עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K חריגה אפשרית במידת הצורך עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב4K , אוקולוס ריפט עם סימולטורי נהיגה וטיסה (Xplane DCS Asseto Corsa). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים קשיחים, אין צורך בכרטיס מסך (יש 1070TI שישודרג כשיצא הדור החדש של הכרטיסים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בתכנון OC למעבד (אחרי 3 שנים עם כרטיסי R9 למינהם אשמח שהמחשב לא יתחמם בכלל…

2. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה קטנה של 100 עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות ולכן חשוב SSD מעבד חזק וזיכרון של לפחות 16GB. אם ניתן להוסיף כרטיס מסך למשחקים אשמח לשמוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. -------------------------------------------------------------------------------- מפרט: כרטיס מסך 8400gs של gygabyte לוח אם p5gc-mx\1333 מארז trendsonic כולל ספק 480w ספק - 480w זיכרון gbx2 או 667mhz או 333mhz מוזר בתוכנה של הבדיקה רשום את שתיהם. מעבד: dual core e2160 כונן קשיח: 160gb+80gb מסך:190cw philips רזולוציה טבעית של 1440X900 שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיהיה פיצוץ למשחקים ולריבוי ישומים ויעבוד מהר ללא תקיעות בכלל ואין לי מושג מה עדיף? חשבתי על e8400 וכרטיס מסך- 4850 radeon אבל אין לי מושג אם זה יעלה על המחשב שלי.... ואם כן האם המחשב ימצא את הרכיבים החדשים? אז.......................מה עדיף??? התקציב הוא בסביבות 1800-2200 אני מפחד שהכרטיס מסך יחמם את שאר הרכיבי…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by zahiz007,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי (X61). איך אני משחזר את האיטרנט? בעצם לא מופיעים לי המחשבים בTASKBAR... התקנתי את : Wireless LAN ThinkPad (11bg, 11abg, 11abgn) for Windows XP, 2000 - ThinkPad המאתר של לנובו וגם את : Intel Wireless LAN (abgn, abg, bg) for Windows XP - ThinkPad אך ה"מחשבים" עדיין לא חזרו.. רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Adar Tzivion,

כרגע יש לי מחשב נייד של LG R380. המחשב כבר ישן מאוד, והייתי מעוניין לראות איזה אופציות יש שאפשר לשדרג אליהן.. השימושים שלי הם: שימושי רגיל (גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מדיה שירים וסרטים). צריך שיהיה למחשב חיבור HDMI, כיד שאוכל לחבר לטלוויזיה. אני צריך שלא יעבור את 2000 שקל

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by GoldenACE,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): VM (בעיקר להרצת הפצות שונות של לינוקס, וווינדוס בגירסאות ישנות לשם בדיקות) - מזדמן תכנות (אני משתמש בעיקר ב-IntelliJ IDEA) - תדיר Plex Server - with 4K Streaming - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by toppy,

אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Amit BL,

שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by XTZ-Mike,

שלום, אני אתחיל בזה שאם זה לא המקום לשאול אז אני מתנצל מראש ומבקש שיעבירו את הנושא למקום המתאים. יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP דגם G3051EA (בן שנתיים) עם 1 ג'יגה זיכרון 533MHZ. אני מעוניין להחליף את הזיכרון (הוא מגיע בשני סטיקים של 512MB) ולשדרג ל2 או 4 ג'יגה. הבעיה שלי היא שלפי HP הלוח אם (945GM Express chipset) תומך בזיכרונות עד 667MHz ובנפח של עד 2Gb ,לעומת זאת בתוכנה אוורסט , רשום תחת טאב הצ'יפסט רשום שהלוח תומך עד 4 ג'יגה ובאיזשהו פורום שקראתי רשום שהוא תומך עד 4 ג'יגה רק ששמים זכרונות במהירות 533MHz. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה באמת נסגר עם הלוח הזה? כמה זיכרון אני יכול לשים בו? 2 או 4 ג'יגה? 2. מה עדיף , 2 ג'יגה במהירות 667MHz או 4 ג'יגה במהירות 533MHz? חשוב לי ל…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייח. אני כרגע סטודנט לאנימציה. התקציב שלי הוא סביב ה6,000 שקל אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לא לגמרי אאוט אוף איט. אני מחפש מחשב נייח חזק, שיכול להתמודד עם תוכנות מידול (MAYA, Unreal), תוכנות עריכה, AE וכו' ברור לי שהתקציב הוא די מינימלי לצרכים האלה, אבל אני אשמח לקבל פה הצעות או לפחות להבין באיזה חלקי "עדיף" לי לחסוך. תודה. אשמח להצעות

13. Started by PrizeeHeb,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי עד 1000 שקל 15.6 אינץ' מה אתם אומרים על הבאים מה ללכת או ממקום אחר כמובן. אשמח לעזרה http://ksp.co.il/?uin=35729&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=33714&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=35730&select=.268..271..211. https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19263 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 אני יודע שזה באילת המחיר הזה יש מי שיביא לי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט מה יהיה יותר טוב.. בעיקרון אני רוצה למישחקים אכשיו יש את שני המחשבים האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode=1 ויש את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 עכשיו אני יודע שהמחשב הראשון זה ליבה כפולה והמחשב השני זה ליבה מרובעת..אבל השאלה מה יותר חזק (וכמובן שאת הכרטיס מסך אני יחליף..אם אתם יכולים תנו לי כרטיס מסך טוב ממש למשחקים במחיר הכי זול שאפשר) תודה רבה לכול העוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.10.2008 בשעה 20:33:02 נווו בבקשה תגיבו מחר אני צריך ללכת לקנות אותו

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה (שתבוא) ניגש לעניין מטרת המחשב : אינטרנט(הרבה משחקי פלאש) , מולטימדיה (סרטים בHD), קצת אופיס ובגדול זהו. *גודל המסך : מעל 14" , לא משמעותי יותר מדי כל עוד הרזולוציה לפחות 1280*720 *משקל רצוי : גם כן לא משמעותי יותר מדי מכיוון שהוא לא באמת יתנייד יותר מדי . *זמן סוללה : המחשב יהיה זמין לחשמל ברוב המקרים כך שכל עוד הוא יכול לעבוד 3-4 שעות עם אינטרנט פתוח זה מספיק . *יציאות : HDMI חובה , eSATA עדיף אבל אם אין אז אני אשרוד , כמובן כמה שיותר USB 2.0 .קורא כרטיסים ממש לא קריטי *בלוטות' : לא חשוב לי בכלל *גודל מינימלי של כונן קשיח : לא קריטי לי בכלל , עדיף שיהיה כמה שיותר מהיר ולא כמה שיותר גדול (לאחסון יש חיצוני) למעשה אני אפילו מוכן לעשות פשרות …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by david1882008,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני עומד לקנות את המחשב החדש שלי עוד שבוע - שבועיים ככה, ואני רוצה לבדוק ולדעת אם כדי לעשות אילו שינויים אחרונים. אז כל דבר שעולה לכם בראש תגידו, כמובן בתקציב של עד 8500 ;D. גם אם רכיב אחד לא נראה לכם תגידו, כי אחרי ההזמנה אני לא יוכל לעשות כלום. אז הנה המפרט : CPU : AMD ATHLON XP 2400+ FAN x1 - 1260NIS Motherboard : EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 x1 - 719NIS Memory : Corsair CMX256A DDR 3200C2 x2 - 1268NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB special version x1 - 701NIS Video Card : Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO x1 - 2013NIS DVD : LITE-ON DVD 16*48 Retail BLACK x1 - 278NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 x1 - 69NIS Case : Therma…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, חריגה של עד 100-200 שקלים במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה, משחקי מחשב(אין צורך לכרטיס מסך חזק, אך כזה שיכול לסחוב משחקי מחשב גם אם לא באיכות גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(רמקולים בתוך המסך עדיף) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית …

20. Started by Darkemor,

שלום רב לכולם, ביקשתי לפני זמן מה מפרט ב-5000 ש"ח בפורמים הללו, וקיבלתי אחד, אך חבר שלי הצליח להרכיב מפרט יותר טוב (על פי מה שהוא, ועוד כמה חברים שלי טוענים), מאשר הקודם- אז רציתי לוודא זאת לפני שאני קונה את המחשב. אני מודע לכך שהכרטיס קול אינו טוב כמו שאר המחשב (אם מישהו מכיר דגם יותר טוב, בסביבות אותו מחיר- אשמח לדעת את שמו), איני צריך כונן DVD או צורב, כי איני משתמש בו כמעט, ובנוסף חשוב לציין שהמחשב אמור להריץ משחקים כבדים (כרגע חשוב לי 2 Everquest- התקבלתי לבטא אבל הכרטיס מסך המקולל שלי לא יכול להריץ את המשחקים החדשים ביותר- כי הוא מהסידרה של MX ימח שמה, אשר אינה תומכת ב-Pixle Shading). להלן המפרט: מעבד: (Athlon XP 3000+ (FSB 400 לוח אם: ABIT NF7 (nForce 2) lan, usb…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן, רוצה לשדרג את המחשב שלי לצורך יצירת מוזיקה כבדה(פרוייקטים גדולים) ולפעמים משחקים. * לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים, כרטיס קול, מקלדת, עכבר, מסכים). * יש לי שני כוננים קשיחים 1TB SATA ו 300GB SATA בן עשר שנים שמסרב למות, ועוד SSD 120GB שיושב עליו הווינדוס בלבד. זה המפרט שחשבתי עליו יש לי כמה התלבטויות: 1. אין לי נסיון עם מעבדי AMD, וההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד של אינטל למעבד של AMD 2. אני רואה שלוחות אם B450 זולים בהרבה מלוחות X570, יש לזה הצדקה? 3. ספק כוח של 620w יספיק? 4. הקירור שמגיע עם המעבד שקט מספיק? 5. הכרטיס מסך הזה יריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית? לא אכפת לי לשחק על רזולוציות מטורפות עם ההגדרות הכי גבוהות,…

24. טוב אז ככה, אני כרגע עם מעבד 8500, כרטיס מסך 9600GT, אפשר לראות מפרט מלא בצד. כמה תנאים בסיסיים: המחשב החדש חייב להיות מ- KSP וחייב להיות כמה שיותר שקט וקריר (נמצא בחדר שינה). בעקרון אני רוצה מחשב שקט יותר, קריר יותר ומהיר יותר. אין לי בעיה להוציא גם 1000 ש"ח על מארז ורק 500 ש"ח על מעבד, העיקר שיהיה מוצדק לצרכים שאני מתאר ויעמוד בדרישות. בגלל זה המארז פה חשוב, כי בתכלס המאווררים שלו עושים 90% מהרעש (חוץ ממנו יש גם את כרטיס המסך שיכול להרעיש תלוי, בקירור שלו, כנ"ל ספק), ואני גם רוצה את מגוון החיבורים נגישים לי בצורה נוחה ובכלל שיהיה נוח לשדרוגים, פתיחה והצצה וכו'. אם כן הדגש הוא על צרכים משרדיים, אופיס, גלישה. אבל, וזה אבל גדול, יש עומס על המחשב (הרבה חלונות ותוכנות פתוחות…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Stealth,

אני יודע כמה שונאים פה את ה{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} אבל תתעלמו מהמוכרים ומהשרות ובנוגע למחיר והחלקים הנ"ל EPOX 8K5A3+ XP 2000 256MB CORSAIR 3200C2 שווה מכות? אני מוכר את הamd thunderbird 900 שלי קומפלט בלי מסך ב1800 למשהו ככה שאני לא מפסיד הרבה מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים