ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
המפרט מיועד למשחקים , לכן אני צריך חוות דעת על המפרט +הצעות לשיפור במחיר הנדרש. ואם כדאי להחליף את מעבד AMD לאינטל ? החלטתי לקנות מKSP יש לי שם דוד ואני סומך עליו למרות הביקורות שראיתי מדי פעם על החברה אז אם אתם מציעים לי לשפר אז תבנו לי דרך האתר KSP. תודה לכולם ושבת שלום .
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה כשה אני רוצה לשדר את המצלמה שלי למשתמש במסנג'ר אין אפשרות לקיים חיבור ,המצלמה עובדת הכל טוב והDRIVER מעודכן אבל משום מה הוא נכשל ולא מתחבר. לעומת זאת בסקייפ אין שום בעיה לקיים שיחות וידאו כלומר מתחבר בקלות . הצעות??? מערכת VISTA ULTIMATE X64 מחשב:HP DV6000
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב פיתוח והעניין הוא שהוא חייב להיות מהיר, עם כמה תוכנות כבדות מאוד לפיתוח תוכנה, כרום כמובן, בסיסי נתונים בזמן אמת, טרמינלים במקביל, docker וכו'. חיבור לשניים או שלושה מסכים. התקציב הוא 7000 ש"ח. אשמח למפרט שיענה על הדרישות הללו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומי, בגדול אני מתעסק בפרסום דיגיטלי. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאוד גם עם המון תוכנות פועלות, שתהיה סוללה חזקה ורמקול חזק. מאמין שאולי ארצה לשחק במשחקים בהמשך אבל זה לא קריטי עדיפות ראשונה שיענה על הצרכים של העבודה... יש לי תקציב של 5000+- חשבתי לקנות בבלאק פרידי אולי יש הזדמנויות טובות מאמזון. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יהיה אפשר לרדת טיפה מ 5000 ל 4000 יהיה מצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש לי 20 אינצ 1200X1600 אבל כנראה שהחליף בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
1.התקציב המרבי הינו 2500שח למחשב,חריגה בין 100-200 שח לכל היותר. 2.המטרות המרכזיות של המחשב הינם עבודה משרדית ולימודים,אך גם חשוב שיהיה מותאם למשחקים כמו .רובלקוס ו war thounder 3.כן;מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,אוזניות,מיקרופון ומצלמה. 4.מומלץ לכלול הכל במפרט. 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט על מנת שנוכל להתרכז בפעילות (לימודים/עבודה). 6.אין בעיה עם אורות,מומלץ שיהיה יחסית קליל. 7.כן ,יש צורף במערכת הפעלה ואופיס 2013 והרכבה בחנות. 8.אין העדפה,חשוב שיהיה איכותי ובמחיר אטרקטיבי,אזור מגורים:קריית אונו. 9.חודש, לכל היותר. 10.לא. 11.לא
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חשוב לי שהיה מעבד core 2 quad חזק מאוד וכרטיס מסך ברמה גבוהה , אין לי צורך בתוספות כמו : כרטיס קול או צורב ועם אפשר עד 4300 , מותר לחרוג מין התקציב עד 4600 המטרה העיקרי של המחשב הזה הוא להריץ את כל משחקים החדשים והקבדים .... תודה מראש לכל תגובה ... סליחה על שלא אמרתי על ההתחלה את הפרטים החשובים ...
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי התקציב שלי עומד על 2000 עם אפשרות לחריגה של 2500 אני צריכה מחשב ביתי/סטרימינג שיישאר במצב טוב לכמה שנים טובות, אולי קצת משחקים, ושיעבוד חלק כשמשתמשים באינטרנט. בנוסף גם מערכת הפעלה. קיבלתי הצעה של מפרט, מותר לי להראות אותו פה כדי לקבל ייעוץ אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, יום שישי יצאתי מהאוטו והתגלה לי שהבקבוק מים שלי שהיה מלא נשפך כולו על המחשב הנייד שלי. המחשב לא נדלק לי ואני צריך להציל את הקבצים שהיו שמורים לי בו. יש אפשרות כלשהי שהוא יחזור לעבוד? המחשב הנייד הלך איתי לכל מקום, מכיוון שאני מתכנת ומנצל כל שניה פנויה שיש לי לתכנות. עקב תקלת המים, אני זקוק למחשב נייד לשם תכנות, אני מתכנת בתחילת דרכי, מדי פעם אני עורך סרטי וידאו ותמונות. שליחת וקבלת מיילים ועבדוה בסיסית עם OFFICE. אשמח לקבל עזרה. בנוסף, אני זקוק למחשב נייח עם אותה פעילות ובנוסף גם הפעלת תוכנות כבדות. תודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום מעוניין בלפטופ המפורט שיתאים לדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1200$, אולי 50$ אם משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)יש אחסון חיצוני של 2 טרה אז אסתפק ב512 גיגה של SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כשעובדים עם וורד וכד', בגיימינג זה כמובן לא יהיה המצב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K יש אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, תכנות, עריכת סרטים ברמה סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות