ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
עזרה? מחפש מחשב נייד עד 8K שקל קל משקל עד 1.5KG בגודל 15/16 חוץ מLG GRAM לא מצאתי מחשב אחר הבעיה שהוא לא נמכר בארץ או שמציעים מחשב 14/13 או צבע שחור ואני מחפש רק לבן/כסוף (בהיר בלבד)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב לגיימינג עד 4000 שקל ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט שבניתי, המליצו לי פה על משהו דומה עם 3070 אך אני מעוניים לשדרג בסופו של דבר את המסך שלי מ1440->4K. שיניתי את הכרטיס ל3080 ואשמח לדעת אם המפרט עדיין תקין לאחר השדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג עם קצת עבודה בSOLIDWORKS. תודה. מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 514 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 3899 ₪ - * מלאי מוגבל, בהרכבת מחשב * - GALAX RTX3080 8G D6 SG 1-Click OC 4XFAN דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN5…
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אהלן אהלן טוב המחשב שלי מזה 4 שנים נדפק (ליתר דיוק נשרף לי הלוח אם ) אני מעוניין לרכוש עכשיו מחשב חדש ואני מחפש משהו סולידי אינטרנט office להוריד קצת מוזיקה, סרטים אבל לא בקטע של להפציץ אותו במשחקים או משהו כזה אני מעוניין לקבל מפרט למחשב בן זונהההההההה בטווח מחירים של 1500 גג עד אזור ה2100, 2200 ככה ואם מישהו מכיר מקום שיכול לסדר לי מחיר סוף סופני שבו אני גם אקנה את המחשב החדש וגם על הדרך יסדרו לי גם את המחשב הקודם אני אשמח... תודה : )
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. קודם כל יצוין כי אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה חודשים ונהנה לראות איך אתם עוזרים אחד לשני. מקווה שזה לא יותר מדי טרחה, אבל אני זקוק לשני מפרטים קצת שונים : א. מפרט באזור עד ה 10 אלף, כולל ציוד הקפי, למטרות משחקים, קולנוע ביתי, גלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה ( אני עוסק בתחום ). כולל מסך ( רצוי באזור ה 20 אינץ ), ומקלדת ועכבר אל חוטי ( אני שונא חוטים...), ללא OC ( לא מבין בזה - לא עוסק בזה ). אני מניח שרצוי 4 GB זיכרון, מעבד QUAD וכו'. ב. מפרט שני - באזור עד ה 6 אלף, ללא ציוד היקפי - לא למשחקים, יותר לקולנוע ועריכת וידיאו, עבודה על כלי OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו'. כבר יש לי מסך , מקלדת ועכבר עבור המחשב הזה, אז לא הכרחי. שניהם רצוי שיהיו שק…
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מחפש מחשב גיימינג שמסוגל להריץ את כל המשחקים המודרניים היום עם איכות גבוה (דוגמה לאחד המשחקים הכי כבדים שאני רוצה להריץ: Cyberpunk 2077) העדפות שעלולות להקל על המחיר: רזולוציה - 1920x1080 Full HD נפח אחסון - 1TB
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכל העונים:) אני מתחיל תפקיד כ RPA (אעבוד בעיקר על UIPath) ויש לי תקציב של עד 6000 שח לרכישת לפטופ. אשמח ללינק למחשבים שיוציאו את מקסימום הפוטנציאל מהסכום. ישנם תכונות בסיסיות שהמחשב צריך לכלול: Core I7 512 SSD 16 GB 15 אינץ' ומעלה תודה מראש! שראל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח. לא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ברמה נמוכה. שימוש עיקרי בתוכנת UIPath. תפקיד RPA. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם …
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד שמאפשר הרצה במקביל (+כרטיס גרפי) של OBS +בלנדר +phasmophobia. גודל מסך 15.6-16.2 מה דעתכם על https://ksp.co.il/web/item/306904 ? תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט, phasmophobia), עריכה גרפית (בלנדר). צריך לתמוך בהרצה בו זמנית של OBS +בלנדר +phasmophobia 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי. אין גרסה מועדפת. להרכיב את המחשב בחנות. 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייח עד 10 אלף. החבר מעדיף אינטל (הוא גם ירוץ על זה מכונות וירטואליות אולי) אם בא לכם לפנק גם במפרט לamd, מוזמנים. יש לו טלויזיה עם מסך 4k 120hz תודה רבה, תומר
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב חזק המיועד לצרכי תכנות ולהפעלת תוכנות כבדות וטוחנות עבודה. הטווח המבוקש הינו 5000-6000 ש"ח אפשרי גם להצעה ללא מסך מחשב. הדרישות שלי הם : מעבד של אינטל ולא AMD , רצוי DualCore זיכרון 2 GB כרטיס מסך בסיסי, המחשב לא מיועד להרצת משחקים כבדים ולכ כרטיס מסך טוב אבל לא ברמה גבוהה מדי יספק אותי גם כן. כנ"ל לגבי כרטיס קול. ללא צורב או כונן דיסקים. (יש לי חדש). בקיצור מחשב סוס עבודה שלא יראה סימני התעייפות מעבודה. אם אפשר להתייחס להצעות מחיר מחברות אשר יש להם סניפים בצפון כמו מרדנית, KSP ועוד.. תודה, TAZ
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובד הרבה עם תוכנות אופיס ודומות להן, עריכה גרפית יחסית פשוטה (Gimp ו Inkscape) ושומע הרבה מוזיקה. בנוסף אני מעוניין להתקין שתי מערכות הפעלה, XP ואובונטו. הסתכלתי על המפרט המומלץ לעריכה גרפית ב-3K וחשבתי להוסיף כרטיס קול טוב שיעשה עבודה טובה עם מוזיקה ואולי לקחת שני דיסקים קשיחים של 320GB בשביל להכיל את כל המוזיקה (יש הרבה מאוד). המחשב יעבוד עם מסך 22" רחב של סמסונג (SyncMaster 226bw) מה דעתכם? וכמובן המלצות על כרטיס קול... תודה. זה המפרט המומלץ באתר לעריכה ב3K: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO 115 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 450 זיכרון פנימי 2X…
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
לדעתי עדיף לו לקחת מעבד amd כי כניראה הוא לא יעשה oc ובתקציב שלו הוא יקבל הרבה יותר מamd מאשר אינטל בלי oc יש הצעות????
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום, מבקש סיוע במפרט למחשב גיימינג כאשר המחיר לא מהווה מגבלה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15,000 למחשב בלבד חריגה אפשרית גם למחשב וגם לציוד נוסף שיפורט בהמשך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 100% גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת/עכבר/מסך גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי אבל לא חייב שקט מוחלט או משהוא דומה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-