עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, תיכנות, קידוד וידיאו קל, צפייה בסרטים(HD, 4K) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו, netbeans ושלל IDE's למיניהם(פרנסה), HandBreak (מידי פעם) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פיפא, NBA, משחקי פעולה למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -מסך מחשב "27,…

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by ag43,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנ"ל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by Itamarben,

* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SmallerMeow,

1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by timesin,

אחד של SanDisk מהירות https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15765 -520/180 השני של ADATA מהירות 560/410 http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-SP550-ASP550SS3-120GM-C/dp/B013J7PP96/ref=sr_1_4?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1460631769&sr=1-4&keywords=120gb+ssd+2.5&refinements=p_n_feature_keywords_four_browse-bin%3A6158693011%2Cp_85%3A2470955011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A6797517011 אז מה עדיף מבין שני הכרטיסים? בבקשה לא להגיב על גודל הכרטיס. רק לבחור אחד מבין השניים SAMSUNG EVO לא בא בחשבון יקר בטירוף לא רוצה אותו

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by timesin,

אמורה להיות לי מדבקה מתחת למחשב עם קוד של ווינדוס כדי שאוכל להוריד תוך שניה ווינדוס חוקי בכל עת כעת אני מחליף את הHDD בSSD ומשום מה אין לי את המדבקה הזאת המחשב נרכש בארהב ומהרגע הראשון היה בו ווינדוס בעברית..מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Maoz Smadja,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לתכנות אמור להריץ android studio,eclipse,ranorex,vmware וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לעסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי עם מערכת הפעלה שעובדת ללא תקלות עם התוכנות הנ"ל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הי, בעקבות כמה תקלות ובעיות עם לוח האם והמעבד שלי, החלטתי לשדרג ולהחליף את הלוח אם, מעבד וזיכרון. זהו צריך להיות מחשב סלוני חזק במיוחד, התומך בVR ובGaming 4K. כרגע מה שיש - מארז, נשאר, Silverstone LC10, נכנס בו לוח ATX רגיל אך מאוורר אפשרי רק אחד מאד נמוך לוח אם: P87Z770V LX + מעבד I7 3770K + זכרון 2x8gb 2400mhz DDR3 צריך הרבה USB אך לא צריך HDMI או סאונד אכותי על הבורד כיוון שיש לי כרטיס מסך 980TI וכרטיס סאונד Asus Essense STX II חשבתי על הכיוון הבא: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray - 1 לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170 זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8G…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by nirt00,

מחפש מחשב שיתאים גם למשחקים וישמש גם כמחשב סרטים. קראתי המון דיונים כאן וחסר לי עדיין מידע לבנות את המחשב הבא שלי. המחשב שאני מחפש יהיה בסלון וצריך להכנס לשידה שגודלה - 43X38X25 גXעXר. קראתי שגם צריכים לצאת כ.מסך חדשים, אז השאלה אם להמתין עד יוני-יולי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? השאיפה לחסוך (לא נראה לי ראלי כאן עקב הדרישות שלי ) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?סרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם צריך, אז לחרוג. 500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב וסרטים בעיקר. (אולי קצת משחקים, אבל לא בטוח) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלוםהעדכונים האוטומטיים לווינדווס (7) במקרים רבים מתחילים לרדת ולהיות מותקנים כשרוצים לכבות את הלפטופ או כשמדליקים אותו ו"תוקעים" את הכיבוי או תחילת העבודה...כשאני מכבה את הלפטופ אני רוצה לכבות וללכת...האם הורדה והתקנת העדכונים כל כך חשובה?יש עיצה איך להתמודד עם זה?מה אתם עושים?תודהערן

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (מעוניין באפשרות לשחק במשחקים די חדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by Epidem,

שלום לכולם, כבר לא פעם ולא פעמיים התייעצתי פה לקבלת מפרטים שונים ותמיד יצאתי מרוצה (: אז היום המחשב הוא בשבילי, מחשב גיימינג כבד ואני מאוד רוצה לקבל תמורה הכי טובה שאפשר למחיר הנכבד שאני משלם 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואני מקבל משהו איכותי שמממש את דרישותיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, צפייה בתכני HD, עריכה גרפית בפוטושופ, תכנות, ושימוש יומיומי באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל יום אחרי העבודה, נראלי זה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Batels,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, עבודה משרדית, משחקים לא כבדים כגון מיינקראפט... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך 15.6 ואני מעדיפה מאט אבל אפשר גם מבריק. * רזולוציית המסך? . שיהיה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כדאי, שיהיה לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן חשוב שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. שלום חברים, בקרוב אני מרכיב מחשב חדש ב-KSP. למעט הזיכרונות שהזמנתי ב-AMAZON והארדיסקים מהמחשב הקודם [SSD + HDD] אני לוקח הכל מ-KSP. מה חשוב לבקש מהם בשלב בניית המחשב? יש בדיקות מסוימות שרק אם מבקשים הם עושים? הם מעדכנים את ה-BIOS ומגדירים אותו? ושאלה אחרונה, ה-SSD שמותקנת עליו מערכת ההפעלה, עובר בצורה חלקה או שצריך להתקין -WIN מחדש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים