV4000. מיום קניית המחשב לאחר כל עבודה נורמטיבית לחלוטין, כדוגמת אינטרנט ואופיס הוא התחיל לקרוס, הפך לאיטי והווינדוס לא עלה (בדר"כ בעבודה בסדר גודל של שבוע-שבועיים לעיתים הוא החזיק מעמד חודש ועיתים נאלצתי לפרמט אותו גם פעמיים ושלוש בשבוע). החלטתי שהבעיה מההארד דיסק אבל אני לא בטוח. בינתיים ההארד המסוים הוחלף באחד תקין שכבר נבדק במחשב אחר ונעשה בו שימוש עדין. כמובן שאם הבעיה תחזור, הרי שהיא לא קיימתת בהארד דיסק. אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת איך ניתן לזהות בבירור שהבעיה בנייד היא מההארד דיסק ?איזה סימנים מודיעים על כך ? מהניסיון שלכם עם ניידים הבנתי גם שבדר"כ ההארדיסק בהם מרבה להתקלקל ...,האם זה נכון? מה ניתן לעשות? תודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים (לא צריך הגדרות גבוהות רק להריץ משחקים חדשים כמו COD החדש), גרפיקה, עריכת מוסיקה.. חשוב מולטיטסקינג כי אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב Photoshop, Flash, After Effect, Maya, Cubase ועוד.. במקביל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/א…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
: שלום שלום לאנשי הפורום ! לאחרונה קיבלתי כמתנה ATi Radeon X1900XTX עכישו הבעיה שהמחשב הנוכחי שלי יוצר צוואר בקבוק בשביל המפלצטון הזה אז ביקשתי וקיבלתי תקציב של עד 3800 ש"ח כדי לבנות לו מחשב מתאים כדי לנסות ולמנוע עד כמה שיותר את צוואר הבקבוק שנוצר . תודה מראש על העזרה שלכם
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-