ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בבקשה עזרה... מחפשת מחשב בתקציב של בערך 4000 לילד בן 9 למטרות משחקים (GTA ואנמיציות כגון אחרות..) כמו כן אשמח אם תמליצו לי היכן לרכוש.. הממונומונו תודה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 3600 למחשב נייד עבור לימודים , איך המחשבים של ACER? הדגם הזה Acer Swift 3 SF314-59-52QB NX.A0REC.001
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 כרטיס מסך HD 2600 PRO 500 MB DDR2 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L מארז ספק 450w +קרור למעבד+מארז זיכרון kingston 2048MB DDR II 800Mhzניתן קשיח למחשב שולחני 250GB SATA II 7200 RPM 16MB HITACHI כונן אופטי LG\SAMSUNG X20 SATA DVD
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לעבודה שוטפת בעיקר, עם איזה משחק פה ושם, אבל לא משהו רציני. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כונן DVD ,כונן דיסקטים ורמקולים. חשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח של 160GB. כרטיס מסך עם יציאה לשני מסכים, או אפשרות לתקוע כרטיס AGP ישן בשביל המסך השני. מארז איכותי עם קירור מספק. המחשב שלי דיי סובל בקיץ... אין לי שום צורך ב OC. תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהי ביקשה ממני מפרט למחשב שצרכיו הם הבסיסיים ביותר: office, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. התקציב: 2500-3000 ש"ח (ללא מסך) כרגע יש לה מסך CRT והיא תשתמש איתו במחשב החדש. בנוסף, היא אמרה שהיא ראתה מחשב נייד ב-3000 ש"ח ושאלה מה עדיף. צריך את תשובתכם הכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד נתונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול (26 אינצ' וצפונה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את הכל מחדש , אין משהו קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב , אבל ביצועים עדיפים על שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה כלשהי . 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב עם מעבד E8400 כרטיס מסך FX9800 זיכרון 4GB דיסק קשיח 1000GB וזהו בכללי
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש הצעות לשיפורים? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש אז רק מ"TMS" בבקשה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1499 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤341 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤382 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מ…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כמו Premier6 , Photoshop , Pinnacle (עריכה גרפית ). תקציבי נע בין 1500 ל-2000 ש"ח. אפשרי לחרוג במעט. כולל מסך. כולל ציוד היקפי מלא, פרט לרמקולים. מוצרים מחברה מוכרת וטובה, אך לא יקרה. אין דגש על עיצוב או קירור. הרכבת מחשב תתבצע במעבדה, אך ללא צורך בקנייה ו/או התקנה של חלונות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שבחרתי - https://tms.co.il/builds/279210 אני מבקש להבין מה ההבדל בין המאוורר ברירת המחדל לבין יתר המאווררים? https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103438 https://tms.co.il/dcacofp701csa01 https://tms.co.il/acfre00030a https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104037 האם הכרחי שאשדרג? ואם כן, לאיזה? הספק כח מספיק למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המפרט הוא מפרט בתקציב של 3000 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב ייעוד המחשב הוא משחקים, מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX 620 לוח אם : GIGABYTE GA-945P-S3 399 מארז + ספק : Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 זיכרונות : Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 299 דיסק קשיח : WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS 339 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV 906 סה"כ 2970 אני יכול לגלוש עוד קצת אבל רק עד ל 3200 , אז תציעו אם יש לכם דברים קצת יותר יקרים תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני מכיר את הפורום הזה כבר כמה זמן, אני יודע כמה בקיעים המשתמשים פה, ואני סומך עליכם! תודה רבה! אני אוהב אותכם כל כך. אני צריך מפרט למשחקים כבדים כמו (DOOM 3 ו- ו GTA 3.... ו STALKER : CLEAR SKY ) תקציב: 6500 ש"ח דרישות: 1. כרטיס מסך מסדרת ה RADEON 4870 1GB 2. מסך 22" 3. עיצוב יפה של המארז (אבל במחיר טוב נגיד עד 500-600) 4. אני גר בבת-ים אז חנות בתל אביב או ראשון לציון יהיה נחמד, אבל כל חנות שעושה משלוחים לכל מקום יהיה טוב. 5. אני צריך חנות זמן האספקה שלה קצר זאת אומרת עד 7 ימי עבודה, כי אני צריך מחשב דחוף (שלי שבק חיים) 6. רמקולים טובים (שמתי עין על ה 540 X של לוגיטק) אבל אני לא יודע אם זה טוב, אני רוצה סראונד וזהו, שקט לא חשוב לי מי שיעזור ל…
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי עבודה משרדית, שיתוף קבצים, האזנה למוסיקה וצפייה בוידיאו. ואני מתלבט בין שתי אפשרויות, המבוססות על כרטיס מסך מובנה בלוח האם: האופציה הראשונה: מעבד 2180E ולוח אם P5KPL-VM האופציה השניה: מעבד Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 ולוח אם M2A-YM (הבנתי שבאופציה זאת אוכל לחבר שני מסכים בו זמנית). איזו מהאופציה עדיפה לדעתכם? ושאלה נוספת... האם להסתפק בזכרונות במהירות 667 או להשקיע במהירות 800, בהתחשב בכך שאני לא בעניין של OC והמחשב אינו למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה מפרט למחשב לעריכה גראפית. חשוב לציין שהעבודה עליו לא תהיה שוטפת ויומיומית. הכל מפורט בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכוח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). <blockquote> רוב השימוש נעשה בתוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. בנוסף לעיתים רחוקות ומעטות גם עבודה על 3d max. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב ב 3500 ש"ח. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט מוזיקה וידאו וקצת משחקים כמו כן על ההצעה לכלול מסך LCD 17 אינץ אני מעוניין שההצעה תכלול לפחות את רכיבי המינימום הדרושים להפעלת WINDOWS VISTA לכשיצא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מחשב עםמעבד ולוח האם יהיו חזקים. (שיסחבו תוכנות לחישובים כגון MATLAB, SPICE וכו' למי שמכיר.) כרטיס מסך - יכול להיות מובנה מבחינתי, למשחקים כמו FIFA, (שעד כמה שידוע לי, הדרישות שלו סטנדרטיות ומטה) כרטיס קול - יכול להיות מובנה, כל עוד הוא טוב ומתאים להקלטות (בעדיפות עם 4 עד 8 כניסות MIDI) כונן קשיח - 160GB SATA2 זיכרון - DDR2 1GB בינתיים חשבתי על מעבד - Intel Core2 Duo E6300 1.86Ghz 1066MHz, 2MB, LGA775, 64-bit, box זיכרון - Super Talent DDR2 667Mhz 1G ואולי לוח אם של Gygabyte אשמח לקבל כל תיקון או הערה ואפילו מפרטים שונים במידה והם מתאימים לדרישות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מחשב ביתי . אני עורך מידי פעם וידאו בפרמייר. עורך תמונות בפוטושופ. זה לא העיסוק שלי רק כתחביב. אין צורך במסך. תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטים בפרמייר, משחקים(לילדים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
זהו כרטיס מסך הכי פשוט הארד דיסק 160 גיגה כרטיס קול פשוט ! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט למחשב נייד בין המחירים 4000-4500 ש"ח שיוכל לשמש למשחקים ללא בעיות ושבכללי ירוץ מהר וחלק. כל מי שיוכל להגיב ולהראות לי הצעות אני מודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-