ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בעיקר בין AMD לבין INTEL, יותר נכון בין 3700X לבין 10700F. המטרה העיקרית שלי היא תכנות הכולל עבודה עם 2 מערכות הפעלה (ווינדוס ואובנטו על VMWARE). בין היתר גם קצת גיימינג אבל לא משהו קריטי. יש לי כבר כרטיס מסך Gigabyte GTX 1650 SUPER (כרטיס סולידי). התקציב לשאר המפרט הוא 4,800 (מעדיף שלא לחרוג). לא חושב שיש באמת צורך למלא את כל התקציב אבל אני רוצה שקט להרבה זמן לכן מעדיף להשקיע עכשיו. ההתלבטות היא בעיקר בגלל שאינטל עדיין ב14NM ועם צריכת חשמל מפחידה, מה שמצריך גם קירור יקר יותר. מצד שני הביצועים שלו טובים יותר ויש לי ניסיון איתם בוירטואליזציה (אני מאמין שיהיה בסדר גם עם AMD). *אם צריך אמלא טופס, למרות שאני מאמין שפירטתי הכל כאן. הנה ש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך ולהגיד שיש לכם פה יופי של פורום, מקצועי ויעיל. אני כבר כמה חודשים מתחבט בהכנת מפרט למחשב חדש, פעם הייתי בעניינים והיום ממש לא. אני סטודנט שנה ג', לתואר ראשון בתקשורת ועוסק הרבה בעריכת וידאו (Adobe Premier) בעיקר. המפרט שאני רוצה להרכיב, צריך לכלול את מרכיבי הליבה: לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך והארד דיסק. התקציב: לא יותר מ 4,000 שקלים. נקודות חשובות: אני מעוניין שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג רב ככל האפשר בעתיד. שיהיו יציאות FireWire, USB2 וכו'. שיריץ ViSTA בצורה מירבית. אני מבין שצריך לחכות לכרטיס מסך DX10, אז אני מוכן להסתפק במשהו זול כרגע. ולמרות שזה לא הייעוד, כמובן שגם מחשב למשחקים חדשים. בקיצור, מחשב חזק, אני מקווה שהמח…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה7500, אפשר לחרוג מעט במקרים הכרחיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפריימר ופוטושופ , ללא 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, כל השאר לא. 8. האם יש…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט לחבר, בתקציב של 2800-3200 בערך, כולל הרכבה. המשחק מיועד למשחקים כבדים, ויצטרך לכלול את הGTX260 216SP של GAINWARD. כמו כן, עבודה בPHOTOSHOP, אבל CS2 או CS3, ולכן הבנתי שמרובע ליבות לא בהכרח ישנה פה. להפתעתי, ובטח יגיעו גם תגובות בקרוב על זה, המפרט צריך להיות מפנדה. יש לו כבר ספק, של טאגן או משהו כזה, 500WATT יש לו כבר HD500GB ומסך עם רזולוציה של 1680/1050. מאחר ואני לא מומחה במפרטים, אמרתי לו שאשאל לעצתכם. אז הצעה למפרט כפול ליבה, ומפרט מרובע ליבה תודה מראש לכולם. אם אני צריך לשאול אותו משהו נוסף תגידו לי. דרך אגב, הרכבה שם לא זולה, ולא מוזלת בעלות קנייה גבוהה, אז צריך כמובן להחשיב אותה בסכום המפרט... (ומידע שלכם, יש לחנויות בעיה אם מביאים להם ספ…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת לפטופ ללימודי מדעי המחשב. קיבלתי הצעת מחיר ללפטופ של חברת TOSHIBA דגם A30-D-16D (מפרט טכני - *13.3 אינץ׳ *i7 *7500U *8GB *256SSD *1.2KG) המלצות? דיס-המלצות? :) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הפעלתי היום את המחשב שלי אחרי הרבה חודשים שלא השתמשתי בו וכשאני שם אותו בטעינה זה מה שמופיע לי בלוגו של הסוללה למטה: "0 available plugged in not charging windows 7". מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצטער על הת'רד החדש אבל כתבתי בישן בעריכה ולא נראה לי שרואים את זה...ואני צריך להחזיר תשובה למחר... אז סליחה ותודה ... זה הולך ככה... תודה רבה על העזרה..... מחשב - 4500... מה אתם אומרים???