ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
האם אתם מכירים חנויות אמינות שעושות טרייד אין למחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכולם לפני 10 שנים עזרתם לי לבנות את מחשב החלומות ליועכשיו הגיע הזמן לחדש חשוב לציין שאני גר בארצות הברית אז מחירים פחות חשוב לי בפירוט זה בעיקר החומרה מעבד I9 9900 לוח? לא אוהב לעשות אובקלג אבל הבנתי שיש לוחות שעושים אוטומטי קירור מעבד מים? מארז FULL TOWER? זיכרון? SSD 970PRO 2TB? כרטיס מסך 2080 RTX TI כנראה שניים ספק? אוזניות STEELSERIES ARCTIS PRO מסך? אני עובד במשרד אם 42" ומאוד אוהב אבל לא איכותי למשחקים מחפש מסף הכי גדול שאפשר שיש לו 144 הרץ G SYS ו 4K (זה מסביר למה שני TI)): המסך הזה כי טוב ROG Swift PG27UQ 27" 16:9 4K UHD IPS Gaming Monito אבל הוא ממש קטן לי אני כבר מעל 10 …
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
Sempron 2800 Abit KV7-V DDR 400 512mb Twinmos CL2.5 Gygabyte FX5500 256 WD 80gb SATA NEC 3550A Samsung 793DF בסוף, אם הכול זה יוצא 3300(KSP) ללא התקנה. יש מה לשנות?| בתקציב אינו גמיש ועדיף להוריד כמה שיותר. הכנסתי כרטיס מסך ולא הסתמכתי על האון-בורד בגלל שאני רוצה שתהיה לה גמישות מסויימת. יש הצעות לשיפורים?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו בלבד בתוכנה Premiere CS5. מבחינת שקט - לא מאוד קריטי, אבל שלא יהיה רועש מאוד. אני צריך ייעוץ על החלקים שבחרתי (נעזרתי הרבה בשרשור על מפרטים לגרפיקה. תודה רבה!), המלצה ללוח אם מתאים (אין לי דרישות מיוחדות חוץ מתמיכה בFireWire), וקירורים אם צריך. לדעתכם כדאי להחליף את אחד מכונני הF3 בכונן SSD עליו תותקן מערכת ההפעלה? ההבדלים יהיו משמעותיים בעריכה עצמה? זה המפרט שהרכבתי (לא כולל קירורים ולוח אם). כמו שציינתי, התקציב הוא סביב ה-5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם זה נחוץ): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪796 מארז: …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו,אם אפשר באותו מחיר ביצועים יותר טובים אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים הכבדים כיום והכבדים שעתידים לצאת GTA V BF 4 וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר. לא שמתי מארז וספק - לא מבין בזה. לגבי הצורב - אפשר להשיג אותו ביותר זול - ככה שהמחיר יכול לרדת. איך זה: AMD Athlon 64 5600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ¤890 ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ¤470 - הלוח כולל כרטיס קול 7.1 היי דפינשן, כרטיס רשת 1 ג'יגה ביט, ו-4 חריצים לזיכרון TwinMOS 2GB (1GBx2) DDR2 667Mhz - ¤360 (2*¤180) eVGA 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E - ¤690 Western Digital WD5000AAKS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II - ¤570 FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) - ¤45 LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black SATA - ¤230 סה"כ - ¤3255 INTEL Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB - ¤995 ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מחשב חדש אחרי הרבה שנים שלא קניתי ואני אשמח להמלצה למפרט והנה הפירוט: מחשב בעיקר בשביל להריץ משחקים, אני לא חושב שאלה שאני רוצה להריץ נחשבים כבדים. אומנם אני קונה מחשב חדש כי הקודם שלי כבר די מת, אבל גם בגלל דיאבלו 3, רד אלרט 3 ולפט 4 דד, שאני מניח שהם לא כבדים במיוחד?, בסביבות ה4000 שקל (משלם במזומן), ציוד היקפי אני לא צריך, ומערכת הפעלה אני לא חושב שאני צריך (אלא אם אני צריך VISTA?) אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק כי אין לי מושג ממש איך לעשות את זה. המראה של המארז ממש לא מענין אותי ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה קשור ביופי שלו ,ולא באוורור ובנוחות שדווקא כן חשובים לי. כיוון שאני לא מבין גדול אז יש לי כמה שאלות 1.יש לי במחשב צורב DVD: Pionee…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ראיתי כתבה באתר על המלצה למפרטים (http://hwzone.co.il/articles/specs_sep07/2) הקטע הוא שאני לא מבין גדול ..(בשביל זה יש אותכם לא? ) בכל מקרה לקחתי את המפרט וניסיתי "לבנות" אותו באתר IQPC . והוספתי מסך וזה מה שיצא לי: מעבד: AMD ATHLON 64 4000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.1GHz 1MB CACHE - ADO4000DDBOX - BOX ¤363 לוח אם: ASUS M2N-E ¤522 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤1003 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1551 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424 מארז: COMPUCASE CI-…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הוריי רוצים מחשב נייח חדש שישמש אותם בעיקר לעבודה משרדית. יש מצב שמדי פעם הנכדים גם ישתמשו במחשב לגלישה בסיסית. אולי גם אח שלי שמדי פעם מגיע הביתה ירצה לשחק על המחשב NBA 2K12 (משחק די ישן). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קשה לי לומר, עדיף כמה שיותר זול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אימייל, אופיס, וכו'). גלישה בסיסית. אולי גם אפשרות להריץ NBA 2K12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר - הכי פשוטים שיש. מסך - 24' יהיה נחמד. לא צריך משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…
-
- 22 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
אני כתבתי כבר אשכול מזמן.. אבל זהו האשכול האחרון אני מבקש לא לנעול. זה אשכול אחרון! לקרוא הכל בבקשההה!! :] אבל קודם כל: מה אתם חושבים על KSP? אני באילת מיום ראשון עד חמישי ואבא שלי רוצה לקנות לי מאילת בKSP.. בהתחלה אמרתי שאני מעדיף לחכות לסקאי פיסי.. אבל אני לא יכול לחכות כבר :\ ואני מפחד ששוב אני יחכה ויחכה. מאיבורי בחיים אני לא יקנה אבל מי KSP אין לה שם רע והם מתחיבים למחיר הזול ביותר אז סבבה לי :] החנויות שאני קונה מהם זה או סקאי פיסי או KSP תלוי במה שתגידו.. אז לבנות מהם בבקשה. הנה המפרט :] מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤615 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Dig…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מפרט למשחקים עד כ 9k(אפשר לחרוג מה מחיר אבל לא בהרבה) רק עם מסך גדול תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש לשדרג קצת את הסוס עבודה שלי, סך הכל מחזיק יופי אך מראה סימני עייפות לאחרונה... המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כוננים קשיחים, 320 ו500 ג"ב שנייהם של WD כרטיס מסך ATI Redeon HD 4800 4 ג"ב זיכרון וספק 400W של HEC השימוש העיקרי זאת תוכנת עריכת וידאו AVID, וכל המסביב, אינרנט, סרטים ומשחקים מידי פעם (אני לא גיימר כבד). עכשיו יש שאלה של כדאיות, אם בכלל כדאי להשקיע או שהמערכת כבר ישנה מידי בשביל המאמץ, במידה וכן אני מחפש לא להוציא יותר מ1000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל בערך אם זה משהו קיצוני ששווה את ההשקעה. אם חסרים עוד פרטים אני אשמח לתת, תודה מראש, איתי.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אחרי סקר שוק מפרך נשארתי אם שתי הצעות אחרונות והם: 1) amd 64 2.8 מעבד abit kv8 pro לוח אמ hitachi 8mb buffer 160gb דיסק קשיח 512mb ddr 400 adata זיכרון iiyama 17 msi 9800pro 128mb 256 bit צורב של liteon מארז hec compucase עכבר מקלדת... מחיר 5510 ב ksp 2) pentium 4 520 2.8gh lga775 לוח (לא הבנתי אז אני ירשום מילה במילה) לוח אינטל avalon ציפסט 915g עם pci express 16x 512mb dukk channel ddr 160gb serial ata מארז atx לא ברור צורב lite on radeon 600 pro אני לא חושב שרשמתי את הדגם נכון אם תרשימו לי את השם זה מאוד יעזור :] עכבר מקלדת... התכנאי לא רשם לי את הדגם של המסך זה המסך שנקבלים ב660 בקנית מחשב ב אקסלנט משם המפרט מחיר סופי 5320 מה דעתכ…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הראשון הוא של LG דגם F1 227DE הקישור: www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=168&keySearch והשני הוא DELL ISPIRON 6400 הקישור: www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=503 אציין רק שלשני המחשבים יש שלוש שנים אחריות אם יש לכם הצעות הדומות במפרט במשך האחריות ובאיזור המחיר...אשמח לשמוע ד"א את MSI פסלתי משום שאייבורי קורעים כאשר הם שומעים תשלומים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS. כאשר אני לוחץ על SHIFT ועל מקש "2" שבעיקרון צריך להופיע "@" הוא עושה לי גרשיים וכאשר אני לוחץ SHIFT וגרשיים, הוא נותן לי "@". האם ניתן לשנות זאת דרך המערכת, משמעות הכפתורים? (הכפתורים ממוקמים כמו שצריך). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מעוניין בהצעת מחיר למחשב ביתי שישמש יותר לעבודות משרדיות (סביבת אופיס, גלישה באינטרנט, הורדת קבצים...) דגש על 2 ג'יגה זיכרון נפח איחסון גדול אין בעיה שכרטיס הקול יהיה מובנה על לוח האם המחשב לא משמש להרצת משחקים כמעט כרטיס מסך גם לא צריך להיות משהו מהשורה הראשונה אבל משהו סביר צורב דיוידי במידה וישנו לוח אם הכולל חיבור פייוואייר אעדיף אותו זהו מחשב שהולך לזוג צעיר ואין צורך בכל עניין הקירור ושיפורי המעבד אם קירור מעבד שידוע לי שזאת תוספת של 100 וקצת ש"ח אבל תוספת זאת תוספת נדרשת. אין בעיה לספוג זאת אבל אין צורך במארזים יקרים ומעוצבים אין בעיה בחריגה של 100, 200 ש"ח מעל התקציב על מנת לא להתפשר בחלק מסויים שמשחק בכמה עשרות/מאות שקלים והוא רלוונטי אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרצה בסביבות עבודה כמו MATLAB, MVS , משחקים כמו FIFA, COD, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מודע לך שלא יהיה זמן סוללה גבוהה לאור הביצועים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO (מקווה שלא הפרתי את החוקים כי יש לי פוסט פתוח בנושא דומה, אבל החלטתי בסוף לבקש המלצה למפרט מחדש שהמומחים פה ירכיבו..) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graph…
-
- 29 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הלוו שלום היום נסעתי עם אבא ליום עבודה ובדרך הלכנו לבדוק עוד כל מיני דברים חדשים על המחשב שלי.. וגיליתי דברים מעניינים וחדשים לפי איך שהתרשמתי מKSP הם אחלה חברה.. הייתי בסניף שלהם בת"א ליד עזריאלי והם ממש נראים חברה טובה ואמינה להבדיל מכל מה שאמרו פה (אבל זאת אוכל להגיד וודאית אחרי שאני יתנסה..) אז גיליתי שיש הרבה מוצרים שפנדה קונים מKSP חיחיחי.. וגם גיליתי ש-Biodome עובד בKSP חיחייחיחי.. טוב אז לעניינינו אני תיכננתי לקנות את המחשב מפנדה אבל עכשיו לא יודע ,אבל אני חושב שKSP יותר משתלם אז תראו זה המפרט שהתכוונתי לקנות בפנדה: 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 120GB 7200RPM 8MB 522 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail 218 ש"ח 1 Compucase-HEC Tower CI-692…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי NAS אבל שתהיה את האופציה להשתמש בו גם כ-HTPC. הכי חשוב לי במחשב הזה זה המארז שיהיה שקט וקריר ככל האפשר ויכלול כמה שיותר מקום להרדיסקים מצידי על חשבון הכוננים האופטיים ויהיה בעל צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר. מבחינת הלוח אם שיהיו לו מספיק חיבורי SATA להרדיסקים ויציאה אופטית 5.1 לפחות למערכת חיצונית. יש לי כבר: הרד דיסקים, כונן אופטי, מסך, מקלדת, עכבר כך שאין צורך לכלול את זה במפרט. אם אפשר הייתי מעוניין לקבל המלצות ל-2 מפרטים שונים: 1) מפרט בסיסי ביותר בתקציב מינימאלי שיכלול כנראה את ה-G2030 של אינטל 2) מפרט מתקדם יותר עם אופציה עתידית להוסיף כרטיס מסך איכותי כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק עתידי (בטח מעבד I5) תודה רבה ל…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הרכבתי מיפרט מחשב לבחורה שרוב הצרכים שלה הם עבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו.. חשוב לציין שהמחשב לא כולל ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה הבניה של המחשב אליי כמו שכתבתי המחיר הסופי הוא גג 2000 שקל(אין צורך לחסוך) ואני יודע שהמעבד הוא דיי עובר קיל אבל זה ניכנס אז למה לא? לאומת זאת עם יש אפשרות להוריד מהמעבד לטובת משהוא יותר חשוב אני ישמח לישמוע כמו כן האישה חובבת צילום ובירשותה מצלמה olimpos fe-190 , השאלה שלי העם יכול להיות בעיות תעימות בחיבור והעברת התמונות עם מערכת וינדוס 7 64 ביט? בתודה לכל המשיבים המיפרט הוא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪596 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Arctic Cooling Fr…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-