ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט: *מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות( אני קונה מארז אחר גם ככה אז זה לא משנה ) *לוח אם ASUS או MSI מקורי תומך מהירות 800 MHZ, תומך במעבד פרסקוט 800 MHZ.(תגידו לי מה כדאי ASUS או השני) תומך בזיכרון DUAL DDR 2*400MHZ,AGP*8 הלוח אינו משולב עם הכרטיס מסך *מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) intel pentium 4 processor with ht technology 2.8 ghz 800mhz prescott 1mb cach *מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי *זכרון פנימי 512 מגה 400 מגה הארטז DDR *כרטיס מסך- גרוע כמו בכל המפרטים בעיתון אז אני לוקח radeon 9600 של ספיר. *מסך מאג 17 אינץ' *דיסק קשיח 120 גיגה IDE 7200 *צורב שך אל ג'י 52*32*52 ועכבר מקלדת תקליטורים וכו' כמובן שיש גם כרטיס רשת שהוא בס…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, פתוח לחריגות קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת, עכבר, מתאם ושלט קונסולה. אין צורך במסך, רמקולים וכו'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להראות אלגנטי,…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי נמאס מהמחשב הישן שלו ומחפש להחליף אותו. כשאני לרוב קונה מחשב, אני הולך ל High-End מאחר ואני משחק הרבה, ולכן אני קצת מבולבל בקשר למפרט שהוא צריך. הוא מחפש מחשב בסביבות ה 1500 ש"ח (סטייה של 200 שקל לפה או לשם תהיה בסדר), והשימוש המרכזי שלו זה גלישה, קצת עבודה ב Office ומדי פעם צפיה בסרטים של עד 720P. עוד דבר, המחשב צריך להגיע מורכב, אז ככה שחשבתי משהו שמגיע מ KSP או Ivory עם אחריות סבירה? (או רשתות אחרות שיש להם מחשביםמוכנים במלאי). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, COD AW, ASSASSIN'S CREED UNITY, GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1600 + FAN - 367 NIS LEADTEK WinFast Nforce K7N415DA - 367 NIS OCZ DDR 256MB PC2100 266MHZ - 435 NIS Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB - 870 NIS 2039 NIS צריך לשפר משהו?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta V,far cry,assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לעשות את זה שהנייד כבוי או דלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד* שישמש לכתיבה, ניהול חשבונות, הוצאת חשבוניות online וכיו"ב. בנוסף כמובן לגלישה ולצפייה הן בסטרימינג והן מקובץ. וגם חיבור למקרן/מסך לצורך הרצאות ומצגות. ונוח לגיבוי קבוע. הקריטריון החשוב ביותר זה אמינות - מכשיר שיחזיק מספר מכובד של שנים ולא אמור לקרוס או להפסיק לתפקד מבחינת חומרה /תוכנה. (השאיפה לטווח של חמש שנים ומעלה). ממש לא חייב להיות הכי חדש/ גדול/ נוצץ. *הערה: עד היום עבדתי מעט מאוד עם מחשבים ניידים ותמיד העדפתי נייחים. כיום אני עובד בשתי קליניקות בין שתי ערים וגם מבחינת מקום ועיצוב אני לא רוצה מחשב גדול וקבוע על וליד השולחן. אך אם יש פתרון שמוכר לכם, למשל מארז קטן ואלגנטי ומסך שיכול להתקפל בקלות אני מוכן לשמוע. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים של DELL הראשון Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache זיכרון6GB DDR3 1600Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB כונן קשיח750GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' LED Backlit Display with True Life and HD resolution (1366 x 768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 4000 והשני: Intel® Core i5 2450M Processor, 2.5GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 4 GB כונן קשיח640GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' HD WLED True-Life (1366x768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 3000 כאשר המתקדם יותר עולה 3450 והפשוט יותר עולה 3145,השאלה היא האם ההבדל שווה את המחיר...אני עורך מדי פעם בפוטושופ שידועה כזוללת זכ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למישחקים עם מסך אכבר(g5) בבקשה שיהיה עם 4 ליבות ובלי הרבה מקום (gb) בגלל שיש לי כבר שני כוננים כשיחים אז.. וגם שיהיה מחנות בתל אביב התקציב הוא 7500 שקלים חדשים שיחזיק ל5 שנים ללא אובר קלוק כי אני לא מבין בזה ולל מארכת הפאלה מקורית כי יש לי כבר תודה לכול מי שעוזר
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא כולל מסך לא מיועד ל-OC זה מה שאני בניתי שם המוצר מק"ט אחריות מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q9300 2.5GHZ BOX 3 שנים ¤ 1,580.00 1 ¤ 1,580.00 גופי קירור למעבדים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 CPU COOLER שנה ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 3 שנים ¤ 480.00 1 ¤ 480.00 זכרונות OCZ DDR2 Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 111232 לכל החיים ¤ 260.00 1 ¤ 260.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 3 שנים ¤ 345.00 1 ¤ 345.00 כוננים אופטיים ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA שנתיים ¤ 160.00 1 ¤ 160.00 כרטיסי מסך INNOVISION I-Chill Ge…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 576/564 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-P33-V3 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - DVI, VGA video outputs - 1x PCIe 3.0 x16 slot - 8 channel audio - 4x SATA6 3Gb/s - 2 x SATA2 3Gb/s - Gigabit ... שלוש שנות אחריות כמות: - 1 - 256/251 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תועלת מעל מחיר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? טווח שציינתי בלי לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע יש לי lcd ישן-1024x1280 אבל בקיץ אני יקנה חדש אם זה משנה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? brink , bad comapny * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר בתקציב 3.…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך עוד כסף אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WATCH DOGS BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSIS 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב במפרט הבא שמצורף בתמונה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: AMD RADEON R7 250 OC 2G-3 POWERCOLOR שאלתי היא: לפי לוח האם שלי וספק הכוח, איזה כרטיס בתקציב של עד 700 ש"ח אוכל לקנות בכדי לשפר משמעותית את ביצועי המשחקים שלי? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני צריך מחשב למסמכים\אינטרנט\סרטים שיחזיק מעמד (לפחות 3 שנים) ראיתי את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=31008 ורציתי לדעת אם שווה את המחיר מבחינת עמידות\נוחות\אחריות\מחיר? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החלטנו החבר'ה בעבודה לקנות אנטנות wifi עם קליטה מוגברת על מנת לקלוט אינטרנט כמו שצריך. כמו כן רצוי להזכיר שהאנטנות עוברות בין מחשבים רבים ולכן אבקש אנטנה עם חיבור usb בלבד. אז לכן אבקש את האנטנה הטובה ביותר עם הקליטה הגבוהה ביותר במחיר של 120 שקל. תודה רבה, ואם הנושא לא מתאים לפורום אז אבקש להעביר, מצטער על אי ההבנה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-