ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ahalan hevre, I need a gaming computer for my "gis" it should be up to 5000. no need for a screen, i think there's no need for a hard drive larger than 80GB. memory preferable 1GB RAM. also no need for keyboard/mouse/speakers. thanks a lot, Omer BTW no need to answer in english, i just don't have hebrew on this compputer
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אתם בטח כבר רגילים לתקציב הזה, אבל יש לי כמה בקשות ספציפיות: תקציב - עד 3,800 כולל מערכת הפעלה * מטרות המחשב? לדוגמה: ישמש כמחשב בבית ובצבא - אינטרנט, סרטים (גם בHD), משחקים (בינוניים) * גודל המסך? 13" * משקל רצוי? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אם אפשר אז למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לנובו אז ככה, בהתחלה המליצו לי על Dell 3350 i5-2430m , שעולה 3,200 בלי מערכת הפעלה. אבל עובד בחנות אמר לי שהוא חלש ואפור ומתאים לעבודה משרדית אני אישית הלהבתי מהמקלדת המוארת אבל לא נו…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …
-
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי חיפושים רבים למחשב חזק שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות של אדריכלות ושימוש כללי מצאתי את הדגמים האלו נראה לי הכי זול שיש תמורת המפרט רק תעזרו לי לבחור אחד מהם, אם מישהו מכיר משהו יותר זול מזה אשמח לראות תודה רבה! ראשון: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18548 שני: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18300
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים לא כזה משנה, סרטים, פוטושופ CS6, ויזואל סטודיו ועוד תוכנות דומות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שהסטנדרט זה 15 אינצ' אז לא פחות מזה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD אבל אם צריך להתסדר עם HD אז סבבה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה נוח לשימוש * משקל רצוי? משקל ממוצע למחשב נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA/HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD אבל יש אופציה לSDD זול אז טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד למחיר של 2500, לא יותר. עדיף אפילו פחות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, ובנוסף המחשב ישמש גם כטלויזיה\נטפליקס. אני לא יודע אם יש לזה משמעות מבחינת מפרט אבל חשוב שהוא יוכל להציג סרטים בצורה חלקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בערוצים לייב\נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב לגמייניג+ עריכת תמונות ווידאו | תקציב: 6,500 אפשר לחרוג "טיפה" אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט אין צורך במערכת הפעלה קניה בחודש הקרוב אין צורך להתחשב בשידרוג עתידי המפרט הזה נבנה בעזרת המפרטים מדור המפרטים המומלצים אך בוצעו בו שינויים בהתאם לתקציב והעדפות מעבד: Intel® Core™ i7-9700 Coffee lake Tray מאורר למעבד: Arctic Freezer 34 לוח אם: Gigabyte Z390 Gaming X (rev. 1.0) ATX זיכרון: HyperX FURY DDR4 RGB 2666MHz 2x16GB דיסק SSD: Samsung 860 QVO 1TB SATA III SSD דיסק קשיח: Western Digital WD Red WD20EFAX 2TB כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER ספק כוח: Cooler Master MWE…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
GA-7VA ATHLON XP 2700+ DDR 512MB 333MHz FORTISSIMO III 7.1 Westran Digital 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE Segate 30GB 7200RPM יש לי כבר DVD PIONEER X16 X40 יש לי כבר YAMAHA CRW-F1 יש לי כבר SUME TI4200SE 64MB יש לי כבר זהו זה זה המפרט מה אתם חושבים שאתם הייתם משנים? דרך אגב אני לא עושה אוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הייתם בוחרים ? ולמה בדיוק? תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופי ועיצוב Adobe. כרגע, המחשב מתפקד טוב באופן כללי, אבל עם תוכנות העיצוב וגם עם האופיס הוא לפעמים ממש מקרטע. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח. חושב שהפתרון הוא בעיקר בלוח אם חדש+מעבד. נתוני המחשב שלי: לום אם - ASUS P5QC מעבד - QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) כרטיס מסך - GeForce GTX 1050 2048MB זכרון פיזי - 8GB RAM DDR2 משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - Windows 10 64Bit ספק כוח - Corsair 450W כונן קשיח - KingSpec SSD 240 gb 256GB hdd 2.5 + כונן קשיח ישן של 1GB. מכ…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש דנדש של לנובו. וכאשר אני עובד עליו יש ממנו רעש קליקים/נקישות המגיעות מצידו השמאלי התחתון. הנקישות הן לא של המאוורר ומגיעות לסירוגין ללא שום אזהרה. הנקישות מופיעות גם בעומס וגם כשהמחשב idle על מנת להמחיש העלתי קובץ עם הנקישות : http://upload-il.net/he/31BF00A4F4 ניתן לשמוע אותן ב4, 10 שניות, 15 שניות, 25 שניות כמובן שהחל ממחר אני כבר אתקשר לחנות בנוגע למימוש האחריות אך הייתי רוצה לדעת מה זה יכול להיות שאהיה מוכן למחר, בדקתי את פעילות הכונן הקשיך והוא תקין תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ¤2150 -קירור למעבד Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ¤250 -לוח אם ASUS P5W DH Deluxe ASUS P5W DH Deluxe ¤1690 -זכרונות G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1580 -כרטיס מסך XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 XXX Edition ¤1545 -ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W ¤500 -דיסק קשיח MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB ¤330 סה"כ ¤7,965.00 אחרי Bundle של הלוח ושל המעבד. מעבד לוח זכרונות ודיסק קשיח אני לא מתכוון להחליף. מה אתם אומרים על הספק, יחזיק את המפרט הנ"ל ? מה עם הכרטיס מסך ? יש טובים ממנו במחיר נמוך יותר ? של nVidia כמובן. המחשב הוא בעיקר לאוברקלוק, משחקים, מוזיקה ואינטרנט כמובן. כל הערה, תענה, ביקורת תתקבל ב…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתחיל משלום כמובן ראשית, אני יודע שזו חתיכת חפירה, אז בבקשה תסלחו לי ומי שמביא מפרטים שיקרא הכל כי הבחירות ממש חשובות לי. אני לא פולני אבל בנושא של המחשב אני האבא של כל הפולנים. אני לא אחד שקונה מחשב כל שנה שנתיים, מחשב אצלי זה ל-5-6 שנים + (סתם לידע כללי). יש לי כנראה הרבה דרישות ובקשות מכם המומחים שתבנו לי מפרט שיתאים לי כמה שיותר. אז אני אשמח מאוד שגם תענו על השאלות שלהן אשים קו תחתון וזהו בעיקרון תקציב: 5500 ש"ח. ייעוד המחשב: מולטי-טסקינג, שזה אומר הפעלת איסי, מסנג'ר, ווינאמפ, מדיפה פלייר, איזה 7 חלונות של פיירפוקס ביחד, עוד איזה שלוש תוכנות, ומידי פעם קידוד סרטים ופתיחת רארים למיניהם, משחקים אני אוהב לשחק אבל אפילו לא קרוב לרמה ששיחקתי לפני הצבא ועכשיו אחרי…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש לבן שלו והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט. עד לפני איזה 4 חודשים דווקא הייתי בעיניינים והרכבתי מלא מפרטים, אבל עכשיו כבר פחות אז אני לא מכיר את כל הכרטיסי מסך החדשים וכל זה, אז בקשה תעזרו לי. תקציב- סביבות ה-3.5 אלף המחשב הוא בעיקר למשחקים. ועדיף שיהיה מחנות מהצפון (חיפה וקריות) תודה לעוזרים. אה ויש לי שאלה- מעבדי AMD כבר תומכים בזיכרון מעל DDR400 או לא?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-