ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה נשמע? אני צריך הצעות מכם למפרטים בסכום של בין 7000-8000 ש"ח. אני מתכוון לקנות את המחשב בתחילת חודש אפריל אז אם אתם יודעים על חלקים שעתידים לצאת אתם יכולים להכניס גם רק תכתבו לי ליד בבקשה. אני צריך מחשב בשביל משחקים טובים וכבדים, וגם שיתאים למשחקים חזקים בעתיד. ציוד הקפי אני לא צריך בכלל ,יש לי מסך טוב והכל.. כרטיס מסך, אני מעדיף שלא יהייה של ATI כי אני משחק PES וזה תוקע לפעמים את המשחק, ואני חושב שהכרטיסים של G יותר טובים, אתם תגידו לי. חשוב לי שיהייה מארז יפה ויחודי, עם מאווררים טובים.. אני יודע שבתקציב הזה צריך לצאת מחשב ממש סוס, ואני מאוד רוצה שהוא יהייה כזה ויתאים גם לשנים הבאות. תודה רבה מראש, דורון.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן אודה אם תוכלו להמליץ לי על מארז עם ספק כוח וקצת לשפוך אור על עניין ה300 W או 400 W אני לא משחק כמעט בכלל במשחקים או מבצע פעולות שעשויות לאמץ את המחשב, אלא פשוט מעוניין במוצר שיחזיק הרבה זמן מעמד (המחשב פתוח 24\7) היות ובמחשב הישן שלי הספק היה הולך כל חצי שנה-8 חודשים. האם ישנה חשיבות לוואטים ? המפרט- AMD Athlon 64x2 3800 (AM2 E. Efficiant 65watt) Asus M2N-MX nForce AM2 Kingston 1GB (2*512) DDRII 667 המארז שהוצע לי הוא של Compucase 6k31 Micro ATX 300W מה אתם אומרים ? להשאר איתו או ללכת על מארז עם ספק של 350\400 W ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט למשחקים ב 3500 ש"ח כולל ציוד הקפי (מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר). המפרט הוא לחבר שלי והוא לא משחק כמעט במשחקים,אבל הוא רוצה לפעמים לשחק קצת במשחקים קלילים .
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשב מחשב נייד עד האיזור של 3.5 אלף. המחשב מיועד ל MULTI TASKING אך לא למשחקים. תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בארץ, לא באילת... רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: הרבה אינטרנט, מידי פעם סרטים, הרבה משחקים (קלים) League of Legends בעיקר. וזהו.. * גודל המסך? מעדיף 15.6, אבל גם 14-13 יהיה בסדר * רזולוציית המסך? לא משנה יותר מידי, מעדיף שהמשחק ירוץ חלק ויהיה באיכות נמוכה יותר, מאשר שיהיה ממש יפה ולא יזוז. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כבר הרבה שנים אני מחוץ לעניינים. אז נלך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ניתן לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט להנדסה: מטלאב בסיסי. אם יהיו תרגילים או פרוייקטים עם דרישות כבדות יבוא הביתה ויריץ על הנייח. לא מתוכנן גיימינג מסוג כלשהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי במפרטים המומלצים מפרט בסכום האמור שעשוי להיות מוצלח גם למשחקים, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. המפרטים המומלצים שולבו בספטמבר 09, כך שאני מניח שמאז הרכיבים שלהם הוזלו מעט. המחשב ישמש את הילדים ואותי גם לעבודות משרדיות (בי"ס וכול). אין הפעלה של תוכנות גרפיות למיניהן. נדרש לי מחשב שיוכל להחזיק משחקים כגון fallout, ו/או mass effect ו/או dragon age. אלו שיייכים היום לבן הגדול שיש לו מחשב חזק מאד שנרכש בעזרת אתר זה לפני יותר משנתיים בתקציב דאז של כ - 3,500 ש"ח ועתה יעברו לבן הצעיר. דרישות מקדמיות: מערכת הפעלה תהיה חלונות 7 (התכנה כבר ממתינה במגירה..). נדרש מארז עם ספק חזק ואיכותי (יש לי ניסיון מר עם ספקים ג'נרים שבמחשב הנוכחי, שהלך לעולמו בימים אלו, הוחלפו לעיתים ת…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך המחשב הזה למשחקים כבדים https://ksp.co.il/web/item/254347
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי את המחשב הזה, http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=23930 אני רוצה לעבור לווינדוס 7, האם זה אפשרי? אין לי כונן אופטי, איך אוכל לפרמט בחזרה ל7? תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Abit IB9 Intel 965P LGA 775 585 ש"ח 1 Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS 445 ש"ח 2 Transcend 1Gb DDR2 800 PC6400 998 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led 455 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 185 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 188 ש"ח 1 Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,650 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION סה"כ 8.500 לאחר הנחה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחשב לבית להכול ( לא גרפיקה ) 1. מעונין גיבוי כרטיס מסך במעבד עצמו - איזה כרטיס מובנה הכי חזק כיום ? 2. לוח אם עם 5 חיבורי SATA לפחות + 4 חיבורי M2 לפחות בלי פגיעה אחד בשני 3. לא מבין כלל מה נותן לי AI במעבד או כרטיסי מסך במחשב ? אך זה בא ליידי ביטוי ביום יום ? למה צריך את זה ? 4. זכרונות 8000 שווה משהו ? 5. האם יש ל- 10GbE LAN chips איזה שימוש ? במה זה מועיל ? 6. לכל הבית יש סלולר אנדרואיד 25 סמסונג ( אם זה מועיל לדעת וקשור למחשב ) 7. לא מובן למה אני צריך במחשב WI FI 7 +אנטנות במחשב - אם הכול מגיע דרך ראוטר ? תודה למסבירים באריכות שאני יבין
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב שיהיה כמה שיותר חזק בטווח מחיר של 3000 K, ושיחזיק מעמד במשחקים. אני צריך רק את החומרה הבאה: מעבד קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זיכרון ספק כוח. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות Office רגילות, הרבה אינטרנט ותכני HD - מחשב ביתי פשוט שירוץ טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, המחשב מיועד לילדה בת 13 שבעיקר שומעת מוסיקה וגולשת באינטרנט. אם אפשר שהמחשב יהיה מבוסס על אינטל, ושלא יהיה כרטיס מסך מובנה, כדי שיוכל להריץ משחקים קלים ופשוטים. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל עדיף שלא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ותודה רבה על העזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ למתחילים) * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? עדיפות שיהיה HD/FHD * משקל רצוי? קל משקל עד 2 קילו (עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, שיספיק ליותר או בערך 4-5 שעות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD- אשמח אך לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: חשוב לי שלא יהיה שחור, אשמח אם יהיה בצבעים אך לא חובה (נגיד כתום,אפור, כחול) אין לי התנגדות …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות נייד בהשקעה מקסימלית של 5000 שקל. אחרי חיפושים נרחבים החלטתי שהנייד HP Pavilion dv6-2130ej מתאים פחות או יותר לצרכים שלי שהם תיכנות (visual studio 2010, eclipse) וגם משחקים. אבל לא הבנתי עד עכשיו אם הנייד הזה יסחוב משחקים בצורה סבירה (ממש לא חייב להיות על מקסימום) או שהמשחקים פשוט לא ירוצו. אני אשמח אם מישהו יכול לומר מנסיון אם הנייד הזה הוא סביר (או יותר מזה) למשחקים או שהוא טוב רק לשימושי עבודה. דבר נוסף, במידה ואני מוריד את הדרישה של משחקים מהנייד, על איזה נייד אתם ממליצים מבחינת עבודה (תיכנות בעיקר) בתקציב של עד 5000 שקל (כשאני מעדיף שזה יהיה 4000 שקל)? קישור לפרטים על הנייד HP Pavilion dv6-2130ej שאני שוקל לקנות: http://www.thecomputers.co.il/laptops/lap…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו מיכם רכש את הנייד הזה שעל פניו נראה נחמד, ויוכל לחלוק התרשמויות? האמת היא שלא ממש מצאתי סקירות על הדגם הזה. שאלה נילוות, עד כמה שהבנתי אם רוכשים ניידים אחרי ה15 במארץ אי אפשר יותר לשדרג חינם ל VISTA ונשארים תקועים עם XP ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעיצוב גרפי דו ממדי ps,illustrator זה רק לוח אם מעבד זיכרון , הרדיסק יש לי וספק גם :http://www.1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=5395,&c14=4032,&c15=4139,&c19=5730,5730,&&p=false
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
טוב אחריי שנתיים עם המחשב הגיע הזמן להשתדרג. המחשב מאוד מאוד מספק אותי כיום, פשוט 2 דברים מפריעים לי: 1. רעש- שאחרי בדיקה נוצר מהאוורר של המעבד ומהמאוורר של הכרטיס מסך. 2. תקיעות בצפייה בHD, שאני מנסה להריץ או משהו הסרט נתקע פשוט כי המעבד על 100 אחוז. השימושים שלי הכי בסיסיים בעולם:אינטרנט,מוזיקה,סרטים, אבל ויש אבל כאן... המחשב אף פעם לא נכבה! המחשב הוא תחנת העבודה של הבית, תמיד בהורדות, תמיד בשימוש בעצם המחשב הראשי, עכשיו אני רוצה לחבר אותו לLCD שקניתי על מנת לצפות בסרטי בלו-ריי וHD-DVD. המחשב כיום- D920 ASUS P5WD2-E 975X 2 GIGA DDR2 800MHZ- 512X4 ד.קשיח - 250 פנימי +320 חיצוני. כרטיס מסך-7600GT ספק אנרמקס 525W מארז אורורה המקורי. תודה לעוזרים ולעונים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים (עם העדפה קלה לכיוון טושיבה), מה לדעתכם עדיף? Toshiba Satellite U500-1EZ מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-330M, 2.13GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit צבע: חום מפואר עם מקלדת בגימור שחור מט מסך: 13.3´´ WXGA Toshiba TruBrite רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce G 310M CUDA 512MB כונן: DVD SuperMulti תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion מימדים: 317x230.6x29.5~38.2 מ"מ (ג x א x ע) מצלמה עם Face Recognition ומיקרופון מובנים אחריות לשנתיים ע"י מפעיל מחיר: 4,992₪ (באג) HP Pavilion DM3-1100ej מעבד: Intel Core 2 Duo SP9300 2.26GH…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אליכם למחשב נייד. יש מחשב נייד ב 3600 שקל באייבורי של חברת MSI אינה קישור http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 למישהו יש ניסיון איתו העם הוא טוב? ראיתי שבמחשב הזה יש כרטיס מסך מובנה העם אני יוכל להוסיף לא כרטיס נגיד של NVIDIA?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-