ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:call of duty 7,6 batllefield3 bulletstorm וכלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מחשב נייד מעוניין גם במסך אבקש בפורום ציוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורי פנו אלי שאתן להם המלצה למפרט, ומכיוון שאני ממש לא מעודכנת בתחום, אני פונה אליכם :-) הדרישות: * המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית/גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי DVD * יש כבר מסך איכותי חדש למדי, כך שאין צורך לכלול מסך במפרט. * המחשב יריץ לינוקס כמערכת ההפעלה שלו. התקציב הוא כאמור בכותרת, 3000 ש"ח (שוב- ללא מסך). אשמח לשמוע המלצות :-) המון תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב כזה המיועד בעיקר לעבודה (לא למשחקים) וחשובה לי יכולת עיבוד טובה. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך. אני גם צריך כרטיס עריכת וידאו (לכניסה למצלמת וידאו אנלוגית) בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דחחחחחחוף מפרט למחשב AMD ב 6000 ש"ח עם עכבר מקלדת מסך סידי רום רמקולים לא עושה OC
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף של 8GB למחשב Asus N550JK-CN056H. העניין הוא שהמחשב עדין לא אצלי ולכן אני יכול להסתמך רק על האינטרנט בכדי לברר איזה סוג זיכרון יש במחשב. הבעיה היא שיש אי התאמה בין מקורות מידע שונים ולפי מה שאני מבין זה חשוב לדעת האם מדובר ב- DDR3 או DDR3L לפני שקונים זכרון מתאים להרחבה (אגב, אם מישהו יוכל על הדרך להסביר לי מה בדיוק ה- DDR בא לציין ומה ההבדלים בין שני הסוגים אני אשמח). אז הנה למשל באתר הרשמי של Asus רשום DDR3L: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/specifications/ ובאייבורי רשום DDR3: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box+Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler BUNDLE 1430 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 675 ¤ 2 SAMSUNG SATA2 250GB 7200RPM 640 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2220 ¤ 1 LG GSA-H10LK DVD-RW LightScribe black 310 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 VIEWSONIC VP930 2400 ¤ 1 Microsoft® Wireless Optical Desktop Comfort 4000 Edition 440 ¤ 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade 235 ¤ 1 LOGITECH X-230 370 ¤ 1 סה"כ 11170. נגיד שאני לא לוקח את ה"NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler אני לא מ…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סקרים, בדיקות התלבטויות ועוד כמה דברים בדרך....הגעתי למפרט (כמעט סופי, רק אחרי אישור שלכם) של המחשב הבא שלי, בבקשה לתת את הדין, חוות דעת, המלצות לשינויים של דברים אני מוכן לשמוע ולקבל, גם פידבקים מוכן לשמוע ;D אז ככה מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Windsor 2.8GHz 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Processor - Retail (היה התלבטות בין זה לבין ה6000+ והחלטתי פשוט לקחת את ה5600+ ולעשות לו OC קטנטן ) - 179$ לוח אם את הדגם הזה M59SLI-S5, לצערי את לי את השם המלא עכשיו, זה לא במלאי באתר שאני קונה, אבל אנ יחושב שאתם מבינים איזה לוח זה, של גיגבייט. מחיר בסביבות של 180$ זכרונות GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory…
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 7,000 שקלים חריגה: עד 1,000 השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך 2K/4K העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? לא הערות: אשמח למסך IPS ולא TN ובכללי מחשב מאוזן מבחינת עלות/תועלת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, והורדה צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p שתי מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מגיע לארה"ב בשבוע הבא אני מחפש לעצמי לפטופ שיעלה בסביבות ה1000$ (150 דולר לכל כיוון לפי הכדאיות) מטרות המחשב: עבודה שוטפת אינטרנט סרטים וקצת משחקים (פרו אבולושיין , COD4וכדומה) נראה לי שאני אלך על גודל המסך ההמוצע של 15.4 אני מחפש זמן בטרייה גדול ככל האפשר משקל נמוך ככל האפשר, מהירות עבודה טובה מעוניין גם לשמוע על הכדאיות בזיהוי טביעת אצבע מעבר לכך יש את עניין האחריות הבינלאומית שאני מעוניין בה לגבי מחשבי אפל אני מעדיף לעבוד עם XP והבנתי שבחדשים שלהם יש אופציה להתקנה של הווינדווס הנ"ל אשמח לשמוע את המלצותיכם , לקחתי גם את מספרי הטלפון של החברות השונות מהת'רד לגבי ייבוא מחשבים מחו"ל,ואני אתקשר היום ואבדוק מה תופס בארץ ומה לא תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני קונה מחשב חדש לאחר המוןןןן זמן בלי מחשב (צבא...) ואני קצת לא בעיניינים.... הכנתי מפרט מחשב עם הצעת מחיר מהאתר [צונזר - אין פרסום באתר זה] : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX -1,306 ש"ח Gigabyte GA-8IEXP Intel 845E Motherboard (533MHz FSB ,Creative 5.1,Intel LAN, IEEE 1394 865 ש"ח 397 ש"ח - DDR-RAM 256MB 2100 Samsung / Hynix Original Memory 458 ש"ח - maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD 1,199 ש"ח - Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR Video Card 17 '' LG Flatron 795FT+ Monitor + USB Hub - 1322 ש"ח אלו החלקים העיקריים... (כל השאר לא כזה משנה). אני בעיקר הולך לשחק במחשב... אז מה אתם אומרים? אולי עדיף amd? …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד : intel pentium 4 3.0 ghz 2mb 800mhz HT w/em64t 630 לוח אם : Asus P5ld2 945p chipset lga 775 זיכרון : Kingston DDR II 533 512mb דיסק קשיח : WD Sata II 160 Gb 8mb 7200 Rpm כ. מסך : Gigabyte Nvidia Pci-E GeForce 6600 128 Mb מארז : Compucase 6a19 Black
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שתי דרישות עיקריות , 1. אחד תמיכה מלאה ב4K . 2. מארז קטן, עדיפות Intel Nuc. תקציב עד 3500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: call of duty, cyberpunk, bloodlines 2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך הכי חשוב. רצוי 144HZ אבל לא חייב, מעדיף יותר צבעים ממהירות תגובה. מקלדת עכבר ורמקולים אפשר להתפשר באיכות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אפשר את דעתכם ועזרתם בחוות דעת אחרונה על מפרט שכבר עובר להרכבה שבוע הבא. המחשב לצרכי אנימציה, עריכת וידאו ותמונות (סטודנטית) תקציב: 7000 ש"ח אם הייתם מוסיפים\משנים משהו אני אשמח מאוד לדעת! ₪ 1,300 ₪ 1,300 1 C8700T- PC Intel Core i7 8700 / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 300 ₪ 300 1 CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black ₪ 122 ₪ 122 1 UCACO-FI11001-C…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-