ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט כך שתקציבי מוגבל לסביבות 6-7K גג. האתר Tablet PC Review ממליץ מאוד בחום על HP מסדרת tx2000. מצאתי אותו בסביבות ה6.5K כאן בארץ (שזה נראה לי הכי זול מבין כל הטאבלטים שמצאתי). הבעיה היא שהוא מבוסס על הAMD Turion שמפחיד אותי קצת, כי הוא פחות חסכוני ונותן פחות ביצועים מC2D באותו תדר. בנוסף הוא עשוי פלסטיק ולא חומרים קשיחים (כמו לנובו או Dell, לדוגמא). האם מישהו פה באמת ממליץ עליו? האם יש טאבלטים אחרים שמומלצים בטווח המחירים שלו? אני לא צריך את הרמקולים המצועצעים, או את כל האופציות הפלצניות של HD Playback, או אפילו DVD. המחשב הזה יהיה נטו לעבודה באוניברסיטה לסיכום הרצאות וכתיבה בו במקום על דפים. בנוסף, קרובים שלי טסים לארה"ב בשבועיים הקרובים. האם כדאי לי לבקש מהם לקנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב -גלישה באינטרנט \שיודע להתמודד עם תוכנות כבדות\ עדיפות למחשבים i3 הוא i5 גודל המסך -15 צבע המחשב הרצוי: שחור משקל רצוי - משקל נורמלי זמן סוללה - , אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-500 ג'יגה לפחות זכרון - 4 ג'יגה לפחות חשבתי על זה איך הוא ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 צורב DVD - עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי כאן מיפרט בIQPC של מחשב כולל מסך השימוש הוא לא למשחקים כבדים בכלל - אלא קלילים + הרבה אינטרנט וסרטים יש כאן שתי קונפיגורציות : אינטל מול AMD 1. מה דעתכם 2. האם AMD עדיין בטוחים ובועטים...ואיןו איתם בעיות או מיגבלות תודה מראש לכל מי שעונה מיפרט אינטל מסך: [..] SAMSUNG LCD 21.5" BX2235 LED 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪773 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX ₪602 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67M-UD2H-B3 ₪558 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪239 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪105 מארז: [..] JSP-TECH K-110A + EZCOOL 400W PSU - זמין במלאי ₪262 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GH…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה. מבחינת תקציב ההגדרה המדויקת שנתנו לי היא "מה שיעשה אותך שמח" (ציטוט. נשבע לכם) אבל אני לא רוצה להכניס אף אחד לשוק או לזרוק כסף לפח. המחשב משמש לבערך קצת מהכל ועובד די באינטנסיביות - מחקר (יש לי בד"כ מעל מאה טאבים פתוחים), עבודת CAD (Eagle, Solidworks, Fusion360), עריכת וידאו מדי פעם (Premiere, After Effects), גרפיקה מדי פעם (Illustrator, Photoshop, InDesign), קצת תכנות מדי פעם (Android Studio, Arduino, Processing, Matlab) ומשתמש בו גם להפעלת ציוד (מדפסות 3D, חותך ויניל, CNC...) יחד עם זאת, אני לוקח את המחשב איתי לכל מקום ועובד הרבה גם מהבית\על הספה\בית קפה, אז חשוב לי שיהיה נייד וחתיך סביב ה 14''. אני…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות טובה לקניית מחשב נייד באילת? האם זה משתלם יותר מקנייה באחת מהחנויות האינטרנטיות? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המערכת הבאה למשחקים סרטים ותוכנות כבדות?? *Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit *GIGABYTE GA-8I955X Royal *Kingston DDR2 512Mb 533MHz *A TOP CA 859BK Supertalent X-Blade Black 450W להמחשה http://www.akr.co.il/details.asp?id=369 *Western Digital160 GB SATA II 8 MB Buffer *Sony floopy 1.44 *NEC ND 3540 X16 *Gigabyte GV-NX68T256DH / GeForce 6800 GT Series / 256 MB DDR 3 / 256 BIT/ SLI + PCI EXPRESS x 16/D-SUB +DVI+ TV OUT *SAMSUNG LCD 17" T710 / 1:600 / cd\mz 300 / 12 ms *מקלדת סטנדרטית *Microsoft Intellimouse Optical מחיר : 7500~ (אחרי המון מאמצים של סקר שווקים) בנוסף אני קונה בהזדמנות את הרמקולים הנכספים Creative GigaWorks S750 700W 7.…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ahalan hevre, I need a gaming computer for my "gis" it should be up to 5000. no need for a screen, i think there's no need for a hard drive larger than 80GB. memory preferable 1GB RAM. also no need for keyboard/mouse/speakers. thanks a lot, Omer BTW no need to answer in english, i just don't have hebrew on this compputer
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה לאל אני מחליף את הגרוטאה שמעתי כבר הצעה ממישהו, אבל אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מעכבר, מסך וצורב, בלי לעבור את ה 7000 שקל. המחשב מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי. תודה מראש, ומצטער אם עברתי על חוקים כלשהם ??? שכחתי לציין: אין צורך ב DVD, סורק ו webcam......
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ביקשתי לפני זמן מה מפרט ב-5000 ש"ח בפורמים הללו, וקיבלתי אחד, אך חבר שלי הצליח להרכיב מפרט יותר טוב (על פי מה שהוא, ועוד כמה חברים שלי טוענים), מאשר הקודם- אז רציתי לוודא זאת לפני שאני קונה את המחשב. אני מודע לכך שהכרטיס קול אינו טוב כמו שאר המחשב (אם מישהו מכיר דגם יותר טוב, בסביבות אותו מחיר- אשמח לדעת את שמו), איני צריך כונן DVD או צורב, כי איני משתמש בו כמעט, ובנוסף חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ משחקים כבדים (כרגע חשוב לי 2 Everquest- התקבלתי לבטא אבל הכרטיס מסך המקולל שלי לא יכול להריץ את המשחקים החדשים ביותר- כי הוא מהסידרה של MX ימח שמה, אשר אינה תומכת ב-Pixle Shading). להלן המפרט: מעבד: (Athlon XP 3000+ (FSB 400 לוח אם: ABIT NF7 (nForce 2) lan, usb…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD 1000MHZ 256MB 20GB DVD FM56K+10100 14'TFT WIN XP HOME+WORD 2000 שנה אחריות במחיר של 6,503 ש"ח עריכה: זהו מחשב נייד...
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, הרכבתי מפרט בשבילי ורציתי לקבל חוות דעת עליו, התקציב הוא עד 5.5K, כמו כן, יש לי שאלה שמטרידה אותי, האם הלוח שיש לי במפרט תומך SATA2? אני אומר שכן, אבל אחרים אומרים לי שלא, התייעצתי עם עוד אנשים והם אמרו שהוא כן תומך, אותי אישית כבר השעו מפורום HOSTS רק בגלל ויכוח על זה. להלן המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 890 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 64 157 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 820 ש"ח 2 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue 640 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD 370 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB 1,398 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב גיימינג עד 3000 שח , ניתן גם יד שנייה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט טוב או שתמליצו לי על אחד המחשבים שכבר הציעו לי בפייסבוק [מוסיף את הרשימה] - תודה רבה לעוזרים!! *********************מחשב 1***************** יד 2 ₪2,650 מעבד: I7-3770 @ 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte H61M-S2-D3 זיכרון: 16GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Sapphire AMD R9 290 4GB אחסון: INTEL SSD 240GB + Seagate 1TB ספק כח: Couger 760W 80+ Bronze מארז: Thermaltake עם חיבור SATA בחיבור וניתוק מהיר בחלק העליון. *********************מחשב 2***************** יד2 2999 שח מארז: ANTEC GX505 תוספת 2 מאווררי לד אדום בפרונט מעבד i7 4770 לוח אם: b85 h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לברר האם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך או להוסיף אחד חדש חזק למחשב הנ"ל כדי להריץ טיפה יותר משחקים טובים מחשב נייד Fujitsu Lifebook דגם AH530-5 מעבד : Intel® Core™ i3-350M processor 2.26 GHz, 3 MB מערכת הפעלה: Windows home premium זיכרון ראשי 4GB DDR3 1066 MHz PC3-8500 כונן קשיח HDD SATA 500GB 5.4k צורב DVD Super multi reader/writer מסך 15,6" Glare 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Backlight מצלמה מובנית 1.3 MP כרטיס גרפי Intel® HD Graphics up to 1695 MB אלחוטי WLAN b/g/n, Bluetooth V2.1 סוללה 6 תאים עד 3 שעות עבודה תודה לעונים המשך יום טוב אלירן
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בשנה"ל הקרובה, ומעוניין לקנות מחשב נייד. השימושים הם בעיקר אופיס ואינטרנט... לפי מה שהבנתי, סטודנטים רבים ממליצים לקנות מחשב קל, ועל כן גודל המסך הוא מוגבל. המליצו לי על המחשב הנ"ל. האם הוא נוח להקלדה ממושכת? (שהרי זה ייעודו העיקרי). ובכלל אם לא הוא, דגם מקביל מומלץ אחר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שקניתי LCD חדשה לסלון התלבטתי בין סטרימר לHTPC. הוחלט על HTPC בסופו של דבר על מנת שאוכל גם לגלוש וקצת לשחק בסלון (פוקר בשבילי, וWOW בשביל הבת זוג). התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני יודע שזה נמוך אבל יש לי תירוצים: מארז כבר יש לי (אני גם כמעט בטוח שיש לו ספק). דבר שני, אין לי צורך בכרטיס טלויזיה ללכידה (לפחות בשלב זה). על איזה חלקים אני צריך לשים דגש? מעבד חזק יותר (או להסתפק בATOM) או כרטיס מסך חזק יותר? המטרה העיקרית מן הסתם זה ניגון סרטי HD.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי לחבר, מחשב למשחקים כמה שיותר חזק אך במארז כמה שיותר קטן (עדיף בתצורה של Micro-ATX) עם כרטיס מסך PCIe מלא. להלן מענה על השאלות הסטאנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ביותר BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, אני מחפש מחשב נייח. 1. תקציב מקסימלי - 3000. ניתן לנצל את כולו, אבל אם כולו מנוצל - אז בכל הכח. משהו איכותי חריגה - לא ממש. הבדל של 100-200 ש"ח מקובל. מעל 500 לא. 2. שימושי המחשב - לימודים (אינטרנט, אופיס), צפייה בסרטים (HD - המסך צריך לתמוך בזה). זה העיקר. 3. ציוד הקפי - דרוש מסך, מחברה טובה, שיהיה לפחות 21 אינץ'. המסך ישמש גם לגלישה, צפייה סרטים וחיבור עידן פלוס אליו לטלוויזיה בחדר. 4. 'סולם השקט' - לא רוצה טרקטור, אבל אם צריך לחרוג במסגרת התקציב כדי להשיג ציון 10, אז אסתפק ב7-8. 5. חיבורים - כל החיבורים הרגילים, USB כמה שיותר, HDMI. רצוי שיהיה כרטיס מסך חיצוני, לא משהו יקר, אבל משהו מכובד. 6. שדרוג המחשב בעתיד - לא חושב על ממש כרגע, אך…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הינה המפרט שהרכבתי, הוא מחולק ל 2 חנויות: (FoxPC) NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU 375.00 ¤ SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 275.00 ¤ Pine-XFX ATI Radeon HD4830 512GB DDR3 PCIe 650.00 ¤ Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 259.00 ¤ צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ (ZigZag) Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ¤ G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK 357.00 ¤ GIGABYTE GA-EP43-S3L (P43) - ATX 453.00 ¤ סה"כ למזומן שטרות: 2791.36 ש"ח מסך 19" ברזולוציית 1440*900. יש הצעות לשיפור? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-