ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב לגיימינג עד 4000 שקל ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! התשובה בקצרה - לא ! אם יש במערכת שלכם כרטיס מסך בסביבות 1050 אז שווה לשדרג. אחרת, אל תצפו להפיכת המערכת מפייפר ל - F35 ..... השיפור המשמעותי בא לידי ביטוי בתוכנת דה ווינצי, אבל גם שם זה גג סביב 15 אחוז, תלוי מה וכמה עושים. כן, יש יותר ליבות CUDA וידה ידה ידה, אבל בתכל'ס, זה לא בא לידי ביטוי בתוצאות.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום אחרי בערך 3 שנים עם אותו מחשב, בא לי להשתדרג. אבא שלי במקרה בארה"ב והבנתי ששם זול יותר אז אשמח להצעות. אני רוצה מחשב להקלטות, אני אקליט גיטרה (וכלים אחרים ובעתיד גם קול), ישירות לכרטיס קול ( Line 6) ואערוך עם קיוביס ודומיה. אני צריך כמעט הכול פרט לכרטיס קול, לא צריך צורב, וכונני דיסקים למיניהם. חומרה פשוטה שאפשר להביא מחו"ל, בחלקים ולא בנוי (אני אבנה בעצמי), ככה שגם מארז לא צריך, נקנה בארץ. קול העמדה על טעות או עזרה תתקבל בברכה אין שם של חנות, אני בכלל לא מכיר את האזור (פיניקס למי שמכיר.)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
טוב, הנייד לא כליל השלמות ( איזה כן ? ), אבל במחיר שלו, בייחוד למי שיכול לחסוך את המשלוח עליו, הוא חבל"ז - https://www.amazon.com/gp/product/B093TK1PXF/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B093TK1PXF&linkCode=as2&tag=justjoshtech-20&linkId=8f277c95b04e8ad8da01558888e9ae82 עריכה: טוב, המשלוח, לפחות כרגע - חינם. אבל יש מיסים בשליחה לארץ..... אההה חשוב : תבררו את עניין האחריות בארץ .....
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
1.התקציב המרבי הינו 2500שח למחשב,חריגה בין 100-200 שח לכל היותר. 2.המטרות המרכזיות של המחשב הינם עבודה משרדית ולימודים,אך גם חשוב שיהיה מותאם למשחקים כמו .רובלקוס ו war thounder 3.כן;מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,אוזניות,מיקרופון ומצלמה. 4.מומלץ לכלול הכל במפרט. 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט על מנת שנוכל להתרכז בפעילות (לימודים/עבודה). 6.אין בעיה עם אורות,מומלץ שיהיה יחסית קליל. 7.כן ,יש צורף במערכת הפעלה ואופיס 2013 והרכבה בחנות. 8.אין העדפה,חשוב שיהיה איכותי ובמחיר אטרקטיבי,אזור מגורים:קריית אונו. 9.חודש, לכל היותר. 10.לא. 11.לא
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי. אין גרסה מועדפת. להרכיב את המחשב בחנות. 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני צריך המלצה של מחשב נייד ב - 1200 $ +- אני קונה את המחשב בארה"ב לכן לא לפי מחירים של הארץ אני צריך המלצה למחשב הטוב ביותר למחיר הזה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייח לילד בן תשע שישמש בעיקר למשחקים. כרגע הוא משחק בעיקר במיינקראפט. התקציב הוא עד 4000 אפשר עם חריגה קטנה. לגבי מערכת הפעלה ואופיס אני מניח שלא צריך מכיוון שהוא מקבל חינם ממשרד החינוך תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אשמח גם להתייעצות בנוגע למסך מחשב. אני מרגיש יותר בנוח לקנות כזה כיד 2 אז התקציב אמור לכלול גם מסך יחסית גדול ואיכותי שאני מניח שאוכל לקנות בהנחה משמעותית ביד 2 אשמח לשמוע אם ההנחה הזאת מציאותית וכמה להשקיע בזה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם ASUS PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, הכרטיס מסך הוא חיצונ…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לפני שלוש שנים בערך, זה היה מחשב מחשב חח (גם עלה לי המון) אז אני מאמין שמאז השתנה הרבה, אבל בכל זאת רציתי לדעת איך המחשב הזה נחשב כיום ? איך משחקים חדשים ירוצו עליו טוב ? או על הפנים כבר /= מעבד - A64 +3500 Newcastle לוח - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכרון - OCZ EL VX 1GB כרטיס מסך -X850XT דיסק קשיח - RAPTOR74GB + 80GB
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
רק למידע הכרחי...אני עובדת הרבה עם תוכנות עריכה כמו פוטו שופ ותוכנות סאונד, עם זאת אני רוצה משהו שיצליח להכיל את זה אבל לא במחיר יקר... אז המפרט של המחשב שצירפתי עולה 1400 שקל..ואני רוצה גם להוסיף לו עוד זיכרון שהוא הכרחי.. אשמח לדעתכם! תודה! מאיה. לוח אם דגם: Gigabyte GA-G31M-S2L סוג ציפסט: Intel G31 מהירות FSB: 1333 MHz כ.מסך משולב: Intel® GMA 3100 כ. קול משולב: Intel® ALC888 6-channel HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 חריץ לכ.רשת אלחוטי (LAN): כלול יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת PCI Express: 1 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: …
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום רב, תגובות בגוף הטקסט : 1.תקציב 1500-2000 ש"ח. לא קריטי אם יש חריגה . 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - עבודה משרדית/ביתית (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ופוטושופ). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - משחקים "פשטוים" - פיפ"א, מנג'ר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - רמקולים, מקלדת ועכבר. מסך כבר יש. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3750 ש"ח אני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז כל שיפורים של הרגע האחרון יתקבלו בשמחה הנה המפרט: מעבדי AMD Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ EL Platinum XTC - 390 כרטיסי מסך GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E -960 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB - 240 צורבים LG DVD±RW GH2…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K יש אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, תכנות, עריכת סרטים ברמה סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, אודה לעזרתכם. מחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייד אחר (ישן מאוד). נייד כדי לחסוך במקום, הוא לא באמת הולך להתנייד מחוץ לבית. מיועד לבן 70. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3000 ש״ח, אפשר לחרוג קצת אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי כגון מיילים, צפייה בסרטונים וסרטים, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אבל הולך להיות מחובר לטלוויזיה לפעמים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 17״ זה חשוב …
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-