ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם לא נדרשת באמת תוספת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : fallout, black ops, gta, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בנתיים יש לי מסך פשוט 24״ 1920X1080 אבל מתכנן ללכת על משהו יותר גדול כמו 27״ 2560x1440 או אולי 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לתלמידת תיכון. תקציב עד 3500 ש״ח מטרות המחשב בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. זיכרון 4 גיגה בייט מסך מסך 13.3 - 14 רזולוציית המסך עדיפות ל FHD אבל לא חובה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין משקל רצוי נמוך , עד שני קילו. היא תיקח אותו יוםיום לבית הספר האם נדרש זמן סוללה ארוך חשוב זמן סוללה ארוך, מכייון שישמש אותה בכיתה לכתיבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI Bluetooth לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 256G-500G , לא חייב SSD כונן אופטי לא חובה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודיתֿ לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא כל דרישה מיו…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V ,watch dog,cod black ops 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג מותר מה שימושי המחשב? מחשב קולנוע בייתי, עם 13.2 SURROUND . מחובר עם מקרן Sanyo PLV-Z3000 מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? קולנועית עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 10 מושתק FANLESS ללא OC ללא מערכת הפעלה ללא חנות מעודפת קניית המחשב באופן מיידי האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אפשרות לCASE גדול מהרגיל, שוכב בלי LED. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני מפרטים. בעקרון יש לי עדיפות קלה TMS (המון נסיון חיובי עם החנות בכלל וקיריל בפרט) אבל לא בכל מחיר כמובן. המחשב ישמש לפיתוח בתוכנות כגון Visual Studio ומשחקים קלים כגון League of Legends, אולי Battlefield מדי פעם. רזו' המסך היא 1920x1080. אני שם דגש על שקט מוחלט של המערכת. אני כל היום לומד ועובד עם המחשב, ורעש מוציא אותי מדעתי. TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 …
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, הצגת מצגות, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, בגדול עד 2.5 נראה לי סביר, אבל פחות זה יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר. כל עוד זה לא קצר בצורה הזויה, זה שיקול פחות חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה כבר סטנדרט... * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה SSD או לפחות SSH * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה אחריות איכותית בארץ ולא א…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
הי , מחשב נייד ברשותי : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=855183 lenovo g580 ideal pad I3 - 3110M RAM : 4 GB Intel HD Graphics 4000 יעבוד כרטיס זיכרון הזה : http://www.amazon.com/gp/product/B006YG8X9Y?dpID=51C6-EDu6gL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_23 http://www.amazon.com/gp/product/B008LTBJFM?dpID=21aIIWeO1mL&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR135%2C135_&refRID=358ZWGFCAY4J32AJC76Y&ref_=pd_rhf_se_s_cp_4 וגם כל SSD - של סמסונג או סאנדיסק או קינגסטון של גודל 2.5' ועובי 7.0 MM יתאימו לי לחיבור בתוך המחשב נייד בפנים LENOVO G580 ? ומה הבדל בין sandisk ssd pro/extreame/ultra ? מה הכי ט…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, פונה לעזרתכם בבקשה למפרט למחשב נייח ללא מסך וללא מערכת הפעלה. השימושים שלי במחשב הם לגיימינג ותכנות. התקציב שלי הוא 3k כאשר ניתן לחרוג עד ל3.5k. התייעצות נוספת - גם זיכרון SSD זה טוב במקום רגיל. אבל אשמח אם תתנו את 2 האפשרויות אני מתכנן לקנות בKSP, אבל אם יש לכם המלצה על חנות טובה יותר אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב למטרות פיתוח וגיימינג, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אלא אם כן השדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב? פיתוח, מכונות וירטואליות, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 ומשחקים חדשים בצורה חלקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, שני מסכים בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש ר…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=39296&sw=426018336-3460-PC%211&work=y&sn=GTX-970-GAMING-4G-PC%211&products=CM8066201920401%211%7CGA-H170-D3H%211%7CHX421C14FBK2-16%211%7C426018336-3460-PC%211%7CST1000DM003%211%7CMZ-75E250BW%211%7CVSP5000-520%211%7CUCACO-AP111-GBB01SI%211%7CSERVICEFORUM%211%7Cמיועד בעיקר למשחקים, אבל גם לפיתוח, כרגע יעבוד עם מסך 27 ברזולוציה של 1920, עתיד לעבוד עם 2 כאלה.אשמח לחוות דעת.תודה.
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי? - 4500₪ א) האם לנצל את כל התקציב? - כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200₪ 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית, בעיקר 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . - אילטסטרייטור.. פוטושופ.. אינדיזיין.. דרימוייבר. עריכת וידאו. כרגע שימוש כמעט יומיומי לצורך לימודים ותרגול, אחרי הלימודים השימוש תכוף יותר. 3. ללא צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? - 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני כל כך מבין בזה, בינוני: כל עוד לא יגרם נזק לחומרה כתוצאה מחום או שיתקצרו חיי הרכיבים. אם יש בכך סיכון אז אני מעדיף ללא. 7. ללא מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מקלדת רגילה ואני עובד איתו בחושך כך שאני זקוק למקלדת מוארת. השאלה היא האם מדבקות זוהרות בחושך למקלדת יועילו? האם אכן יראו אותן בחושך? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה זמן התייעצתי כאן ואחרי עוד קצת רפרוף באינטרנט הגעתי ל lenovo yoga 3 שאותו ארכוש ברביעי ויש לי כמה שאלות א. אחת העובדות שלי רוכשת בשבילי את המחשב מאילת, הבנתי שKsp לא מסכימים לרשום את הקבלה על שם מישהו אחר האם זה תקף גם לגביי תשלום מזומן? האם יכולה להיות בעיה עם האחריות? זו אחריות חיצונית בכל אופן.. והאם היא ניתנת לשימוש בכל מקום בארץ? ב. המחשב מגיע כרגע ללא כונן ssd האם אוכל להחליף בעתיד במידה וארצה? (לא כזה לחוץ לי כרגע המפרט יחסית טוב ומספק) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מסוג THINKPAD E330 EDGE ואני רוצה להתאים לו כונן SSD האם אני מוגבל לחיבור mSATA או שאין לי הגבלה? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום,החודש אמורים לצאת מחשבים ניידים חזקים של לנובו ,P50 ו P70https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-P-and-W-Series-Mobile/ThinkPad-P50-amp-P70-Hands-On/td-p/2164261מישהו יכול לנסות להעריך מתי הם יגיעו לארץ ?\בברכהדן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הדגם Asus k55vd - sx095h הוא בן שלוש שנים בלי אחריות עובד מצויין כאילו קניתי אותו רק אתמול
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי לכולם. אשמח לדעת את דעתכם על המפרט הנוכחי חשוב לי לציין שהמחשב לא ישמש כרגע למשחקים אלא בעיקר לתוכנות פשוטות שאולי פוטושופ היא הטובענית ביותר בגלל זה לא הכנסתי גם כרטיס מסך, אבל לקחת בחשבון כרטיס מסך עתידי. בנוסף למפרט הזה כונן Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD שיקנה בKSP. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Seagate[/TD] [TD]ST1000DM003[/TD] [TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series... שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD] [TD]₪252/247[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD]…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הוא אמור לשמש אותי בעיקר לתכנות (סטודנט למדעי המחשב), גלישה, קצת צפייה בוידאו ואולי גם מעט גיימינג קל. לא היה לי מחשב נייד עד כה, כך שאני לא מבין יותר מדי בחברות המומלצות, בחנויות שכדאי לקנות מהן, במשך האחריות שנחשב סביר וכו'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אפשר לחרוג מעט (200-300 ש"ח) במידת הצורך. אני מעדיף לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל את המחיר, ולהתקין בעצמי. גודל ההארד דיסק - לפחות 5000GB. כנראה שרוב הזמן אשתמש בו כשהוא מחובר לחשמל, אך נדרשת סוללה ממוצעת פלוס. חשוב לי שהמסך יהיה גדול יחסית - 15.6 אינץ'. רוצה לקנות מחנות באיזור גוש דן. מעדיף שיהיה כונן DVD, ולפחות 4GB ראם (רצוי יותר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אוקי אז כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות את המחשב Dell xps 13(להזמין מארה"ב) אחרי מיסים הדגם הספציפי שאני מזמין יוצא בערך 6 אלף שקל. עכשיו אני מתלבט אם להזמין אותו או שאפשר לרכוש משהו יותר טוב בכסף הזה. הדגם מגיע עם מסך מגע, i5 6th genrethe, 8gb ram ו128/256(תוספת של 100 דולר) gb. אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים(לאורך כל תקופת הלימודים) , שימושים תוכנית, אינטרנט, סרטים וטיפה משחקים(לא כבדים במיוחד), חשוב שהיה סוללה חזקה. מה אתם אומרים להזמין את המחשב או שיש משהו יותר טוב תמורת הכסף הזה? נ. ב. אני מזמין דרך buy2usa מישהו התנסה בשירות שלהם? תודה מראש לכל העונים =)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד של asus g551 cn347h ואני רוצה לקנות לו משטח או אם יש משהו אחר שיקרר אותו.המחשב מיועד ספציפית למשחקים אך עדיין מתחמם לי כאשר אני משחק לכן אני רוצה שיהיה לו משטח קירור חזקמישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה? חשוב משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-