עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erezhoffnung,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2.5K-3K בעיקר לשימוש בייתי (אינטרנט,אופיס, ואולי פה ושם סרטים). משוטטות בפורום הבנתי שהדגמים המומלצים בתקציב זה הם Dell Vostro A860 עם מעבד Core 2 Duo Processor T5670 Compaq Presario CQ61-220EJ עם מעבד Intel Dual Core T4200 Lenovo N500 עם מעבד T3400 הבנתי גם של-cq61 יש יתרון בכרטיס המסך ולדל יתרון בכך שהוא מסך מאט ונדמה לי שהוא מעט קל יותר מהאחרים. הייתי רוצה לדעת לאיזה מהמחשבים יש את המעבד הכי טוב, אילו עוד יתרונות/חסרונות יש לכל אחד מהם ואיזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות(אם נבטל את יתרון האחריות הארוכה של הדל)?

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  2. שלום חברים, אזדקק למחשב נייד לנסיעה לחו"ל. העבודה העיקרית שלי היא בפוטושופ.הוא יתפקד כנייח אז המשקל לא ממש חשוב. מה דעתכם על המפרט? יתאים לי? המלצה על מפרט אחר? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 תודה רבה לעונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  3. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש אבל מספק חלקים הוא כבר רכש ביד שניה ממישהו אחר. הוא קנה- כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900XTX +Zalman VF900-Cu לוח אם: Asus P5B Deluxe עכשיו נשאר לו לקנות את שאר החלקים למחשב- 1) מעבד 2) קירור אוויר 3) זכרונות 4) דיסק קשיח 5) מארז 6) ספק לרכישת כל החלקים האלה יש תקציב של אזור ה- 9,000 ש"ח. אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. מעבד צריך משהו טוב שיחזיק מעמד די הרבה זמן וגם יהיה טוב ל- OC. ( זה מצמצם את הבחירה ל... מעבד אחד. ) 2GB זכרונות שמתאימים גם ל- OC. שתי דיסקים קשיחים ב- RAID 0. מארז קריר וספק שיחזיק גם שידרוגים עתידיים לכרטיסי מסך של DX10. עכשיו הנה הטריק פה, הוא עובד בחברה ש"משתפת פעולה" עם נועה מחשבים אז הוא מקבל שם הנחה של 1…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בס"ד מי שצריך עזרה הצלחתי להתקין XP + דריברים למסך מגע. שי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zone glide,

יש לי כיום מחשב ישן שמבוסס על מעבד בן כ-7 שנים.. בעקרון אני מצפה לדור החדש של רייזן עם רכישת המחשב החדש, רק התלבטות קטנה לגבי הזיכרונות וכרטיסי מסך חדשים.. אני יודע שהשנה לא יהיה DDR5 בזכרונות, וכנראה הכרטיסים החדשים ייצאו רק לקראת סוף השנה של AMD.. האם DDR5 זה קריטי? וכרטיסי המסך החדשים זה גם יהיה קריטי? כי בעקרון אני יודע שאנווידיה הוציאו את הדור האחרון שלה שהוא ה-RTX, ורק נותר לחכות לתשובתה של AMD. אני רוצה לקנות מחשב חדש שבו אקבל שיפור רציני בכל פרט, לכן חשבתי על העניינים הללו.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by nitz_natz,

שלום, אני בדיוק מתלבטת לגבי מפרט: איזה לוח אם יותר טוב לintel dual core 2.8 ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II or msi 945 ולגבי כרטיס מסך: איך ה Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E??? כדאי לשדרג לG FORCE 6600, מה החשיבות של ההבדלים, אני לא גיימרית מהוללת, אבל אני רוצה לראות וידאו בטלוויזיה באיכות טובה!!! ולגבי כרטיס קול: הכי פשוט אבל לפחות 5.1, עם יציאה דיגיטלית למגבר.... אודה מאוד לכל מי שיעזור

7. Started by סומך,

היי, הילד רוצה לחבר את האקסבוקס למסך מחשב בחדר, אשמח להמלצה על מסך מתאים בתקציב של סביבות 700-900 ש"ח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 7. במחשב מוגדר שלאחר X זמן המחשב נכנס להשהייה בכדי לחסוך בחשמל. לאחר הזמן הזה הוא מנתק גם את ה-WIFI,הבעיה בדבר היא שאני מוריד קבצים וניתוק ה-WIFI גורם להפסקת ההורדות. איפה ניתן להגדיר שהמחשב לא ינתק את ה-WIFI ואוכל להמשיך את ההורדות? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד i9 ולוח אם עם אפשרות ל SSD M.2 תקציב 2000 באמזון

11. Started by Da-Funk,

שלום.. בעקרון אלה החלקים שאני רוצה לשדרג.. מארז - פשוט שיחזיק לאוברקלוק לא עצבני..(בחרתי אורורה) לוח אם פשוט גם כן... בלי יותר מדי פיצ'רים.. בחרתי בעזרתכם את ה -NF7 מעבד 2500 מובייל... וקרור וולקנו 12.... לדעתכם זה יחזיק אם אני ארצה לעשות אוברקלוק ? (זכרונות Geil 512 333mhz cas2.5) אם יש הצעות לשיפור במסגרת הסכום המליצו לי בבקשה... אני עם היד על הקליק של הקניה :> AURORA 1 ¤170.00 ¤170.00 רגילה ABIT NF7 1 ¤380.00 ¤380.00 רגילה AMD Athlon XP 2500 Mobile 47W Barton CPU OEM 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה Thermaltake Extreme VOLCANO 12 1 ¤170.00 ¤170.00 1375סכ"ה.....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by oren,

שלום רב חברים יקרים, כבר זמן רב שאני מתלבט בין קנית מחשב חדש לצרכי עבודה וקונסולת משחקים בנפרד. חשבתי שאולי ניתן לשלב בין ה- 2 ולבנות מערכת מחשב חזקה, עם 2-4 ג'וייסטיקים אלחוטיים, שתתחבר לטלוויזיה LCD בעזרת חיבור RGB רגיל (VGA) או HD (אין DVI ב- LCD שברשותי) ותהיה מיועדת כתחליף לקונסולת משחקים HD (כגון PS3 או XBox360) וכך ארוויח גם מחשב למשחקים וגם מחשב לעבודה (עריכת וידאו/תמונות/אינטרנט) וצפיה בסרטים. במידה והדבר אינו אפשרי/לא בא בחשבון/לא מומלץ אשמח לשמוע מדוע. במידה והדבר אפשרי, הנתונים הם: 1. תקציב: עד 4,000 ש"ח, בכרטיס אשראי פרוס לתשלומים רבים ככל האפשר, או מזומן (במידה ומדובר בהנחה משמעותית למזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים (כמו קונסולה), כמו גם צפיה בסרטים, האזנה למו…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by liraney,

1)תקציב 6000 2)מטרת המחשב היא למשחקים כבדים ולתוכנת מאיה 2009 3)אין צורך בציוד הקפי 4)אין צורך במסך מקלדת ועכבר 5)אין לי מפרט חלקי 6)6-7 7)לא 8.לא 9)IQPC 10ׂׂׂ)יציאת COAXIAL מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX ₪1482 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK ₪500 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX285 2GB DDR3 - RETAIL ₪1942 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] OCZ GAMEXSTREAM 700W : OCZ700GXSSLI ₪441 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER ₪229 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ₪404 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה …

14. Started by yopser,

שוב שלום, לפני חודש בערך קיבלתי מפרט מפה, הוא היה מיועד לרכישה באילת אבל זה לא הסתדר אז חיכיתי קצת ועכשיו אני אקנה במחיר רגיל, נתחיל עם הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הגעתי ל4300 שזה בסדר 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב (לא FHD אבל אולי בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by mor873,

‎Intel® Core i3 2310M או ‎Intel® Core i3 380M Processor מה יותר טוב\ חדש, אם מישהו יכול לדרג את הסידרה יהיה מציון. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. Started by Decipher,

* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by RDvd,

היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by slekt,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Fusion,

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת למה הלוח אם שלי מסוגל(שאוכל לדעת איזה כרטיס מסך שמתאים אני יכול לקנות). נתוני מחשב: כרטיס מסך-Gtx 980 מעבד-Core i5 6600k 3.5 hz Ram-16Gb לוח אם-asus h170m-plus בקשר לספק כוח אני יעדכן בהמשך זה בבדיקה לפי מה שזכור לי בין 450-600W אני יערוך את הפוסט ברגע שאבדוק את זה,אשמח לעזרה,תודה. עריכה:משתמש במסך 144hz על 1080P המטרה זה לגיימינג בעיקר(Competetive)

22. Started by DakloN,

חברה מה אתם חושבים על המפרט הזה?? יש מקום לשיפורים?יש משהו שהייתם מחליפים? לא מתכנן לעשות O.C ... AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,689 ש"ח Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan 252 ש"ח Corsair 2x1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 (TwinX2048-3200C2) 2,368 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4,760 ש"ח Western Digital SATA 74GB 10000 RPM 1,090 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 780 ש"ח Thermaltake Tai Chi 1,790 ש"ח TAGAN EasyCon TG580-U15 580Watt Active PFC 817 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by op_111,

שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by neshro,

אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by MOFRA,

מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.