עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by JosefWaysman,

שלום לכולם קיבלתי מחנות את המפרט הבא Intel Q6600 2.4 GHZ GA-P35C-DS3 Kingston DDR2 1GB 667mhz * 4 Hitachi 320GB 7200 RPM SATA II Gigabyte 8800gt 512 MB DVD-RW Liteon DL מארז HT09A עם ספק 450W Windows Vista Home Premium 64 bit כל זה כולל הרכבה ב-5000 ש"ח. במספר חנויות אחרות שביררתי אצלן עבור מפרט דומה המחיר היה גבוה בכ-500 ש"ח לפחות, לרוב יותר. יש לציין שהחברה הנ"ל היא חברה ידועה ומוכרת ואת המחשב הנוכחי שלי קניתי אצלה. האם נראה לכם הגיוני המחיר שקיבלתי? הוא זול בצורה חשודה. האם אתם מזהים כאן משהו שחסר? תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים כלליים ווידאו HD. המחשב מיועד לשימוש של המשפחה אני מחפש מחשב שבעיקר יחזיק כמה שנים טובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת …

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by orese,

היי אשמח לעזרתכם כרטיס המסך הזה - https://ksp.co.il/web/item/216896 PNY GT 1030 2GB GDDR4 HDMI DVI יתאים ללוח אם הזה ? https://ksp.co.il/web/item/192017 MSI MAG B660M MORTAR DDR4 LGA1700 Intel B660 ובנוסף יש חשיבות למעבד שאני בוחר לגבי ההתאמה של הכרטיס מסך ? תודה רבה

5. Started by tzuki_f,

שימושי המחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב תהיה matlabוגם היא לא תריץ חישובים מסובחים מדיי לגבי מערכת הפעלה אני לו בטוח אם xp או vista(מה אתם חושבים שעדיף?) תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by eladrevach,

אז ככה המפרט הבא מיועד למשחקים כבדים... ולסרטי hd והכי חשוב שיחזיק לשנה וחצי שנתיים הקרובות.. המארז tt soprano והסמך lg w2220p וזהו המפרט כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,010 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA III Model GP55AUD3 725 ש"ח 1 Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD 949 ש"ח 1 G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws - F3-12800CL7D-4GBRM 675 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 425 ש"ח 1 Seasonic SS-600HT Active PFC 650W Oem 375 ש"ח 1 Scythe Kabuto Cpu Cooler LGA1366-1156 AM3 Model S…

7. Started by ddoolev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. אי אפשר לחרוג מהתקציב. אשמח לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית וסרטים, לפעמים אני משחק בleague of legend. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני צריך גם מסך מחשב למרות שזה לא כלול בתקציב. אשמח להצעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שכרטיס מסך לא צריך - פתוח להצעות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~6. המחשב יהיה בחדר אבל הוא יהיה כבוי רוב הזמן בלילה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? העדפה ל Windows 7. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

8. מפרט מחשב שאני עומד לקנות הערות והמלצות ותוספות יתקבלו בברכה המחשב מיועד למשחקים ועריכת וידיאו. כמו כן גם המלצות לחניות ואתרים לקנייה יתקבלו בברכה בתודה מראש לוח אם = Asus Rampage II Extreme Motherboard - Intel X58 מעבד = Intel Core i7 920 Processor BX80601920 - 2.66GHz זיכרונות = Corsair XMS3 Tri Channel 6GB PC12800 DDR3 Memory - 1600MHz, 6144MB (3 x 2048) כרטיס מסך = Sapphire Radeon HD 4870 Video Card - 1GB GDDR5, מארז = Thermaltake VG4000SWA Xaser VI ATX Full-Tower Case - Clear Side, Aluminum, ספק כוח = Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply דיסק קשיח = Seagate Barracuda 7200.11 1TB Hard Drive ST31000340AS with Ultra Hard Drive Cooler- Serial ATA, 7200, 32MB, SATA-3G…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. התקציב המקסימילי 3000 ש"ח, עדיפות לחסוך השימוש העיקרי של המחשב צפייה בסרטים באיכות של FHD וגלישה באינטרנט שימוש משני: פיפא ופרו 3. האם יש צורך בציוד הקפי: רמקולים, מקלדת ועכבר אל-חוטי עד 5 מטר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס טלויזיה ומסך 5. עד כמה חשוב השקט: 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: הרכבה בחנות ללא כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: אין העדפה לחנות ספציפית, רק שתיהיה מאזור חדרה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: לא

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by walter86,

שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 1000 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הכי מהיר שיכול להיות בתקציב, שימוש משרדי, לפעמים כבד, ללא צורך בגרפיקה כולל תוכנות אדריכליות, נא לא להכניס כרטיס מסך אין צורך כרגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, רצ…

12. שלום, מחפש מחשב נייח לעיצוב גרפי, אינדיזיין, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו'. צריך מחשב עבודה חזק שלא יגמגם עם כמה תוכנות ביחד ומספר קבצים בכל תוכנה, בנוסף לוורד אקסל ואינטרנט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת גרפיקה, פירוט תוכנות למעלה. לפחות 2TB זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל חדש 5. עד כמה חשוב ש…

13. יש למישהו רעיון?... תודה (:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קיבלתי את ההצעה הבאה: מספר המפרט 378955 (tms.co.il) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 וגמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משתמש ב-Solidworks, Keyshot, Premier, Solidworks Composer, Photoshop, תוכנות להמרת וידיאו מפורמט אחד לאחר, StableDiffusion ודומיו. אשמח כמובן אם המערכת תעבוד גם עם משחקי מחשב, לכן אני לא יודע אם אני מכוון לסדרת Quadro או דומיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצ…

15. Started by TinMan,

היי, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב נייח ללא מסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6K, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרנט, סטרימינג לטלוויזיה (דרך סטרימר. המחשב רק מחזיק את הקבצים), ניהול מאגר תמונות וסרטים משפחתי. גיימינג ממש קל עבור ילדים בגיל יסודי. לא קריטי. לאחד הילדים יש מחשב גיימינג משלו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HDו SSD ממחשב קיים וא…

16. Started by sagioto,

היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  17. מה שחשוב לי זה בעיקר כוח עיבוד. לכן בשלב הזה אני מתרכז בלהבין איזה משולש להביא. כרטיס מסך זה גם משהו שאזדקק להמלצה בלי ועם קשר למפרט... התוכנות זה מאיה ואפטר פרימייר וכו.. אני רוצה יכולת להמהיר בעתיד לכן אני לוקח K במפרטים ניסיתי ללכת ל2 הכיוונים הבאים: הראשון: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 460... כמות: - 1 - 1663/1630 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-Z87M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 489/479 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10FK2_16…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by eleran,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב שישמש כ - HTPC. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד: AMD ??Athlon64 3000+ (Socket AM2)? לוח אם: ASUS ?M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E? זיכרון: DDR II 533 ?256MB Starex? (x2 --> 512MB) דיסק קשיח: Western Digital ?160GB 7200RPM, 8MB? צורב: ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black??? מאוורר למעבד: Arctic Cooling ?Freezer 64 Pro (754, 939, AM2)? ספק כח: ?HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin? מארז: ?Thermaltake Tenor Home Theater VB2000BNS? מחיר: 2630 ש"ח את המחשב אני אחבר לטלויזיה עם יציאת S-VIDEO שבלוח אם. כרטיס טלויזיה אקנה בזמן מאוחר יותר. תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום , יש לחבר שלי מעבד INTEL Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של עד 1500 ש"ח (אם חובה אפשר לחרוג קצת ) אין צורך ב OC ובלי ציוד היקפי או מסך וגם בלי כרטיס מסך, המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס תודה רבה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? – 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (אוטוקד, סקצאפ, ריינר כולל אפשרויות 3D) ומשרדית כולל גלישה מהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – לפרנסה - אדריכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. – יש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by master,

ושוב שלום לכולם, בקשר למפרט מפרט בסכום של 3000 ש"ח בערך: על: מעבד AMD XP 1700 זיכרון SAMSUNG ORIGINAL 256MB PC2700 כרטיס מסך ATI RADEON 9000 PRO יש בערך קונצנזוס בכל האתרים אך השאלות הנוספות הן: לוח אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או Gigabyte GA-7VAX KT 400 או אולי יש לכם המלצות יותר טובות? ובקשר לדיסק הקשיח: IBM 120GXP Vancouver 40GB 7200RPM ULTRA ATA 10 או WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version או Seagate Baracuda 40GB 7200RPM או H.D 40GB 7200RPM D740X Retail UATA 133 Retail kit include cable (ATA 66-133) and screws כל הצעות,המלצות,הערות למפרט תתקבלנה בברכה, תודה לכולכם!!! :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה, עוד מעט אני קונה מחשב אז בניתי לעצמי מפרט, יש כאלו שאמרו שהוא מבוזבז ויש כאלה שאמרו שהוא נחמד. בכל מקרה אני לא עומד לשנות את הכרטיס מסך ואת המעבד אז אל תציעו משהו אחר. אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק לי שנתיים + . המפרט: [מה שבאדום אני לא מחליף]. יש הצעות לשיפור? נא להציע מהאתר IQPC.CO.IL בבקשה כי משם אני עומד לקנות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by omer-m,

אהלן, כשאני מריץ משחקים בלפטופ הוא מראה לי את המשחק רק על חלק קטן מהמסך. מישהו יודע איך לסדר את זה? הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 והוא 14.1"

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by ady,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.