עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by boris163,

אני רוצה לקנות אחד משני המעבדים הנ"ל, מה מומלץ יותר? האם אוכל לעשות בI7 אוברקלוק או שאהיה מוגבל?

7. היי, בניתי איזשהו מפרט למחשב בשביל אחי והייתי שמח לחוות דעת לפני שאזמין. התקציב הוא סביבות 2,500 שקל, בגדול גמיש אם מדובר בכמה עשרות שקלים לפה או לשם. שימוש המחשב הוא תדיר ללימודים (חטיבת ביניים-תיכון) וגיימינג. לא כבד, צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי AAA עכשוויים בהגדרות בינוניות-גבוהות על מסך 19 אינץ', ולא מתוכנן OC. אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. השקט חשוב, אבל אם הוא גורם לחריגה - אפשר לחסוך. אין צורך באופיס או תוכנות כלשהן. הקנייה מתוכננת כבר להשבוע, גג לשבוע הבא. גר במרכז הארץ, העדפה לחנות KSP. המפרט שבניתי (סה"כ 2,549 ש"ח): תודה רבה!

8. היי, אשמח לעזרה מכל מי שאפשר עם בניית מחשב לעריכת מוסיקה (תוכנות כמו cubase עם המון דגימות וסמפלים ועריכות למיניהן). המחשב ישמש אותי בעיקר לעריכת מוסיקה ושימוש שוטף של אינטרנט ואופיס. גיימינג לא בכיוון אבל מספיק שיוכל להריץ משחקים כמו cs:go על ההגדרות הכי נמוכות מספיק לי. מ1 עד 8 השקט חשוב בערך בסביבות 5-6. לא צריך ציוד היקפי או כרטיס קול (יש כבר חיצוני) אבל כן צריך מערכת הפעלה (ווינדוס). חשוב לי שכן יהיה ניתן להוסיף או לשדרג רכיבים בעתיד. אני גר באיזור בקעת אונו מבחינת איסוף המחשב. כן אשמח אם ניתן להשתמש בחלק מהתקציב ולא בכולו ואם ישנם חריגות של עד 300 שקל אוכל לספוג זאת. ד"א ראיתי את המחשב הנ"ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by naorsa,

שלום. התקציב הוא בערך 5K , אין בעיה לנצל את כולו ואפילו להוסיף עד 6K. השימוש של המחשב הוא שימוש בסיסי גלישה בדפדפן, צפייה בסרטים,מוסיקה ,עבודה עם office, תוכנות כמו virtual box , vmware קצת תוכנות של עריכת וידאו. לא אמור להיות מיועד לגיימניג. אין צורך ב SSD שיש לי כבר מהמחשב הקודם והוא די חדש ,אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב היה שקט עד כמה שאפשר. התקציב הוא כזה למחשב כזה שפשוט אני לא רוצה לחזור אחרי שנה שנתיים לחנות כי משהו בו שבק חיים (כמו מעבד או לוח אם) בגלל זה אני רוצה להשקיע כמה שיותר , שיחזיק כמה שנים טובות . רצוי שיהיה מעבד חזק מסדרת i7 של אינטל. (היה לי עד היום i5 750 שהיה שהחזיק פשוט הוחלפו פעמיים לוח אם מ 2010)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי רציתי לדעת האם יש הבדל בין: http://www.bestbuy.com/site/hp-spectre-x360-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-natural-silver/4351701.p?id=1219735412367&skuId=4351701 לבין: http://www.ebay.com/itm/HP-Spectre-x360-2-in-1-13-3-TS-Laptop-i7-6500U-8GB-256GB-SSD-13-4103dx-Silver-/262567421284?_trksid=p2141725.m3641.l6368 במידה ולא, אני מבין שעדיף לי לקנות את זה מאיביי נכון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yoni_c1,

שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by Jinjis Han,

אני נוסע לאילת בספטמבר והחלטתי אם כבר אני שם לנצל ולקנות את המחשב החדש על הדרך. הרכבתי מפרט, חשוב לי לשמוע חוות דעת (אם אפשר להוזיל אפילו גם יתקבל בברכה). בעיקרון אני מתכנן לעשות OC (רק כי אני אוהב) בגלל זה הוספתי קירור כזה ומעבד מכפלה פתוחה. אם יש הערות הארות אשמח לשמוע. תודה! מעבד אינטל : מק"ט: #34586 Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray אתר יצרן עמוד מוצר המוצר זמין בסניף זה איפוס 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #20318 Noctua NH-D14 CPU Cooler אתר יצרן עמוד מוצר בדיקת זמינות בסניף אחר איפוס 1 לוחות אם למעבדי אינטל : מ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hatul,

אני מחפש מחשב לבית שמיועד לשימוש בסיסי של גלישה באינטרנט ואופיס. בהתבסס על המפרט המומלץ למחשב ביתי מתקדם יצרתי את המפרט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 6100 3.7Ghz 3MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-PLUS D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston ValueRAM 8GB DDR3 1600Mhz CL11 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24F1MT DVD±RW x24 Black Sata OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 300W …

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …

16. Started by erangoldman,

שלום, אני צריך להרכיב מפרט למחשב שישלוט בעד 9 מסכי 60 אינטש דרך HDMI . הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ לינוקס. מצאתי כרטיס שעושה את זה http://www.matrox.com/graphics/en/products/graphics_cards/c-series/c900/?productTabs=1#close אבל, אם קוראים את הכוכבית בשורה הכי תחתונה, מתברר שאין לו באמת תמיכה בלינוקס אלא יהיה בעתיד... לא מצאתי עוד אף כרטיס שיכול לעשות את זה, האם אפשר להרכיב מחשב עם 9 כרטיסי מסך ? אם כן איזה מפרט צריך להיות לו מבחינת מעבד ספק וכו' כדי לתמוך בזה ? האם המסכים יציגו עמודי אינטרנט דינאמיים אבל לא יהיה עליהם גרפיקה כבדה אלא בעיקר נתונים במתעדכנים... תודה מראש ערן

17. Started by thedarkknight,

מתלבט בין corei5 לcorei7 רוצה לקנות כרטיס מסך 1070gtx השאלה האם יהיה צוואר בקבוק אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס כמובן אשמח אם תמליצו דגם מסוים של מעבד

18. היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן! אני לומד עיצוב תעשייתי וצריך לקנות מחשב לקראת שנת הלימודים הקרובה... מתלבט בין שני דגמים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24828 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 מצד אחד, הOMEN מציע זכרון ראם DDR4 ובכרטיס מסך DDR5, אבל מצד שני 12GB ולא 16GB. מה דעתכם? אמור להריץ AUTOCAD, SOLIDWORKS, וכדומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Idan Sher,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסה וגם למשחקים פה ושם חיכיתי שיצאו הכרטיסים החדשים ועכשיו הם בחוץ אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות הסתכלתי וראיתי שלאסוס יש מחשבים טובים במחיר שפוי יחסית איזה מבין שני המחשבים יותר טוב ואם יש טעם להשקיע את ה 300 דולר הנוספים האלה? http://www.xoticpc.com/catalog/product_compare/index/

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by Pandagram,

היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אהלן חברים, לקראת שנה הבאה אני רוצה לרכוש לצורך לימודי הנדסה באוניברסיטה לפטופ חדש, מכיוון שאינני מעודכן בחומרה כיום, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ, המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, גם לא מבחינה גרפית, אבל שכן ידע ל"רוץ" חלק יחסית, ולאורך זמן. מסך: 15.6''. השקעה: סביבות ה3000-4000 ש"ח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by thedarkknight,

אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by letohe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …

• 0 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.