ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים-בינוניים, עבודה משרדית, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): VM (בעיקר להרצת הפצות שונות של לינוקס, וווינדוס בגירסאות ישנות לשם בדיקות) - מזדמן תכנות (אני משתמש בעיקר ב-IntelliJ IDEA) - תדיר Plex Server - with 4K Streaming - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתם לי בעבר, בינתיים המשרד גדל וצריכים עוד מחשב עבודה לאדריכל אז מקווה שתוכלו לעזור שוב עם מפרט עדכני, כרגיל מנסים להוציא את המיטב מתקציב קצת מוגבל... תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, סקצ'אפ, קצת רנדרים בVRAY לסקצ'אפ (שאינו משתמש בכרטיס מסך אבל עדיין כדאי שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל תוכנות אחרות), אילוסטרייטור (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר אני קונה את המחשב לאישתי ללימודים, היא הולכת ללמוד טכנות מחשבים, מחשב יותר מדי חזק היא לא צריכה,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(מאוד חשוב, כמובן HD) * גודל מסך 15.6 * יציאות חשובות HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * העדפה לדל, אבל הם קצת יקרים, האם יש הבדל משמעותי נגיד בין אסוס\לנובו ודל באותו מפרט?? אני צריך מחשב נייד עד 3000 שקל, אם אפשר ורצוי שגם בפחות אבל 3000 זה קו אדום. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות נטבוק הצרכים: בתכלס יש לי מחשב נייח חזק בבית, אז הצרכים הם בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטים/סדרות... דברים חשובים: * הדבר הכי חשוב זה בטריה חזקה, שתחזיק הרבה זמן (עד כמה שאפשר) * מסך טוב לסרטים (ולא להמליץ על הניידים עם מסכים יותר גדולים בבקשה) * מצלמת אינטרנט * בלוטוס מובנה * ואם זה לא מיותר לציין אז wireless * חנות מומלצת KSP ועוד דבר, שמעתי פעם שהחוק בקנית נטבוק זה לקנות את הכי זול שאתה מוצא כי כולם הם כמעט אותו הדבר חוץ מדברים קטנים שההפרש של הכסף לא שווה אותם.. עד כמה זה נכון?? מקווה שהבאתי את כל הפרטים הנחוצים, במידה וצריך עוד תגידו ואני יוסיף תודה ענקית... עריכה: אז בדקתי כמה סוגים אשמח אם תגידו לי איזה מהם יותר טוב,ומה ההבדל בינהם.. 1…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני חודש וחצי בערך רציתי להרכיב מפרט והבנתי שעדיף לי לחכות קצת. כאן בפורום היו כמה אנשים רציניים שמאוד עזרו לי אז חזרתי לכאן. אני רוצה להזמין מחשב כבר, הוא בעיקר בשביל BF3 שיבוא עלינו לטובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 נשמע סביר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים די כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 בעיקר. גם skyrim ומשחקים שיצאו בשנתיים ה…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- מפרט: כרטיס מסך 8400gs של gygabyte לוח אם p5gc-mx\1333 מארז trendsonic כולל ספק 480w ספק - 480w זיכרון gbx2 או 667mhz או 333mhz מוזר בתוכנה של הבדיקה רשום את שתיהם. מעבד: dual core e2160 כונן קשיח: 160gb+80gb מסך:190cw philips רזולוציה טבעית של 1440X900 שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שיהיה פיצוץ למשחקים ולריבוי ישומים ויעבוד מהר ללא תקיעות בכלל ואין לי מושג מה עדיף? חשבתי על e8400 וכרטיס מסך- 4850 radeon אבל אין לי מושג אם זה יעלה על המחשב שלי.... ואם כן האם המחשב ימצא את הרכיבים החדשים? אז.......................מה עדיף??? התקציב הוא בסביבות 1800-2200 אני מפחד שהכרטיס מסך יחמם את שאר הרכיבי…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי השבוע את ה-Dell V131 החדש שלי בתצורת I3, 4GB ו-500GB דיסק קשיח. מכיוון שאני לא כל כך מעודכן במבחנים והבנצ'מרקים האחרונים, אני אשמח להריץ כל מבחן שרק תבקשו לפרסם כאן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב חדש תקציב עד 2,200 שקל , המטרה העיקרית לצורך לימודים (תוכנות Office) וגלישה באינטרנט בלבד. ראיתי מספר מחשבים של Levono,Asus,HP מוצעים בחנויות של KSP ו Ivory אבל אני זקוק ליעוץ כי לא יודע את הפרטים הקטנים שיכולים לעשות לי הבדל. אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה בטווח של 13-14 אינטש , ושהמשקל יהיה יחסית קל (עד 1.75 קילו) תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע משתחרר ואני מעוניין לחזור קצת למקורות אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי?- 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב : גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.OverWatch,mafia3,ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ\ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (יש לי 8 גיגה זיכרונות ככה שאולי אפשר לחסוך פה) 5. עד…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? לדוגמה: אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי בסיסי(אינטרנט, אופיס וכו') + עריכה גרפית ברמה בסיבית בפוטושופ(דו מימדית) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? - עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימל…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, המחשב מיועד לתיכנות עם תוכנות כבדות כגון : vs2005 ו jdev. כמו כן לסרטים/מוזיקה. משחקים - לא משחקי פעולה, ולא משחקים כבדים מדי, ולכן אני לא לוקח כרטיס מסך כ"כ חזק. (אני גם לא צריך איכות יותר מדי מטורפת במשחקים. אני אסתפק באיכות ממוצעת) משחקי תפקידים בעיקר סגנון diablo ו titan quest. ועכשיו אני גם חושב לשחק ב oblivion שיכול להיות שכן צריך כרטיס מסך חזק דווקא. דבר נוסף, אני מפעיל די הרבה תוכנות במקביל בד"כ. כמו כן אני מתכוון כנראה להשתמש בויסטה. ואני צריך ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. הרכבתי מפרט ואשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם. הרכיבים שאני לא ממש סגור עליהם זה המארז לוח האם המסך (שסתם לקחתי אקראית) חובה מסך 19 אינץ. והכרטיס מסך. (יש העדפה למארז יפה …
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמת אפשר בפחות כסף (ובאמת יצא לי קצת יקר) אבל אני רוצה לעבוד עם WINDOWS XP ואני רוצה שהמחשב ירות מהר. למרות שאני רוצה אותו 90% לאינטרנט והשאר לעבודה, מוזירה, סרטים. יש שיפורים? אגב נראה לי שהוספתי שם מאוור1 1 יותר מידי. name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 514.99 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VM400M VIA KM400 Motherboard (m.ATX, VGA, AGPx8, AC97 Sound, LAN) [ ¤ 383.79 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 430.94 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" F…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה. בשבוע וחצי האחרון אני מנסה להשיג את המפרט המושלם בשביל המחשב שאני מתכנן לקנות ובמהלך החיפושים שלי הציעו לי מספר מפרטים שלכדו את עיני. הייתי רוצה שלפי הדרישות שלי ולפי המפרטים שאציג פה, תגידו לי מה המפרט שהכי יהיה טוב בשבילי. הדרישות שלי הן: מעבד i7 חובה. 16 gb ram כונן ssd 2tb זיכרון כרטיס מסך עוצמתי (תחילה התעקשתי על הgtx 980 אך הבנתי שה970 מספק ביצועים דומים במחיר מופחת) לא מעוניין לעשות oc, אולי אשתמש בsli בעתיד לא החלטתי להלן המפרטים: 1. מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1423/1395 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 -…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, רוצה לשדרג את המחשב שלי לצורך יצירת מוזיקה כבדה(פרוייקטים גדולים) ולפעמים משחקים. * לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים, כרטיס קול, מקלדת, עכבר, מסכים). * יש לי שני כוננים קשיחים 1TB SATA ו 300GB SATA בן עשר שנים שמסרב למות, ועוד SSD 120GB שיושב עליו הווינדוס בלבד. זה המפרט שחשבתי עליו יש לי כמה התלבטויות: 1. אין לי נסיון עם מעבדי AMD, וההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד של אינטל למעבד של AMD 2. אני רואה שלוחות אם B450 זולים בהרבה מלוחות X570, יש לזה הצדקה? 3. ספק כוח של 620w יספיק? 4. הקירור שמגיע עם המעבד שקט מספיק? 5. הכרטיס מסך הזה יריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית? לא אכפת לי לשחק על רזולוציות מטורפות עם ההגדרות הכי גבוהות,…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למשחקים + מסך של DELL 24 אינץ. עכשיו יש לי כמה שאלות שמעתי שעובד לצאת במהלך חודש אפריל מעבד חדש של AMD משהו מתחיל עם P? שווה לחכות או אפשר לקנות כבר מחשב? לגבי כרטיס מסך TWINTECH GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E? זאתי הגירסה הכי מתקדמת או שצריכה לצאת עוד אחת ששוה לחכות? ד"א הוא תומך דירקט איקס 10.1? ראיתי שמערך SLI של 8800 מראה ביצועים יותר טוב מאחד כזה אולי עדיף מה אומרים? או הכרטיס הזה במערך SLI? ( אולי תהיה אפשרות הרחבה לתקציב) לגבי הארדיסקים אני צריך רק אחד של 72 או פחות עם מהירות סיבוב גבוה. אין צורך במקלדת ועכבר.זיכרון פנימי אני מעדיף 4 גיגה או יותר כי יש לי עבודות בעריכת וידאו. עם המחשב שיש לי עכשיו יש לי מאווררים של טרמלטק וזה פשוט נורא בגלל המהירות…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לאמא שלי, עד 3000 שקל. שימושים עיקריים זה גלישה באינטרנט, יוטיוב וכדומה ושימוש קל באופיס. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-