עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Erkel,

מחשב המיועד כרגע ללימודים ובעתיד יורחב לעבודה עם תוכנות גרפיות של אדובי , ועתיד עם הרחבות מתאימות תותקן עליו מערכת הויסטה כרגע מיועד לXP מעבד INTEL PD2.8 775 64BIT לוח ASUS P-5 VD-2 MX זכרון 2X512 DDR2 533 דיסק קשיח WD 160G 7200 8MB SATA2 מארז ATX ספק 400W צורב - NEC X16+- +מקלדת עכבר מסך LCD PROVIEW 195MS מחיר כאמור 4K בדיוק לפי התקציב הרצוי האם המפרט קולע למחיר ? והאם הפלטפורמה טובה ? דעת המומחים , תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים. לקראת השנה השלישית ללימודיי (עוד מעט נגמרת שנה שנייה), החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. מכמה סיבות. ראשית- בעיקר בגלל המצב של המחשב הנוכחי שלי, ASUS EEE 1005HA. הוא באוגוסט הקרוב יחגוג יום הולדת שנתיים. סה"כ שירת אותי נאמנה, אך הסוללה שלו נדפקה-נטען רק עד 90% ובמקום 8-9 שעות שהחזיק לי פעם הוא אחרי 4 שעות מת. המסך נדפק עוד בתחילת הדרך (אם כי זו הייתה פאשלה שלי), המחשב איטי מדי עבורי, ובכל זאת-הגיע הזמן להשתדרג... לכן החלטתי שהגיע הזמן לחפש מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה (שאמורה להתחיל בסוף אוקטובר הקרוב, כלומר עוד כ-4 חודשים). בחיפושיי אחרי לפטופ, מצאתי מחשב שממש הדליק אותי- מחשב שהוא גם טאבלט (עם מגע כמובן) וגם עם מקלדת פיזית, וגם עם חלונות 7. השילוב …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ronmar,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by matan25,

לאחר שהדגם שרציתי - asus n56vb-s4022h לא היה במלאי באילת (מחיר 3.600), וגם לא יגיע יותר (במקומו הציעו לי באותו מחיר אסוס מעפן עם רזולוציה נמוכה כרטיס חלש יותר ושאר ירקות) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210635 זה המחשב החלטתי להוסיף עוד כמה מאות שקלים (במרכז הבדל מזערי של 200 ש"ח) וללכת על האח הגדול שלו, ה - asus n56vb-s4023h עם מעבד בעל ביצועים כפולים משל ה- i5-3230 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210626 הדבר היחיד שאיכזב אותי, הוא שב-4022H יש דיסק קשיח של 750GB 7200RPM וב-4023H יש 1TB ו5400 RPM REVIEW של NBC - http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html אבל יש עוד מחשב של DELL שתפס לי את העין, ht…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by studentofbiochemistry,

היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי חברה, צריך את עזרתכם הבהולה, אני נוסע היום לכיוון TMS ואני רוצה להיסגר על המפרט. 1. כרטיס מסך -בהתחלה הייתי נעול על 650ti boost עד שראיתי את המחיר הנמוך של ה760 שלא קרוב בכלל אצל המתחרים, קצת מדאיג אותי.. למישהו יש ניסיון טוב איתו? 2. מארז חשוב לי שיהיה שקט (אני ישן עם המחשב בחדר), איך אינני מבין מספיק בשביל לבחור במארז(או באנדל) משתלם ושקט.. (הCoolerMaster Silencioלא קיים בTMS) 3. לוח אם -איזה פיטצ'רים אני מפסיד כשאני לוקח זול כמו זו ? Onboard mSATA slot for mSATA SSD זה הפסד גדול? 4. SLI- כמה אצטרך להוסיף על מנת לאפשר תמיכת SLI אם ארצה להוסיף עוד 760 בעתיד? 5. חנות -האמת שKSP ו IVORY קרובים יותר אלי אז אני מעדיף להזמין מהם. אך המחירים באתרים שלהם תחרותיים פחות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב "הדור הבא" מבחינתי. יש לי כיום מחשב שעומד די יפה ואין לי צורך אמיתי להחליף אותו מלבד הרצון להשתדרג שוב ושוב ושוב... קודם כל אני רוצה מסך דק, אחד כזה שיעמוד יפה ברזלוציות גבוהות בלי לאגים, אני מניח שאני מדבר כיום על מסך עם 2MS זמן תגובה. בנוסף אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון לפחות, כשהשאלה המרכזית שלי היא, מה ההבדל בין 800MHZ לבין 667MHZ? חוץ מזה אני כמובן רוצה מעבד עם ליבה כפולה, צורב דיוידי, מארז שגם נראה טוב (האורורה לדעתי מכוער...) וגם איכותי בעיקר מבחינת זרימת אוויר וקירור. חוצמיזה רציתי לדעת האם אני צריך קירור נוסף ואם כן אשמח להמלצות (ולא, אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג). בנוסף לזה אני רוצה דיסק קשיח מינימום 250 ג'יגה, וכאן השאלה הנשאלת היא האם י…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5B Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E (בעתיד שדרוג ל-8800GTX ). GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM בנוסף קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. קדימה תגובות............

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by gorzany,

שלום רב, במידה ורכשתי מחשב נייד עם מע' הפעלה, וברצוני להתקין מע' הפעלה אחרת. האם האחריות על המחשב נייד פגה בעת הפירמוט והתקנת מע' ההפעלה החדשה? כלומר האם אני מחויב להשתמש באותה מע' הפעלה איתה קניתי את המחשב נייד כדי לנצל את האחריות על המחשב הנייד? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by MaidBoxie,

CPU: Intel Core i7-4930K 3.4GHz 6-Core Processor CPU Cooler: Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus Sabertooth X79 ATX LGA2011 Motherboard Memory: G.Skill Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-1600 Memory Storage: Samsung 840 Pro Series 256GB 2.5" Solid State Disk Video Card: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB Video Card Case: Corsair 900D ATX Full Tower Case Power Supply: SeaSonic X Series 850W 80 PLUS Gold Certified ATX12V / EPS12V Power Supply Monitor: LG 27EA63V-P 60Hz 27.0" Monitor ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני בניתי מפרט לחבר שרוצה מערכת בערך ב4K עד 4.5K זאת המערכת Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM Arctic Cooling Freezer 7 PRO Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 CL5 (לא משנה חברה) 320GB - SATA-II - 7200RPM - 32MB (לא משנה חברה) ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 Radeon HD4870 512MB 256bit (לא משנה חברה) Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case LG 1972H המפרט שלמעלה הצלחתי להשיג ב5500 שקל אתם יכולים לתת משהו לא בהרבה פחות טוב עם מחיר נמוך יותר? הוא יהיה בעיקר למשחקים בינוניים סרטים ועבודה כללית אין גרפיקה. הוא מתעקש על מסך 19 רחב. שהכרטיס מסך יהיה איכותי ויוכל להעביר תוכן לטלויזיה שתהיה ליד ולהוציא ת…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…

15. Started by bati6,

שלום, למכ אני לא מוצא בתקציב של 5100 מחשב של אחת החברות שציינתי בכותרת, עם הטנדרבולט? וגם הרוב עם 8 ג'יגה ואני צריך 16. האם יהיה לי הבדל משמעותי בין i7 דור 8 לבין בi 5 דור 8 אם אני עובד על תכונות עריכה? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שאמור לשמש להכנת עבודות (סטודנט), משחקים (לא כבדים מדי אבל מה שיש שירוץ טוב), סרטים (HD). פעם בכמה שנים אני רוצה לקנות מחשב ומוצא שאני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך... אני חושב שאני רוצה 4GB זיכרון, ומעבר לזה אני לא ממש יודע מה אני צריך. חשוב לי בעיקר המעבד (אין לי מושג מה ההבדל בין i3 ל i5), כרטיס המסך (אין לי מושג מה אומר כל דגם), לא צריך להתפוצץ עם המארז, לא רוצה להשקיע כסף מיותר בעיצוב, המחשב נמוך ולא רואים אותו גם ככה. אךכן חשוב שיהיה מארז טוב ופונקציונלי עם קירור סביר ולא רועש. אני גם לא יודע אם צריך ספק כח נפרד או שאפשר להסתפק במה שמגיע עם המארז. ולטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. …

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by vacuuuum,

התקציב הוא 4500 ש"ח. המטרה שימוש יומיומי צפייה בסרטים ומשחקים קלים. מה שחשוב זה מסך גדול 22 INCH. אני רוצה רמקולים טובים, אני צריך צורב וזה היה נחמד אם הוא יהיה שקט.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by d1a1n0,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי למשחקים, חשוב שיחזיק משחקים חדשים שיצאו לשוק. אני מתגייס לצבא, ככה שאני יהיה בבית רק בסופ"ש - אבל חשוב שהוא יהיה מהיר, חזק וטוב. המחשב יהיה מחובר למסך 24 אינ'ץ של LG חדש דנדש. כמובן שהוא יהיה HD ואני רוצה מחשב חזק כדי לצפות בסרטים באיכות הטובה ביותר בצורה המהירה והנוחה ביותר. כמובן שאני לא צריך ציוד היקפי או מסך, מחשב נטו.

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by david13,

שלום הייתי רוצה חוות דעת על המפרט הבא: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 לא לצורכי משחקים אלא בעיקר אינטרנט,סרטים והורדות

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by ron1980,

איך המפרט הבא : 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח 2. מטרות משחקים כגון fifa , cod,GTA ,צפייה בסרטים גלישה באינטרנט עבודה משרדית ב) 3. אין צורך בציוד הקפי 4. שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור בבית 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. חנות מועדפת נועה מחשבים המפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5634 Intel DUAL CORE E6300 2.8GHz 2Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-ES3G SAPPHIRE HD4650 ULTIMATE 1GB HDMI WD\SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LG/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK OCZ/GSKILL/TRANCSEND 2GB DDR2 800MHZ ARMOR CASE 500W + FAN 80MM תודה,

22. Started by sharkon,

שמעו אני רק רוצה מאבד ממש חזק למשחקים שיצאו ויחזיק הרבה זמן 4 ליבות או משו .. תודה רבה ;]

23. Started by Tal14,

חברים, אני די סגור על המפרט הזה- [TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MD2V[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Fron…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by blueeye,

תשמע חשבתי על זה ואני לא מתכנן OC.. וגם לא CF כנראה.. אז המפרט שכנראה אני ילך עליו יהיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB DDR5 2DVI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 610W : S61EPS מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. . מה התקציב? 3.5 משלם באשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא כל כך קירור כן עיצוב לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?משחקים כבדים ביותר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל אם הוא ירעיש בקטנה זה לא רציני(אני יושן באותו חדר עם המחשב ) 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו ה…

• 3 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.