ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק כמה שנים עבור עבודה משרדית בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך למשחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מפרט. כבר מזמן לא עשיתי את זה...אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את ההחלטות הנכונות. מה חשוב לי...לקנות מחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים לצרכים אלו. חשוב שיהיה מהיר. חשוב גם לא להגזים כי אני לא אדם שמשחק משחקים. בעיקר עובד גולש באינטרנט מקסימום רואה סרטים.. אגב במידה ויש לכם אופציה נהדרת לנייד (למרות שיש לי חדר עבודה בבית) אני מאוד אשמח. אני מתכון לחבר מסך 4K למחשב. בגודל של 27 אינטש או 2 מסכים של 24... (עוד לא החלטתי). [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח Antec 300W BP300PS[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: c…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות: פוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V \ Just Cuase 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על גודל מסך אבל אצטרך לכלול במפרט 2 מסכים שיעבדו יחד, השימוש יהיה גרפיקה לדפוס לכן אצטרך מסכים חזקים. …
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב וותיק (מאוד) שהגיע הזמן לשדרג אותו. כרגע יש לי: מעבד: Amd athlon 64 X2 dual core processor 3800+ 2.00 Ghz לוח: GA-K8N Ultra-SLI or GA-K8N Pro-SLI or GA-K8N-SLI כרטיס מסך ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): Nvidia EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB ספק כוח (ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): antec high current gamer 900w זיכרון: 4GB כדי לחסוך כסף אני לא מתכנן להחליף כרטיס מסך או ספק כוח או מארז וכו'. נראה לי שמה שחשוב זה לשדרג את לוח האם, המעבד והזכרונות - ואת כל הקיים לשמור. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של dell שיש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל וכרטיס מסך AMD R5 335 , כל כמה דקות מופיעה הודעה display driver has stop responding and recovered intel graphics משהו כזה והמחשב קופא למשך כמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל וצריך לרענן את הדף אינטרנט כי הוא הופך לשחור. יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיסי המסך שגורמת לשגיאה? מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את החלקים הבאים: Intel Core i5-6500 Skylake Processor 3.2GHz-3.6GHz turbo Gigabyte LGA1151 Intel Z170 ATX DDR4 Motherboards GA-Z170-HD3P Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz CL16 Samsung 850 EVO 250GB חסר לי מארז, ספק וקירור למעבד, לגבי קירור למעבד ראיתי שה Arctic Freezer i11 מומלץ.. מארז קיבלתי הצעה על ה Sharkoon VS4-S ATX מKSP http://ksp.co.il/?uin=24711 אפשר המלצות? תקציב באזור ה500-600 לשניהם
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-GTA , diablo 3 , starcraft 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוללה מתאימה למחשב הזה? הכנסתי את המקט של הנוכחית בגוגל אבל לא מצאתי שום סוללה עם אותו מקט. יש דומות אבל לא אותם מספרים. אשמח לעזרה במציאת הסוללה המתאימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שימוש לעבודה: אקסל וורד ,אוטוקאד (למי שמכיר autocad ) יש עכשיו הרבה מבצעים black friday קצת קשה לי מבחור אחד טוב מקווה שמהוא יכל להמליץ על אחד או שנים מעדיף intel cpu ומספיק זיכרון כדי להריץ את autocad
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4,000 ל-4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל להשתדל לא להגיע לחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 (כלומר עד 4,700 ש"ח סך הכל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים וסדרות, קצת תכנות ושימוש כללי (אופיס, גלישה וכו'...) אבל בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout 4, Battlefield 3,4, Skyrim, Battlefront, GTA V. שתהיה לי גם אפשרות להריץ טוב משחקים שיצאו בעתיד הקרוב …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:Star wars,GTA 5,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ1500~ ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) Fallout 4>A V מפעם לפעם אך השימוש העיקרי הוא להמוני טאבים של הדפדפן ומולטיטאסקינגא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מזדמן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1600x900 עד שהמסך הנוכחי יתפגר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? העדפ…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הבאות: 1) מעבד I7-6700HQ 2) לפחות 16GB RAM 3) כ.מסך מינימום GTX960 עם עדיפות לכרטיס חזק יותר 4) מסך 15.6" עם מסגרת IPS (שיראו טוב מכל הזוויות)ברזולוציית 4K, לא אתנגד למסך Touch אבל לא מחייב.. 5) מקלדת מלאה סטנדרטית (שלא ישחקו עם הכפתורים כמו בDELL XPS ויזיזו אותם מהמקום שלהם) 6) רמקולים איכותיים, לא כמו ב-Asus N551 שמגיע עם סאבוופר חיצוני שהופך את הניידות לנטל.. (אני כרגע עם Lenovo Y580 והרמקולים פה מדהימים) 7) שיהיה כמה שיותר קל, המחשב הולך להיות המון בדרכים (לימודים, עבודה..) 8) חשוב לי שיראה טוב ופשוט, אם יש משהו שנראה כמו הDell Inspiron 755 (רק שלא יהיה מפלסטיק) זה מדהים.. 9) אחרון והכי חשוב, זמן סוללה.. המטרה שלי היא שכשהמחשב לא משתמ…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית כללית ועריכה גרפית דו-מימדית בפרט. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט מבחינת עלויות והתאמת החלקים אחד לשני לכדי ביצועים אופטימליים מעבד: intel core i7-4790 box 1628 ש"ח לוח אם: Asrock h91m-plus 244 ש"ח זיכרון: 2 יחידות crucial 8192mb ddr3 1600mhz 212 ש"ח ליחידה (סה"כ 424 ש"ח) כונן קשיח Toshiba 1000gb sata-3 240 ש"ח כונן קשיח Sandisk 256gb ssd sata3 396 ש"ח dvdrw צורב DualLayer x22 Sata 76 ש"ח מארז Ecase 254 ש"ח ספק כוח Zumax 550w true 211 ש"ח כרטיס מסך GeForce 960GTX-OC 2048mb 1101 ש"ח האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב לשימוש גרפי בתקציב הזה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום, מחשב נייח עד 1000 ש"ח (תקציב מקסימלי) להריץ אופיס וגלישה קלה באינטרנט, יש חיה כזאת? אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בכונן דיסקים. עדיפות מחנויות באיזור צפון עפולה - חיפה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-