(מקווה שרשמתי הכל נכון)... כמובן מארז ומקלדת +עכבר מיקרוסופט... amd athlon 64 3000+2.0 ghz 512 kb cache (754 pin) processor box gigabyte ga -k8vt800 pro mb for amd athlonxp 754 pin processor via k8m800 chipset 333/400mhz fsb 3 ddr 400 ac 97 audio 5 pci agpx8 10\100 lan 2 sata port firewire 1394 wd ide hard drive 120 gb 7200rpm 8mb8 nec nr 9400 cdrw 48x32x48 bulk nec cd 3002a cdrom 52x bulk nec fd 1321h 1.44 fhd bulk club 3d ati raedon 9550 128mb agpx8 128bit 250/200mhz tv out +dvi memory…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת חדש לי כל הקטע הזה של מחשב נייד, את המחשב הנייח שלי יש לי אותו 4 שנים, לא זוכר מתי פעם אחרונה סגרתי אותו. מן הסתם שאסור לעשות ככה עם המחשב הנייד, אבל השאלה שלי, האם כשאני מסיים להשתמש בו אני צריך לעשות לו ממש כיבוי או שמספיק לקפל לו את המסך? אני רוצה שהמחשב יזכה לחיים ארוכים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. אני מתלבט בין הi5 8400 לבין ה AMD 1700. האם ההפרש במחיר לAMD מוצדק? (ההפרש קצת מצטמצם כי לAMD אפשר לקנות לוח אם יותר פשוט שכרגע אין לאינטל)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך:E2350T לוח אם :G41M-ES2L מארז וספק :ז'ינארי את הספק חובה להחליף את המארז לא בטוח תקציב יחסי קטן עד 2000 שקל תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7 זיכרון 8 GB וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק ואחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה היא לא הכרטיס מסך אלה הטעינה. רציתי לדעת עם זאתי בכלל …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal שובר מקנה : מחשב נייד מוחדש (הסבר בגוף הטקסט) מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110B, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 750GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ברכישת מחשב לעריכת סאונד (כ. קול קיים), תוכנות עיקריות קיובייס - לשימוש יומיומי (לא פרנסה) בדגש על שקט (8 מתוך 10). ניתן לחרוג מהתקציב בעד 300 ש"ח. כמו כן מעוניין במערך של 2 דיסקים קשיחים של 500 גיגה כל אחד במערך של רייד לגיבוי. המחשב לא ישמש למשחקים ולא נדרש ציוד היקפי. (לא מתוכנן שדרוג נוסף בקרוב ולא מתוכנן אוברקלוק כלל). מה מומלץ ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? office, משחקים קלים יחסית (כמו minecraft), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן,אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול-אם לא אני מבקש מהמנהלים שימחקו. אני סטודנט להנדסת תוכנה בסוף שנה ב' ואני מתכנן להזמין מחשב נייד מארה"ב.אני נעול על LENOVO THINKPADT400\T410 ואני מתלבט בסוג המעבד וכאן אתם נכנסים לתמונה.אני לא יודע מה ההבדל בדיוק בין I3 ל I5 למרות שניסיתי לקרוא על כך.אני משתמש בעיקר בVisualStudio 2010 ואני משאיר המון קבצים פתוחים בד"כ בעבודה יומיומית.מסמסטר הבא כנראה שאני אתקין שני מערכות הפעלה על המחשב.השאלה שלי היא האם יספיק לי הI3 או שעדיף לי מאוד(ז"א זה ממש ישנה) אם אני אוסיף 150$ ואשדרג לI5. אגב מפרט המחשב שלי הוא:,מעבד (I3(2.13,בלוטוס,מצלמה, בטריה6תאים,250GB,5400RPM,אחריות לשנה וווינדוז7 חוקי כל זה ב 970$באתר של LENOVO.אם יש לכם הצעות ייעול קו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪240 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 כמות: 1 - מחיר: ₪1229 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 7 - מחיר: ₪75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪581 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ₪266 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ₪355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 - מחיר: ₪1423 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Bla…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר בתקציב הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? יצירה ועריכה של מוסיקה(Fruity Loops, תוכנות לעריכת אודיו, תוכנות תיווי, וכו') אינטרנט, אופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בנוסף, חשוב שהכניסות/יציאות יהיו בצידו של המחשב, ולא בחזיתו. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. אם יש אפשרות לשים SSD ללא חריגה משמעותית מהתקציב, אז לפחות 128GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-