עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לאחר קבלה של כמה מפרטים וכמה רעיונות והכל רכשתי לי בנתיים פלייסטישן 2 שיספק לי את מטרת המשחקים, אני לא חובב דום 3 ומשחקים דומים ולדעתי פלייסטישן מספק חוויה משחק יותר גדולה. אז לסיכום החלטתי לרכוש מחשב חזק כלכך האפשר אם אפשרות למשחקים כבדים בעתיד. אני מעוניין במעבד כפול ליבה- כאשר אני מעדיף שהוא יהיה אינטל ומעדיף גם **9 על פני **8, בזכרון 1 גיגה ddr2במהירות 800MHZ בסטיק אחד, לוח אם שתומך בקרוס-פייר ודיסק קשיח של מינימום 160 גיגה עם עדיפות ל250 גיגה. אני לא זקוק למסך וכרטיס מסך אני רוצה שיהיה כרטיס מסך סבבה למקרה שאני ירצה לשחק ולא כרטיס מסך ממש זבל, ובהמשך אולי אני יוסיף אחד חזק. השימושים העיקרים שלי במחשב הם הורדות, תוכנות, מוזיקה (עריכת מוזיקה לפעמים), וידיאו (עריכת…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  2. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וצפייה בסרטונים וסרטים/סדרות, ללימודי חשמל עם תוכנות כבדות. למשחקים נגיד כמו GTA החדש ופיפא call of duty אבל שלא יהיה חזק בצורה קיצונית שיקפיץ תמחיר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14, אפשר להציע גם כאלה עם 15 * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כדי לחבר לטלויזיה לעיתים * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , לא בטוח שיכנס לתקציב. 1 TB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by opbenesh,

ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (רצוי לא לחרוג אלא אם השדרוג משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן SSD, מעבד, ספק כוח ומארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני זקוק למפרט לחבר, בתקציב של 2800-3200 בערך, כולל הרכבה. המשחק מיועד למשחקים כבדים, ויצטרך לכלול את הGTX260 216SP של GAINWARD. כמו כן, עבודה בPHOTOSHOP, אבל CS2 או CS3, ולכן הבנתי שמרובע ליבות לא בהכרח ישנה פה. להפתעתי, ובטח יגיעו גם תגובות בקרוב על זה, המפרט צריך להיות מפנדה. יש לו כבר ספק, של טאגן או משהו כזה, 500WATT יש לו כבר HD500GB ומסך עם רזולוציה של 1680/1050. מאחר ואני לא מומחה במפרטים, אמרתי לו שאשאל לעצתכם. אז הצעה למפרט כפול ליבה, ומפרט מרובע ליבה תודה מראש לכולם. אם אני צריך לשאול אותו משהו נוסף תגידו לי. דרך אגב, הרכבה שם לא זולה, ולא מוזלת בעלות קנייה גבוהה, אז צריך כמובן להחשיב אותה בסכום המפרט... (ומידע שלכם, יש לחנויות בעיה אם מביאים להם ספ…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  9. נכון שהתקציב הוא דל (4000 ש"ח), כמובן שאם תצטרכו עוד 200 שקל בערך אז אפשר להוסיף. המפרט מיועד לדוד שלי, לילדים שלו. אין להם מושג במחשבים, בעצם יש להם מושג איך להרוס אותו. בתקציב כזה אני חושב שהכי כדאי ללכת על AMD, צורב, די וי די, מסך שטוח. לא צריך כרטיס קול מי יודע מה, אבל הוא ביקש ממני רמקולים יותר טובים מהדרעק שמקבלים עם קניית מחשב. אני אשמח אם תוכלו להכין מפרט טוב ויציב, שיתאים לאנשים שאין להם מושג במחשבים, שלא יעשה בעיות מיוחדות כמו התחממות יתר. הארד דיסק יספיק 80 ג'יגה 8 קאש שך WD. טוב אם יש שאלות תשאלו :-)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי אנשים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וביקש ממני לבחור לו משו טוב. קיצר מצאתי מחשב טוב ב4900 ש"ח של HP עם כל השטויות הכי טובות רק שהכ.מסך בו הוא intel® graphics media accelerator 950, זה כ.מסך סביר? ברור שאני יודע שכ.מסך בנייד לא אמור לסחוב OBLIVION וכד' אני פשוט רוצה שיהיה כ.מסך סביר. אם זה כ.מסך ממש גרוע תציעו בבקשה איזה לחפש. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yanivdanan,

אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Epidem,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ראיתי את הרשמים של KUB בקשר ל DELL1520 עם ה 8600m וזה נראה לי מאוד רלוונטי.. השאלה אם למישהו יש אולי הצעה אחרת. **משקל המחשב הוא לא שיקול

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכם, רציתי לדעת אם המחשב של DELL XPS 8300 בעל המפרט הבא, מכיל כרטיס מסך טוב שיאפשר הרצת משחקים כבדים על מסך בגודל 24 אינטש ברזולוציה FULL HD 1920X1080? תודה מראש! המפרט: מפרט טכני: מעבד: Intel Core i7-2600, 3.40GHz, 8MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית (בחירה בהדלקה ראשונה) זיכרון: 8GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 2TB SATA 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 1.25GB כונן: DVD+/-RW כולל מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: 8 x USB2.0 eSATA קורא כרטיסים HDMI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by hgecmn,

שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכל אנשי הפורום ידידה שלי זקוקה למחשב בעיקר עבור עריכת וידאו שהיא עושה עם חומרים שהיא מצלמת עם מצלמת DV (לא למטרת OC :-) ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט עד 4000 ש"ח וחנויות מומלצות בהרצליה והאזור. דגשים חשובים למפרט הם: 1. לצורך ניידות חשוב לה שיהיה לא דיסק חיצוני לפחות 160GB רצוי 250 2. לפחות 1GB זכרון, האם 2GB זכרון משפר את העבודה עם תוכנות לעריכת וידאו ? 3. חבור FireWire 4. נראה לי שאפשר להתפשר על כרטיס מסך on borad כמו GeForce 6100, שוב האם יש יתרון לכרטיס מסך נפרד בעבודה עם תוכנות עריכה ? 5. מעבד לפי המלצכם , מה שנותן היום את יחס הביצועים למחיר האופטימלי 6. מארז סטנדרטי, לפי המלצתכם 7. צורב DVD אני מצרף קישור למפרט שפורסם באתר ב- 4-10-2006 ושלפיו פחות או יות…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nnnoammm,

שלום! אני מחפש מחשב נייד עסקי. השאלון: מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, תכנות קל (שאינו דורש גרפיקה). לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15.6' בלבד (מבריק / מאט), רצוי מאוד דק. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - רצוי שלא יהיה קצר במיוחד. יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - רצוי שתהיה תמיכה (לא קריטי). אחריות בינ"ל - לא. רישיון למע' הפעלה - רצוי, לא חובה בתקציב. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מקלדת נוחה, אמינות (עשוי להיות מטולטל בתיק מפה-לשם). אני מבולבל עקב המגוון הגדול - אשמח לעזרתכם. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש עזרתכם בהכנת מפרט למחשב לאחותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K שכולל גם ציוד הקפי כמפורט להלן. מעונינת במחשב חזק ואמין שיפעל לפחות 5 שנים. כמובן שתשמח לתקציב יותר נמוך. מבקשת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באופיס, צפייה בסדרות ובסרטים, גלישה עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך איכותי 27, רמקולים, אוזניות, המחיר שלהם יכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…

21. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by pMor,

לא צריך שום ציוד היקפי, ועשיתי מפרט משלי, להלן: Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 1139.00 ¤ 1 1139 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 169.00 ¤ 1 169 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 499.00 ¤ 1 499 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Motherboard 669.00 ¤ 1 669 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 ¤ 1 1308.36 ¤ הובלה 1 עד הבית 45 ¤ סה"כ: 4770.22 ¤ זה בלי הנחת מזומן, בלי תשלומים ורק כולל משלוח. הייתי רוצה הצעות יעול\שיפור, מכיון שהרבה זמן לא התעסקתי בתחום. בתודה מראש, pMor

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by rrroonnii,

המפרט זה בשביל בן דוד שלי.המחשב בעיקרון צריך להיות בעיקר לסרטים ומשחקים זה הכי חשובבבבב אז תעזרווו חברההההההה. [נכון שהמחיר לא משהו אבל זה ביעקרון ליד בן 14] תודהההההההההההההה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dor444,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי. השימושים העיקריים שלה יהיו שימושי אינטרנט (פייסבוק בעיקר) ועבודה על אופיס. חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך. תקציב? עד 2000 ש"ח גודל המסך? 9"-11" ) נטבוק משקל רצוי? 0.5-2 kg האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד, 10 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB צורב DVD? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על מחשב ASUS 1015PEM שנראה לי יתאים, מה אתם חושבים? אם אין צורך עדיף מחשב נייד במחיר יותר טוב, אין לחרוג מהתקציב תודה רבה, דור

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים