עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eyal Younger,

היי אני לקראת נסיעה לארצות הברית, ואני מעוניין לחזור משם עם MACBOOK פרו או אייר, ורציתי לשאול אתכם על מה אתם ממליצים למחשב נייד ששימושו הוא יהיה שימוש סטנדרטי, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות וסרטים באופן חובבני (פוטושופ וסוני ווגאס), שימוש ביתי רגיל. אודה להמלצותיכם תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Adamson,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 (אין צורך ב ssd יש לי כבר ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה צריך על מנת יספק את צרכי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כמו gta v. Battlefield 4 one א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תוכנה כבדים עם פלגנים גדולים וכבדים המחייבים 6 ג׳יגה זכרון ראם Cubase עריכה מוזיקלית - אין צורך בכרטיס קול טוב כי יש לי חיצוני . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Marksiman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlfield 1,Deus Ex Mankind Divided,Fallout 4, The Divition, Tomb Raider, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנ…

5. Started by jjj191,

המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם יהיה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות(קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 black desert ark survival evolved Guild Wars 2 Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited The Forest Dark Souls III Attack on Titan Assassin's Creed Syndicate …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

8. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…

9. שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

11. שלום לכולם, לפני כמה חודשים רשמתי פה שאני רוצה מחשב, אבל בסוף זה לא קרה, גם כי רציתי לחכות לכרטיסי מסך החדשים וגם מבחינת תקציב (שגדל גם) אני אשמח אם תגידו לו אם המפרט שבניתי טוב זה מה שאני לוקח איתי מהמחשב הישן 4-5 כוננים מגנטים מסך:Dell UltraSharp U2410 ועכשיו לשאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 6600 פלוס מינוס ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית/תכנות , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן…

12. היי, לאחר משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך תוך מתן נימוקים הגיוניים מדוע X הזול יותר ולא Y היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מחוץ ללופ, אבל בגדול שיריץ בכבוד כותרים גדולים ב3-4 השנים הקרובות. -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by taltola,

היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  14. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-ac659tx-15-6-laptop.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by most,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Skipper,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הנדסת תוכנה ופיתוח ווב לצרכים אישיים, משחקי רשת וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, webstorm, eclipse, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Maple story, wow, gta, cs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  17. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע, אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by boris163,

אני רוצה לקנות אחד משני המעבדים הנ"ל, מה מומלץ יותר? האם אוכל לעשות בI7 אוברקלוק או שאהיה מוגבל?

23. היי, בניתי איזשהו מפרט למחשב בשביל אחי והייתי שמח לחוות דעת לפני שאזמין. התקציב הוא סביבות 2,500 שקל, בגדול גמיש אם מדובר בכמה עשרות שקלים לפה או לשם. שימוש המחשב הוא תדיר ללימודים (חטיבת ביניים-תיכון) וגיימינג. לא כבד, צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי AAA עכשוויים בהגדרות בינוניות-גבוהות על מסך 19 אינץ', ולא מתוכנן OC. אין צורך במסך או ציוד היקפי כלשהו. השקט חשוב, אבל אם הוא גורם לחריגה - אפשר לחסוך. אין צורך באופיס או תוכנות כלשהן. הקנייה מתוכננת כבר להשבוע, גג לשבוע הבא. גר במרכז הארץ, העדפה לחנות KSP. המפרט שבניתי (סה"כ 2,549 ש"ח): תודה רבה!

24. היי, אשמח לעזרה מכל מי שאפשר עם בניית מחשב לעריכת מוסיקה (תוכנות כמו cubase עם המון דגימות וסמפלים ועריכות למיניהן). המחשב ישמש אותי בעיקר לעריכת מוסיקה ושימוש שוטף של אינטרנט ואופיס. גיימינג לא בכיוון אבל מספיק שיוכל להריץ משחקים כמו cs:go על ההגדרות הכי נמוכות מספיק לי. מ1 עד 8 השקט חשוב בערך בסביבות 5-6. לא צריך ציוד היקפי או כרטיס קול (יש כבר חיצוני) אבל כן צריך מערכת הפעלה (ווינדוס). חשוב לי שכן יהיה ניתן להוסיף או לשדרג רכיבים בעתיד. אני גר באיזור בקעת אונו מבחינת איסוף המחשב. כן אשמח אם ניתן להשתמש בחלק מהתקציב ולא בכולו ואם ישנם חריגות של עד 300 שקל אוכל לספוג זאת. ד"א ראיתי את המחשב הנ"ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים