עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: call of duty, cyberpunk, bloodlines 2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך הכי חשוב. רצוי 144HZ אבל לא חייב, מעדיף יותר צבעים ממהירות תגובה. מקלדת עכבר ורמקולים אפשר להתפשר באיכות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

3. אהלן זה המחשב שאני רוצה אין תקציב, רק מחשב שיוכל להריץ הכל מהכל לאורך כמה שנים. רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה המפרט: קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray 1 ₪1744 קירור למעבד קירור למעבד Noctua NH-D15 1 ₪374 לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 1 ₪777 מארז Fractal Design Define R5 Black + Corsair CS550M 80+ Gold Modular - מבצע קיץ 1 ₪800 זיכרון DDR 4 32G (16GX2) 3200 C…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, מבקש עזרתכם בהכנת מפרט למחשב לאחותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K שכולל גם ציוד הקפי כמפורט להלן. מעונינת במחשב חזק ואמין שיפעל לפחות 5 שנים. כמובן שתשמח לתקציב יותר נמוך. מבקשת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באופיס, צפייה בסדרות ובסרטים, גלישה עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך איכותי 27, רמקולים, אוזניות, המחיר שלהם יכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אם קונים מחשב נייד שהוא Freedos, כלומר ללא מערכת הפעלה מובנית, האם ההתקנה של מערכת ההפעלה היא כמו במחשבים נייחים (כשמדליקים את המחשב עולה הודעה שצריך להכניס דיסק לצורך התקנת מערכת ההפעלה, ואז מכניסים את הדיסק ומתקינים אותה)? האם ניתן לשדרג חלקים במחשב נייד, אם כן באיזה חלקים מדובר? מה דעתכם על המחשב הנייד הזה http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=C660-17H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורך עבודות משרדיות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

8. Started by Nightbeat,

היי, קודם כל אני מתנצל אם האשכול יצא קצת לא מסודר, אני כותב הכל דרך סמארטפון. אז לאחותי נהרס הנייד והיא צריכה אחד חדש, לבנתיים מצאתי כמה אופציות שאותם אדביק בסוף ההודעה. הנה הטופס: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, אבל זה לא ממש משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by jnfsmile,

אני סטודנט להנדסת תכנה, וגם עוסק מעבר ללימודים בתכנות ובניית אתרים. נראה לי שהשימוש הכבד הוא: Visual Studio 2008 ומעלה שרתים מקומיים (Apache/IIS) לבקרה על פיתוח אתרי אינטרנט אשמח לקבל המלצה מבין האפשרויות הבאות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5153&CatCode=315 ההבדלים הם שלראשון יש מעבד i3 ולשני intel Dual-core T440 ולשני יש יותר זכרון גם RAM וגם דיסק קשיח (2GB/250GB מול 3GB/500GB) תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Kinorey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים 2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA. הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by dvd21,

שלום הזמנית מחשב חדש ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר הינה המפרט: כמות. מוצר מע"מ סה"כ 1 VANTEC 24' ATA 133 ROUNDED CABLE BLACK COLOR 76 ש"ח 1 Vantec Floppy Cable black 18' 54 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1096 ש"ח 1 Microsoft MOUSE ball 54 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9600 256MB 852 ש"ח 2 EDIMAX FAST 10/100 PCI 81 ש"ח 1 TECHNO MIDI ATX USB 300Watt 168 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 71 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 758 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 998 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 2…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Winchester D0* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan שח 859 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 - שח 589 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - שח 620 ( שתיים )x2 דיסק קשיח SATA - 160GB 7200RPM - Seagate 8MB Buffer NCQ - שח 579 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black שח149 צורב NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - Bulk 309שח מארז Chenbro Xpider PC61166 Screwless + 120mm fan שח279 silver color ספק כח Enermax 420W - EG425P-VE FMA Noisetaker Ver 2.0 P - Dual +12V - 20/24Pin - שח429 מסך LCD 19 inch - Viewsonic VP191b black pivot lcs…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אשמח אם תרכיבו לי מפרטים טובים ככל האפשר בתקציב הנ"ל. תושה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Screw_Master,

התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מסיבה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SCII ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24, 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Michael Perry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך לכלול את שניהם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב מקור ספציפי כן חשוב שיהיה אחר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הי חברים, לצערי בסופ"ש האחרון נשפכו לי מים על המחשב, ולאחר בדיקה מקיפה שעשיתי הבעיה או בלוח אם או במעבד. החלטתי שאם כבר אחד מהם הלך זו "הזדמנות" לשדרג. חשבתי לשדרג לintel I9 וללוח אם שיוכל בעתיד לשלב גם 3080RTX (או 4080 כשיגיע היום) אודה לעזרתכם בבחירת לוח אם ומעבד - קנייה מTMS או plonter זו המערכת הקיימת- תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by 45davdov,

ערב טוב לכולם. אני יוצא לטיול של שישה חודשים בחו"ל,כולל טרקים ארוכים עם תרמיל . יש לי מחשב מצויין : hp nx6310 ,אבל הוא קצת כבד(2.5 ק"ג). אני מחפש מחשב נייד קל משקל,מתחת ל-2 ק"ג ,מאיכות גבוהה שאפשר לשאת אותו בתרמיל. עם סוללה ארוכת טווח,יכולת גלישה באינטרנט אלחוטי.מצלמה ומיקרופון מובנים. מעבד חזק ומהיר. תודה לממליצים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי חבר'ה, הכותרת בעצם אומרת הכל: אני צריך מחשב בעיקר לגיימינג ברזולוציה של 1920X1200 בצורה הכי טובה שאני יכול, אני זונת גראפיקה וביצועים אבל לצערי התקציב לא בשמיים, אני צריך מפרט חזק עד כ5,000 ש"ח לגיימינג! אבל אני קונה מחשב From Scratch, לא כולל מסך, אני צריך קייס, קירור, וכל העסק חדש! אני גם אשמח אם תוכלו להגיד לי ביחד עם המפרט עד כמה הוא יהיה אפקטיבי מבחינת הרצת משחקים חדשים (עם התייחסות לכבדים מביניהם) וכמה זמן לדעתכם זה יחזיק, כמו כן אופציות שדרוג בעתיד. צריך לכסות את התחת שלי תודה רבה! לב.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by most,

שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים