עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין במיני מחשב לסלון. אשמח לביקורת על המפרט הזה: אין לי כוונה להריץ עליו אופיס / תוכנות עריכה וכו', אלא רק שישמש בעיקר לקודי ולצפייה בסרטים. אתקין עליו WIN7 64, אבל ארצה שהוא יתמוך גם ב WIN10 בעתיד. אגב, המחשב הביתי שלי הינו בן 5 שנים, והמפרט שלו הינו: AMD Athlon II X4 645 3.1 Ghz עם 4GB זיכרון וכונן SSD 120GB. איך המפרט של ה NUC יחסית למה שיש לי היום, מבחינת ביצועים? (אני מאד מרוצה מביצועי המחשב הביתי שלי, למרות שהוא יחסית ישן). הציון שקיבלתי עליו ב WINDOWS הוא 4.2 תודה

3. Started by TheSas,

להורים יש מחשב מבוסס Core 2 Duo והוא לא סוחב מערכת הפעלה נקייה. אני מתלבט האם לקנות להם מחשב חדש (בפועל יהיה שילוש מודרני בינוני וסביר + קשיח 3TB , כל השאר בסדר, יש SSD) או להעביר להם את השילוש שלי ולשדרג לעצמי. החומרה אצלי שיכולה לעבור אליהם: i5-3470, GA-B75M-D3H, 2x4GB DDR3 1600. אם אני מעביר להם את השילוש נשאר אצלי seasonic ss-500bt eco ו HD7870XT 2GB, קשיח וSSD. הצרכים של ההורים : מיילים, יוטוב, אופיס ואגירת תמונות כתחביב. הצרכים שלי: כנ"ל ומשחקים (FPS) מלפני יותר מ3 שנים פעם בהרבה זמן. לצורך העניין מה שיש לי מספק אותי ואני לא מרגיש צורך לשדרג. הסיבה היחידה שאני חושב כן לשדרג זה לא לשפוך כסף על חומרה בינונית מינוס. אני מניח שמה שאני אקנה להם חדש ב1000~1500…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Ofir Tabibian,

הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kobibo,

מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  7. שלום חברים, האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח שעובד היטב עם פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה לחזור לעבוד בתוכנות וצריכה מחשב שלא קורס מהעומס. מצד שני זהו לא המקצוע שלי אז קשה להצדיק הוצאה של 5000 שח ומעלה על מחשב שכזה. יש המלצות או תובנות בנושא? מחשב שולחני חזק שעובד טוב עם פוטושופ ואילוסטרייטור, וורד ווינדוס ואינטרנט. מצד אחד אני לא רוצה לרכוש את המפרט המינימלי שיתאים לדרישות האלו , מצד שני אשמח לקנות משהו מומלץ ואיכותי ואם אפשר לא הכי יקר בעולם. תודה רבה לכם (:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by MaxMoon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בסטים, לפעמים בפוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, No Man Sky, Watch Dogs 2, GTA V, DOOM ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by igal6666,

שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא: האם יש דרך להוזיל את העלויות ללא פגיעה משמעותית בביצועים? מחיר: 4387 ש"ח סוג תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות מעבד אינטל : מק"ט: #34930Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #19873Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler 1 …

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by wtcher,

היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב: סטודנטית להנדסת מכונות- אופיס, אינטרנט, תוכנות לשימוש התואר.. אך הכי חשוב: המחשב צריך להחזיק מעמד ל4-5 שנים לפחות. התוכנות (הכבדות) לתואר כנראה יופעלו מספר פעמים בודד בשנה.. לכן לא בטוח אם כרטיס גרפי ייעודי, אבל כך צריך שהמחשב לא יחנק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשר ללא מערכת הפעלה. ללא אופיס. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו. האם יש מבצעי חזרה ללימודים? 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. צרפתי שלושה קבצי PDF שאמורים להיות הצעות שונות .. ונניח והייתי רוצה מחשב לאוקולוסט ריפט הגרסא הצרכנית . אני חייב לפחות GTX970? תודה רבה מחשב1.doc (לינק לצילום מסך של המפרט הראשון :http://prnt.sc/c34ta2) מחשב2 .doc (לינק לצילום מסך של המפרט השני: http://prnt.sc/c34v5k) מחשב3.doc (לינק לצילום מסך של המפרט השלישי :http://prnt.sc/c34vwp) 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מניח 5K אני לא הוא זה שרוכש אך לפי מה שהבנתי הכוונה להוציא 6-7Kכולל כל הציוד ההיקפי שכולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להפיק את המרב מהתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאוד אשמח אם אתם תראו לנכון שעדיף להשקיע קצת…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ziko,

היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by arik63,

היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by matan2411,

אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנט. רוב השימוש במחשב יהיה בתוכנות Office ובאינטרנט. התקציב לרכישה הוא 4,000 שקל. חשוב שהסוללה תספיק ל5-6 שעות, שיהיה 8GB ראם במחשב ואם יש אפשרות גם לדיסק SSD 500GB

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Dor Salomon,

מחשבים ניידים Asus מחשב נייד Asus X555LJ- XX1225T אסוס מספר מזהה: 5345 WIN10 מערכת הפעלה גרפיקה 15.6 LED Backlight גודל תצוגה 1366x768 רזולוציית תצוגה NVIDIA® GeForce® GT 920M with 2GB DDR3 VRAM כרטיס גרפי VGA Web Camera מצלמת אינטרנט לוח אם Intel® HM76 Express Chipset ערכת שבבים מעבד Intel® Core™-i7-5500U Process מעבד זיכרון Up to 12GB זיכרון מירבי 1600 MHz מהירות זיכרון 8GB נפח DDR3 זיכרון אחסון Super-Multi DVD כוננים אופטיים 7200RPM מהירות דיסק 1000GB גודל דיסק SATA …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by tood24,

בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה

18. בשעה טובה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימושים שלי הם פוטושופ! יש לי כיום SSD 500GB של סמסונג מסוג EVO 850 ועוד כמה הארד דיסקים חדשים אז אין לי צורך בהם. תודה מראש על העזרה! בברכה, אורי 1. מה התקציב המקסימאלי?8K כולל מע"מ.....אני הולך לרכוש ללא מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לכיוון 7K כולל מע"מ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה בפוטושופ ואולי משחקים פעם בעשור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש כבד בפוטושופ …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, חבר מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא ציוד היקפי ומסך. מיועד לגיימינג במחיר של 3000 ש"ח עם אפשרות חריגה מינימלית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם יש בכך צורך ומשפר משמעותית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר על ההגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Tsvi89,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪949 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪148 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2 DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪213 מארז: Antec GX300 + NE550M כמות: 1 - מחיר: ₪486 זיכרון: Kingston 8GB DDR3 (8Gx1) HyperX Fury Blu CL10 כמות: 2 - מחיר: ₪186 כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1070 GV-N1070WF2OC-8GD Retail כמות: 1 - מחיר: ₪2369 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪235 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 120G 650 Series 2.5" SATA III! כמ…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. המפרט המלא של המחשב: אינטל i7 4790 3.6GHZ, 16GB RAM, 64bit windows 7, gtx 970 asus strix ספק כוח 650 וואט, מסך FHD 23.8 אינץ'. אני משחק משחקים כמו GTA 5 או Witcher 3. שילמתי על המחשב 6700 ש"ח. בטוטאל. ציפיתי במחיר הזה להריץ את כל המשחקים על ההגדרה הכי גבוהה. בפועל זה לא קורה - עם הכונן הכי עדכני של נבידיה אני מקבל 20-30 fps בהגדרה הכי גבוהה. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של Witcher, הם המליצו לי להשתמש בדרייבר ישן יותר. זה באמת עשה שיפור, אבל עדיין לא עובד על 60 חלק. זה יורד לפעמים, ולא עובד על 60 קבוע. זה לא חווית משחק חלקה בשבילי. האם יש צורך לשדרג את אחד/כמה מהמרכיבים (כמו כרטיס מסך, לוח אם, מעבד) כדי לשפר את איכות המשחק או שיתכן שי…

23. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי חברים. אסביר בקצרה את המצב הקיים שלי והמטרות שלי. כרגע יש ברשותי +Synology NAS DS415. אני מוצא את עצמי מאוד מוגבל איתו גם מבחינת תוכנה ובעיקר מבחינת חומרה. לכן החלטתי אחת ולתמיד לרכוש NAS מותאם לצרכים שלי. הצרכים שלי מהשרת הן: - שרת מדיה וקבצים (File and Media server) - גיבוי/ניגון של מכשירים וקבצים ברשת. - גישה מרחוק לקבצים (Remote access to files). - יכולת הרצה של מספר שרתים במקביל ללא בעיה. - מערכת הפעלה- אני רוצה להיות כמה שיותר גמיש. כנראה שארצה להשתמש במערכת LINUX, FreeNas וכד'. - גיבוי/Raid - יכולת אחסון של לפחות 5 דיסקים. - ה-NAS לא מיועד למשחקים או OC. כן מיועד לעבודה וניגון מדיה. - גודל: קטן ככל הניתן (…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by meshorer,

האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.