ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
- 

אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד זכרון הרדיסק כרטיס מסך מארז התקציב הוא כפי שציינתי כ 1500-2000 ש"ח הצעות יתקבלו בברכה. היעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, תוכנות כמו WORD, EXCEL צפייה בסרטים וכו'. העניין הכספי חשוב. בתודה מראש.
- 

- 1 תגובה
 - 727 צפיות

- 

- 

ערב טוב, כמה כסף הייתם נותנים על החלקים הבאים: מעבד INTEL 1.9 בסוקט 478 זכרון 768 RDRAM לוח של אינטל(אין לי מושג איזה דגם)
- 

- 9 תגובות
 - 702 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!
- 

- 0 תגובות
 - 754 צפיות

- 

- 

[table][tr][td]לוח אם[/td][td]GA-EP43-DS3L[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Core 2 Duo E8400 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][tr][td]זכרון[/td][td]2 x 2GB DDR2[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]ATI RADEON HD4850 512MB DDR3[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]מארז + ספק כוח[/td][td]ANTEC SONATA III 500W[/td][/tr][tr][td]מאוורר למארז[/td][td]Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm[/td][/tr][/table] כמו כן, המחשב כולל שני כוננים קשיחים: * ST2000DM001 של Seagate (נפח של 2TB) * כונן קשיח של 800GB שאני לא זוכר מה הדגם שלו
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני צריך מפרט למשחקים ב2000 שקל. לא צריך:מסך,הרד דיסק וצורב. אני מתכנן לקנות gf260, יש בשבילו 1500 שקל בנפרד. אז בבקשה תבנו מפרט ב2000 שיכלול לוח אם,מעבד,זכרונות,ספק,מארז ותמליצו איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך(leadtek,asus...) מעבר רק של אינטל וזכרונות עדיף מחברה מוכרת.
- 

- 6 תגובות
 - 788 צפיות

- 

- 

אפשר חוות דעת על מפרט הבא למשחקים כבדים מעבדים Intel Core i7-920 2.66GHz 8MB + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2750 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD4 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1297 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5830 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
- 

- 8 תגובות
 - 700 צפיות

- 

- 

CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1457.03 ] 1 Motherboards for AMD : Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) [ ¤ 628.8 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1550.6 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.75 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.93 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 233.55 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt [ ¤ 284.88 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake 120mm Ball Bearing Fan Ki…
- 

- 3 תגובות
 - 806 צפיות

- 

- 

ההורים שלי אמרו לי שאין להם כוח להתעסק עוד שנה ומשהו עם המחשב בשביל שידרוג(ידעתי אותם בקשר לכרטיס מסך)בכל מקרה הייתי רוצה שתבנו לי פה מפרט בשווי 12 אלף שקל כולל מסך טוב 19 אינץ'...תודה לעוזרים!
- 

- 21 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

אני מתבלט אם לרכוש ultrabook עכשיו או לחכות למעבדי haswell ? הבנתי זה לא רק שיוזיל את המחשבים אלא גם הזמן בטריה יהיה ארוך יותר. השאלה מתי הצפי הראשון למחשבים אלה? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 839 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LoL, COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
- 

- 9 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

הדרישות שלי מהמחשב : - שיריץ ויסטה חלק(עם Aero) - משחקים בגרפיקה גבוהה - שיעבוד טוב במולטיטסקינג(פוטושופ פתוח,דפדפן עם כמה טאבים,מדיה פלייר,Winrar) הרכבתי מפרט שנראה לי די חזק נכון לעכשיו,ורוצה לעשות למעבד אובר קלוק של 4 גי'גהרץ/3.8 ג'יגהרץ. עם לוח שיאפשר OC בצורה הכי קלה החלקים עליהם אני סגור: מעבד: E8400 . כרטיס מסך:4850 של איזו חברה עדיף?באיזה חברה הקירור טוב יותר? זכרונות: 4 ג'יגה DDRII 800 יספיק לויסטה ומשחקים כבדים? של קינגסון או של OCZ ,מה עדיף? לוח אם : עד 350 שח ,שיתמוך באוברקלוק למעבד,עם HD 5.1 וLAN ובDDRII 800 (עדיף 4 תושבות) מארז: http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=262 או זה: http://www.nzx…
- 

- 5 תגובות
 - 567 צפיות

- 

- 

שלום רב, יש לי אפשרות בתחילת פברואר לקנות מחשב נייד בארה"ב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי איזה דגם שווה להביא ארצה. אז ככה, מבחינת תקציב : 2.5K ש"ח אבל אפשר לחרוג עד נניח ה3K ש"ח במידה וזה שווה את זה. צרכים: ביתיים + - אני צריך שהמחשב ישמש מן הסתם לשימושים הגנריים הביתיים אך גם שלא יתבטל מול קבצי אקסל כבדים (מודלים פיננסיים לדוג'). דגשים ספציפיים : 1) מסך 13 אינץ 2) חיי סוללה טובים 3) אם ניתן, דור שמיני של מעבדי אינטל החדשים. 4) אני לא צריך שזה יהיה המחשב הראשי בבית, יש גם מחשב נייח חזק. (ככה שלדוגמא אני לא צריך שטח אחסון גדול במחשב נייד - 256/128 SSD אמורים להספיק) במידה ויש מחשב שחורג גם …
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי מפרט על כרטיס זיכרון Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB PCLE או EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB PCLE וספק כח Enermax LIberty 400W אני הייתי בKSP ואמרו לי שהספק לא יתאים לכרטיס... אמרו שאני צריך איזה 550W-650W אז שינו לי ל chieftak 650W ב420 ש"ח ואני הבנתי שהספק הזה גרוע.. אז איזה ספק לקנות!? התקציב הוא 420 ש"ח דבר שני.. אני יודע שבעוד חודש יוצאים כרטיסי מסך חדשים.. אז חשבתי לחכות עם הכרטיס חודש ואז לקנות אותו כשירדו המחירים.. בנוסף לזה אני גם יודע שהכרטיס מסך תומך בDX10 וDX10 תומך רק בWINDOWS VISTA.. אז אני יוריד ויסטה.. ואין בו כבר באגים נכון?!
- 

- 4 תגובות
 - 523 צפיות

- 

- 

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף עם מסך מגע אבל אני לא חושב שזה שיקול במחירים האלה. * משקל רצוי? לא משנה כל עוד זה בתווח האולטרבוקים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
- 

- 1 תגובה
 - 619 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, יוטיוב, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. כולל מערכת הפעלה win10 והרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי מארז קטן ככל הניתן ושיראה טוב …
- 

- 10 תגובות
 - 1.6k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

אני שוקל שידרוג המחשב שלי לאחר שנה שיש לי אותו. התקציב הוא 800 ש"ח והמטרה היא כמה שיותר טוב לFlight Simulator X וגם למשחקים אחרים. המפרט הקיים: AMD Athlon64X2 3800+ 2.0Ghz 89TDP revision F2 (oc'd up to 2.35Ghz) with Igloo cooler MSI K9N neo HT1.0 MS-7260 (Nvidia Nforce 550) Bios V1.9 2X1Gb 667Mhz Value Kingstone 5-5-5-15 (oc'd 667Mhz 4-4-4-12) without heat spreaders Western Digital WD2500KS 250Gb Inno3D Nvidia Geforce 7600GT 256Mb GDDR3 560mhz/700mhz revision B1 (oc'd up to 590/730) with active cooling JSP-Tech "generic" 420W שאני חושב על שידרוג אז עולים לי בראש הצרופים הבאים: 1. לוח אם 2. מעבד 3. מארז+ספק 4. כרטיס מסך 5. ספק+קירור אשמח להצעות לצירופים הנ"ל וכן לצירופים …
- 

- 3 תגובות
 - 675 צפיות

- 

- 

היי, חבר שלי ביקש שאבנה לו מפרט למשחקים, ואני די לא סומך על עצמי... אז ככה, הוא לא בטוח אם הוא רוצה הכל הכל חדש, כלומר אני מבקש ממכם שתביאו לי שני מפרטים: 1) מפרט שבו הכל חדש ב-4,000 ש"ח. 2) מפרט שבו יש רק: מעבד, לוח אם, ז.פנימי, כ.מסך, ודיסק קשיח ב-4,000 ש"ח. הערה: * ד.קשיח לא פחות מ-250GB. * מעבד חייב להיות Intel. * בלי חריגות מהתקציב! מודה מראש!
- 

- 22 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

טוב הגיע הזמן להזמין מחשב חדש המטרה שלו היא להרציץ משחקים חדשים חלק וכל שאר השימושים הביתיים למחשב... המחשב צריך להיות מבוסס על AMD - 64bit 3000+ WD 80GB SATA Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub עכשיו יש לי כמה אפשרויות בחירה זכרונות OCZ/Twinmods 512 (one chip not dual) איזה חברה עדיפה ולוח שאין לי מושג איזה לבחור... בעקרון הכל כולל הכל אמור לעלות בסביבות 6500
- 

- 18 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

האם אין נידים בארץ עם מעבד sandy brige core i5 ומתי היהיו כבר אם משהו יודע
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
- 

- 0 תגובות
 - 564 צפיות

- 

- 

אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית
- 

- 7 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

באפשרותי לרכוש את הדגם DELL Inspiron 1525 במחיר של 3100 שקלים מעבד Intel Dual Core DUO T2370 1.73GHz Cache L2: 1MB FSB: 533MHz זיכרון DDR II 1024MB 667MHz Up To 4GB דיסק קשיח 160GB SATA/5400 rpm כונן DVDRW DL דו צדדי מסך 15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL TrueLife (glossy) כרטיס מסך INTEL INTEGRATED GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR X3100 UP TO 256MB יציאות 4 x USB 2.0 Audio: stereo in, headphone/speaker out and dual digital mics; IEEEE1394a 8-in-1 Memory Card Reader;SD/MS/MMS / MS PRO /MMC. VGA Video Output; S-Video אני מקבל גם תוספת של ג'יגה לזכרון במחיר הזה השאלה אם המחיר הזה שווה ואם המחשב הזה בכלל שווה משהו.. אני לא מבין כלום כלום בניידים השימוש העיקרי שלו יה…
- 

- 4 תגובות
 - 889 צפיות

- 

- 

צריך מחשב ללא ציוד היקיפי שבעיקרון ישמש לשידרוג למחשב ישן הדברים החשובים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וספק אם זיכרונות כלומר קיימים אצלי ספק כוח APEVIA-WIN 500 PS קירור של Tt חמוד זכרונות ישלי 1G אבל אל יודע אם צריך לשדרג ....................................................................................... המטרות של המחשב הם : אינטרנט ומשחק מעפן ישן העונה לשם CS counterstrike אני רוצה רק שהמחשב יזוז בלי תקיעות ויריץ לי את המחשב בלי בעיות למי שלא יודע משחק פשוט וישן אשמח לשמוע חוות דעת וטיפים ממכם סליחה עם עברתי על חוקי הפורם זאת בעקבות שלא מצאתי חוקים תודה מראש
- 

- 8 תגובות
 - 671 צפיות

- 

- 

1. דרישות סף יכולת תמיכה מלאה ב 4K 2. רצוי שיהיה כמה שיותר קטן (יוצב בסלון) 3. תקציב 1500 ש"ח (ללא מסך) תודה,
- 

- 1 תגובה
 - 951 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…
- 

- 5 תגובות
 - 1.3k צפיות
 - 1 follower

-