עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Itay Ezra,

http://www.tms.co.il/product/15349 רוצה לרכוש מחשב נייח לגימר עד 5500 שקל האם הוא דל באמצעים או יכל לקרוס ? מעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892 איך הלוח אם הזה הוא חזק יכל לקרוס בעתיד הוא דל באמצעים ? http://www.tms.co.il/product/15349 קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2כמות: 1 - מחיר: ₪141לוח אם:Asus H110M-Kכמות: 1 - מחיר: ₪229מארז:Antec P100 + NE550Mכמות: 1 - מחיר: ₪676זיכרון:DDR4 16G 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 1 - מחיר: ₪420כרטיס מסך:Gainward GeForce GTX 1070 Phoenix GSכמות: 1 - מחיר: ₪2…

2. אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. אורח אביאל
    Started by אורח אביאל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by rtmblog,

מה דעתכם על המפרט הבא? מיועד למשחקים במסך 24 FHD הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1007/987 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D3H - Gigabyte - 4x up to 64 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - HDMI - PCIe x16 - mATX (24.4x17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 375/368 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX421C14FB2K2-16-PC - HyperX - 16GB (2x8GB) DDR4 2133Mhz - With new PC Only - PC4-17000 CL14 - 1.2V…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by אנונימי1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ב4000 שקלים מksp אשמח מאוד להצעות, תודה. העדפות: כרטיס מסך nvidia מעבד intel אחסון 1 tb ssd (לפי התקציב) זיכרון ddr4

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by RoiC,

אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Aviel Mizrahi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 FULL HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

9. שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Lior Derei,

שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה

12. Started by ohad11,

אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pisti,

שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by cpu1783,

יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cpu1783,

שלום , מבקש המלצה למחשב נייד עד ל2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש פחות אז כמובן עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפייה בHD אבל לא למשחקים בכלל. אולי גם עריכת וידיאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?

19. Started by omrik10,

לרגל יציאת ה BF החדש כנראה שאני צריך לשדרג את המחשב, כרגע אני עם I5 2500K i Gigabyte 560TI, מסך 24 של DELL, שאין לי שום כוונה להחליף אותו אלא אם הוא ימות, ספק לא זוכר כרגע. משחק על הגדרות בינוניות בד"כ. למה הייתם ממליצים לשדרג את הנעבד והכרטיס מסך? ואני מבין שזה גם אומר לוח אם חדש.

20. Started by Itaitg,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by amnesia,

אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…

22. שלום לכולם, לאחר 6 (6!!) שנים אני נפרד מהמחשב הישן שלי. אשמח להמלצות למפרט למחשב נייח בכ-6000 ש"ח כולל מסך. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו') כמו גם לגיימינג עם עדיפות לתמיכה ב-UHD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, SC2, WoW בעיקר. המשחקים עצמם לא כבדים, אבל כאמור אני מעוניין לשחק ב-4K אם אפשרי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 26 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. Started by david1882008,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב הנ"ל: AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ 8GB RAM 500W Seasonic 250GB Samsung SSD 1TB HD GTX 560 TI 1GB המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד. חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד. לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת). שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.