ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בפורום עבור מחשב שרכשתי ואשמח לקבל ייעוץ עבור מחשב נוסף. דרוש מפרט עבור מחשב נייח לשימושי גרפיקה ברמה מאומצת-רינדורים בתוכנות ADOBE CC/SONY VEGAS/MAYA/AFTER EFFECTS התקציב הוא עד 8K לא כולל ציוד הקפי. אני גר באזור ראשון אז אשמח לחנות מהאזור. במפרטים המומלצים באתר קיים מפרט מעניין, מה דעתכם עליו בכל אופן-https://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לגבי המעבדים אני רואה שיש הרבה מסוג U וכשאני מחפש בגוגל, אני רואה שיש תדר בסיס ותדר טורבו. למשל, המעבד i5-5200U (שנמצא בטווח המחירים של המחשבים שאני רואה), תדר הבסיס שלו הוא 2.2 GHZ והוא יכול להגיע גם ל- 2.7 GHZ. מצד שני, ראיתי את המחשב הזה עם מעבד i3-4000M שהתדר שלו הוא 2.4 GHZ(לפי מה שאני מבין, זה קבוע כך. לא רואה במאפיינים אצל אינטל שיש לו תדר של טורבו). אם כן, איזה מעבד טוב יותר ובטוב יותר אני מתכוון איזה מחשב יעבוד באופן חלק יותר בהנחה ששאר המרכיבים במחשב זהים ורק המעבדים שציינתי לפני כן, שונים? איזה מעבד בפועל יעבוד בתדר גבוה יותר באופן קבוע/רוב הזמן? לא ברור לי מתי כן אקבל מהירות של 2.7 GHZ במעבד i5-5200U. אני גם מבין שהמספר הראשון הוא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 3.3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב יעשה בו שימוש של גלישה רגילה באינטרנט, סרטים באיכות גבוהה, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,fifa 16, משחקים שיצאו בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די חדש בעניין, ויש לי שאלה די בסיסית. ברשותי נייד ישן HP 620. אני רוצה לרכוש לו סוללה חדשה. מתח המוצא של המטען הוא 18.5V והסוללה הנוכחית היא 10.5V. על מה עלי לשים לב ברכישת סוללה חדשה? האם אני יכול להרכיב סוללה עם מתח גבוה יותר מ- 10.5V ועם 9 תאים? האם חשוב להתעקש על סוללה מקורית למחשב נייד כזה ישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לאחר חשיבה מרובה על החלקים הגעתי למפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1076/1054 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB-8 - HyperX - 8GB DDR4 2133Mhz PC4-17000 CL14 - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series - HX421C14FB/8... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 251/246 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SATA ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barr…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הזה טוב? יש בעיה כלשהיא? מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 199 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: 380 ₪ - Zalman Z11 PLUS ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 600W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 …
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בלוח האם הזה Gigabyte GA-B85M-HD3 S1150 יש USB 3.0 מקדימה?תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 3.4GHz Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W Dell E2213H SSD KINGSTONE 128GB V300 2TB HITACHI
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. * מטרות המחשב השימוש העיקרי של המחשב הנייד הינו הקרנת סרטים ומצגות. * גודל המסך? מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה, אלא אם כן זה משפיע על הסרט שיוקרן. כן כדאי שתהיה לו אפשרות להמיר את התצוגה לתצוגה רחבה (16:9 ?) כמו של המקרן * דרישות מיוחדות? רצוי מקלדת מוארת, לא חובה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, הוא יהיה מחובר לחשמל, כמו תחנת עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וגם היציאה הישנה יותר (VGA?) + יציאת אודיו טובה * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? חובה * מערכת הפעלה? חובה כולל מערכת הפעלה, רצוי 8 ומעלה * האם…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה - (שימוש תדיר בVM-ים) ובין היתר אני מעדיף לקחת מחשב עם כרטיס מסך טוב גם לגיימינג. אין הגבלה פרקטית לתקציב, אבל אני מעדיף לא לעבור את ה10,000 ש"ח. המחשב יכול להקנות בארה"ב, ואני לא פוסל משלוחים מכל מיני מקומות אחרים בעולם.. מתוך החוקים, אלו הסעיפים שקריטיים לי: * גודל המסך: 15.6 ומעלה * חובה מקלדת numpad * משקל רצוי: לא יותר מ4 ק"ג, ואם זה מגיע למשקל הזה אז עם תיק מתאים.. * זמן סוללה: עדיף מעל 4 שעות, מוכן להתפשר על זה. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, כלומר שאוכל לתקן את המחשב בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף ש…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר ניסיונות להחיות את המחשב הישן שלי, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות חדש מראש אומר, יש צורך במעבד skylake. במידה ואתם אומרים ששווה להמתין כמה שבועות/חודשים בעקבות הגעה של מעבדים/לוחות אם/מארזים חדשים, אחכה קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 ש"ח תלוי בנסיבות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לתיכנות מקבילי וכן תכנות בטכנולוגיות המתקדמות שיש למעבדי skylake. כמו כן - הרצת vmים (כ-3-4) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן ופשוט מאוד. הוא עושה רעש והוא ניהיה ממש איטי. העלתי תמונה של לוח האם שלו. המעבד שלו הוא pentium dual core cpu e5300 2.6ghz וזיכרון הראם שלו הוא 2 ג'יגה. אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש, כל מה שאני צריך בסך הכל זה אינטרנט לא יותר מזה. השאלה שלי אם אני אקנה מאווררים חדשים ואוסיף זיכרון, האם המחשב יסתדר? האם בכלל יש עדיין זיכרון שמתאים ללוח האם הזה? מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4 eitcher 3 gta 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מומחים יקרים, תודה מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים (הוא יהיה מחובר למסך 24 ולטלוויזיה 55), גלישה באינטרנט ואופיס. כמו כן ישמש לאחסון קבצים (בעיקר תמונות ומוסיקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-