עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wooper,

היי אני מחפש נייד עד 13 אינץ חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4644&CatCode=315 מצאתי מחשב שנראה יותר מתקדם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4828&CatCode=315 מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Avishay.a,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo X201 עם Windows 7 כאשר הוא מנותק מהחשמל ועובד על הסוללה, לאחר זמן מה כשהוא נכנס למצב שינה הוא מכבה את הקישור האלחוטי (אני משער שמטעמי חיסכון בחשמל) Wireless Capability Turned Off ניסיתי לשחק עם הגדרות ה- Power Options. והגדרתי למתאם האלחוטי Maximum Performance. זה עזר חלקית. מכיוון שזה עדיין משאיר בידי הווינדוס את השליטה, והמחשב מגדיר מה זה מבחינתו Maximum Performance שזו יכולה להיות הגדרה עמומה ולא נתונה לשליטתי. מה שאני מחפש זו איזושהי הגדרה, שבה אני אקבע בדיוק מה אני רוצה שיקרה. הווה אומר, הגדרה שתגרום לקישור האלחוטי לא להתנתק אף פעם, בשום מצב. כלומר, כל עוד המחשב פועל בצורה כלשהי, שהקישור לאינטרנט יהיה פעיל. שאלה נוספת באותו נושא, …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by zolder,

מה אתם אומרים על המפרט הבא AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive LITEON X16 DVD NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE ArcticSilver 5 3gram בקשר לזיכרונות אני יודע שעדיף סטיק אחד של 512MB אבל אותם כבר יש לי אז כמו שאומרים - זה מה יש - ועם זה ננצח.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

היי אנשים !! טוב יש לי בעיה ,בקרוב אני טס לחול ושם אני בונה לי מחשב שלהם שיורד איתי לארץ! בעיקרון הבעיה שלי היא שאני לא יודע באמת על איזה חלקים כדי להשקיע יותר ועל איזה פחות !... בהתחלה חשבתי לקנות את המעבד ליבה כפולה אבל אם אני לא לוקח אותו יש לי יותר כסף להשיקע על רפטורים שזה גם כן חשוב !... כנל לכרטיס מסך האם כדי כיום לקנות את ה 6800GT או שהוא כבר מתחיל "לרדת מהמדפים"? אז מה כדי לקנות ליבה כפולה ואז לקנות כרטיס גרפי או שכדי לי לקנות מעבד רגיל עם רפטור וכרטיס גפרי !.... בנוסף גם לי יש את הפחד הזה של צוואר בקבוק !...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ThePorscher,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המפרט שלו: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS GF9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: 320GB Samsung spinpont צורב: LG DVD ספק: EZcool 450W, מבוסס JSP (מה שבה אם המארז, מאוור 120 תחתון. מארז: EZcool H550, נמכר כזה פעם באיורי אם מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות. קירור: AC Alpine PRO 7, או יכול להרכיב ZALMAN, לא יודע מה עדיף למעבד הזה, הAC די גבוהה, הZALMAN נמוך ורחב. מסך, DAEWOO LM1910, יש D-SUB DVI וחיבור לרמקולים הפנימיים. הנייח הישן: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1 DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V כרטיס מסך: OB S3 קשיח: 160GB ספק: Mustiff 400w כלשהו. מארז: משהוא פשוט בצע כסוף.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. * מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by urich,

לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך המלצה בין שני מפרטים שהרכבתי איזה משניהם עדיף (אחד את'לון 64 ואחד אינטל) 8) המפרט הזה: מעבדי אינטל ? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1090 לוחות אם למעבדי אינטל ? ABIT AI-7 μGuru 680 זכרונות ? DDR 400 256MB Samsung 2 280 כרטיסי מסך? ATI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1750 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 450 כוננים- ??1.44 ? FLOPPY Teac/SONY 1.44 50 צורבים? Combo SONY 48 x 24 x 48 + DVDx16 310 מארזים? …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אוקיי , פרצו לחבר שלי הביתה ולקחו רק מהחדר שלו - אייפוד 20GB דור שני+מחשב(שיפורט עוד מעט) + מסך(מאג 796FD2) + מצלמה דיגיטאלית איכותית של פוג'י עם 6.8MP מפרט המחשב שנגנב : AMD Athlon 64 3000+ S754 Gigabyte K8NS Pro S754 512MB A-DATA PC3200 @ 500MHZ RADEON 9800NP + Sinks SuperTalent Aluminium Tower Black(Modded) HEC 475W כמה מאוררי לדים וגרילים מאוד יפים של TT ומודינג מדהים שהוא עשה(שכולל ריסוס של שבלונה של דרקון על הדלת הלא שקופה עם כל מיני מוצרי UV ועוד) בקיצור , הוא צריך עכשיו מפרט חדש , ועוד הצעות מה לקנות עם הכסף במקום מה שהיה לו , הוא יקבל בערך 15K מהביטוח על כל מה שהיה שם , 10K מתוכם למחשב+מסך + מקלדת(ללא עכבר , הגונבים השאירו שם MX510 שהיה לו+ATP3 ) , אני חו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום. לפני כמה זמן (חודשים) ביקשתי כאן מפרט, לא הבנתי אז כלום. מה שאני מבקש עכשיו זה מפרט מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי בכלל (רק הקופסא ומה שיש בפנים)... אפשר לחרוג טיפה מהמחיר (רק טיפה). שזה יכלול הרכבה. חשבתי על לקנות מזיגזאג אז אני מבקש שהמפרט יהיה משם או שיהיה מחנות אמינה וטובה (לא KSP!) אני לא מתכוון לעשות OC בעתיד בכלל, אז אני מבקש חלקים לא לאוברקלוק. אז מה אני צריך? ג'יגה ראם, GT,ו-AMD. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צריך הכל מלבד מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. למשחקים חזקים וכבדים, directx 10, שהמשחק Crysis יעבוד מצוין. (המחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אך בעיקר למשחקים כבדים) אני רוצה 250 ג'יגה הארדיסק לא יותר. וכל השאר לפי המחיר. אם אפשר להרכיב לי באתר KSP.co.il, תודה...

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by GILI9898,

שלום ! זה הלוח אם שלי MS-7366 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4597&CatCode=531 כמו כן אני משדרג ספק כח ואני מעוניין בזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4207&CatCode=409 המעבד שלי זה E7500 האם זה יתאים לי ללוח אם? כי באתר של MSI רשום Chipset • NVIDIA® MCP73PV Chipset - Supports Dual View function (D-sub or HDMI + PCIE graphic card, for NVIDIA graphic cards only) - The additional NVIDIA PCIE graphic card needs no extra drivers installed. מה זאת אומרת FOR NVIDIA GRAPHIC ONLY ... כרטיס מסך של ATI RADEON הוא לא יכול לקלוט?! זה מידע לגבי הלוח אם שלי http://www.msi.com/index…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by itaysp,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by GoLB0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. AMD Athlon64 3000+ BOX Albatron K8NF4X nForce 4-4x s939 Leadtek(probably) GeForce 6600GT 256mb TwinMOS 512mb 400mhz 3200 CAS2.5 x2 Samsung\WD 160GB SATA-II 8mb 7200RPM Arctic Cooling Silentium T2 (with seasonic 450w PSU) NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 Samsung CRT17'' 739DF monitor Altec Lansing ATP3 2.1 Speakers המפרט אמור לצאת בסביבות ה5.5 אלף (אולי טיפה יותר) לפי החישובים שלי. אשמח אם תגידו לי גם איזה הארד דיסק עדיף, סמסונג או ווסטרן.

19. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by liatb,

היי לכם, אתם ממליצים על מחשב DELL M6800 מסך 17 אינץ? אני מחפשת נייד עם מסך גדול. יש לי אפשרות לקנות ב 2200 שח יד שניה. אשמח להלצות או הצעות אחרות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…

23. שלום, אני סטודנט למחשבים ומאד בא לי לקפוץ על המבצעים של באג (יוצא סביבות 22 אחוז הנחה אם אני לא טועה...) כך שאא"כ תפתיעו אותי האפשרויות האחרות שלי הן מה שיש בבאג בהתחלה חשבתי ללכת על מחשב "עסקי"- קומפקטי, זמן סוללה מעולה וחוץ מכרטיס מסך שלא היה "MUST HAVE" ציפיתי לקבל גם ביצועים מעולים ויכולות עיבוד מקבילות טובות. הגעתי לע"מ הנ"ל: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=339&t=1 מיד צד את עיני Toshiba Satellite U500-17E T6600 GF GT 210M ´´13.3 גם ראיתי אותו פיזית והוא קומפקטי ומעוצב פנטסטית בעיני הלא מקצועיות. אבל מה שהטריד אותי זה הזמן סוללה הממש לא מרשים (שעתיים וחצי על מסך 13.3?) והצורך להוסיף כסף לשדרוג זכרון. בעודי מאוכזב ראיתי את סדרת A500 ובפרט Satellite A500-1DN/1C…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום וברכה, לאחר שהסתכלתי במדור המיוחד של הרכבת המחשבים ולא מצאתי את מה שאני מחפש, אני פונה אליכם. אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בלבד - אינטרנט, אופיס וכו'. העדיפות שלי היא למחשב עם כונן SSD. לא חייב צורב. אין צורך בעזרים נלווים. רק מחשב עצמו (ללא מסך). אשמח אם תצרפו לי הרכבה של מחשב שיתאים לי בסביבות מחיר של 1,600 שקל + - . אני מעוניין לקנות את המחשב מאייבורי, אז אם אפשר להרכיב מחשב באתר שלהם זה יעזור לי מאוד! תודה רבה חברים!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.