עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה. השאלה קצת חורגת מחוקי הפורום אבל זה הפורום שהכי עונה להגדרה . רציתי לדעת מה התקציב שאני אצטרך +- כדי לקנות מחשב למשחקים. בעיקר למשחקים כמו MODERN WARFARE2, CRYSIS. וכד'. אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים גם בשלוש שנים הבאות...משהו כזה. בקיצור מחשב שגם יחזיק לי הרבה זמן ויהיה אמין (אני מאמין ששלוש שנים נחשב הרבה זמן). זה יכלול ציוד היקפי מלא. שוב, השאלה כמה כסף אני אצטרך בשביל דבר כזה, פחות או יותר. ככה אני אדע אם אני יכול לקנות בקרוב או לחסוך עוד קצת. תודה (אם יש פורום שיותר מתאים לשאול את זה תעבירו את ההודעה לשם)

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by athi,

הציעו לחבר שלי מפרט באיבורי מחשבים וזה המפרט: כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Pavlik,

לוח אם: Gigabyte GA-X58A-UD7 מעבד: Intel Core i7 930 זיכרונות Corsair Dominator DHX 1866 Mhz כרטיס מסך Asus HD 5850 Direct CU כונן SSD 80GB של אינטל מארז Antec Twelve Hundered ספק Corsair HX Pro 750W מסך 30 אינץ' Dell Ultrasharp U3011

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש בתקופה הקרובה ואשמח לקבל מكم ייעוץ לגבי מפרט מתאים. הצרכים העיקריים שלי הם עבודה משרדית, טיפול בקבצים גדולים, הרצת תוכנות סימולציה קלות ומדי פעם משחקים פשוטים רק בשביל להירגע בין משימות. לכן חשוב לי שהמערכת תהיה מאוזנת – גם בביצועים, גם ביציבות וגם באפשרות לשדרוג בעתיד. לגבי המעבד, אני מתלבט בין Intel Core i5 מהדור החדש לבין AMD Ryzen 5. שניהם מספקים ביצועים טובים למולטיטסקינג, אבל לא בטוח איזה מהם משתלם יותר מבחינת צריכת חשמל, חום ועלות כוללת. מבחינת זיכרון, אני מתכנן ללכת על 16GB כדי להבטיח עבודה חלקה כשמספר תוכנות פתוחות בו־זמנית. לגבי אחסון, כנראה שאבחר SSD NVMe בנפח 1TB, אך לא בטוח אם כדאי להוסיף גם HDD לאחסון ארוך טווח. מבחינת ג…

6. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, אני מעוניין למכור את המחשב לטובת מעבר לMacBook אשמח אם תוכלו לתת הערכת מחיר על המחשב, להלן המפרט: מארז: ThermalTake Element S לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI מעבד: intel i7 3770K 3.6 Ghz קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212X RR-212X-20PM-R1 זיכרון: Kingston Hyper X 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1866Mhz CL9 Kit for Quad Channel X79 Chipset KHX1866C9D3K4/16GX דיסק קשיח: Western Digital 1 TB 64MB SATA 3 כונן ssd: ג׳יגה 128 sony כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660Ti 2GB GDDR5 כל הרכיבים מגיעים עם האריזות והספרים המקוריים שלהם במצב חדש. המחשב אצלי כשנתיים וחצי, הפעילות בו הסתכמה בעריכת וידאו ומשחקים כדוגמת NBA\FIFA אשמח לקבל תגובות, אם אתם מכיר…

8. Started by Reut555,

שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל - תמורה טובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם התמורה משתלמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול עם solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

10. שמעו אני צריך מפרט למחשב גיימינג עד 3800 ש"ח ללא ציוד היקפי [מקלדת, מסך, עכבר וכו'] וגם לא צריך הארד דיסק לא צריך צורב ולא צריך מארז.. אני יודע שביקשתי כבר אחד אבל התסבכתי שם עם מה מתאים למה, אם אפשר את הכי טוב שאפשר מסכום כזה.. כמובן למשחקים כמה שיותר כבדים, Crysis COD4 FC2 וכאלה.. אני יודע שהארדיסק נגיד כמו שיש לי 250GB] ועוד המארז ועוד הצורב יכול לחסוך עד 1200 ש"ח, אז תנסו להתחשב בזה.. תודה רבה =] ואם אפשר לדעת לכמה זמן יחזיק לי מחשב בתקציב כזה [כמובן בלי כל הדברים שהוספתי]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…

12. שלום, אנא עיזרו לי להרכיב מפרט: המחשב יכלול את המרכיבים הבאים: 1. תקציב: 6000שקלים,כאמור. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות-בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים-עד 3ג'יגבייט למשחק, צפיה בסרטים,הורדות, עריכה גרפית-וידאו,סרטים תלת מימדי. (מגמת קולנוע) בין היתר, המחשב שמש לצורך טכנות בשפת JAVA. ברמה של 5יח"ל... 3. ציוד היקפי: מסך עד 1500שקלים(מותג,19"), עכבר+מקלדת (לא אלחוטי), רמקולים 3.1 או 5.1-תלוי. מצלמת אינטרנט,ועוד ציוד בסיסי עם שכחתי. 4. ספיציפי: צורב DVD 6. דרישה למחשב שקט במיחד. חשוב מאוד. לא OC. המחשב צריך להיות חזק, עומד בעומס. שיחזק לפחות 4-6שנים. מינימום 200GB מקום. מארז מעוצב עד 300שקלים. -רשות במידה נשאר עוד מהתקציב. אם יש שיפורים,עצות וכדומה, אשמח. -בן עריכה: עכבר,ר…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) יש לי התלבטות בין מחשב גדול (15.6") יחליף לי גם את הנייח כי הוא די ישן ועושה בעיות ושהמחשב הזה ישמש אותי גם לבית ספר או לקנות מחשב נייד בסדר גודל של 13-14 " וכמובן חלש יותר שישמש אותי רק לבית ספר,חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית חזק כדי שאני אהיה יכול לבצע בו עבודות עריכה וטיפה משחקים * גודל המסך? תלוי אם יחליף לי את הנייח אז 15.6 +- אם רק לבית ספר אז 13-14" * משקל רצוי? לא ממש משנה רק שלא יהיה כבד יותר מידי (2.5 עוד סביר מעבר לזה אני לא רוצה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש מחייב אבל רצוי של לפחות 4…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] לא 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות Firewire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, אני מעוניינת לקנות נייד שיהיה תותח, כלומר לא הכי אבל שבעוד 3 שנים אהיה עדיין מרוצה ממנו ביקשתי הצעת מחיר מהספק של מקום העבודה שלי, אני מתכנתת, אמנם את רוב העבודה אני מבצעת עם המחשב שבעבודה שלי, אבל אני רוצה שתהיה לי היכולת להריץ ולקמפל תוכנות כבדות בסביבת אקליפס למשל לאפלקצייה JAVA, מעבר לכך, רוב הפעילות שלי היא בגלישה באינטרנט, אופיס, אימיול.. ממש לא גיימרית. כלומר, את הפרמטרים שקשורים בנושא זה, אפשר להוריד מבחינתי (כמובן הכל באופן יחסי). זו ההצעה שקיבלתי: אה, אני סגורה על T61 ================================ T61 T8300/2G RAM/160 HD 5400RPM /DVD-REC/7C/14.1WXGA/BG/V-B 160-5400 BT FPR דיסק קשיח 160 גיגה במהירות 5400 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה שתותקן בפועל …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעמוד בדרישות: גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד). תודה מראש. המפרט: מארז MidiTower ATX Model SPL-930Z Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fun 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם Intel Pearl Creek DG31PR Intel G31 Express Chipset + ICH7, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4xx, Pentium E2xx, Core2 Duo & Quad processor ready 2*DIMM Dual Channel DDR-2 667/800MHz Up 4GB 1*PCI Express x…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by whylikethis,

שלום לכולם קניתי היום ממישהו מחשב נייד חדש עם אריזה ועם הניילונים.. ידעתי שהמחשב חלש אבל כנראה שלא הבנתי עד כמה.. המחשב בקושי זז ומנהל המשימות מראה לי שימוש CPU של 80 אחוז ושימוש זיכרון של 1.5-1.7 זכרון (מתוך 2) השאלה שלי אם אני אשדרג את הזיכרון הנייד ל4 GB האם זה יספיק? האם מהירות המחשב תשתפר פלאים? אם לא מה עוד צריך לשדרג עבור שימושים בסיסיים? גלישה במספר כרטיסיות במקביל, מוסיקה, וכו' צרפתי תמונה של המפרט.. תודה רבה רבה לעוזרים

18. Started by mtn123,

אשמח לקבל חוות דעתכם האם המחשב הזה יצליח להתמודד בצורה מכובדת עם תוכנות כמו premire pro ו davinci resolve 16. ואם לא, האם יש לכם אלטרנטיבות טובות יותר במחיר הזה? מתן 🙂

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז ככה הדרישות שלי מהמחשב הם שיהיה בשקט בצורה נורמאלית-ז"א לא סופר שקט אבל גם לא רועש תמיכה בתקנים עתידיים כגון USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s. לא מתוכנן OC ואני מעדיף שהרכבת המחשב תעשה בחנות ושהיה אפשר לישלוח את המחשב לבית כונן 1 טרה כרגע יש לי מסך SyncMaster 2253sw- ושיחזיק לכמה שנים טובות במפרטים שביקשתי שימו גם רמקולים כי שלי מתחילים לעשות בעיות תודה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. החלטתי סוף סוף איזה מחשב אני רוצה לקנות וגם קיבלתי הצעה ממש טובה מה אתם חושבים עליה מעבד דגם: INTEL C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : ABIT IP35-E ציפסט: Intel P35 זכרון מהירות + נפח: 4096MB (2GBX2) CL5 800MHZ דיסק קשיח יצרן + דגם: Western Digital WD5000AAKS מהירות +נפח: 500GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer כרטיס מסך יצרן + דגם: GeCube HD4850 512MB זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: NZXT ALPHA Black ספק כח יצרן + דגם: NZXT PP500W התקנה ושרותי מעבדה פעולה: הרכבה מלאה + טסטים מערכת הפעלה סוג + דגם: ללא קיבלתי הצעה של 3430 ש"ח פחות 2.5% הנחת מזומן יוצא 3344.2…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by rlrlrlrl,

אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by idan_92,

מה אתם אומרים על המפרט הזה ב5440 אגב המפרט לצורכי משחקים כבדים מלא תוכנות שיעבדו ברקע בו זמנית והמחשב לא יקרטע ושמשחקים יפעלו חלק במיוחד קאונטר סטרייק סורס אני שחקן בינוני

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים