עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronzilca,

המחשב ברשותי מחודש נובמבר 2011: מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור מעבד ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח-אם Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 (כולל הקופסה) מארז Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail (כולל הקופסה) RAM Kingston 2x4GB DDR3 1333 כרטיס מסך (כולל הקופסה) Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version בנוסף, ברשותי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 (כולל הק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by omega3,

הי חברים, מה נשמע? צריך את עזרתכם: 1. התקציב המקסימאלי הוא כאמור לעיל- 7000. במידה ויש סיבה טובה אפשר לחרוג ממנו. מעדיף לחסוך. 2. המחשב ישמש לעיסוק עם התוכנות: מאיה (תלת מימד), זיבראש (תלת מימד), פוטושופ, לייט ווייב, פרימייר פרו, אפטר אפקטס. שימוש יומי למשך הרבה שעות. המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות כמובן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רעשים הם לא דבר ממש קריטי אבל אני לא רוצה טרקטור. 5. אני גר ביבנה (25 דק' דרומה מתל אביב). מעדיף חנות / מעבדה מהאיזור אבל בשביל משהו מומלץ במיוחד מוכן לנסוע לאן שצריך. 6. מתכנן לקנות עוד שבועיים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודי…

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by יובל דנון,

הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/xpwbcg65 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v csgo combat arms minecraft לאח שלי assasin creed battlefield -אי…

5. שאלה ראשונה: יש לי Lenovo Y50-70 עם i7 16 גיגה של ראם וכרטיס מסך Geforce m860 GTX בזמן האחרון חשבתי האם כדאי להשקיע בדיסק SSD בשביל לשפר ביצועים, בעיקר במשחקי מחשב ובקיובייס. או, האם כדאי פשוט לקנות נייד חדש? שאלה שנייה: רציתי לדעת האם אפשר לשלב ביצועים ויכולת התאמה עצמית של מחשב נייח עם נוחות של מחשב נייד? אני אישית מעדיף לשבת על ספה עם המחשב לידי או על ברכיי מאשר לשבת מול שולחן. ראיתי כמה גאדג'טים אשר מאפשרים זאת, אבל המחיר שלהם הוא דיי לא הגיוני, אני מדבר על KVM2USB: כמו כן מתברר שיש כזה דבר שנקרא מסך USB נייד, שזה נשמע יותר זורם, אבל לא יודע אם זה יתאים. האם למישהו יש ידע על דברים כאלה? האם זה משהו …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Graver88,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד לעבודה בתוכנות גרפיקה כבדות כמו ,AUTOCAD, Scetchup, Photoshop , כאשר חשוב לי גודל מסך 15.6 ומשקל כמה שיותר נמוך (לא יותר מ-2.05). חשוב גם שההארדיסק יהיה SSD לפחות 250GB. אני שואף למחשב עם i7 וכרטיס גראפי של Geforce 4GB. התקציב הוא כפי שאמרתי עד 6500 כאשר שאלה נוספת האם כדאי לקנות מחנויות באילת או בחול (יש לי חברים שטסים בקרוב לארה"ב). כרגע מה במצאתי זה: Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ114T http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358.&list=1&sort=2&glist=1&uin=30672&txt_search=&buy=&minprice=5606&maxprice=0 מודה מראש על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by BarRahum,

שלום חברים, 1. מטרות המחשב הם גיימינג קל, צפייה בסרטים וגלישה 2. 15.6 ומעלה 3. FHD 1920x1080 4. משקל לא משנה לי 5. שיהיה ל6-7 שעות עבודה 6. HDMi וUSB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהיה מה שהכי טוב שנכנס בתקציב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון אני חייל אז ייצא לי להיות הרבה עם המחשב בבסיס. התקציב נע בין 2000-2500 שקל עם אפשרות לקנות באילת. תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by Rockout,

המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. חג שמח חברים,אחרי הרבה בעיות עם החלפת לוח אם זול מצד KSP החלטתי לשדרג את הלוח אם ולהשאיר את שאר המרכיבים ככה שאני צריך המלצה ללוח אם איכותי מחברת ג'יגה בייט (או מחברה איכותית אחרת שאתם מכירים) אני פריק של סרטים ומחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,ככה שחיבור HDMI או לפחות שניים הכרחי,יכול להיות שבבוא היום ארצה לשחק במשחקים כבדים ככה שהייתי שמח שבלוח אם תהיה את האופציה להרכיב כרטיס מסך חזק. אני מתכוון להשאיר את המעבד, כרטיסי זכרון,דיסק קשיח ,והספק כח (אם יש לכם המלצות להחליף פריט כלשהוא אשמח לשמוע) מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 דיסק קשיח : WD קופסה שחורה טרה אחת כרטיס מסך לא קיים ,דרך לוח אם. אם צריך להוסיף עוד פרט א…

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
    • 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by roi_galgal,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.fallout4, dark souls 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) fullHD אבל מתכנן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, אני מתעניין בקניית מחשב נייד ולאחר הרבה התלבטויות והתייעצויות, מצאתי את הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E460 i7-6500U 8GB אני חייל, תוכניתן, מתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב, ומעוניין במחשב שישמש לתכנות וללימודים. בעל סוללה עמידה יחסית, ביצועים טובים. האם מישהו שמע על מחשב זה, ויכול להמליץ עליו? אם לא האם מחשב אחר יוכל להתאים? תודה רבה, יונתן

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by Druc,

ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by legopart,

את רכיבי המחשב הנייח אני מכיר ולפטופ לא מזמן קניתי חדש LENOVO Y700 וגם לאמא יש אחד מאוד ישן. רציתי לשאול כמה שאלות לגבי פירוק והרכבה שלו כי אני מבין ששמו בו רכיב על רכיב כמו במארזים של מחשבים מאוד ישנים (בהם כדי להגיע לספק היינו צריכים לפרק את הדיסקים הקשיחים והספק וכו...) רציתי לשאול קודם כל, האם קיים כזה דבר, מחשב נייד במארז אוניברסלי, זאת אומרת שקונים נגיד רק את הקופסא יחד עם המסך (נגיד 15") ראיתי שמוכרים בEBAY מלא לוחות אם של מחשבים ניידים, אז רציתי להתעניין אם מחשב נייד ניתן להרכיב בעצמיך. האם חיבורי המסך מתאימים לכל לוח אם. ומה הם חיבורי הלוח המיוחדים של המחשב נייד (לי אמנם אין במחשב) אבל ראיתי חיבורים שנקראים PCIMCIA וגם לדיסק הקשיח יש לפעמ…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  17. Started by ChikChak,

בכוונה אני לא עושה לפי הטופס המקובל - זה לא נוגע אלי כל כך. אני רוצה לחסוך כמה שיותר וכרגע התקציב שלי הוא בערך 2300 שקל. המפרט של המחשב שלי כרגע: Intel C2Q Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP43 DS3 800Mhz 4GB Kingston RAM MSI Radeon HD6850 Samsung 500GB Chieftec Modular 650W Case- NZXT Tempest האם אפשר להסתדר עם המעבד והלוח האם הזה אם אני רוצה לקנות כ.מסך חזק כמו 970GTX? בכל מקרה איפה אתם ממליצים לשים דגש? הטמפרטורה הממוצעת של המעבד שלי היא 37C במנוחה. יש מצב שהמעבד כבר זבל או שהחלפה של משחה תרמית בלבד תעשה את העבודה? תודה חברינו ומיודעינו. חג שמח תהנו, תעשו חיים ותעשו על האש לפחות פעמיים בשנה חוץ מביו…

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by dabrox,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא משהו כבד במיוחד), סרטים (FHD), תכנות ועבודה עם DB-ים יחסית גדולים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pycharm (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA 2K, FOOTBALL MAMAGER, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 * 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי מספר מחשבים וציוד מחשוב נוסף למכירה, סוג של נקיון פסח אפשר להגיד, כמה הוא שווה: 1. מחשב נייח מבוסס Intel Pentium Dual Core E6500: מעבד: Intel Pentium Dual Core E6500 @ 2.93GHz כרטיס מסך: Asus nVidia GeForce 8600GT 512MB DDR2 זכרון: G Skill 4GB DDR3 1333MHz לוח אם: Gigabyte G41M-Combo rev 1.3 דיסק קשיח: Hitachi HDS721032CLA362 320GB 7200 Sata2 צורב: LG GH24NSB0 ספק: Antec VPF450 450W חוטים מוסלבים מארז: Knight 18, יש פילטר קידמי ולספק, מאוור 120+80 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit Ent+Office 2013 Pro Plus בעברת *חשוב, כל רכיבי המפרט, עברו ניקוי, החלפת משחה טרמית, ובדיקת תקינות מלאה 2. מחשב מבוסס Amd Athlon 64 X2 5000…

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע למטרה . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימיינג (על הגדרות גבוהות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark souls, The division ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אין לי מושג עדיין, כנראה IPS דל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. שלום,יש לי את הדגם toshiba satellite C660-1XC שאין לו יציאת HDMI לטלויזיה, לטלויזיה עצמה כן יש חיבור HDMI. מחיפוש קטן באינטרנט ראיתי שאפשר לקנות מתאם אבל בחלק מהמקרים הכבל מעביר רק תמונה ולא שמע. האם יש אפשרות לחבר את המחשב הזה לטלויזיה כולל שמע ותמונה?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by yairnee,

יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  23. היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  24. בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים