ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אשמח לחוות דעת, והאם יש דברים אחרים מעניינים שצפויים?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זהו מפרט המחשב שרכשתי לפי המלצה כאן בפורום בשנת 2009 (המחירים שרשומים לצד הרכיבים הם של אותה תקופה) : אומנם יש לי גם מחשב חדש יותר אבל אני זקוק גם למחשב הזה (הישן) שעובד בסך הכל די טוב לכל מיני שימושים, וזאת כשהמחשב החדש תפוס . האם ניתן אם בכלל כדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי שייתן לו איזשהו "בוסט" שיעבוד יותר מהר (הוא עובד עם win7) ? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ₪398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם המחייב GT80 TITAN, מגיע עם מסך 18\" ומקלדת מכאנית שהופכת אותו לראשון מסוגו בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%a2%d7%a6%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%90%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a8/
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד להורים של חברה שלי (בני 50). המחשב בעיקר יהיה בבית כחלופה למחשב הנייח (הם לא מתכננים להוציא אותו מהבית, אבל כן רוצים שהוא יהיה נייד בתוך הבית), וכמובן שיחזיק לאורך כמה שנים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס), גלישה באינטרנט, מוסיקה וקצת סרטים. * גודל המסך? 15.4 לפחות. * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, 500 ג'יגה מספיק. * כונן אופטי? כן, אבל לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כ…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק למשחקים, אינטרנט וסרטים בHd ובעל מסך מגע. הdell insprion 15z וגם hp envy דוגמאות טובות למחשבים אך אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות?? עד 4 אלף שח ואולי 500 שח חריגה אם כדאי.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי : לוח אם:gigabyte ga-990xa מעבד:phenom 2 x6 1075t 3.0 שני כרטיסי מסך sapphire 6850 1gb crossfirex 4GB RAM 500gb hardisk רוצה לשדרג תמחשב מעבד כרטיס מסך מה שצריך תמליצו לי לגיימינג כבד! אני רוצה להריץ משחקים כמו אססין קריד החדש ובטלפילד החדש על הכי גבוה איזה מעבד AMD הכי מומלץ להשתדרג אליו ואיזה כרטיס \ כרטיסי מסך לקנות ישלי בערך 2000
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי כרטיס מסך ורציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הישן שלי למכירה ביד 2: מה שהיה לי הוא כרטיס sparkle nidia geforce gtx 470 2 GB edition הרכטיס בן כשנתיים וחצי ומגיע עם קירור GELID ICY REV2 ורציתי לדעת כמה והוא יהיה שווה עם הקירור סטוק שלו או עם הקירור ששמתי לו. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
i5-2500K Scythe MUGEN 3 GA-Z77MX-D3H Gigabyte GTX570 x3 Windforce G.skill 8GB RAM Thermaltake 600W ThermalTake Spacecraft UF-I אין אחריות. המחשב בן שנה לשנתיים. קופסאות עם מניואלים ושאר ניירת.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עריכה: בפוסט 9 הוספתי מפרט סופי. אשמח לחוות דעת! שלום! זקוק לעזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (NETBEANS, ECLIPSE, QT CREATOR) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ישנה מחלוקת לגבי סוג הפאנל שמגיע במחשבים החדשים מסדרת T של לנובו,הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לוודא את הפקטים הבאים (בדיקת במחשב שאוכל לעמת שאכן הרכיב עצמו שהם מציינים בספפיקציות אכן תואם את זה שיש במחשב שקבלתי): 1. החברה שייצרה את הפאנל 2.המודל של הפאנל 3 DISPLAY MODE (שהוא למעשה החשוב ביותר) או אולי פשוט לזהות את מספר החלק ולהשוות אותו למספר שמצויין בספיקציות תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שישמש לעבודה משרדית כבדה - עבודה על שני מסכים עם מספר תוכנות במקביל (אופיס, פוטושופ, ועוד). צריך מחשב מהיר והכי חשוב - שלא יתקע בגלל זיכרון ועיבוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית - במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, פוטושופ, אילוסטרייטור, דריםוויבר, - הכל בשימוש תדיר ולצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לעמדת מרצה ממוחשבת עבור אולם הרצאות בעל קיבולת של כ-150 איש. העמדה צריכה להיות ניתנת להזזה. העמדה צריכה להתחבר למקרן , מערכת הגברה ובעלת מיקרופון. תקציב 15K - 25K. אבקש לקבל המלצה על חברות שמייצרות \ מוכרות את העמדות וגם על דגמים ספציפיים. האם יש משהו מיוחד \ חשוב שכדאי לשים לב כאשר בוחרים עמדה .
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר ביקש ממני עזרה במציאת/הרכבת מחשב חדש כולל מסך סכום ההשקעה: 3K שקל רצוי שיהיה טוב גם למשחקים נ.ב ברור לי שבמחיר הזה אי אפשר להביא מחשב להיט בטח לא כזה עם מסך אך אשמח לעזרה בניצול מרבי של סכום ההשקעה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop, Adobe Collection. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפורום אני באה לפה בעקבות המלצת חברה. זקוקה למחשב עד 4000 ש"ח לבתי ולי. היא אוהבת לשחק משחקי בנות כמו Sims ודומיו, אני משתמשת באופיס. יש צורך בכל הציוד ההיקפי כולל חלונות ומסך 21 אינץ. כמו כן המלצה לחנות באזור חולון בת ים תודה לכולכם
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח מחירים של 5000 +- 200 ש"ח. אני ירכוש תמחשב ב-ksp אילת ככה שאפשר לקחת בחשבון שהמחיר יהיה 5000 ש"ח לאחר ניכוי מע"מ. מקווה לקבל המלצות למוצרים מוכחים ולא כאלה שאומרים עליהם שהם טובים. תודה מראש לכולם!! מטרות המחשב? : עבודות תכנות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב הדברים) * כונן אופטי? blue ray * הא…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי בבקשה עזרה להרכבת מחשב ביתי לשימושים בסיסים ללא ציוד היקפי. מה שכן חשוב לי שהמארז יהיה מיני ונראה סביר. תודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אינטרנט וכדו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). movie maker בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר, אנגרי בירדס... :-) לא משהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד שחקתי במשחק X שעתיים , כמה זמן עליי לתת למחשב להתקרר כדאי שאוכל לחזור ? והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי לזרז את זה ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמי מיכאל ואני עורך וידאו כבד, רציתי לשתף אתכם במפרט של המחשב הנוכחי שלי: http://www.tms.co.il/preview/spec/6w8nvjag החלפתי את הזיכרון לאחרונה ב:[h=1]G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual[/h] והוספתי כונן: [h=1]Seagate 3TB Barracuda Sata III[/h][h=1]אשמח אם תתייחסו לחלקים שיש לי ויהיה אפשר להעביר אותם, מבלי להוסיף עכשיו עוד ראם, לדוגמא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000[/h]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה כבדה, אפטר אפקטס, אביד, פרמייר, פוטושופ, ברמות הגבוהות ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי לכולם, אני חדש בפורום ורוצה להגיד קודם כל תודה על הכתבות היפות והכל. בכל מקרה אני רוצה לקנות מחשב חדש בשעה טובה, וכרגע אני אפילו לא יודע מה התקציב אני רק יודע שזה מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Diablo III, Starcraft II, Heroes VI, Assasian Creed III -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה הכוונה 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-