עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by khailsh,

שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by most,

שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by booyxx,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by or,

בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב נייד והיחיד שמצאתי הוא של אסייר ואני לא ממש מכיר אותם אז אם מישו יוכל לתת לי דעה עליו ועלייהם בכלליות זה יהיה ממש אחלה... (בחרתי בו כי הוא היחיד שיש בו הכל- זיכררון מהיר מעבד מצויין ואחלה כרטיס מסך)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאל 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להתפשר הרבה על ביצועים או איכות אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש כללי וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבר כל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות (לא בהכרח מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים לשלושת השנים הקרובות על הגדרות בינוניות פלוס מינוס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, המחשב צריך לתמוך ב GTX 670…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Yotam.B,

היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Swimmer,

שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. החלטתי סוף סוף איזה מחשב אני רוצה לקנות וגם קיבלתי הצעה ממש טובה מה אתם חושבים עליה מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סוג + דגם: ללא קיבלתי הצעה של 3430 ש"ח פחות 2.5% הנחת מזומן יוצא 3344.2…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לבן דודי היקר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני סוגר את המפרט, הרי, מי יותר מבין ממכם (: אז ככה, הבחור כבר בוגר, אין לו צורך במשחקי מחשב ולא בOC ומוכן להוציא עד כ-3500 ש"ח (כמובן עם העדפה לסכום הנמוך ביותר) למרות שעם סכום כזה אפשר להביא מחשב מצוין למשחקים. העניין שיש לו כבר מחשב ישן מתוכו הוא ייקח את המסך HD 500GB SATA, WIDESCREEN 20, רמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ובנוסף הוא מעוניין בכרטיס טלוויזיה חדש שיתפוס לו את כל שידורי הטלוויזיה באיכות שלא תאכזב כל אוהד כדורגל מושבע, עם העדפה לHDMI. אני מאמין שבמפרט הזה ההשקעה הגדולה ביותר תקח משמעות בעיצוב ובנוחות! ולכן הרשיתי לעצמי לבנות לו מפרט שאת האמת אני לא סגור עליו כל כך... לשיפוטכם: Int…

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yossiabdu,

היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…

12. Started by michaels,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by danilevi,

התכוונתי לרכוש את ה-S1 אך הבנתי שלא מוכרים אותו יותר ולא יגיע S1 עם דואל קור 2 (לאחר שיחות מרובות עם ח.י.). אני מחפש מחשב לגלישה, משחקים(quake, sims 2, fifa 07), תיכנות. ראיתי את המחשב של LG P1 JPROE שהוא לפי דעתי מחשב מעולה ויכול להחליף את ה-S1 חוץ מהכרטיס מסך שלו. מה דעתכם עליו? אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים של LG ו-HP עם מערכת הפעלה XP PRO. לינק למפרט: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=163&keySearch=

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dask1,

שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤462 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤793 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤419 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤329 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤586 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1052 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤186 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4882 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שוו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 985 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 2 898 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Lite-On 52x32x52 Black Bulk 180 ש"ח SunBeam Samurai Black case 350 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח סה"כ 6,642 ש"ח המחשב למשחקים כמו ששמתם לב... לגבי הכרטיס מסך אני נוטה יותר לקנות את הXL של HIS מנועה מחשבים.. אותו מחיר בערך עם קירור הרבה יותר טוב

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. להחייאת הפורום פתחתי באתגר : הרכבת מפרט לOc הגבוהה ביתר שאפשר להגיעה אליו בנוסף נכניס לו כרטיס מסך 8800 320mb שגם יעבוד בסטנדרט של המשחקםי החדשים... ללא קירור מים... אוקי זה המפרט הראשוני שחשבתי עליו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 764 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 260 1 ספקי כוח Corsair 620W 50A @ 12V CMPSU-620HXEU EPS 12V Modular ¤ 911 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 2 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 Dominator DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C ¤ 1181 1 קשיחים…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן, צריך מחשב לסטודנטית עד 2.5K (אופיס, וורד ואינטרנט). שיהיה קליל בתיק וסוללה סבירה. הכיוון הוא להזמין את המחשב הזה עד הבוקר מ- KSP במבצע: https://ksp.co.il/?uin=46259 מה דעתכם ? האם נכון לחכות עד BL הקרב ובא במקום ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.