ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
לצורך יישומי אופיס / אינטרנט / תכנות - (ללא משחקים) במה מתבטאים ההבדלים בין מעבדים אלה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי תקציב אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי מדובר במחשב P3 667 זיכרון 128 SDR 133MHZ HD ווסטרן 20 GB 5400 סל"ד לוח FREETECH P6F116V ציפסט: VIA 683A/686B כרטיס מסך TNT2 אני רוצה להוסיף זיכרון 512 SDR לקנות כרטיס מסך R9000PRO או 8500LE לקנות הארד דיסק חדש של WD 40 גיגה עם 8 מגה קאש כל זה יעלה לי בערך 1300-1400 ש"ח הקנייה כדאית? זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית?או שכדאי לחסוף ולקנות חדש? עוד דבר קטן , ה-AGP של הלוח הוא X2 והכרטיסים הם X4 זה משנה ? הם בכל זאת תואמים? כדאי לקנות אולי כרטיס אחר? תודה לכולכם על העזרה! עמרי!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם 1 : SL500 NRJ4EIV מחיר סביב 4800 כולל מע"מ דגם 2 : T500 דגמים (224233U , 20823HU) מחירים כולל מע"מ 6300 +- מעבר לפער במחיר , האם מחשב לשימוש עסקי אבל ללא צורך בתוכנות גרפיות או משחקים כבדים מצדיק לקחת את הדגמים היותר יקרים ? חשוב שהמחשב יתמוך ב: אלחוטי , מצלמה מובנית ואחראיות של 3 שנים. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - NBA Battlefield Cod GTA V וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ מסך חזק של Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray , Marvelous designer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg . המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד . העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב , כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב . אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות. מה ההמלצות שלכם עבורי ? האם התקציב מציאותי? תודה פארי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו הם עריכת וידאו עם תוכנת פרמייר התקציב הוא עד 4000 ₪ מה דעתכם על המפרט הבא? יש משהו שכדאי לשנות בו? מעבד - Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell קרור למעבד - Freezer 13 Arctic Cooling לוח אם - Gigabyte דגם H97M-HD3 צ'יפסט H97 דיסק קשיח - 2TB SATA 7200RPM 64MB Seagate Barracuda דיסק SSD - SanDisk Z400s 128GB זכרון - Kingston 8GB DDR3 1600MHz צורב - X24 Samsung SATA DVD כרטיס מסך - 2GB DDR5 Gigabyte Nvidia GeForce GTX950 OC מארז - Corsair דגם Carbide 100R ספק כח - Corsair 550W דגם VS550 המחיר הוא 4000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות, מנסה לחסוך על זה כי הלפטופ הוא רק ללימודים יש לי בבית נייח חזק שאני הולך לעבוד עליו בכל מקרה, בנוסף נראה לי שאני אקנה דיסק נייד בשביל כל החומרים ואשים רק מה שחיוני על המחשב, אני כן ריאלי אז נגיד 3500 כזה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) לימודים לעיצוב גראפי, עבודה בתוכנות ADOBE ואולי קצת תחת ממד ועירכת וידאו 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הוא לא יעבוד בלילה אז זאת לא בעיה.. רק שלא יהיה משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם לפני רכישה. מחשב נייד עבור אבא שלי - גג 4500 ש"ח. הרבה עבודה משרדית, טאבים פתוחים, מסמכי אופיס במקביל וכו'. הכי חשוב (לא לפי סדר): מקלדת נוחה לכתיבה מרובה ועבודה ממושכת, הרבה זיכרון, כונן SSD. מצאתי את הדגם הבא - Asus X556UR-DM190T - שנראה על פניו מצויין. מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? המפרט: inter core i7 16GB ram 512 ssd מפרט מלא כאן: http://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x556ur-dm190t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מגניב לראות כמה השתנה ב-20 שנים מקווה שתהנו בצפיה, אם זה לא המקום אנא מכם מנהלים יקרים אין צורך האזהרות רק להעביר למקום הנכון.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש עזרה להרכיב מחשב חדש: חנות מעודפת KSP אז בבקשה להרכיב לפי מחיר שלהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי, 100 שח אולי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקים החדשים חוץ מסימולטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם מסך, יפורט בהמשך הפוסט -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הייתם בוחרים ? ולמה בדיוק? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800 PLUS (RETAIL). EPOX 8K9A2+ (AGPX8, SATA, DDR400). 512MB DDR333 SAMSUNG ORGINAL. WD 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE. GIGABYTE REDEON 9700PRO 128MB. BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE. TSUNAMI VIRGO + SUPER POWER 500W PSU. ThermelRIGHT AX7. (RETAIL) SYSTEM ASSEMBLY. אח שלי רוצה קודם כל להשקיע בחומרה הכי טוב שאפשר, אני יודע שאפשר יותר אבל מי צריך? יש לו כבר מסך טוב LG 795+, הוא אמר שאת המעבד הוא ישדרג פעם בשנה (ואת הלוח אם יהיה צריך). אני צריך לדעת איך המפרט, ואם אפשר תנו לי מפרט טוב כולל ציוד הקפי, שיתן עדיין ביצועים טובים במשחקים. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמות. מוצרים 1 AMD ATHLON XP 2000 + FAN 576 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 555 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 701 1 1,018 Geforce 4 Ti 4200 128Mb WinFast A250LE TD MyVIVO 1 277 LITE-ON DVD 16*48 Retail 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 1 Simbadda Master III LV USB Front 400W Case 250 1 1,311 MAG FD786 17 1 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 87 1 81 Vantec ThermoFlow 80MM סה"כ 5,644 ש"ח המחשב לא מיועד לאוברקולק בשום צורה (או לפחות לא בעתיד הנראה כרגע לעין, אז להתעלם מאפשרויות האובר), ישמש למשחקים ואינט…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! אבא שלי מנהל בחברה ממש גדולה ובביקש ממני לחפש לו מחשב ממש טוב שמחיר שיהיה מתאים למחשב יעני שלא ידפקו אותי.... אך הוא אמר לי שלא ממש יהיה אכפת לו כמה יהיה המחשב כי הוא אומר לי שהדבר הכי חשוב לו במשרד זה המחשב אז הנה המפרט שלי והמחיר לחוות דעתכם.... CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX Samsung CD x 52 VIEWSONIC 23.1 LCD VP230mb Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM TEAC 1.44 USB CLEAR OEM CNET WIRELESS LAN CARD USB Logitech Z-640 (5.1) ENERMAX 650W EG850AX-VH BTC 9122UX HEBREW USB Vantec EZ-Swap removable hard drive racks Thermaltake AquariusII Xaser II 6000 Chassis Intel Pen…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב נייח חדש אך אני שוקל לקנות לפטופ במקום (גם ככה עוד כמה חודשים אני אתחיל ללמוד ואצטרך לפטופ). אני מעוניין להשתמש בלפטופ לצורכי צפייה בסרטים, שימוש באופיס וכו', אבל גם לצורכי משחקים. (לצורך העניין משחקים חדשים וכבדים, נניח כמו Arkham Knight או The Witcher 3, ובהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר) התקציב כרגע הוא 5000 שקל אבל אני מוכן לחרוג אם הדבר הוא משמעותי. האם זהו תקציב ריאלי? אשמח אם תכוונו אותי בנושא כי אני לחלוטין בור בנושא לפטופים. כמו כן יש לי שאלות: האם זה אפשרי לחבר ללפטופ מסך רגיל של מחשב ולהשתמש בו לצפייה? האם ניתן לעשות זאת בעת משחק ולשחק בהגדרות גבוהות בלי ירידה משמעותית בFPS? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA:V CS 1.6 and CS:GO Call of Duty and more. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם מסך ככל הנראה זה היה 144hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הוא מיועד בעיקר למשחקי FPS אני לא כל כך מבין בזה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הקריטריונים לבחירת מחשב הם: 11.6 אינץ' או 10 אינץ' ברזולוציה 1366x768 לפחות כל סוגי החיבורים בגודל מלא לפחות שנתיים אחריות זול מצאתי 2 דגמים שמתאימים והם די דומים: http://fre.co.il/items/343973 http://ksp.co.il/?uin=25355 האסוס, יש לו שנה יותר אחריות, פי 2 ליבות ופי 2 ראם לטושיבה יש מסך מגע, אבל לא יודע כמה זה שימושי במיוחד שהמסך לא מתהפך(מישהו בכלל משתשמש בו ככה?). הסיבה החשובה שאני מתלבט, כי אני לא יודע מי מהם יותר טוב מבחינת איכות פלסטיקים, איכות הרכבה ומסך. אם הטושיבו יותר טוב באיכות שלו, אני אלך על טושיבה. אם הם די זהים, שווה לי ללכת על האסוס בגלל כל היתרונות. השימוש שלי במחשב הוא לא רחב מדי, בגדול 2 דברים: להציג את העבודות שלי לאנשים, לכן במקרה ו3 אנשים יושבים …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למישחקים עם מסך אכבר(g5) בבקשה שיהיה עם 4 ליבות ובלי הרבה מקום (gb) בגלל שיש לי כבר שני כוננים כשיחים אז.. וגם שיהיה מחנות בתל אביב התקציב הוא 7500 שקלים חדשים שיחזיק ל5 שנים ללא אובר קלוק כי אני לא מבין בזה ולל מארכת הפאלה מקורית כי יש לי כבר תודה לכול מי שעוזר
-
- 41 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתחילה השנה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר, אבל גם סרטים בHD (לא קריטי) * גודל המסך? 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מט? רצוי מט אבל הבנתי שבקטגורית המחיר יהיה קשה למצוא מט. בכל מקרה לא אשתמש בו בחוץ. * רזולוציית המסך? מינימום 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא משנה, אני אקח אותו הביתה רק בסופש"ים אז לא ממש מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, אבל מה שחשוב לי יותר זה סוללה איכותית שלא תמות לי אחרי שנה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, יציאות סטנדרטיות מספיקות. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 500GB ומעלה. * כונן אופ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-