ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, עבוד לימודי מדעי המחשב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בעלות של עד 3500 ש"ח(אפשרי גם באילת). יש שני לפטופים שלדעתי עונים על הצרכים(i5, זכרון 8 גיגה, משקל לא כבד) הראשון: dell vostro 5468 http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468--Intel®-Core™-i5-7200U-Processor- מעבד- Intel(R) Core(TM) i5-7200U מסך- 14.0inch HD Anti-Glare LED Display זכרון- 8GB נפח איחסון- SSD 256GB כרטיס גרפי- NVIDIA(R) GeForce(R) 940M ell Vostro 5ell Vostro 546הראשון8 השני: lenovo yoga 710 -14 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=32952&txt_search=yoga+710&buy=&minprice=0&am…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד עד ל2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש פחות אז כמובן עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפייה בHD אבל לא למשחקים בכלל. אולי גם עריכת וידיאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לרגל יציאת ה BF החדש כנראה שאני צריך לשדרג את המחשב, כרגע אני עם I5 2500K i Gigabyte 560TI, מסך 24 של DELL, שאין לי שום כוונה להחליף אותו אלא אם הוא ימות, ספק לא זוכר כרגע. משחק על הגדרות בינוניות בד"כ. למה הייתם ממליצים לשדרג את הנעבד והכרטיס מסך? ואני מבין שזה גם אומר לוח אם חדש.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 (6!!) שנים אני נפרד מהמחשב הישן שלי. אשמח להמלצות למפרט למחשב נייח בכ-6000 ש"ח כולל מסך. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו') כמו גם לגיימינג עם עדיפות לתמיכה ב-UHD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, SC2, WoW בעיקר. המשחקים עצמם לא כבדים, אבל כאמור אני מעוניין לשחק ב-4K אם אפשרי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v,gow4,the witcher 3,battlefield 1 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב הנ"ל: AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ 8GB RAM 500W Seasonic 250GB Samsung SSD 1TB HD GTX 560 TI 1GB המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד. חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד. לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת). שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה מרובת טאבים, אופיס, סדרות/סרטים באיכות כמה שיותר גבוהה (כולל קודי פופקורן) קצת fps - קמפיין עלילתי בלבד (אני לא איזה גיימר כבד אבל נהנה מידיי פעם מה fps game התורן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא סדרות battlefield, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מפרט שבניתי, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 2490 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + ASUS MAXIMUS VIII HERO ROG זכרון: 829 ₪ - * מבצע * - 32GB (16Gx2) Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 3420 ₪ - * מבצע * - EVGA GTX1080 8G D5 1721MHz-1860MHz FTW ACX 3.0 דיסק קשיח: 1458 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III (כמות: 2) דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 950 ₪ - Corsair Graphite 780T Black ספק כוח: 629 ₪ - * חדש במבצע * - EVGA 850W 80+ Bronze 5 Years Warranty קירור מ…
-
- 39 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה
-
היי לכולם. ברצוני לדעת האם המחשבים הניידים של HP נחשבים טובים\מוצלחים??? מהי איכות הבנייה שלהם? איך הביצועים? האם הם מהירים או שיכולים להיתקע? וכמה שנים הם מחזיקים? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בבחירה בין 2 מפרטים. מחד גיסא, מפרט אחד שאינו מיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך עוצמתי יותר, מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק, לוח אם זול יותר, סוג זכרון ראם שונה. מאידך גיסא,המפרט השני, שמיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך חלש בהשוואה לשני, מעבד שמיועד לאוברקלוקינג, סוג זכרון ראם שונה. התקציב ל-2 המפרטים הללו הוא 4,800 ( ללא מסך ). האינטרס העיקרי שלי שהמשחקים שירוצו על המחשב יריצו על FPS גבוה כמה שיותר בהתאם לתקציב ושהמחשב ישרוד להרבה זמן. חשוב לציין: במפרט לא כלול ספק כח ודיסק קשיח מכיוון שהם כבר קיימים ואין צורך בהם. ( ספק בעל 500W ודיסק קשיח של 1TB ). איני בטוח אם כל החלקים מתאימים אחד עם השני. האם יש מספיק חיבורים, האם…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד אם אפשר המלצה התקציב שלי הוא עד 6700 חשוב לי מבחינת ביצועים יעבוד במשחקים מאד כבדים יפעיל במצב חלק על הרזלוציות הגבוהות ביותר אם אפשר דרך החנות KSP או איבורי
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 (6!!) שנים אני נפרד מהמחשב הישן שלי. אשמח להמלצות למפרט למחשב נייח בכ-6000 ש"ח כולל מסך. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לשימוש כללי (אינטרנט, סרטים, אופיס וכו') כמו גם לגיימינג עם עדיפות לתמיכה ב-UHD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overwatch, SC2, WoW בעיקר. המשחקים עצמם לא כבדים, אבל כאמור אני מעוניין לשחק ב-4K אם אפשרי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אייבורי בעיקרון מחפש מחשב עם הכי הרבה תמורה בסכום הזה בעיקר לעבודה כללית קצת גיימינג מדי פעם , אבל גם תכנות ברמה של deep learning ולכן אפשר להשתמש רק בכרטיס של Nvidia שכנראה יהיה הGTX 1050 שייצא החודש , כי ה1060 קצת מוגזם בשבילי. זה מפרט שבניתי , אשמח לקבל דעה עליו: …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-