ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב4500 למשחקים רק את החלקים האלה אני צריך: מעבד לוח זיכרון כרטיס מסך מארז וספק חנויות אפשר פנדה נועה וksp למשחקים בלבד הוא ישמש תודה.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד לחבר 4 אלף בערך למשחקים כמו League of legends /overwatch/global offensive לא דברים יותר מדי גדולים אבל שיחזיק מעמד ויהיה טוב תודה רבה לממליצים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט דל תקציב... אבל ממש דל תקציב.. מה שיש לי להשקיע במחשב חדש הוא 1500 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך, רק החלקים העיקריים חשובים, זיכרונות, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך ,כרטיס קול, מארז עם ספק, כונן קשיח, כונן דיסקים וכונן דיסקטים. מה שהכי חשוב לי הוא שלמחשב יהיו אפשרויות שדרוג עתידיות כמה שפחות מוגבלות. ועוד דבר, המחשב לא מיועד לשימוש יותר אינטנסיבי מגלישה באינטרנט, ואולי צפיה בסרטים. .. העדפה אישית לגבי חנות, אם אפשר להרכיב מפרט כזה ב LOGICPC, אני אשמח. תודה רבה
-
- 68 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני אשמח בבקשה מפרט למחשב עם מעבד amd שלא חלש יותר ממעבד i5, מחשב שישתמשו בו באוטוקאד לרוב ומעט משחקים קלים... לא מעוניין במעבד כמו i3. התקציב הוא סביב ה2500 בלי ציוד היקפי. אני צריך מחשב אמין ומאז ומעולם היו לי רק מעבדי אינטל, אני לא צריך לחשוש לטווח הארוך מזה שהרייזן הוא מעבד חדש? הכנתי את המפרט הזה, האם הייתם משנים בו משהו?: http://www.tms.co.il/preview/spec/skuq9xyl ושאלה נוספת, כאשר אני קונה מארז, אז חלקם מגיעים עם מאוורר, האם אחד מספיק או שצריך עוד אחד?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מסדרת פביליון של HP. המחשב בן 8-7 חודשים,אך בחודשיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד ל10 דק'(!!!). ז"א אני חייב שהמחשב יהיה כל הזמן מחובר למטען,מה אפשר לעשות בנושא? סוללה חדשה? משהו בהגדרות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי... באייבורי הציעו לי על המפרט הזה 4200 ש"ח..רציתי לדעת איך אפשר להוזיל אותו, בלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. היעוד של המחשב הזה הוא בעיקר עבודה משרדית, תמיכה בגרפיקה (PhotoShop) ובמשחקים לא כבדים (לא מחשב לגיימינג) המפרט שבניתי הוא (ללא מסך): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb BOX לוח אם: 1 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 זיכרון: (עדיף בקיט או בשתי יחידות של ג'גה?) 1 Kingston 2GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2) HD: 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS כרטיס מסך: 1 Gigabyte nVidia Geforce 8600GT 256Mb Retail GV-NX86T256D צורב DVD: 1 LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black מארז כולל ספק: 1 Compucase 6A21 M…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בניתי מפרט, והייתי שמח לשמוע מה דעתכם: https://pcpartpicker.com/list/tJpb7h המחשב ישמש בעיקר לעבודה - תכנות, unreal engine, unity, android studio מבחינת תקציב, התקרה היא 5000. התוכנית היא להזמין את רוב החלקים מאמזון, אבל אני עוד צריך לבדוק מה משתלם ומה לא. אני מעריך שאת לוח האם וכרטיס המסך אני אקנה בארץ, למרות שהפער על הכרטיס הוא בסביבות 250 שקל. למישהו יש ניסיון בהזמנה של כרטיס מסך דרך אמאזון? יש לכרטיס הרבה חלקים נעים, ואני קצת חושש שמשהו ידפק במשלוח לארץ. גם המארז לא ממש זמין דרך אמאזון או בארץ, אז אם למישהו יש רעיון למארז שקט אני אשמח לשמוע.
-
אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד זכרון הרדיסק כרטיס מסך מארז התקציב הוא כפי שציינתי כ 1500-2000 ש"ח הצעות יתקבלו בברכה. היעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, תוכנות כמו WORD, EXCEL צפייה בסרטים וכו'. העניין הכספי חשוב. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב, כמה כסף הייתם נותנים על החלקים הבאים: מעבד INTEL 1.9 בסוקט 478 זכרון 768 RDRAM לוח של אינטל(אין לי מושג איזה דגם)
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ב2000 שקל. לא צריך:מסך,הרד דיסק וצורב. אני מתכנן לקנות gf260, יש בשבילו 1500 שקל בנפרד. אז בבקשה תבנו מפרט ב2000 שיכלול לוח אם,מעבד,זכרונות,ספק,מארז ותמליצו איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך(leadtek,asus...) מעבר רק של אינטל וזכרונות עדיף מחברה מוכרת.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על מפרט הבא למשחקים כבדים מעבדים Intel Core i7-920 2.66GHz 8MB + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2750 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD4 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1297 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5830 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1457.03 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 628.8 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1550.6 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.75 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 233.55 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt [ ¤ 284.88 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake 120mm Ball Bearing Fan Ki…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ההורים שלי אמרו לי שאין להם כוח להתעסק עוד שנה ומשהו עם המחשב בשביל שידרוג(ידעתי אותם בקשר לכרטיס מסך)בכל מקרה הייתי רוצה שתבנו לי פה מפרט בשווי 12 אלף שקל כולל מסך טוב 19 אינץ'...תודה לעוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב : - שיריץ ויסטה חלק(עם Aero) - משחקים בגרפיקה גבוהה - שיעבוד טוב במולטיטסקינג(פוטושופ פתוח,דפדפן עם כמה טאבים,מדיה פלייר,Winrar) הרכבתי מפרט שנראה לי די חזק נכון לעכשיו,ורוצה לעשות למעבד אובר קלוק של 4 גי'גהרץ/3.8 ג'יגהרץ. עם לוח שיאפשר OC בצורה הכי קלה החלקים עליהם אני סגור: מעבד: E8400 . כרטיס מסך:4850 של איזו חברה עדיף?באיזה חברה הקירור טוב יותר? זכרונות: 4 ג'יגה DDRII 800 יספיק לויסטה ומשחקים כבדים? של קינגסון או של OCZ ,מה עדיף? לוח אם : עד 350 שח ,שיתמוך באוברקלוק למעבד,עם HD 5.1 וLAN ובDDRII 800 (עדיף 4 תושבות) מארז: http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=262 או זה: http://www.nzx…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-