עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuval_cohen,

AMD 1000MHZ 256MB 20GB DVD FM56K+10100 14'TFT WIN XP HOME+WORD 2000 שנה אחריות במחיר של 6,503 ש"ח עריכה: זהו מחשב נייד...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 - אבל ניתן גם לחרוג כתלות בתועלת שתתקבל מהשקעה גבוהה יותר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה של קבצי תמונה גדולים בלייטרום ופוטושופ, הכנת אלבומי תמונות דיגיטליים בעיצוב אישי, הקלטה ועריכת סאונד, לעיתים עריכת וידאו בפרמייר, לפעמים עבודה על תכנות (צפוי ברמה בסיסית), עבודה עם קבצים גדולים/כבדים/מורכבים באקסל, אופציה לעבודה עם תוכנות ניתוח נתונים (דוגמת JMP), אופציה להקלטה של וידאו+מסך, בנוסף עבודה משרדית סטנדרטית בוורד+אקסל+פאוורפוינט, שיחות וידאו, כמו גם גלישה עם טאבים פתוחים רבים (עשרות בו”ז), וצפייה בסרטים (youtube וכד’). 3. האם יש צורך ב…

3. Started by sergio4567,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קטן מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, עדיף מוארת * משקל רצוי? קל ככל הניתן פחות מ 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט, לא מעט מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (HDMI, VGA,USB) * Bluetooth? - אם אפשרי, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD יכול להיות יתרון, אבל גם שלא יהיה קטן מדי. דיסק קשיח לפחות 500 גיגה * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Sarit Aviad Agam,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. טוב, בסוף אני קונה כ. מסך בארץ, אז סתכלו בעמ' 2 למפרט, משהו לשנות ? (אני מזמין מחר)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום! אחרי שנה וחצי שלא הייתי באתר, ואין לי בכלל שום מושג מה קורה בעולם המחשבים כבר. החלטתי לקנות מחשב חדש. :jump: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גם עבודה משרדית גם גרפיקה וגם משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. 3DSmax, והתכונות הרגילות כמו אופיס וכאלה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לא לפרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מס…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מאיזה חנות כדאי לי לקנות מפרט שאני ירכיב התקציב שלי 4000-5500 בבקשה תענו לי אני צריך שהחנות תיהיה זולה ככל שאפשר ואמינה תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 ש"ח Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 168 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 ש"ח OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 690 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 409 ש"ח eVGA GeForce 8800GTS 320MB SUPERCLOCKED 1,994 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 140 ש"ח Logitech® Premium Optical Wheel Mouse (B58) Black 74 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 449 ש"ח …

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Gershon,

היי יש לי מחשב שנקנה מTMS לפני שנתיים בערך זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/fl64mq7e רציתי לשדרג אותו טיפה התקציב זה בערך 1000-1500 שקל תגידו איזה חלקים לקנות יש לי מישהו שירכיב אותם זה בעיקר משחקים כמו cod וtf2 פשוט רוצה שהוא יריץ גם את המשחקים החדשים תודה לךכל העוזרים אפשר להזמין מכל אתר

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1. בגדול יכול להגיע ל6 מעדיף להישאר בטווח ה5, 5 זה סכום שמאד נוח לי איתו, לא מחפש לחסוך במיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. תאחלס המחשב הוא לעבודה גרפית בלבד, המטרה היא שהוא יהיה עמדת עבודה וכח עיבוד שאין לי בלפטופ. בשאיפה להריץ עליו את האדובי סוט, קאד, הדמייה וגם קצת תוכנות אנימציה ומנועים גרפיים כאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 3. כל הצידו ההיקפי קיים, כולל מסך והכל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שאני יודע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? וואלה עדיף שקט, אבל לא קריטי נו…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז ככה, אני כמעט סגור בקשר למפרט, אני כנראה אביא חלק ממנו מניו אג בעוג פחות מחודש, כשאמא שלי תהיה בחול אז הנה זה: מנ New Egg - A64 3200+ OEM Albatron X8X800 Pro II 2x512 Buffalo Technology w/ CH-5 chips. Sapphire R9800Pro ~800$ ואני קונה בארץ: WD 80GB SATA 8MB Buffer Black flopy, black liteon DVD ומארז + ספק: חשבתי על: ה SuperTalent, אבל הוא דיי כבד, למרות שהוא דיי יפה ויש לו 5 מאווררים. 544 ש"ח ה Radimax, הוא יחסית קל, אבל הוא לא מאונדז (Andozied), ויש לו מקום לחמישה מאווררים, הוא מגיע עם שלושה _אני אוסיף 2) 400. ה Antec Lanboy, שיש לו מראה נקי ויפה, וקירור יחסית טוב לפי הביקורות, אבל יש לו מגרות לHDים ועוד... 670 ש"ח. איזה מהם עדיף? אם אני אקנה בארץ בסוף, אני אקח 3000…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by נ,

שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by laviko1,

שלום, אני זקוק לשתי מפרטים: הראשון - לבת דודה שלי בשביל הילדות שלה עד 3000 ש"ח גג כולל מסך ומדפסת, המפרט הוא כמו שציינתי בשבילך הילדות שלה בכיתות ג' ו א' ככה שלא צריך להשקיע בכרטיס מסך ומעבד חזקים כי הן רק גולשות באינטרנט ומשחקות באינטרנט. את המחשב צריך להריכיב מאייבורי או KSP כי היא גרה בבאר שבע. השני - הוא בשביל חבר שגר בהרצליה ככה שאם יש חנות מומלצת שמה הוא ישמח להצעות אם לא אז הוא מעדיף את TMS, הוא מוכן להשקיע 3500 - 4000 ש"ח על המחשב כדי שיהיה למשחקים + מסך 20-23 מה שתמליצו. סומך עליכם שתביאו המלצות טובות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום שלום זקוקה למחשב נייד לשימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה, שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר נוחים (שימוש רב במחשב), חיבור לטלויזיה, מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן.. *שמתי לב שבהמון ניידים יש מאין "קפיצות" של המקלדת או העכבר ללא סיבה נראית לעין - אם זה "באג" שניתן להימנע ממנו בבחירת המחשב, אז גם את זה לקחת בחשבון בבקשה כמו כן, תהיתי אם אכן יש הצדקה בכך שרוב הניידים מגיעים ויסטה ולא עם XP. יש אולי גם המלצות למקומות קניה? (דרך האינטרנט\באיזור קרי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני צריך מפרט למחשב שיהיה כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה 'עדכני' מבחינת הרכיבים, רצוי למשל שלא יהיה מבוסס על לוח ומעבד בסוקט 478 או 754. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות, אם כי אחותי הקטנה משחקת סימס 2. היא הסתדרה בינתיים עם TNT 2 Ultra, אז אין צורך לדפוק פה 7900GTX. המחשב הזה יחליף מחשב מבוסס פנטיום 2 550Mhz, אני לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר, לא הארד דיסקים ולא כוננים אופטיים. תודה רבה לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ט"ו בשבט שמח לכולם, אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב שלם (כולל מסך/מקלדת /עכבר), מבוסס P4 3000MHZ (אין להתווכח על זה, אולי לכיוון מעלה ;D)- עד 3400 ש"ח כולל הרכבה, המחשב צריך להיות מי-ם, כלומר אם תוכלו להרכיב לי מKSP. עוד דבר בקשר למחשב, עד עכשיו הוא רצה לקנות מאייבורי (כרטיס מסך 5200), אז אני יודע שהוא לא משחק הרבה, אבל תתנו לו כרטיס מסך שיהיה יותר טוב מהנ"ל- תודה רבה רבה

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Majh,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

20. Started by eladbi,

שוקל לרכוש את מחשב זה מחפש חוות דעת עליו. לשימוש באופן כללי לתוכנות יעודיות בתחום הביולוגיה וגם קצת פוטושופ או לייטרום תודה אחרי ביקור באתר של דל דגם זה לא קיים אז איך הוא קיים בארץ?????

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. שלום חברים, אודה עבור ייעוץ לגבי מפרט העונה לדרישות הבאות:

22. Started by spectra,

שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשישמש אותי בתואר, התקציב שלי הוא 4000 שח. אני לא חושב שאני יעמיס עליו תוכנות כבדות מדיי, אבל עדיין המעבדים מהסדרות M של אינטל נראים לי חלשים מדיי (אולי אני טועה). מה שאני מחפש במחשב זה: 1. שיהיה קל = 1.5kg בערך 2. מסך 15" 3. סוללה חזקה. 4. SSD 5. מסך 1080P לפחות. 6. מקלדת עם מקשי מספרים בצד . 7. אחריות של שלוש שנים לפחות. לא צריך: כונן אופטי, דברים כמו מסך מגע וסיבוב של המסך ב 360 מעלות (זה בונוס נחמד אח לא ממש חשוב), כרטיס מסך נפרד מהמעבד (סתם מבזבז יותר סוללה). האם קיים דבר כזה? ראיתי מחשבים כמו LG gram או samsung notbook 9 , אבל הם עולים בחו"ל 1000$ + והסול…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ging19,

שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- ‏AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים