עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם, מחפש מחשב נייד ללימודים ולעבודות משרד (אני בעיקר משתמש בתוכנות שרטוט, עריכת תמונות, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט וכד) תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3500 ש"ח * גודל המסך -13.3 מט (לא מבריק) * משקל רצוי - 2 - 2.5 ק"ג * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 320G-500G(אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל3G ומעלה * מעבד - I3 -I5 * בלוטות' - עדיפות (לשימוש עכבר אלחוטי) * רצוי כונן דיסקים * קורא כרטיסי זיכרון * מקלדת נוחה לכתיבה * אחריות - 3 שנים חשבתי על המחשב HP Probook 4320 -WS908EA ב - 4300 ש"ח, מה דעתכםhttp://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789447תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow,minecraft,BF3 ועוד (הרבה) משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (נראה לי שזה זה,אם לא תקנו אותי).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח למה התכוונתם. 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by R.O.R,

שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על מחשב נייד Asus f542ua מפרט של המחשב: גודל מסך: 15.6 מעבד: intel core i5 דור 8 זיכרון: 8 gb דיסק: 1tb כרטיס גרפי: intel hd graphics יש לציין שהמחשב ישמש ללימודים בלבד (לא למשחקים וכו'..) תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by Avi313,

היי, ההארדיסק של הנייד שלי נדפק ולא מתפקד יותר, מישהו יודע אם יש איזושהי חנות שמחליפה\מתקינה הארדיסקים?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 3900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל בכוחמה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים כבדים ,סרטי HD, גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכוון לרכוש את המסך : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 . גודל 23 " עם רזולוציה של FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. היי. אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את הבעיה. לפני 3 חודשים בערך המחשב נייד שלי שבק חיים,לקחתי אותו לפני שבוע למעבדת מחשבים,חזרו אליי היום ואמרו לי שכנראה נשפכה עליו שתייה,לא באמת זכור לי משהו כזה,יכול להיות שאחיינית שלי שפכה משהו ואני הייתי בבסיס ככה שאף אחד לא יכול לאמת את זה. הממחשב עצמו נדלק,עובר את שלב הפוסט,ונתקע מייד אחרי שהווינדוס טוען את עצמו. ניסיתי עם דיסקים קשיחים אחרים גם אני מקבל את אותה תוצאה. ניסיתי כמה מערכות הפעלה,אותו דבר. הטכנאי שמה דיבר איתי על קרוזיה,ככל הנראה הלך שמה משהו. הוא הציע לי לשלוח אותו לניקוי יבש משהו כזה אני לא ממש זוכר,דעתכם בנושא? מדובר על נייד בן 4 שנים בערך שהיה לא רע בכלל,מה דעתכם על הפתרון שהוא מציע? שילמתי לו כבר 100 שקל על בדיקה,ו…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by eyalben,

טוב, יש כל כך הרבה מחשבים ניידים בשוק ואני פשוט לא מצליח להחליט מה לקחת. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, לא הדבר הכי חזק בכדור הארץ, אבל משהו סביר. ראיתי את זה שנראה טוב: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 מה עוד אתם מכירים שמומלץ? עדיף כמובן Core 2 Duo או Core Duo, כרטיס מסך נורמלי, הארד דיסק במהירות סבירה, משהו סביר לחלוטין שיחזיק איזה כמה שנים (לצבא). מה אתם יכולים להציע? אני אבוד לגמרי.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום. אני מעוניין במחשב בעיקר לעבודה אני צריך שהמחשב יוכל לפתוח המון דברים ביחד ושעדין יעבוד מהר למשל אימיול וורד אקסל 4-5 תוכנות שונות למיניהם אינטרנט ושעדין יהיה אפשר לעבוד איתו שלא יתקע וכאלה. למשחקים הוא פחות חשוב למרות שאני רוצה שמשחקים יעבדו עליו לא המשחקים חדשים חדשים שיוצאים עכשיו אבל משהו בסגנון warcraft 3 וכאלה אני רוצה שיעבדו עליו חלק. אביזרים נלווים: מסך 17 שטוח עכבר ומקלדת לא צריך אלחוטיים וגם לא צריך שיהיו טובים משהו זול שישאיר כמה שיותר כסף למחשב עצמו רמקולים - משהו פשוט מאוד לא צריך משהו טוב. אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם חג שמח ושנה טובה וכולם [br]פורסם בתאריך: 12.09.2007 בשעה 23:42:25 אהה ושחכתי להגיד רצוי מאוד שויסטה יוכל לרוץ עליו בלי בעיו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד אז חבל לענות על השאלון. אין רמת רעש מיוחדת, כמובן שהמחשב לא מיועד למשחקים או ל OC. המחשב מיועד למשפחה שרוצה להוציא כמה שפחות על המחשב אבל לא מעוניינת כול 3 שנים לקנות מחשב חדש אז אם אתם חושבים שאולי אפשר לשפר משהו שיחזיק יותר לטווח הארוך, אשמח להמלצות. התקציב הוא בערך 1700-1800 אבל אפשר לחרוג עד 2000-2100 במידה ויש ערך לכך. תודה רבה הורכב ב TMS [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]ק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C3240T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by -LosNir-,

היי, אני מבקש המלצה נייד חדש: - תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט - מסך, בגודל 13" / 14", מט - משקל בסביבות ה 2kg - מעבד, ברמה של i5 - כרטיס מסך, חיצוני של nVidia - סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב). האם אני מבקש יותר מידי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני יודע שהמחיר נמוך, אני מחפש מחשב רק לעבודות משרד (אינטרנט , אופיס וכאלה) משו יחסית חלש אבל שיחזיק לאורך זמן. מאוד חשוב במקרה הזה מחנות אמינה ואיכותית ושירות מהיר תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  12. לאחורנה נכנסתי לתחום הגראפיקה והצילום ועבודה עם פוטושופ לעיצוב תמונות כבדות רציתי לדעת אם שווה לי לשפר את המחשב הקיים שהוא דיי חדש, או להשקיע במחשב חדש. מפרט: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 5600 לוח אם: GA-MA78GM-S2H זיכרון: 1GB X4 KINGSTONE הארדיסק: 1GB TOSHIBA חיצוני + 500GB חשבתי לשפר את המעבד ל4 ליבות וזיכרון ל8 ג'יגה... השיפור עקב העבודה בפוטושופ... כל פעולה בו בקבצים של יותר מ20MB לוקחת יותר מדיי זמן אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by ShowstoppeR,

* מטרות המחשב? מחשב לטיולים, אינטרנט, סקייפ, גיבוי תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11-13". עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חייב FHD, אבל לא יזיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, ויציאות USB 2 נוספות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ל DELL. אבל כל חברה עם תמיכה טובה וידידותית למשתמש הולך... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לפחות 4GB RAM

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  14. Started by gilon,

אז ככה:יש שתי מפרטים שהאחד מהם נראה לי יותר טוב כי הוא מגיע עם כל מיני תוספות אבל הוא מחנות לא מוכרת ואת המפרט של השני אני לא מכיר את הסוג אבל אמרו לי שהוא טוב. אז אתם יכולים לעזור לי להחליט? הנה המפרטים: http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=ead2b69a14ef8d250fb220d74c950d51 והנה השני: http://www.ksp.co.il/hmain.php המחשב שאני שוקל בחנות הזו הוא המחשב באחרון ב8450.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. מחשב לא למשחקים.. לאפליקציות הרשת השונות..לסרטים והרבה מוסיקה ... עבודות סטודנט ועוד שטויות שלא דורשות רמות עיבוד של ***** MHZ וזכרון .. מעבד : AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לוח אם : Gigabyte GA-K8NS-C-939 (nForce3 250Gb) ATX- RETAIL זכרון : 512MB Kingston DDR PC3200/400 מארז: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE בתוספת דברים שיש לי כמובן... הארדיסק 120GB, כרטיס מסך די מיושן אבל חפיף לא למשחקים (nvidia geforce4 128mb), צורב DVD NEC וכל הציוד ההיקפי.. סה"כ יצא קצת פחות מ 2100 . 8)

16. אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OritA,

שלום לכולם, אני חדשה בנושא מחשבים, ולא מבינה כלל בנושא מפרטים, כפי שכתבתי בנושא קבלתי מבן דוד שלי את המחשב שלו בירושה, הוא טס לעבוד בארה"ב. זה המפרט שלו, (מצטערת מראש אם השמות והתאורים לא ב100% כתובים נכון) מסך (יפה, גדול ושטוח בצבע לבן) sony sdms234d מעבד intel p4 3.8 800 לוח אם gigabyte ga-8anxp זיכרון kingston ddr2 2048 כרטיס גרפי(כרטיס מסך?) leadtek px7800gtx דיסק קשיח maxtor 300 sata יש גם מן "גיבוי חיצוני" ippon usb2 200g את הרמקולים אני לא יודעת איך לחבר למחשב(אולי אח שלי ידע) בכל זאת על האריזה שלהם כתוב כך creative gigaworks זה מה שאני יכולה להגיד, למרות שמה שכתבתי בשבילי זה סינית אולי מישהו מכם יוכל להגיד לי מה כל זה שווה (אם בכלל?) אני משתמשת בעיקר בword ורואה…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oded.orbach,

ברצוני לקנות מחשב חדש לקראת סוף אוקטובר (כשווינדוס 7 אמור לצאת). אני רוצה שהוא יהיה "מפלצת" שתשרת אותי למספר שנים הקרובות לתואר וגם למשחקים ככה שעוד שנתיים הוא עדיין יהיה חזק מספיק ולא אצטרך לשדרג חצי מהמחשב. נכנסתי למספר אתרים שונים שמוכרים מפרטים שלמים ומצאתי את האתר של ZED. אתר מאוד נחמד ודי נוח. ראיתי שם שני מפרטים די מטורפים (6 ג'יגה זיכרון, מעבד I7, כרטיס מסך Gforce 250gtx........) והכל במחיר של לא יותר מ4600. לעומת זאת באתרים אחרים להרכיב מחשב כזה עולה משהו בסביבות ה6-7 אלף. אני לא מבין מספיק ברכיבים של המחשב כדי לדעת אם משהו פה דפוק או שהם באמת מוכרים מחשבים במחירים מתחת לברכיים. too good to be true? אשמח לעצות ועזרה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by sagyr1,

שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …

20. שלום לכולם. לא מזמן התחתנתי ואני צריך מחשב לביתי החדש. אני ואשתי משתמשים במחשב בעיקר לאינטרנט וישומי אופיס אבל אנחנו רוצים שהוא ישמש אותנו גם כן למספר משחקים שאנחנו אוהבים (כל אחד והשטויות שלו). אני באופן אישי רוצה להפעיל את Heroes of might and magic 5 בצורה טובה (בלי קירטועים ושטויות אבל לא בהגדרות גרפיקה הכי מעולות) ואישתי אוהבת לשחק Sims 2 (שזה לא באמת משנה כי מחשב שיריץ את HOMM5 יריץ sims גם כן בלי בעיה מיוחדת). אני לא צריך כרגע ציוד היקפי (יש מסך,עכבר,מקלדת ומדפסת) אין לי מושג כמה אני רוצה כרגע להשקיע במחשב, אבל התקציב שלי מצומצם יחסית ואני אשמח להשקיע פחות מ-2000 ש"ח או לפחות לא הרבה יותר (אני מקווה שאני לא חי באשליות). אני אשמח לקבל הצעה למפרט (כולל יצרנים וכו'…

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  21. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חבריה !! גם אני החלטתי לנטוש את המחשב הקודם שלי (שהוא היה פנטיום 3 חחח), וכמו שאתם רואים אנו מוכן להשקיע על מחשב חדש.. אני ממש נואש למחשב חדש , תגידו לי האם אני עושה טעות בזה שאני מתכנן לקנות את המחשב שבוע הבא... התקציב יהיה 16אלף ומתוכם 2000 למסך.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים ולא מתוכנן עליו שום אוברקלוק (OC) מאחר ואני לא מבין כלום בנושא ואני לא רוצה להרוס איזה חלק בטעות.. ואם תוכלו בתגובתכם תרשמו גם את שם החנות כדי שאני יידע מאיפה לקנות. יש כמה חלקים שחשבתי עליהם: (תגידו לי האם חשבתי נכון..) מסך: ''19 Samsung SyncMaster 931BF LCD (1960 ש"ח) . כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTX 768MB PCI-E ( הXFX יותר נראה לי) (4.300 ש"ח) לוח אם: ASUS Str…

• 92 תגובות
    • 8.1k צפיות
  23. Started by almog4615,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול בכלל להחליף את המעבד של המחשב הנייד שלי, זה הפירוט שלו? os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail . אם זה כן אפשרי, האם תוכלו להמליץ לי על מעבד חזק? כי המחשב עובד ממש לאט, השימוש הוא לצרכים לימודיים, לא למשחקים תודה רבה על זמנכם היקר!

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Hotmetal,

שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום. לפני כשנתיים פלוס מינוס קניתי מיני-לפטופ של דל, דגם אינספירון מיני 1018. מיום קניה המחשב היה איטי. איטי לא בקטע של לוקח לו עוד כמה שניות לפתוח תוכנה מסוימת או שהמחשב עולה לאט - פשוט איטי. תגובה איטית לפתיחת הדברים הכי "קלים" - 15-30 שניות להעלות קובץ וידאו ב Media Player Classic, כשאני רוצה לשנות שם לקובץ ואני לוחץ עליו כפתור ימני בשביל להגיע ל Rename, לוקח לזה בערך 10 שניות. העכבר לעיתים מגיב בצורה מעצבנת, הדפדפן לא זז גם לא באתרים שכוללים טקסט בפשוט בלבד. חשבתי שככה זה כל המיני-לפטופים - פשוט מחשב שנועד לקבצי וורד, צפיה בסרטים וזהו, אבל אחרי שראיתי במחשבים של אחרים שזה לא כמו אצלי, עלה בדעתי שאולי פשוט יש לי מערכת הפעלה לא מתאימה, "כבדה מדי", אבל זה פשוט נראה לי מ…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.