ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי עמית, זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט למחשב נייח, תאכלס אני דאי מחפש משו שהבסיס שלו יהיה טוב סתומרת: ספק חזק, לוח אם איכותי, מעבד יציב וטוב אינטל בבקשה, מארז טוב וגדול בכדי שתמיד אוכל לשדרג תחומרה הקיימת + שהחלקים יהיו בטמפ' נמוכות יחסית. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים. אני יודע שמה שמשחק תפקיד זה הזיכרונות + כרטיס מסך אבל מאוד חשוב לי שהבסיס של המחשב יהיה טוב, ככה שאוכל לשחק עם החלקים (כרטיס מסך + תוספת זכרון בעתיד) סכום ההשקעה המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מפרט טוב בכדי שאוכל בהקדם כבר לרכוש משו איכותי ומספק. תודה מראש לכל המייעצים, בברכה, עמית.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 80-85 % משחקים 15-20 % עבודה עם תוכנות Solidworks ו matlab וכמובן כל הדברים הרגילים אופיס וורד וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מכיר כל כך אני רק חוזר לשחק עכשיו אז נאמר של…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ו-VR. בעיקר single player כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, כמו שאמרתי - שילוש חדש... מעבד -C2D חובה... שיהיה טוב ל-OC, תמיכה ב-SLI מאוד כדאי... תודה, אור....
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנתי הצעה מ- PCHARDWARE CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [640 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [117 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - [508 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - [600 NIS] Video Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - [560 NIS] Case : Tsunami Virgo Blue 350W P4 Case - [229 NIS] Service : Computer Assembly - [160 NIS] NIS : ¤ 2814 Each Payment : ¤ 739 Payments: 4 Payments Fee : ¤ 141 Delivery : ¤ 0.00 Total Price : ¤ 2955 בקיצור יש ריבית על תשלומים אני יודע אבל אני חייב תשלומים אני רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שמוצא היום דיל על מחשב נייד Fujitsu LifeBook T1010 מפרט : http://shop.alltrade.co.il/products/2581-alltrade-notebooks-fujitsu-lifebook-t1010-tablet.aspx האם שווה לרכוש אותו ב3K ? המחשב ישמש ללימודים ולאינטרנט. (נותרו 10 שעות לדיל, אודה לכם על כל תגובה!)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחיר הוא בדולרים משום שהמחשב נקנה מארה"ב - ולכן, בהשוואה לארץ, ניתן להשיג מחשב טוב יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד להחליף את המחשב הפרטי שלי (נייח) בעת מעבר דירה, ולכן צריך לתאום לשימושים הבאים: - גלישה באינטרנט. - אופיס. - שימוש בכלים יחסית חזקים (פיתוח תוכנה). - צפייה בסרטים (פחות קריטי - ברוב המקרים יתחבר למסך חיצוני \ יוקרן על טלווזיה, אך אתייחס לזה בסעיף המסך). בגדול, שיהיה חזק ככל האפשר, עם דגש על ניידות במחיר הנקוב - Ultrabook. פחות מעניין אותי פיצ'רים כמו מסך מגע וכו', אמור להחליף את הנייח - והסיבה לכך היא ניידות ולכן יש דג…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה להעלות את השאלה הזו עקב התלבטויות רבות. מצד אחד עדיף מסך מאט שלא ישקף מנורות או עצמים אחרים. מצד שני, שמעתי על הרבה סטודנטים שאכן עושים שימוש במסך המגע ( לדבריהם זה לא סתם גימיק) כמו כתיבה עליו עם עט למשל.. בינתיים המחשבים המובילים לקניה הם: [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex (14 inch) 5940-2741 מחשב נייד Lenovo IdeaPad Z40-70 5942-7671[/h] אשמח לשמוע את דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של GIGABYTE מעבד T7500 וכרטיס מסך 8400GS, אם תרצו אוסיף עוד פרטים. המחשב מאוד מתחמם וממש לא נוח לעבוד איתו, מה אפשר לעשות כדי לקרר אותו? (אני כבר ממש מפחד לשחק איתו משחקים...) חשבתי על פלטת קירור, שאלתי היא האם היא עוזרת? ואם כן בכמה מעלות בערך היא תוריד ואיזו הכי מומלצת. (כמה שיותר זול, יותר טוב) כמובן שאם יש קירורים אחרים אשמח לשמוע עליה. תודה רבה לעורים יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤158 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤594 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤530 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤267 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤1570 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤36 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤196 1 (ראוי לציין שהוספתי לאחרונה עוד שני זכרונות של 1 גיג'ה כל אחד שכרגע יש …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב - Lenovo ThinkPad Edge E320 1298-AD5 אני מחפש מחשב שיהיה מצד אחד יחסית חזק ומצד שני יהיה זול ועם מסך 13.3. ראיתי את המחשב הזה במבצע באוניברסיטה ב2800 שקל. מה דעתכם? תודה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21333 שאלה נוספת: מישהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת ללפטופ lg R400?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מעט מגיע אלי לפטופ n551jk עם חיבורי hdmi וmini display port. אני מתכנן לחבר אותו למסך hp 23xi שלו חיבור hdmi וdvi (וvga אבל לא משנה). יש לי בבית רק כבל dvi-dvi לצערי. האם כדאי לקנות כבל hdmi-hdmi או dvi-hdmi או ממיר לכבל שיש לי. זה משנה משהו (מבחינת איכות ומהירות תגובה) מאיפה כדאי לקנות? אני חיפאי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היתכן שדור ה-Skylake החדש יספק לנו מעבדי K ניידים ראשונים מסוגם שאותם ניתן יהיה להמהיר באופן עצמאי? לכתבה: http://hwzone.co.il/הברקה-או-בדיחה-אינטל-תציע-מעבדים-ניידי/
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מנסה להרכיב מחשב עם 3 חלקים שאני רוצה שזה יהיה מחשב חזק ואני כל הזמן עובר את ה- 4500 ש"ח... אם למישהו יש מחירים יותר טובים מהחנויות שמציעות באתר זאפ אתם מוזמנים לנסות לעזור לי... אז ככה: 1. התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי מסך. 2. כ.מסך 8800GTS 640MB חובה!! 3. מעבד Q6600. 4. זכרון 2GB בסטוק 1. מי שמוצא לי מחיר טוב תותח... אני כבר מיואש מהחישובים שאני כל הזמן עושה ועובר את ה 4500 ש"ח... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-