עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ariee,

מישהו יודע איך המעבד intel core i7-u הוא חזק \ טוב \ אפשר להריץ עליו תוכנות חזקות? ואיך המעבד intel core m3?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מע"מ, בערך 3500 בלי מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (OW בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OverWatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אהלן, אשמח לקבל מפרט לשימוש משרדי ופוטושופ בתקציב של כ-2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי (שאותו כבר בחרתי אז אין צורך להמלצות מהבחינה הזו). עדיף שיהיה 8 ג'יגה ראם. לא יבוצע אוברקלוק לאף חלק במחשב. תודה, יהונתן

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שלום חברים יקרים! כהרגלי פעם בכמה שנים הגיע הזמן להתחדש במכונת משחקים, וכמו תמיד אני מעריך מאוד את ה input שאתם מספקים כאן. אני מחפש מחשב גיימינג (הכל מהכל) באיזור ה 5000 שקלים (אני אקנה באילת, אז אפשר לקח את זה בחשבון) אפשר לשחק עם הסכום בגבול הסביר, אין תקרה, פשוט להיות ריאלים. אין צורך בציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולמה שבתוכו. לא אכפת לי כמה הוא רועש גם, ואני לא מתכנן לבצע OC בשום שלב. כרגע יש מסך FHD, אולי בעתיד יהיה 4K או עוד 2 FHD לשילישיה סך הכל. אין צורך בכוננים קשיחים בתקציב, אבל אני כן אשמח להמלצות על כונני M.2 בין 128 ל 512 ג'יגה (PCIEx4), וכונני SSD רגילים בין 256 ל 512 ג'יגה. דברים שחובה שיהיו: USB TYPE …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by erid,

מבקש המלצה לנייח עוסק עם:תלת מימד (לא מקצועי מדיי- סקצאפ... וויריי) עריכת וידיו וגרפיקה ותוכנות שרטוט אשמח לשמוע על מחשב מעולה הכי שיש אבל לא מחיר מטורף. (עד 7-8) ביצועים טובים מהירות שיא... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. שלום חברים, קודם כל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי עם העדפה למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 2560X1440 U2715h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  10. אהלן, אז אני רוצה לקנות נייד ללימודים כבר יש לי מפרט כללי שאני מכוון אליו.. (SSD, I5,ram 4-8,וכרטיס מסך מובנה...) אני רוצה מסך שיהיה לי קל לקרוא ממנו אז חשבתי שאני אקח 15" ורזולוציה של 1920x1080P הבעיה שפתאום המחיר של זה ממש קופץ שמשלבים בינם. ראיתי מחשב עם 15.6" ורזולוציה 1366X768, אני לא יודע אם זה טוב... והאם זה נוח מבחינת עבודה ממושכת... רואים ברור ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. שלום למומחים. דרוש מחשב נייד חזק להרצת מודלים סטטיסטים כבדים שיוכל לעבוד גם בנסיעות. תקציב 8000 ש״ח תקציב מאוד גמיש כדי לקבל את השילוב הטוב ביותר בין משקל לכוח חישוב. הפרמטרים החשובים הם משקל נמוך (כולל המטען), זמן סוללה ארוך וכוח מחשוב+זיכרון. משקל מתחת ל 2 קילו ועדיף מתחת ל 1.5 קילו. נדרש כוח מחשוב חזק + הרבה זיכרון ושמערכת ההפעלה תהיה על דיסק ssd (120gb כנראה יספיק, 250 עדיף, 512 עוד יותר טוב). נצטרך דיסק החיצוני שצריך להיות כמה טרות (כמה שיותר, יותר טוב). על גרפיקה אפשר להתפשר (ואף רצוי לטובת משקל וכוח עיבוד). בנוסף מערכת הפעלה windows באנגלית. חשוב שהנייד יהיה יציב, אמין ויחזיק מעמד. גודל המסך 12+ (אפשר גם 14 אבל שישאר מתחת ל 2 קי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

13. אהלן, חברים. מחפש לבנות משהו קטן וחמוד שיחליף את הנייד המיושן שלי שמחובר למסך וכבר לא סוחב. מה התקציב המקסימאלי? 1,800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, מעט MMO כמו SWTOR, LOTRO, WOW ואולי מדי פעם משחק AAA משנת 2013~ מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD 23.4' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - גג מאוור אחד במארז ובמידה ומ…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום לכולם, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ואני מעוניין להשתמש בישן כבסיס למחשב סלוני. הכרטיס הוא GIGABYTE GTX670 WINDFORCE 2X 2048MB GDDR5 אני מעוניין במארז קומפקטי שעדיין יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל ולשמור על טמפרטורה סבירה בזמן משחק. מפרט פשוט וחסכוני, מספיק כדי לנצל את הכרטיס, אבל אין צורך להוציא ממנו את המקסימום - יש לי כבר מחשב למשחקים. מספיק HDD לא גדול, לא חובה SSD, אבל יכול להיות נחמד. לא בטוח לגבי כונן אופטי. תודה, גיג.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by רותם11,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי?3-4 אלף שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה, גלישה מרובה באינטרנט, הורדת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 13-14 אינץ, וברזולוציית מינימום FHD, חשוב שיהיה מסך בהיר -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by davidhol,

מעוניין לרכוש טאבלט לשימוש ביתי בגודל 10.1", בעלות של כ-1000 ש"ח. לנובו מציעים את סידרת ה-Yoga. שמעתי שיש בעיות אמינות לטאבלט הזה. אתם ממליצים עליו. בא בחשבון גם סמסונג. אהבתי בלנובו את הסוללה הגדולה. אודה לכם אם תחוו דעה. בתודה דוד

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם האדיבה בהרכבת המפרט המיטבי אליו ניתן להגיע כיום בתקציב של 4500 ש"ח, כולל וינדוס. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: מחשב עבודה לאדריכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה: אוטוקאד (2D) וסקצ'אפ. מעט רינדור בVRAY ופוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ברזולוציית 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).pinnacle studio, adobe primere, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  20. אני לא יודע אם זה הגיוני לבנות מפרט למחשב נייד אז אם זה לא אפשרי לעשות בכלל שינויים במחשב נייד (כמו לשנות כרטיס מסך ו- HDD קטן יותר) אני אשמח להמלצה על מחשב נייד מתאים. אני מחפש מחשב נייד לשימוש עצמי אבל אני מעמיס עליו ולא לגיימינג. בכללי מה שחשוב לי זה: א. שאני אוכל לפתוח בו כמה דברים במקביל (תוכנות ועשרות דפים באיטרנט) ב. שיעבוד ויגיב מהר ג. חלקים טובים (אני לא מתכנן לקנות חדש ב-5-6 שנים הקרובות). אני אשתדל לפרט כמה שאפשר לגבי מה אני מחפש: 1. תקציב: בין 4K ל- 5K לנצל: את כל התקציב חריגה: עד 500 ש"ח במקרה שממש מצדיק את זה 2. שימוש: עצמי אבל אני פותח כמה תוכנות ביחד ומשאיר דפים באינרנט פתוחים. אולי גם תוכנה של 3d פשוטה ברמה חובבנית. סרטים hd ושימושים בית…

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by yur,

דרוש לי מחשב לא כולל מסך בתקציב עד 2500 שח לעריכת מוזיקה. מה שחשוב לי הוא הרבה זיכרון, מעבד טוב יחסית ואני לא צריך כרטיס מסך למשחקים. אני רוצה 2 יציאות למסכים ושיהיו יציאות USB 2 ו USB 3. אשמח מאוד להמלצות מאנשים טובים כמוכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית ואינטרנט? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פשוטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי לא צריך. רק מחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?~5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון BF1 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים