ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים: [h=1]Lenovo IdeaPad 300-15 80Q70038IV[/h] http://ksp.co.il/?uin=28557 או [h=1]HP Pavilion 15-AB212NJ[/h] http://ksp.co.il/?uin=28611 המחיר יוצא בערך אותו דבר אחרי הרחבת אחריות על ה LENOVO . מה עדיך ביניהם ושאלה נוספת, האם זה בעייתי לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה מבחינת דרייברים וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת מחשב נייד חדש עקב גסיסתו של הישן. בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב עמיד ובלי הרבה תקלות מוכרות * מטרות המחשב? עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינצ', עדיף מאט. לא נשלף, לא מסתובב, לא מגע. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מדל (נכוויתי מהם בעבר... לא רוצה לחזור על החוויה)
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE AE+PREMIERE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS + מכוניות (NFS וכו ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).Dell U2415 24.1 1920X1200 (-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני מתלבט בין Yoga 3 pro ל-asus ux305LA הראשון יוצא 930$ לאחר משלוח+מס והשני 850$. אני ממש דלוק על הלנובו אבל מעבד ה-M-5Y71 קצת מלחיץ אותי. *מטרות המחשב : גלישה באינטרנט,אופיס,סרטים,תכנות קל ואולי FIFA (אבל זה ממש לא שיקול חשוב) *גודל מסך: 13-14 רצוי מט אלה עם כן זה דיל ברייקר. *רזולוציית מסך: QHD-FHD. *משקל רצוי: עד 1.7 ק''ג. *זמן סוללה: לפחות 6 שעות עבודה רגילה גלישה/סרטים. *יציאות מיוחדות: HDMI. *גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD או 1TB משולב. *רישיון למערכת הפעלה: כן. *דרישות מיוחדות: איכות בניה גבוהה,מסך עם צבעים חדים. אופציה נוספת מסך מגע מסתובב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית דו מימדית ניסיתי להתאים את הרכיבים. מה דעתכם, יעבוד? מעבד + יחידת קירור Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler לוח אם Asus TROOPER B150 D3 LGA1151, Intel B150, DDR3, 3xPCI*E, VGA, DVI זיכרון 2x Transcend 8GB DDR3 1600Mhz CL11 כרטיס וידאו Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 DVI 2xHDMI DP PCI*E אחסון Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III כונן אופטי Samsung SH*224DB DVD±RW x24 Black Sata ספק + מארז Antec 550W Active PFC Modular 80+ Bronze NE550M PSU Corsair SPEC*02 Red LED Mid*Tower Gaming Case No PSU עריכה: קישורים לרכיבים מעב…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהצעת מפרט למחשב לצורך מסחר ( 4 צגים ) ללא הצגים כרטיס גרפי כבר יש לי דגם :[h=1]NVIDIA Quadro NVS 420 by PNY 512MB GDDR3 PCI Express Gen 2 x16 VHDCI to Quad DVI-D SL or DisplayPort Profesional Business Graphics Board, VCQ420NVS-X16-DVI-PB[/h] מבקש מארז איכותי ושקט ספק ברמה טובה לוח אם שיתאים לכרטיס דור שני של pci-e2x16 לא מיועד לגיימינג זכרון להערכתי 8 גיגה יספיק מעבד 1150 i5 כונן קשיח 1 טרה תקציב סביב 4000 שח גמיש בברכה משה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכם. אחי הגדול מעוניין לרכוש מחשב בייתי רציני אחרי שנמאס לו מלעשות שימוש בנייד שלו בתור כזה. זה מחשב שנועד בעיקר לגיימינג וקצת עריכה גרפית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח רק שבאמת צריך ושווה לעשות זאת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג ועריכה גרפית בפוטושופ ותוכנות דומות. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
שלום, מדובר בדגם מוחדש, שזו פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה, ואולי השאלה הראשונה שלי צריכה להיות: האם זה סבבה? מדובר על אחריות לשנה, אבל אני מתכוון להרחיב אותה (תמורת 300 שקלים נוספים) ל-3 שנים על הסוללה יש אחריות רק לחצי שנה המחשב הוא של DELL מסדרת LATITUDE, דגם E6420 הנתונים נשמעים ממש טובים יחסית למחיר הזול (1620 ש"ח) הדבר היחידי שאולי בעייתי קצת זה שהסדרה של המעבד (2520M) היא אולי קצת ישנה? (תקנו אותי אם אני טועה, אני מסיק את זה רק לפני המספר "2" בהתחלה) חוץ מזה, זה שזה עם הM זה מצוין, כי אני משתמש יותר בבית ומעדיף ביצועים על פני סוללה אחת מהשימושים העיקריים שעבורם אני קונה את המחשב זה שתהיה לי אפשרות לחבר אותו במהירות ובקלות לטלוויזיה חדשה (שאקנה בקרוב) אני לא היי…
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בגדול אני מחפש לחסוך כמה שיותר בתקציב, המחשב משרדי ויפעיל את הדברים הפשוטים ביותר מבחינת אינטרנט/תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הכי בסיסיות שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק כמה שנים עבור עבודה משרדית בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך למשחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום בניתי לעצמי מפרט. כבר מזמן לא עשיתי את זה...אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את ההחלטות הנכונות. מה חשוב לי...לקנות מחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים לצרכים אלו. חשוב שיהיה מהיר. חשוב גם לא להגזים כי אני לא אדם שמשחק משחקים. בעיקר עובד גולש באינטרנט מקסימום רואה סרטים.. אגב במידה ויש לכם אופציה נהדרת לנייד (למרות שיש לי חדר עבודה בבית) אני מאוד אשמח. אני מתכון לחבר מסך 4K למחשב. בגודל של 27 אינטש או 2 מסכים של 24... (עוד לא החלטתי). [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח Antec 300W BP300PS[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: c…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות: פוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V \ Just Cuase 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על גודל מסך אבל אצטרך לכלול במפרט 2 מסכים שיעבדו יחד, השימוש יהיה גרפיקה לדפוס לכן אצטרך מסכים חזקים. …
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב וותיק (מאוד) שהגיע הזמן לשדרג אותו. כרגע יש לי: מעבד: Amd athlon 64 X2 dual core processor 3800+ 2.00 Ghz לוח: GA-K8N Ultra-SLI or GA-K8N Pro-SLI or GA-K8N-SLI כרטיס מסך ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): Nvidia EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB ספק כוח (ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): antec high current gamer 900w זיכרון: 4GB כדי לחסוך כסף אני לא מתכנן להחליף כרטיס מסך או ספק כוח או מארז וכו'. נראה לי שמה שחשוב זה לשדרג את לוח האם, המעבד והזכרונות - ואת כל הקיים לשמור. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של dell שיש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל וכרטיס מסך AMD R5 335 , כל כמה דקות מופיעה הודעה display driver has stop responding and recovered intel graphics משהו כזה והמחשב קופא למשך כמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל וצריך לרענן את הדף אינטרנט כי הוא הופך לשחור. יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיסי המסך שגורמת לשגיאה? מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית חזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי, בעיקר אפטר, פרמייר, פוטושופ ואילוסטרטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את החלקים הבאים: Intel Core i5-6500 Skylake Processor 3.2GHz-3.6GHz turbo Gigabyte LGA1151 Intel Z170 ATX DDR4 Motherboards GA-Z170-HD3P Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz CL16 Samsung 850 EVO 250GB חסר לי מארז, ספק וקירור למעבד, לגבי קירור למעבד ראיתי שה Arctic Freezer i11 מומלץ.. מארז קיבלתי הצעה על ה Sharkoon VS4-S ATX מKSP http://ksp.co.il/?uin=24711 אפשר המלצות? תקציב באזור ה500-600 לשניהם
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-GTA , diablo 3 , starcraft 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי קרוב שיכול להביא לי מחשב נייד מחו"ל בתקופה הקרובה ואני מעוניין לרכוש משהו ביומיים הקרובים. התקציב הוא מקסימום 800 דולר. מחפש גודל 14 \ 15.6 (רצוי 14) בעיקר לעבודה ולימודים וכמה שיותר חיי סוללה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-