ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
https://fre.co.il/items/3091805 מחפש לבת הסטודנטית מסך מגע טוב 15.6+ 16GB + חצי גיגה SSD+מעבד טוב אני מבין שבמסך מגע, זה מחשב דגם טוב האם מעבד ה-i7 שבו הוא נחות? זה G7 מצב חרבנה, אין אפילו את היוגה C740 ובכלל זו רכישה טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2,800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (אני לא מחפש מחשב ייעודי לצפיה בסרטים). אני שוקל אולי גם לשחק במשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות נטבוק הצרכים: בתכלס יש לי מחשב נייח חזק בבית, אז הצרכים הם בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטים/סדרות... דברים חשובים: * הדבר הכי חשוב זה בטריה חזקה, שתחזיק הרבה זמן (עד כמה שאפשר) * מסך טוב לסרטים (ולא להמליץ על הניידים עם מסכים יותר גדולים בבקשה) * מצלמת אינטרנט * בלוטוס מובנה * ואם זה לא מיותר לציין אז wireless * חנות מומלצת KSP ועוד דבר, שמעתי פעם שהחוק בקנית נטבוק זה לקנות את הכי זול שאתה מוצא כי כולם הם כמעט אותו הדבר חוץ מדברים קטנים שההפרש של הכסף לא שווה אותם.. עד כמה זה נכון?? מקווה שהבאתי את כל הפרטים הנחוצים, במידה וצריך עוד תגידו ואני יוסיף תודה ענקית... עריכה: אז בדקתי כמה סוגים אשמח אם תגידו לי איזה מהם יותר טוב,ומה ההבדל בינהם.. 1…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רוצה לקבל הערכת מחיר על לפטופ DELL XPS L502X. בן שנתיים וקצת. מסך 15.6" Full HD. הארד דיסק 650GB WD. זיכרון 8GB RAM. מעבד i5 2nd gen. רמקולים JBL. וכרטיס קול MAXXAudio. תודה, הדר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מדובר בסטודנטית לעיצוב אופנה, המחיר חשוב אבל לא להתפשר יותר מדי על איכויות רצוי 5K אבל אם אין ברירה אפשר לעלות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך: נראה לי שאיזור 15" הכי יתאים * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק בשביל לנצל את גודל המסך שנבחר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? רצוי לחסוך בגרמים במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי אבל לא על זה תיפול הבחירה. ההנחה שיש חשמל בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כדאי SSD אבל קשה לי לראות איך זה נכנס בתקציב, לגבי נפח אני מניח ש 1TB יספיק. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פתוח בגבול הטעם הטוב, יש להתייחס ליחס עלות תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משחקי וסרטי תלת מימד , אופציה לVR בהמשך, סרטי 4K , טורנטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת רצוי אל חוטיים, אני מבין שעדיף חוטי למשחקים, אבל האם אפשר להסתדר בלי חוטים ? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן ברמה ההבסיסית עם תוכנת הלוח אם כנראה 7. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב חדש, מכיוון שאת המחשב הקודם שרכשתי, רכשתי תודות לעזרה נאמנה של אחד מחברי האתר (McFly) אני חוזר אליכם שוב ומבקש את עזרתכם. אז זהו הסיפור: המחשב הנוככי נועד לאח הגדול שלי שרוב עיסוקו בו יהיה שימוש בסיסי במחשב (גלישה באינטרנט, צפיית סרטים, ניגון מוסיקה וכו") אבל גם למשחקי מחשב, לא כבדים במיוחד אך חדשים במקצת (לדוגמה אני מצפה שהוא יריץ דום 3 ב-LOW \ LOW MEDIUM) אני מצפה שהמחשב יהיה יציב ועם חלקים איכותיים, המסך הוא עיניין קצת קריטי, אני לא רוצה מסך שיהיה גרוע יותר מהמסך הבא: MAG 786FD Flat. אין צורך ברמקולים לאחי יש מערכת סטראו. עכשיו דיברתי עם איש אחד וסיכמנו על עיסקה כזאת: הוא כרגע התחבר לHOT וקיבל את המבצע המיוחד שלהם, טלויזיה מחשב וכו"…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב. הגדרתי צרכים: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. קיבלתי מס' המלצות כלליות: מעבדי I5 4GB זיכרון הרדיסק 7200RPM אחריות של יותר משנה (עדיף 3) מסך נגד השתקפות עשיתי חיפוש לפי מאפיינים אלו, והמסקנה שלי היא שעונים על הדרישות HP וDELL. HP ל…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה לTABLET בתקציב של עד 6K. מחשב לשימוש בOFFICE בעיקר עם אקסל וONE NOTE. איך האחריות בארץ למחשב שקניתי בחו"ל? עדיפות למסך מאט ובטרייה 9 תאים. אני חושב על המחשב הזה: HP EliteBook 2740p Tablet PC [br]פורסם בתאריך: 20-04-2010, 17:00:47 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-3955549-4145567-4145569-4172717.htmlיש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 21-04-2010, 11:50:03
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לגלישה באינטרנט ומשחקים, התקציב הוא בין 3.5 ל5K , מעדיף באזור ה 4000 אלא אם יש הבדל קריטי במה שאפשר להשיג ביותר.. יש לי מסך 19, ואני צריך רק מחשב בתקציב, יש לי מקלדת עכבר והכל אני אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת על הדברים שיש היום , כי כרגע אין לי מושג תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 576/564 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-P33-V3 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - DVI, VGA video outputs - 1x PCIe 3.0 x16 slot - 8 channel audio - 4x SATA6 3Gb/s - 2 x SATA2 3Gb/s - Gigabit ... שלוש שנות אחריות כמות: - 1 - 256/251 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך הכל מלבד מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. למשחקים חזקים וכבדים, directx 10, שהמשחק Crysis יעבוד מצוין. (המחשב משמש גם למוזיקה סרטים ותוכנות אך בעיקר למשחקים כבדים) אני רוצה 250 ג'יגה הארדיסק לא יותר. וכל השאר לפי המחיר. אם אפשר להרכיב לי באתר KSP.co.il, תודה...
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב מיני לסלון על תקן HTPC (HTPC ירד מהפרק עקב חוסר מקום.) הדרישות: 1. הרצת תכני HD בביטרייט גבוה, לרבות קבצי mt2s, כולל סרטי 3D 2. אחסון מקומי פחות חשוב. מרבית התוכן יוזרם ברשת קווית 1Gps. במקרה הצורך יחובר דיסק חיצוני. 3. המחשב יחובר לטלוויזיה 55" (55pfl7007k) ויעבוד ברזולוציה של FHD. על הפרק, שני מחשבי מיני: 1. Sapphire Edge VS8 - 4H000-10-40G http://ksp.co.il/?uin=17638 2. ה- NUC החדש של אינטל: Intel BOXDC3217IYE http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE (כמובן שיצורפו לו כ. זיכרון 8Gb וכונן mSATA של 64-128Gb) מי משניהם עדיף? מי ימלא את תפקידו טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות את מחשב נייד של DELL XPS 15 מאיפה אני יכול להשיג את המחשב הזה ?http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-15-9560-laptop/dncwxb1607s?ref=275_image&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjExOTkuOTksIk9DIjoiZG5jd3hiMTYwN3MiLCJRdHkiOjEsIk1vZHMiOlt7IklkIjo1NzIsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiRkcwMDA3In1dfV19גם הזמנה מחול שיוצאת משתלמת תקפה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-