עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח אם - ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI ¤503.00 זכרונות - CORSAIR 4GB KIT XMS2 6400 ¤530.00 כרטיס מסך - PALIT 8800GT 512MB OC SONIC ¤591.00 x2 = ¤1,182.00 מארז - ANTEC SONATA III 500W ¤675.00 קירור מעבד - THERMALTAKE MAXORB ¤217.00 מעבד q6600 בערך 850 תודה אם יש הצעות שונות אני אשמח לשמוע ואני לא מתכנן oc

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by LmanYan,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול הדור הנוכחי פלוס מה שעתיד לבוא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4,COD,AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום! מכיוון שאין לי ידע גדול במחשבים , ואני דיי חסר תועלת, החלטתי לגשת לפורום ולבקש את עזרתם בבחירת מפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מכיוון שאני נער ולא זכיתי בלוטו, מינימום הוצאות יהיה נחמד כמובן. אני צריך מחשב למשחקים .. מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים שיש לי/הולך לקנות וכמובן צריכים כרטיסים שתומכים ב"דור הבא" (DIRECT X 10 ) למלוא האיכות הגראפית. חברים אמרו לי שכרטיס שתומך בdirect-x 10 עולה הרבה ולכן זה די בעיתי מכיוון שאין לי מחשב כרגע (הקודם דיי הרוס מגוון של בעיות ) . בקיצור =]. יהיה נחמד אם אקבל כמה הצעות של מפרטים (לא צריך הארדיסקים יש לי 300GB של HD ) . מחיר גם יהיה נחמד . =] תודה רבה. הסתכלתי במפרטים שמוכנים ע"י האתר והמעבדים שם לא נראה לי שיחזיקו את ה"כובד" …

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …

7. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות מחשב מה אתם אומרים על המפרט הבא תקציב 10000 Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel Core i7 920 2.66Ghz G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GBNQ CL9 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer LG GH22NP20 DVD Rewriter IDE x22 Corsair TX Series 650W PSU Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail אני צריך מארז שיוכל להכיל קירןר מים תקציב 1000 מארז אם חלון כרטיס מסך זמני עד 285\295 ו965E גם המעבד

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by hananmori12,

שלום, אחיין שלי בן 14 גיימר בנשמה ואני מחפש לו מחשב חדש עד 5000 שקל, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Zakash,

הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=29466 האסוס: http://ksp.co.il/?uin=29474 שני המחשבים דומים מאוד במפרט... ההבדל הוא במעבד ושהאסוס מגיע עם מערכת הפעלה. לפי דעתכם, האם שווה את ה900 שקל הפרש? איזה עוד הבדלים פיספסתי בין השניים? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by CoolOne,

מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by avrahams1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by spitfire3,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים חדשים שיצאו : FC2,AC,GTAIV וכו'. במחשב מתוכנן OC בעתיד (בשנה הקרובה). ישלי מסך כבר 17" ואני משתמש אך ורק ברזולוציית מסך במשחקים של 1028*768. שמשחקים יעבדו על MED-HIGH לפחות. המחשב צריך להיות כולל 2 רמקולים. ישלי כבר צורב אז אני לא צריך עוד אחד ואני יסתפק גם ב 250GB הארד דיסק כי יש לי עוד 120GB בבית של WD. עדיפות ל2GB זיכרון,יש לי קירור של AC 7 אם אפשר להעביר אותו ממחשב למחשב אז לא צריך קירור. אני מבקש שהמפרטים יהיו אך ורק מTMS כי זה הכי קרוב אליי ומבחינת המרחק זו החנות הכי טובה. וזהו. חשבתי על המפרט הזה: http://tms.co.il/preview/spec/hnfc1gsk תודה לעוזרים.

14. Started by Ashand,

שלום אני צריך דיעה לגבי המחשב הנ"ל, הוא בעיקר מיועד לעבודה "משרדית" להרצת תוכנת VISUAL BASIC , המחשב מיועד לתכנת האם ACER טובים? המפרט שלו הוא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHAEFC657 ACER נותנים שנה שירות...זה קצת מעצבן אבל אם הניידים שלהם טובים אז אין מה לדאוג וכאן אני צריך את הדיעה והניסיון שלכם אם יש כדי לדעת אם לבטל הזמנה... ד"א...היום רכשתי אותו באתר ב-2900 שקל...שווה את המחיר?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 מחיר: ₪395[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by orch30,

היי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. דרישות: i7 - 4 ליבות, 16 ג'יגה זכרון (עם אופציה ל32), מסך 14 אינטש לפחות, 512 SSD בונוס- סוללה שלא נגמרת תוך שעה. נוסו כבר dell 7480 (נפילה) וxps 15. ממש ממש לא חייב להיות מחשב של dell. תקציב לא מוגבל. תודה רבה רבה

17. Started by dupo,

שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rudo17,

תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 621 צפיות
  20. מפרט ראשון asus p5ad2-e premium intel 775 3.2 1mb 800fsb ddr2 generalic (temporary) 2X256 giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mb zalman 7700 מפרט שני asus a8n-sli deluxe amd 64bit 3500 ddr400 hyunix 2X256 giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mb----just one if it will run with just one adapter zalman7700 זהו... חבר'ה אל תצמדו סתם ל amd אני עושה עם המחשב הזה כמעט הכל לא רק גלישה באינטרנט וסרטים ומשחקים זה גם עריכות וידאו קידודים וכאלה.. בנוגע לכרטיס המסך הוא זמני בנוגע לשניי המפרטים בגלל מצב כלכלי זמני עד שאני יקנה אחד טוב יותר...:] בתקווה ל 6800ultra

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by Tomahawk,

אם אפשר בבקשה מפרט מחשב למשחקים ב7k. עם מסך (LCD) עם עכבר ומקלדת (אין צורך מוגזמים) אם פיספסתי עוד משהו... תודה, תום.

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by hali,

לצרכים שכתבתי ב-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477536.0 הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2077 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 GigaByte GeForce 9800GT 512mb GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪390 htt…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Blue Eyes,

צריך מפרט למחשב שנועד בעיקר לסרטים ומשחקים הרכיבים שאני צריך : מארז צורב DVD hard disk לפחות 300GB זכרון 2GB לפחות מעבד לוח אם ספק כרטיס מסך כרטיס רשת אלחוטי התקציב הוא 2500 ¤

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by LIAM BEN GAL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני מתחיל לימודי סייבר ואני משחק אז אני צריך מחשב שיריץ הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים דיסק קשיח של 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט דיי חשוב (לא חובה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,000, ניתן לחרוג עד 4,500. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-USB 3…

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.