ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה ברכישת מחשב ללימודים מרחוק... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? *2500* ; *כן* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? *עבודה משרדית, אינטרנט* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? *כן* 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) *לא* 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? *לא קריטי* 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? *לא* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ווינדוס 10* 8…
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
המחשב יהיה לצפייה בקבצי MKV ולעריכתם יתחבר ל971P כנראה (יש לי הצעה ב1450) ולLCD 32... כולל OC! ישנו מארז גייגבייט אורורה וספק כוח אנרמקס ליברטי 535W.. הנה מפרט שחשבתי עליו... מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤233 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3450 Silent 256MB PCIe ¤218 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=440…
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?6000 אפשר לחרוג עד 500 ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים mmo rpg וrpg בעיקר וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי קרוסיר גולד 850 עם הוא מספיק אפשר לותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10- 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מעדיף מארז גדול ויעיל. אורות לא משמעותי 7. האם האם…
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כולל הציוד ההיקפי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג וסטרימינג (פורטנייט, RUST, rainbow' call of duty, CS go) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך לגיימינג "24 144HZ, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל טאוואר סטנרט, אין צורך באורות …
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לתמחר את המחשב הבא: AMD 5950X Asrock X570 Aqua 32GB ddr4 3200 Nvidia GeForce 3090 Founders Edition Lian Li O11 CoolerMaster 1000watt Custom water cooling system עם שני רדיאטורים 360 ו-6 מאווררי rgb
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יצרתי 3 מפרטים שונים (גם המחירים שלהם שונים מאוד), אשמח לקבל חוות דעת לפי מחיר ולפי החברות שלהם, המטרה שלי כעיקרון זה לבנות מחשב שעומד בכל האמצעים של הדור הנוכחי כולל משחקים שיצאו שהם כבדים מאוד (Red dead redemption 2 כדוגמה) ולהריץ אותם באיכות מאוד גבוהה, אם יש הצעות למפרטים יותר טובים באותו איזור מחיר אשמח להצעות, שני מפרטים יחסית חלשים לעומת אחד מהם אבל העיקרון שלהם זה אם הם שווים את המחיר שלהם ואם הם יוכלו להריץ כמו שצריך את המשחקים באיכות קצת יותר נמוכה). https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/8BNM6KH540K6G3MKJCQX https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/XZN22S71ZL55D1LGWNVV https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/7HPR1…
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים עד 4000 אלף זה מפרט שמצאתי אשמח להמלצות כמות 69388 Processor AMD AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box 1 53935 Motherboards for AMD Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 74070 Memory G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL19 Kit 1 M102189 VGA Cards Display - Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8GB GDDR6 HDMI 3xDP 1 26512 Hard Disk …
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-5,000 ש"ח כולל מסך, חריגה קטנה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות גרפיות (Autocad, Revit, Photoshop, Illustrator, scetchup, Vray), רינדור (לא זמן אמת), איכות הצגה לא חייבת להיות גבוהה יותר חשוב שיכולות העיבוד יהיו חזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מסך משולב רמקולים בלבד, אין צורך בקצב רענון גבוה או בזמן תגובה נמוך, בעיקר שיהיו חיבורים נוחים (HDMI) ושיהיה גדול מספיק (25-27 אינטש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפר…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי, צריך לקנות מחשב עם ציוד הקפי לסטודיו. אין לי בעיה עם מק או pc 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000₪ אפשרי לחרוג ב 500 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית פוטושופ כבד ולייטרום 80% מהעבודה עבודה משרדית 20% 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 לפחות איכותי הולך לבלות הרבה שעות מולו מקלדת ועכבר סטנדרטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי אשמח להמלצות על מחשב נייח שיתאים לעבודה מהבית וגם ללימודים ומשחקים לילדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב באזור ה3000 שח, אם זה ריאלי.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים, זום, שימוש בתוכנת SAP 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כשנה שאלתי פה שאלה דומה, בסופו של דבר נעשה שימוש במחשב מהעבודה (המחשב הוא לאחי), ואני מניח שהרבה השתנה מאז, אז הנה שואל שוב משום מה נראה שמצב השוק מבחינת ניידים לא להיט (ואני רואה שגם אחרים לא ממש מקבלים פה תשובות בפורום), אבל מקווה בכל זאת לקבל תשובה, הנושא די בהול (הוא נאלץ להחזיר את המחשב של העבודה בהפתעה וכרגע אין לו מחשב ללימודים). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 ש"ח, בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
ב3000 שח חריגה עד 200 שח מפרט מחשב מ2022 ווינדוס 11. 16גיגה ראם מעבד חזק חיבור חוטי לרשת מצלמה באיכות 720 לפחות. מסך גדול באיכות גבוהה שהיה מבריק לא מט כרטיס מסך 4 גיגה עדיף מי חברה מוכרת
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-