עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by UzaBuza,

אהלן, אחרי הרבה שנים על הקונסולות אני סוף סוף חושב לעשות את הצעד ולעבור לPC, הבעיה היא שהדבר נורא מפחיד ואין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל. כבר יצא לי לבקש פה בפורום מפרט אבל עכשיו אני ממש נתקע עם כל העניין של מאיפה להזמין. אילו חנויות אמינות וכמה זמן המתנה עד שיהיה לי מחשב ביד? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  2. אני צריך מחשב עד 10000 שח כולל ציוד הקפי לחבר הוא רוצה מסך טוב דק של סמסונג 19 נגיד בסביבות ה1500 שח והוא צריך גם מקלדת ועכבר שהוא יקנה מהחנות שהוא יקנה שזה נגיד 2000 שקל ביחד אז נשאר 8000 למפרט סומך עליכם עריכה: הוא צריך בעיקר את המחשב למשחקים אינטרנט אייסיקיו ואתם יודעים שיהיה מחשב שאפשר יהיה לסמוך עליו

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by erjerjerj,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בסיסי וזול (1000+) לאחי. שימושים: גלישה\נטפליקס\office\זום (לא אמור לשמש למשחקים) דרישות נוספות: חנות ברחובות - למקרה ואצטרך לממש אחריות על משהו. ראיתי את המפרט הזה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אבל הוא בן חצי שנה ולא הצלחתי להרכיב אותו בדיוק בחנויות ksp, ivory (אין tms ברחובות) אשמח לקבל לינקים עדכניים למפרט כזה בחנויות הנ"ל. תודה

4. Started by zeevw,

שלום אני מחפש מפרט למחשב משרדי לצרכי וורד אימייל ואינטרנט ותוכנות גרפיקה קלות בסכום של כ 2000 ש"ח מסך lcd בן שלוש שנים כבר יש גם מקלדת יש כך שמה שצריך זה את המחשב עצמו + עכבר רמקולים וציוד דומה יחשבו כמותרות.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. שלום לכולם ושבוע טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לימודים (להריץ את תוכנת הויזואל סטודיו ו-SQL SERVER) מינימום 2GIB זיכרון צורב DVD ומעבד טוב (נראה לי שINTEL DUAL CORE עדיף מאטום ומסלרון) תקציב: 2000-2600 בקשר לכרטיס מסך... אני רוצה משהו שמסוגל להריץ COD5 ו- PES10 מי שמכיר, נראה לכם שהכרטיס הסטנדרטי הזה: Intel GMA 4500M מסוגל לעשות משהו עם המשחקים האלו? תודה רבה מאוד !!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by pwntigo,

כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by WhateverX,

מפרט למטרות גיימינג והוא סופי, מה אתם אומרים? ד"א המפרט צריך להיות בKSP אז אל תציעו לי מחנויות אחרות חח.. ועוד משהו, אני רוצה לקחת מסך עד 770 ש"ח.. אלה כולם מתאימים: PROVIEW FP2226W, Benq FP222W, Mag AI2237W, Acer X223W שכולם 22 אינטש או את הסמסונג ששמתי במפרט שהוא 20 אינטש.. מה הכי כדאי? תודה לעוזריםם

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  8. מפרט מומלץ למחשב גיימינג עד 7,000 שקל

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by Dano,

החלטתי לקנות משחב חדש והרכבתי אותו לפי תקציב די סמלי של 4200 מקסימום ונראה לי שהמפרט הזה הוא המירב שאני יוכל לקבל אז בבקשה: הרכבתי המפרט משתי חנויות: KSP מעבד AMD 64 3000-930 WD- 80GB 310 כונן דיסקטים-38 צורב NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 -240 מארז HEC Compucase CI-6A21 400W-395 הרכבה-190 סה"כ-2103 ש"ח PC DISCOUNT-חנות חדשה בהרצליה זכרון Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3X2=530 לוח אם לוח אם GAK8N Gigabyte =469 כרטיס גרפי ATI Radeon X800GTO 256MB Gigabyte =985 סה"כ 1984 ש"ח ובסך סך סך הכל 4090 ש"ח ועכשיו כמה הערות: א. המחשב לא לאובר קלוק בכלל ב. המחשב למשחקים ולא צריך ציוד הקפי ג. יש פרט מעניין שבPC DISCOUNT יש AMD 64 3200 ב990 ש"ח האם כדאי לשדרג? ד. האם הכרטיס מסך יספיק למשחקי…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by g.xorre,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5500 ש"ח לעבודה עם תוכנת העריכה .Avid גודל המסך לא רלוונטי.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני רוצה לקנות את החלקים הבאים, רק אני רוצה לוודא שלא תיהיה לי בעיה של קרטוע גם בסרטים באיכות גבוה, אשמח לשמוע המלצות או חלופות: 2x Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box460 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI 1x4GB G.Skill 115 SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA total 2195

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by orei,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5400 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא כשהעיקר זה פיפא cod bf -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p על שני מסכים אחד 24 ואחד 50 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by Bee2BeeFree,

היי חברה אז אני רוצה לשפץ קצת את המחשב שלי עכשיו התחלתי בלוח אם ומעבד, אם מישהו יוכל לתת לי עצה במה להמשיך לשפר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים assassin's creed, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית BenQ 16:9 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3…

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. מחשב נייד , מסך בגודל 15 אינ'ץ מחשב נייד מסוג DELL פנטיום 4 , 1.7 GHZ זיכרון : 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 כמה הייתם משלמים עליו .. תנו מחיר הגיוני ואמיתי הציעו לי את המחשב הזה במחיר שלדעתי סביר אבל אני רוצה לדעת קודם כל מה אתם חושבים ..

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אז ככה, אני הולך לרכוש פיזית מחשב נייד לגיימינג בארה"ב, אני בהתלבטות קשה בין 2 דגמי MSI! התקציב שלי הוא לא יותר מ-2,000$ (דולר!) הנה ההשוואה (תלחצו על Show Differences) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&searchPromo=false&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1219111590554*1219111593522&unProductString=1219111592284*mp1310683563*mp1310294301*mp1307432464*mp1309854745*mp1309835829*mp1310683501*mp1310683471*1219060404198*1219128145308*1219163971046*1219068211083*1219052242230&catId=&usc=All+Categories שתיהם אותו מחיר, 1889$, באחד יש כרטיס מסך יותר טוב ובשני יש יותר מהירות (SSD וכו) איזה אחד…

16. היי לכולם, אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים 4. האם יש …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Psy,

הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tal t,

זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by etz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by -Cyber-Tek-,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים ויהיה אפשר להריץ בו את המשחקים החדשים שיצאו וישרוד איזה 3 שנים בערך. אני מעוניין במפרט שיהיה בוא מעבד של AMD 64 פין 939 כמובן שאני צריך את כל הציוד הקפי גם כלומר מסך LCD רמקולים בקיצר כל החבילה חוץ מצורב. אני יודה לכם מאוד בקבלת מפרט שיענה על דרישותי בתודה, אורי

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגות רק אם יוכח שזה חשוב ושווה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט ומידול לא מעניין אותי כרגע הדמיות ורינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אבל לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כל עוד שזה לא מייקר את המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. צריך רק את מה שבתוך המארז, לא כולל מסך. מחשב למשחקים, שיהיה כמה שיותר חזק בתקציב הזה, כרטיס מסך טוב זכרון 4G, וזהו... כל השאר שיהיה רגיל סטנדרתי.. עד 3500 ש"ח, עם חריגה קטנה. בתודה רבה רבה יעקב. :nutty:

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. רציתי לדעת , כשאני מעוניין במחשב נייד למטרות עריכה ושימוש בתוכנות כגון פוטושופ , C4D , סוני וואגס.. בעיקר דברים של עריכה גרפית ועריכת סרטים מה צריכות להיות הדרישות מהמחשב כדי שהוא יענה על הצורך ושהוא לא יתקע ( דילאי כשאני מבצע פעולות כלשהן ) לי או יקרוס במידה ואני אעבוד עם פרויקטים גדולים? יותר RAM , כרטיס מסך יותר טוב ? באמת שאין לי מושג.. תודה !

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  24. רוב העבודה היא בכתיבה וגלישה באינטרנט. 10 אינצ' יספיק?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים