עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד חזק לעבודה עם סקצאפ, ויריי אוטוקד ופוטושופ. אשמח לתגובה בהקדם.. (לפני תחילת סמסטר חורף :))

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by fenix5545,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ב4000 ש"ח (בגג 5000 מעדיף לאזור ה4) שישמש לעבודה בתלת מימד בתכנות מאיה ומאד בוקס חשוב שיהיה בו I5\7 ראם 8 ג'יגה לפחות וכרטיס מסך לא מובנה של המעבד (משו חזק יותר מהמובנה כמובן) אני מעדיף אחד אם מסך מגע מתקפל ושיתמוך בעט של וואקום או משו דומה לכך (אני יודע שיש את המחשבים של לונובו שתומכים בזה) מיכיוון שאני גם מצייר הרבה ועובד על טקסטורות למודלים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מתכוון לקנות מחשב (ללא דברים מסביב כגון מסך, מקלדת, עכבר...) חדש להורים שלי, שיהיה למספר שנים טובות (בלי להתחיל להחליף דברים כל שנתיים). השימושים העקריים - אינטרנט, Office קצת, משחקים לא האינטנסיביים של הצעירים. קצת לראות תמונות וסרטים וכדומה. להלן המפרט שבניתי וההצעה מחנות אייבורי: מעבד אינטל I5 6500 3.2GHz 6MB 1151 TRAY מאוורר למעבד HS CNPS5X ZALMAN לוח אם ASUS B150M-A 1151 DDR4 B150 זיכרון KVR Kingston 8GB DDR4 2133MHz שתי יחידות - סה"כ 16GB דיסק SSD של Samsung 750 EVO 2.5'' SATA 250GB דיסק קשיח פנימי WD BLUE WD10EZEX SAT 1TB כרטיס מסך ASUS Nvidia GeForce GTX950ST OC 2G-5 ספק כוח 80+ A.PFC B500 500W coolermaster מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Roeebaeloha,

שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 ₪ אם ההבדל ממש ממש ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה גיימינג והפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Cubase 8,Komplete 11 Ultimate של Native Instruments שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadow of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע 1024*1280 אבל מתכנן לשדרג למסך רחב יפה, כמו כן מתכנן להשתמש בשני …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי נייד ישן MSI EX400 עם מעבד T5800, מעוניין לשדרג למעבד הכי חזק שאפשר לשים בו שלדעתי זה ה T9500, אז חשבתי לשים את ה T9300 שדומה לו אך יותר זול ושניהם צרכים להיות חסכוניים יותר מה T5800 הנוכחי מה שאולי יתן זמן סוללה טוב יותר. מעבד T9300 עולה בסביבות 100 שח... זכרון שודרג ל4ג'יגה... חלונות 10. חווה איטיות. האם לשדרג מעבד או להחליף נייד? שימושים לרוב משרדיים. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כגון witcher 3 mafia 3 battlefield 1 ולמנייהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  12. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Aviv_1g,

שלום רב, ברצוני לשדרג מחשב קיים בתקציב של עד 2000 ש"ח(במחירי קניה בארה"ב- טס לארה"ב בעוד 3 שבועות) בעיקר כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים יותר. רציתי לדעת אם זה אפשרי/מומלץ או שפשוט כדאי לסחוט את מה שיש ולהחליף מערכת לגמרי כשיהיה תקציב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo Eco 520W דיסק קשיח: Western Digital 1T 3.5'' Sata3 מארז: ישן של Sagitta, 3 מאווררים, המארז מקרר אחלה יחסית למארז ללא קירור של …

14. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by יוסף הס,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לגרפיקה, בתקציב גג של 5000. לא מישרה מלאה אבל בהחלט לשימוש יומיומי. אני קצת קצר בכסף, אז אם אפשרי לחסוך זה עדיף... מילאתי את השאלון, אשמח מאד לשמוע מה אתם מציעים. תודה רבה :-) תקציב מקסימלי: 5000 -עדיף לנסות לחסוך? כן -עד כמה אפשר לחרוג מהתקציב? עדיף שלא... -שימושי המחשב: גרפיקה, בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור, מדי פעם אינדיזיין ופרמייר. -האם לכלול מערכת הפעלה ואופיס? מערכת הפעלה כן, אופיס לא. -האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, כל עוד זה במרחק סביר ממרכז הארץ/ ירושלים זה טוב. -מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע-שבועיים הקרובים. -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעדיף מסך ips.

16. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by 50smet,

לילה טוב לכולם! כבר זמן מה שאני מחפש את המחשב הנ"ל. התלהבתי מהעיצוב ובמיוחד מהרמקולים והמסך הנדירים. אזדקק המון למחשב ב4 השנים הבאות עקב לימודיי באוניברסיטה. http://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=913868 1. קישור למפרט המחשב: http://www.saveonlaptops.co.uk/80RU00EFUK-Lenovo-Ideapad-Y700_1958413.html 2. מחיר: £699.97 או 620 אחרי החזר VAT. 3. שימושים: לימודי הנדסת מכונות,סרטים,המון מוזיקה ועריכת וידאו 1080P ואינטרנט. 4. משחקים: אולי...את רוב המשחקים אשחק בבית על הPS4. יש המלצות נוספות? סה"כ מחשב טוב. מישהו מכיר את החנות הנ"ל? הם מנפיקים טפסים להחזר מס תיירים? תודה מראש! ספויילר

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Saharh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by omer231,

אהלן חברים. אני חייל ואני מחפש לפטופ לבסיס בעיקר כדי ללמוד טכנות אבל גם לגיימינג וסרטים. התקציב שרשמתי הוא 3.5k אבל אם יש הצעות בפחות או יותר (אבל באזור) הם יתקבלו בברכה. המשחקים שישוחקו במחשב הם בעיקר rpg כמו פולאאוט 3 וניו ווגס, torchlight2, skyrim ומשחקי ניהול משאבים למיניהם. אני לא מבין ממש ברכיבים או בoc, אבל מערכת הפעלה חייב שיהיה windows. שמעתי שasus הם טובים מאוד אבל אשמח גם להצעות אחרות. תודה חברים ומצטער שזה לא בדיוק לפי הטופס אבל משום מה אני לא מצליח להעתיק אותו..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר לחסוך זה יהיה טוב אך ניתן להשתמש בכולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, צפייה בסרטים ותוכניות וכמובן עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Premiere - משתמש כמעט באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הוא לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים! מחפש מחשב לצורכי עיצובים גרפיים ועריכת וידאו בהגבלת תקציב של 4000 שקל. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=33533 האם למישהו יש אותו? איך העבודה איתו? פתוח גם לכל הצעה אחרת תודה, נועם.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לסגור ב3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כותרים כמו witcher 3. מקווה לfuture proof לכמה שנים לפחות ב1080p -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נכון להיום 1080p. גם בתחום הזה אשמח לfuture proof. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלט xbox (או מקבילים לו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - פירוט בהמשך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.