עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מתכנן להזמין מחשב נייד לצורך לימודים (מדעי המחשב תואר ראשון) אני מזמין את Dell Latitude E6420 , בכל מקרה השאלה האם שווה להוסיף כסף (משהו כמו 70-80 דולר) ולקחת רזולוציית מסך של 1900X1600 על פני 1366x768 ?? האם זה שווה את הכסף וממש ארגיש בהבדל ? תודה שי

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מחשב למשחקים בעיקר, CRT יתקבל בברכה ובהפרש בינו לבין הLCD תוכלו לשפר רכיבים אחרים (אין ל גם בעיה למקום בשבילו) תודה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Ymac,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב Dell XPS 12 שקניתי מאיביי כ"קופסא פתוחה" אתמול ב-HWMonitor הראה לי 11% שחיקה של הבטריה, היום זה כבר עלה ל-18%! הבטריה באמת מתרוקנת מהר יחסית, אמורה להיות 50Whr אבל לפי HWMonitor כרגע המקסימום הוא 41170mWhr יש מה לדבר עם המוכר?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

5. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1495 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1979 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3191 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤639 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤850 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY ¤902 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤143 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤397 מערכות הפעלה: WI…

6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yoni111,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימיניג,עריכה בפוטושופ ובADOBE AFTER EFFECTS ,צפייה בסרטים.... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?מתלבט בין 15.6 ל17.3 אשמח אם תמליצו מה כדאי ,המחשב הוא גם לבית ספר ,ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני צריך מחשב נייח חזק, כאשר אני רוצה להשתמש בו כמארח של כמה מכונות וירטואליות (לצורך לימוד לMCITP ועוד קורסים דומים...) ובנוסף אם אפשר, שידע גם להריץ משחקים בצורה טובה - לא מדבר על קרייסיס על המקסימום, אבל COD, ספלינטר סל וכו' ברמה טובה. בשביל המשחקים אין לי בעיה לקנות כרטיס גרפי טוב יותר בנפרד. זה מפרט אחד שהציעו לי: HP Compaq dc5850 Microtower PC VS727UA 2.6ghz מעבד AMD Phenom 9600B Quad-Core Processor, 2293 MHz X2, 2GB של זיכרון DDR2, 800 MHz כונן קשיח WD 320GB. DVD+/-RW optical drive with LightScribe Technology, integrated AMD ATI Radeon 3100 graphics. מציעים לי אותו באזור ה1700-1900(עוד לא סגור) בקיצור, אשמח לעזרתכם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Michael Perry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך לכלול את שניהם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב מקור ספציפי כן חשוב שיהיה אחר…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

11. שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. זה המחשב שקניתי בעזרתכם אחרי תהיות וטעויות רבות : Compucase super Midi Tower CI 6A19 + מאוורר 120 מ"מ נוסף HEC 300w NF7-SL AMD 2500 BARTON ThermalTake Volcano 12 GeIL Value PC3200 400MHz DDR 512mb (עם לוח קירור) SHPPHIRE ATI 9200SE 128mb NEC DVDRW 2510A Maxtor 160GB ata133 8mb --- --- --- --- --- --- --- --- --- Edimax BR-6104K Genius SW 5.1Value 1200w p.m.p.o תודה רבה על העצות! HWZone - אתם רמה !

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1. התקציב המקסימלי הוא 6,000 שקלים א. אפשרי לנצל את כל התקציב ב. רק אם התוספות יהיו קריטיות, יש אפשרות לחריגה של עד 1,000 שקלים נוספים, כלומר, סך הכל 7,000 ש"ח. 2.המחשב מיועד לגיימינג: א. בין המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם: Crysis 2 ומשחקים עתידיים כגון BF 3 ו- COD Modern Warfare 3. ב. איני יודע רבות על המסך שברשותי , מלבד שהוא של Samsung. יש אפשרות לבדוק את הפרטים הטכניים שלו? ג. אני מיעד את המחשב להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין רכיב שלא הייתי מכליל במפרט החדש. 5.דרוג השקט - 9. 6.לא מתכונן OC- איני יודע איך עושים זאת. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס(עדיפות לווינדוז 7) יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אין לי העדפה ספציפית לחנות כלשהי, אבל רצוי שזה יהיה באזו…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by PriStol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by LuisSuarez,

שלום (: קניתי לא מזמן מחשב נייד: ASUS N551JK-DM025H רק לציין ששלי לא 15 אינץ' אלא 17, אך המפרט דומה. http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25430&txt_search=&buy=&minprice=5188&maxprice=0 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק, וכונן SSD. השאלה שלי היא האם זה אפשרי עם מחשב כזה ומה האפשרויות שלי? כמו כן אשמח להצעות ייעול אחרות. (אין מגבלת כסף, תרגישו חופשיים, אני מעוניין לשמוע על הכל לפני שאני מחליט)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Diablo2000,

שלום חברים. שלום רב. אני מחפש מחשב נייד עם דרישות הבאות. רצוי שהמחשב יהיה, מחשב נייד מסדרה עסקית (עמיד יותר בנסיעות / מסך מט / מודם 3G / סוללה איכותית וכו...) מינימום 15.6 אינץ' ואפילו רצוי 17.3 אינץ' חובה מקלדת מוארת שיגיעה רק עם SSD 256GB-512GB ממש רצוי שיהיה עם 3G (לא חובה) חובה שיגיע עם מסך טאץ' העדפה שהמחשב יהיה מהדגמים החדשים (דק / קליל וכו....) האם יש למישהו המלצה, כי אני לא מצאתי משהו כזה..... אין לי בעיה גם להזמין מחול. אין לי שום בעיה עם תקציב, אפשר להשתולל

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nanoam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר world of warcraft, overwatch, valorent, league of legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. מתכנן לרכוש מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש הגבלה לגובה ורוחב. עדיין לא מדדתי במדויק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

21. Started by tomy669,

שלום, מאחר שהמחשב של ההורים עושה בעיות והרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החלטתי לרכוש מחשב נייח חדש להורים. מחפש משהו פשוט לאינטרנט, ומייל בעיקר. מאחר ויש מחשב ישן עם חלקים תקינים כמו כרטיס מסך, CD ודיסק קשיח, אני רוצה לרכוש רק מארז, מעבד ולוח אם. האם ישנה אפשרות כזו ללכת לחנות ולרכוש רק מארז, לוח אם ומעבד? מה בערך המחירים ובנוסף אשמח להמלצות לרכיבים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום רב, מתנת בר מצווה לילד, הכסף פחות אישיו פה... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור 8 אלף, אפשר לחרוג עד 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (פורטנייט בראשם), קצת לימודים של ילד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה לגודל, נדרש מחשב צבעוני וז…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם. (עריכה - השאלות הפתוחות שלי מפורטות בתגובה למטה - תודה לעוזרים) בשעה טובה ומוצלחת (טוב, לא ממש טובה ובטח שלא מוצלחת...) המחשב הישן שבק חיים (לוח אם אינטל P5 הלך לעולם שכולו פלסטיקים שרופים). זה היה צפוי, שכן המחשב היה בן 4-5, לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים, ובתקופה האחרונה הוא נתן סימנים ברורים לכך שמתחיל להמאס לו (מה שגרר גיבויים דחופים, ולכן אין אסון גדול). מה טוב? מתחדשים ! מהמחשב הישן אין מה לקחת, למעט צורב DVD חדש וההרדיסקים שימשיכו איתי כאחסון בלבד - 2 של 500 מ"ב. דגשים: את ההצעה קיבלתי מחבר, שישווה לי הצעות אחרות שאקבל, אבל אני רוצה חוות דעת על המפרט, ומענה על כמה שאלות. הנה המפרט שקיבלתי והשאלות שלי על החלקים (מבחינת מחיר, ההצעה הזאת היא על 3,350 לפני …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב עריכה שנקנה לפני 3 שנים שמתפקד די טוב. המפרט: לוח Gigabyte P67A-UD5-B3 2.מעבד Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz זכרונות : 16G של kingston SSD 120G OCZ-VERTEX3 כרטיס מסך: GTX570 ספק כח : Thermaltake 800W ושאר החלקים שלא רלוונטים כרגע אני שוקל לשדרג ולרכוש לוח-מעבד-זכרונות-SSD חדשים ולהרכיבם במקום החלקים הנ"ל כמובן שאין צורך בציוד נלווה או מסכים. חשוב לי שיהיו הרבה חיבורי SATA על הלוח בעקבות ריבוי דיסקים הקשיחים לכן בחרתי את הלוח הזה. החלקים שחשבתי עליהם : דיסק SSD Samsung MZ7TE250BW 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 Intel Core i7-4930K Haswell לוח אם Gigabyte GA-X79-UP4 זכרון Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R האם מישהו חושב שא…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 695 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 653 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 232 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 2 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 2 מקלדות LOGITECH Cordl…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים