עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by etaysha,

שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  2. אשמח לעזרה למפרט מחשב עבור אחיין שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, אפשר לחרוג מעט אם מאוד מצדיק. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Tarkov, GTA5 ו CoD. קצת עריכת סרטונים ליוטיוב (חובבני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב, גודל 23-25 עדיפות לאיכות המסך מבחינת פנל על גודל. שאר הציוד ההיקפי יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות להישא…

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  3. Started by לא מבין,

האם כדאי לקנות מחשב יד שניה? (מחודש/משומש). והאם זה משנה לאיזה צורך נועד המחשב? (אני צריך לדברים הכי בסיסיים) באם נכתב כבר על הנושא, אשמח להפניה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  4. Started by aura bbmm,

...

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  5. Started by Sroh,

אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  6. היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

• 0 תגובות
    • 388 צפיות
  7. Started by galgol123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K יש אפשרות לחריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, תכנות, עריכת סרטים ברמה סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 2 תגובות
    • 388 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנה, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

9. Started by Mister Nobody,

שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …

10. ללימודי תואר ראשון בפיסיקה, מה שאומר לימוד (אולי גם שימוש) במטלאב ופייתון. ההתלבטות היא בין: Intel ultra 5 125u Intel ultra 7 155H AMD ryzen 7 7735u יש למישהו תובנות בעניין?

11. מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?

12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  13. Started by שדגשדג,
    • 0 תגובות
    • 386 צפיות
  14. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח,עם אפשרות חריגה של כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לעבודה עם Photoshop,Illustrator ומעט מאוד VEGAS (ממש ברמה של חיתוך סרטוני HD קטנים) . כמו כן תוכנות פיתוח שונות VISUAL STUDIO, PYCHARM , אבל אלה גם הT43 שלי מתמודד אז נסתדר. המחשב לא מיועד לגיימניג כלל! 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  15. Started by מוטי ב.,

שלום מישהו יכול אולי להמליץ על טאבלט? אני מתלבט בין אייפד פרו 12.9 2021 לבין s7 של סמסונג 12.4 2021 128 gb שניהם wifi. ההפרש ביניהם כמעט כפול. והאם הייתם ממליצים על קנייה לא מיבואן רשמי ולחסוך כמה מאות שקלים ? מיועד כמתנה לאמא לצפייה במתכונים בטיק טוק, צפייה בסדרות וערוצי טלוויזיה מחו"ל בצפייה ישירה דרך גוגל. אודה לעזרתכם

16. שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 385 צפיות
  17. Started by Ariels27,
    • 0 תגובות
    • 384 צפיות
  18. שלום. אמא של אשתי מחפשת מחשב נייד לצורכי אינטרנט בעיקר וקצת אופיס. בשבוע הקרוב (עד שישי הבא) אני בארה"ב אז אפשר להמליץ על מחשב כאן כדי לחסוך בעלויות. היא תחזור לארץ עוד שבועיים אז המחשב צריך להתאים לישראל (חשמל וכאלו) ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 2500 אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמ…

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  19. לאחרונה מתפרסמים באמזון מבצעים אטרקטיביים על מחשבים ניידים יעודיים לגיימינג. האם מחשב כזה יתמוך גם במשחק ברמה טובה במסך חיצוני (לא מפלצת, נאמר 2K 22)? האם כרטיסי המסך בניידים חלשים יותר (כמו המעבדים) בגרסא הניידת שלהם? לדוגמה המחשב הזה https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-12650H-Thunderbolt-FX517ZM-AS73/dp/B09RMH9B6F/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=NVoOs&content-id=amzn1.sym.0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_p=0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_r=7HCRT4CDR5Y8A2VQXWE1&pd_rd_wg=2QYgt&pd_rd_r=289099e4-c235-40cd-bcb5-814353808fa2&ref_=pd_gw_ci_mcx_mi

• 0 תגובות
    • 382 צפיות
  20. שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום

• 0 תגובות
    • 381 צפיות
  21. Started by davidbelok,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!

22. שלום לכולם ראשית רציתי לציין ש- A10 האלוף - עזר לי מספר פעמים לשדרג את המחשב - ותמיד כל שדרוג היה מוצלח מאד. זה המפרט שיש לי כרגע. - צירפתי תמונה. כרטיס המסך ששהוספתי לפי המלצאתו של A10 - שהוא אכן שקט מאד וגם מצוין - Gigabyte GeForce GTX1660 SUPER GV-N166SD6-6GD לאחר מכן החלפתי ספק כוח כמובן לפי המלצתו של A10 : CoolerMaster MWE 650W 230V-V2 80+ Bronze אני משתמש במחשב בין היתר לעריכת תמונות בפוטושופ והמחשב עובד מצוין. אבל - מאז שהוספתי את כרטיס המסך יש לפעמים רעש קל ומעצבן מהמחשב -כמו נחירות קצרות בתדר קבוע - לפעמים זה מפסיק ולפעמים זה חוזר. זה תלוי לפי מה שנראה לי בטמפרטורה החיצונית. לכן - הוספתי למחשב 2 מאווררים שנושפים על כרטיס המסך - יש כזה מתאם שמתחבר למארז - …

23. Started by cupidil,

הי, אשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד שמאפשר הרצה במקביל (+כרטיס גרפי) של OBS +בלנדר +phasmophobia. גודל מסך 15.6-16.2 מה דעתכם על https://ksp.co.il/web/item/306904 ? תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט, phasmophobia), עריכה גרפית (בלנדר). צריך לתמוך בהרצה בו זמנית של OBS +בלנדר +phasmophobia 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…

24. Started by along21,

תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  25. Started by mary garby,

הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע

• 0 תגובות
    • 379 צפיות

דיונים חדשים בפורומים