עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב20 לחודש.. שזה יוצא בערך עוד שבוע ככה.. אז אני רוצה שיהיה לי מפרט מוכן עכשיו שאני ידע כבר מה להזמין.. אם אתם בבקשה יכולים לבנות לי מפרט טוב למשחקים ב5000 שקל לא כולל מסך.. אפשר אולי לעלות ל 5200 אבל לא ממש להגזים גם אני אוהב לשחק במשחקים "כבדים" ... ^^ אז אם אפשר שיהיה כרטיס מסך חזק.. אגב יש לי סיוטים מהמחשב הזה.. הוא תמיד חם שאני יכול לעשות עליו מנגל.. אז אם אפשר בבקשה גם להוסיף קירור סביר שלא תיהיה לי בעיה... ואני לא מתכוון לעשות OC כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אודה לכם מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא והצעות לשיפור אם יש: (processor: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX (1434 Nis (Mother Board: Asus P4P DELUXE (730 Nis (כרטיס הקול בו טוב? אשמח לקבל נתונים כמו כמה ביט וקילו הרץ יש לו) Memory: Ocz 2*256DDR (512DDR) PC3200 400mhz Revision 2 (Performance Series (361*2=722 Nis (יש בהם צ'יפים של BH5?) (עדיף משהו אחר? זכרונות גדולים יותר? מגה הרץ יותר גדול או סדרה אחרת?) (עדיף במקום זה סטיק אחד של 512 כדי שתהיה אפשרות להוסיף עוד סטיק של 512 בעתיד?) סט מקלדת ועכבר (נטען) אלחוטיים אופטיים: (Logitech Cordless Desktop MX-700 (721 Nis (מישהו אולי מכיר דגם של סט שבו העכבר נטען, שיש בו כפתורי דפדוף אחורה וקדימה, גם …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד מסוג DELL Vostro 3500 i5-430M GMA HD. הפרמטרים של המחשב: מעבד : מעבד Intel Core i5-430M מהירות 2.26GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1333MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200RPM כוננים : DVD Multi Burner כונן 8X DVD+/-RW עם יכולת כתיבה בשכבה כפולה DVD+/-R מסך : סוג High Definition Wide LED Anti-Glare Display מסך מט (לא מבריק) כן גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית כולל תקשורת : כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Dell Wireless 1520 גרפיקה : כרטיס …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כמה שאלות כלליות: 1. האם כל מארז מתאים לכל לוח אם? 2. כיצד אני יכול למצוא מידע על תכונות לוחות האם? (לא להכנס יותר מדי לעומק. רק לדעת דברים כמו - כמה כניסות PCI יש, איזה מעבדים ואילו זכרונות יכולים להתחבר לכרטיס וכו') וכמה שאלות ספציפיות ביחס לשני המפרטים במחיר 3500 עבור משחקים: 1. האם המעבד של amd חזק יותר מהמעבד המקביל הכתוב שם של אינטל? איזה מבין המעבדים הייתם ממליצים לקנות? (אולי כדי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מעבד חזק משניהם?) 2. הקישור לעמוד של המארז הראשון (Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan) שבור. האם אפשר להשתמש במארז השני במקומו עבור המפרט הראשון? מה ההבדל בין המארזים? הערות: אם לוח האם יתמוך ב-SATA, אין לי גם צ…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? מניח שלצרכים שאני אפרט באיזור ה4000 יספיק, אם אתם חושבים שכדאי להקטין/להגדיל אין בעיה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כנל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם הרבה קבצים, וורד, אקסל וכו'..מיועד לאמא שלי, היא עובדת על מחשבים ניידים וכל מחשב שהיא עובדת עליו פשוט מתחיל לעשות בעיות + יותר נוח לה נייח אז אני רוצה לקנות לה מחשב חזק יחסית לצרכים שלה שיחזיק לכמה שיותר זמן, הרי אין לה סיבה לשדרג כרטיס מסך כל כמה שנים כי יוצא ויצ'ר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

9. Started by rept0rix,

אז ככה אחרי שפירמטתי את ה DELL CERLRON שלי ושמתי אלב XP בימקום הVISTA נוצרו 2 בעיות אחת אין לי יותר WIFI שתים אין bluetooth ניסיתי להוריד דרבירים לא נירא לי שהם טובים... קיצר צריך אזרה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by tomg,

שלום חבר'ה... היום בצהריים החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. אז התקציב שלי נע בסביבות ה-5000 ש"ח (בלי מסך) ובסביבות טיפה יותר עם מסך... אני רוצה שסוף סוף יהיה לי מחשב שיריץ את כל המשחקים שלא יכלתי להריץ, שקוויק 4 ישתין במכנסיים כשהוא יראה ת'מחשב הזה... משהו כזה, שיעבוד טוב. לא כמו החרא שיש לי עכשיו. אם יהיה איזה סידור ככה שאני אוכל לחבר אליו 3 מסכים זה יהיה גם נחמד. תודה רבה לעונים

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by falukky,

יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היתי היום ב"איבורי" והציעו לי (לפי דעתי) אחלה מפרט במחיר טוב.. מה אתם חושבים..?.. DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 1 535 ¤ Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 330.99 ¤ 1 330.99 ¤ Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 1059.72 ¤ 1 1059.72 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 1 390 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 17" AOC FT720 Flat Monitor 715.81 ¤ 1 715.81 ¤ MSI Radeon 9800Pro+ 128MB 256Bit Plus R360 Video Card 1450.00 ¤ 1 1450 ¤ עכשי…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מבקש עזרה למפרט מחשב עד 2500 ש"ח , יכלול משחקים כבדים וHD שיחובר לLCD 32 ע"י כבל HDMI ולמסך מחשב 19 LCD ללא אביזרים נלווים אפשר לגלוש מעט במחיר חשוב: אודיו איכותי (אם תגידו שהכרטיס און בורד בלוח מספיק טוב,אז יספיק אותי) שקט ושיסחוב את הבקשות למעלה תודה רבה !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ללא כרטיס קול . המחשב מיועד לעבודה פשוטה מאוד. לא למשחקים ולא לעריכה.רק לאינטרנט ואופיס ומשחקים ממש מצ'וקמקים(ברמת הסוליטייר ואולי קצת,אבל ממש קצת,למעלה מזה). היה מחשב שנשרפו בו חלקים ולכן יש לי כבר מארז,ג'נרי,שאינני יודע אם להחליפו,זה אתם תחליטו. אני צריך את השילוש הקדוש,לא צריך יותר מ- 256 זכרון מפני שהיה במחשב win 98 . רצוי שיהיה כרטיס רשת על הלוח. לא צריך raid sata ieee וגם לא כרטיס קול,על הלוח. מעבד,אני מניח ש- amd ,שוב לא להתפרע(גם אין איך,אבל שיהיה סביר) אפשר גם אינטל,שוב, תלוי במחיר. בקשר לכרטיס מסך על הלוח,תגידו אתם אם זה משתלם מבחינת הביצועים,שכמו שאתם יודעים אינם צריכים להיות גבוהים. אם לא על הלוח ,אז שכרטיס יהיה הכי פשוט שיש,זה מספיק. כמו כן,אני צריך ספק כוח,ד…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by e-gnt,

מחנות פנדס בבקשה.. מעבד,לוח,זכרונות,מסך,כ.קול שיהיה בלוח ,כרטיס מסך,בלי רמקולים,צורב פשוט,מארז,ספק,עכבר ומקלדת פשוטים וקירור למעבד.. שיהיה לOC ולמשחקים.. וOc גדול אז תתכננו תתודה נ.ב. חשוב שיהיה לoc שוב !! ;D

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. כרגע המשחק היחידי שאני רוצה שיריץ חלק זה האלף ליף 2 בהגדרות הכי גבוהות.. תודה.. עריכה: ושחכתי, שאני יוכל לקנות בחנות, לא מהאינטרנט, ועדיף כרטיס מסך חזק...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מעבד: Intel Pentium® 4 2.4 GHz זיכרונות: 512mb DIMM1 Synchronous SDRAM לוח אם: P4VP-MX 1013.001 ASUS דיסק: 60GB ExcelStor Technology J860 כרטיס מסך: on board S3 Graphics ProSavageDDR כרטיס קול: Realtek AC'97 צורב CD: HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B של LG ללא מסך...אני צריך את המסך עדיין. עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהוא המחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04 אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים+רשת, עבודות, פוטושופ, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 18" SAMSUNG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת GTA סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות וגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט... 1. התקציב גמיש ובסביבות 6000 ש"ח, ניתן לחריגה אם צריך. מה שחשוב הוא מענה לצרכים והתמורה למחיר. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות משרדיות ואינטרנט, וכן יריץ כמה מכונות VMWare עם סביבות עבודה של מחשבים אחרים שאני נותן להם תמיכה. שימושים נוספים: HTPC עד 1080P (כרגע יחובר ל-CRT TV. שידרוג ל-FHD TV מתוכנן בתוך שנה), ועריכת סרטים (Sony Vegas) בתדירות של אחד לשבוע או שבועיים. השאיפה היא לחבר למחשב עד 5 מסכים, 1X DELL 2709W קיים כבר. "3X DELL 22 או דומים ו- 1X FHD TV כאמור בתוך השנה הקרובה, בינתיים יחובר ל-CRT TV של טושיבה 34". המחשב לא אמור לשמש למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. את המסכים הנוספים אקנה מאוחר יותר. אולי אחליף עכבר (בסט MS-1000 העכבר לא …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום אבקש המלצות על מפרט למחשב שבבסיסו מיועד לאינטרנט ואופיס ולא יותר מזה, לא יודע אם התקציב גדול מידיי אבל תשתדלו לחסוך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? אופיס ואינטרנט בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד היקפי מלא, רמקולים עכבר מקלדת מסך צורב DVD 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by CyberBot,

מ 2012 של חבר הוא מציע לי אותו למכירה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by tal h,

יש לי אופציה לקנות מחשב במחיר רצפה יד שנייה. הבעיה שאני לא מליח למצוא את הדגם שלו. חישפתי באינטרנט לפי תמונה ולא ממש מצאתי. המחשב הוא של INFINITY , מעבד 2000MHZ מדגם T2500 , יש צורב, 80GB הארד דיסק, ו 1GB זיכרון. יש לו מצלמה על המסך על תריס שזז הצידה. נראה חדיש וחזק... איך אני יודע מה הדגם שלו? לא כתוב עליו כלום גם לא מאחורה... תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ofirlik,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח מעדיף בלי חריגה גם לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט ומידי פעם סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה 17" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים