עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ובניתי מפרט..רציתי שתגידו מה דעתכם: (המפרט הוא לשימוש משרדי של אופיס ואינטרנט + סרטים + הרצת ויסטה ברמה טובה) מעבד Intel Core 2 Duo E4400 - עולה 635 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L - עולה 490 זיכרון Samsung 1GB 800MHZ - עולה 235 (שאלה:האם עדיף לי לעלות ל-2GB ולרדת למהירות 667?) כרטיס מסך PoV Nvidia Geforce 8400GS 256MB DX10 - עולה 290 דיסקשיח WD 160GB - עולה 245 מארז ATX 323 עם ספק 500W - עולה 145 רמקולים Logitech S200 - עולה 150 הרכבה - 100 ש"ח (אני קונה ב-KSP) סה"כ 2290 כוננים למיניהם,מסך מקלדת ועכבר יישמרו אצלי למחשב זה. אני מניח שכרטיס רשת יש על הלוח.. אפרופו לוח... אמרו לי בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות ללכת על הזול ביותר...ה…

• 17 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by nehmia,

קיבלתי הצעה: מעבד INTEL CORE II E-6550 לוח-אם GIGABYTE P35-S3L זיכרון DDRII 2GB 667MHZ DUAL 1GB X2 KINGSTON דיסק קשיח SEAGATE 400GB 7200 S.ATA II 16MB צורב די.וי.די ASUS DVDRW SATA כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT 512MB DVI כרטיס קול SURROUND AC -97 כרטיס רשת 10 /100 מקלדת LOGITECH עכבר LOGITECH מארז ASUS TA-8 מחיר ¤.3500 מחיר והכל סבבה?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Satlan,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר מהדור החדש, והבנתי שהוא לוקה בחסר קצת בכל המובן של יציאות. למרות זאת, יש לו יציאת thunderbolt ולמיטב הבנתי היא אחת היציאות הכי מתקדמות שיכולה לעשות כמעט הכל.. השאלה היא האם ניתן להוציא סאונד + וידאו HD עם תמיכה ב5.1 ? תודה,

4. Started by galgal4,
    • 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by Dan4,

אינטל פנטיום 3 667 מגהארץ ASUS PEGASUS GEFORCE 4 128 MEGA,128 BIT WD 40 GB MAG 786FD 384 MB SDRAM HP 840C

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by maximbu,

היי , אודה מאוד לעזרה לגבי מפרט מחשב . אני מחפש מחשב באיזור ה5 גג 6 אלף למטרת גיימינג (לא כבד במיוחד אך עדיין). השאיפה היא להיות מסוגל להריץ כל משחק בצורה חלקה לאו דווקא עם ההגדרות הוזיואליות הכי גבוהות. בנוסף המחשב אמור לשמש לעבודה יומיומית . מה הייתם משנים במפרט הנ"ל (ממקום אחד) : מעבד AMD Ryzen 5 3600X 3.8Ghz AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 5700 XT PULSE 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP כונן קשיח Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 כונן קשיח ADATA XPG SX8200 Pro PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD ASX8200PNP…

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by bigbosf,

אז ככה שני החברות הם dell מול acer ה- acer דגם TRAVELMATE 5730 מעבד core 2 duo t6570 2.1 ghz זכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך ati radeon 3470 שנה אחריות מערכת הפעלה vista מסך 15.4 מחיר - 2980 מול dell vostro 1015 מעבד core 2 duo 2.0 ghz t5870 2 גיגה זכרון כרטיס מסך intel 4500 מחיר 2990 שלוש שנים אחריות ללא מערכת הפעלה מסך 15.6 על איזה מחשב הייתם הולכים? תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדה בכיתה ג' (14-15.6 אינץ'), עד 2500 ש"ח באילת (חשוב שיהיה במלאי). יש העדפה למסך מגע. אמינות חשובה. כרגע חשבתי על https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33068 HP Pavilion X360. אשמח לחוות דעת. המון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז אוקי המחשב שלי הישן עומד לשבות חיים לכן אני קונה מחשב חדש קונה חלקים וכך ואת המחשב השין אני הולך להחליף כמה חלקים ושהיה בסדר רק לאינטרנט היא משחקת רק בשכונה של הופ ובסימס 1 כל החבילות ולי אני עומד לקנות מחשב חדש והינה המפרט תגידו עם הוא טוב מארז: ?ATX FullTower Supertalent alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק W/O כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף 450 ¤ מעבד : ?Athlon XP 3000+(FSB 400)? מעבד Athlon XP (Barton) 3200 מהירות 400 (200x2) Socket Socket A גודל L2 Cache 512Kb Process 0.13 מיקרון …

10. למה המחירים עולים? המעבד intel core ‎2‎ dou e7200‎ tray ‎‏ עולה עכשיו 578 אני חושב במקום 445 מה שהיה לפני חודש . וגם הוא עולה יותר מהe7200‎ box ‎‏ ‏ למה? ומה עדיף לקנות את הbox ‎‏ או את ה tray?‎

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by אבשה,

אז ככה חבר שלי מתכנן לקנות מחשב אז סיפרתי לו על הפורום האדיר הזה ואמרתי לו שאני יתפל בזה אז אני צריך את עזרתכם במחשב לOFFICE אינטרנט וקצת משחקים ויש לו מסך 22'ללא OC תקציב כמו בכותרת (3 עד )(3.5K תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אני מתלבט בין שני המחשבים האלה, מישהו יכול להכריע ולעזור לי להחליט? קראתי פה קצת ושמתי לב שלכל מחשב יש גם תת דגם אחר שמעבד I5 יכול להיות גם יותר חזר ופחות מוחלש. מהחיפוש שלי ראיתי שהמחשבים האלו מומלצים ומוזכרים הרבה, אשמח אם מישהו פה ייתן לי פה המלצה למחשב נייד אחר שהוא יותר טוב ויותר מתקדם או שיכריע מביניהם הדרישות שלי הם כאלה - גודל המסך? 15.6-13.3 *מעבד I 7 * רזולוציית המסך? שיהיה חד וטוב עדיפות למה שהכי טוב היום FHD? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדייכי אני אצטרך אותו גם ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD 500 GB אשמח להסבר על SSD * מערכת הפעלה- כן שיגיע עם המחש…

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  14. שלום, אני עוזר לחבר לחפש מחשב נייד ואשמח לעצה טובה. מדובר בסטודנט, כך שהניידות וחיי סוללה חשובים. - תקציב של עד 4000 ש"ח. אפשר חריגה של עד 500 ש"ח, אבל עדיף להימנע אם אפשר. - מסך 13.3'' מאט + מגע. - סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות שימוש. - שימושים: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים/סדרות HD. - משקל נמוך (סטודנט). - שימוש חלק ומהיר עד כמה שניתן. זו הסיבה שאני חושב שכדאי מחשב מבוסס כונן SSD של 120GB או 128GB. סך השימושים שלו לא עוברים את ה-100GB, כך שזה צריך להספיק. - לחבר היה עד עכשיו אסוס UX32A (שהתקלקל) עם מעבד i3, והוא אמר שהוא הגיב לפעמים לאט. אז אני מתאר לעצמי שכדאי מעבד חזק יותר הפעם. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. Started by עמית עמית,

היי חברים , צריכה את עזרתכם , לא מבינה גדולה במחשבים אז ככה : מעוניינת לקנות מחשב חדש בשביל להתקין בו תוכנה לצורך עבודה מהבית שלהבנתי היא ישנה ותומכת רק בXP ומצד שני אני רוצה מחשב עם windows 10 כמו שצריך שישרת אותי לעוד דברים חשובים האם יש פתרון לדבר הזה ? המליצו לי .. :)

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by ois,

שלום לכולם בעיה נחמדה שתקפה אותי מוזרה מאוד יש לי 3 יציאות USB בנייד , שבאחת מהם מחובר תמיד התקן WIRELESS לעכבר שולחני , המחשב חדש מחו"ל בערך חודשיים - ללא אחריות במהלך היום העכבר הפסיק לפעול לפתע והעכבר המובנה שימש את המשך משימתי , לא יחסתי חשיבות רבה לעניין כי חשבתי שהסוללות אזלו בעכבר . החלפתי סוללות אבל עדיין אין תגובה , כיביתי את המחשב והדלקתי שוב , חשבתי בעיית תוכנה , אבל לא העברתי את ההתקן ליציאה אחרת ופתאום העכבר עובד , ניסיתי להכניס ליציאה הפגומה התקן אחר אבל ללא הצלחה , אין זרם חשמלי אל אותה היציאה . המחשב הוא : TOSHIBA L305D-S5881 האם יכול להיות שקפיצת מתח גרמה לקריסה של יציאת ה-USB ??? השמח לעזרתכם תודה מראש ליאור

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by gabishpak1,

שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  18. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי?2000 שח עם חריגה של 500 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים עבודה משרדית א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון:crysis fifa ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם:אני צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי :כן מסך 19-22 אינץ 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב כונן דיסקטים עכבר מקלדת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.:אין 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  19. נשמע הזוי אני יודע אבל אני רציני - אני רוצה להישתדרג בלפטופ התקציב בכלל לא מוגבל ואפשר אפילו במחיר 10 אלף אפילו יותר ! אין לי בעיה אם יש את הדגם בארץ או בחול - ולא אני לא רוצה אפל ! המטרה היא: גיימיג, בידור, להשוויץ, עליונות בחומרה (גם אם זה לחודש בלבד) הבהרתי את עצמי? גודל המסך 15-17 אינץ זה מספיק בקיצור אני רוצה את הכי טוב - לגבי משקל הוא פחות קריטי (ואני לא מצפה לנייד כבד רצח) אני מאוד אשמח להמלצות בנושא ולדעת מאיפה להתחיל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ndmatan,

רציתי לשאול כמה שווה המחשב שלי: מחשב DELL 15R N5110, מעבד i5, זיכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 640GB. נרכש ב 26/9/2011 אחריות Dell on site עד 26/9/2014 תודה למומחים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי לכולם, יש לי לפטופ Asus N550JV עם כרטיס מסך של GeForce GT 750M ו4 ג'יגה זיכרון עליו. רציתי לדעת, אם יש דבר כזה ואם זה בכלל אפשרי לשדרג לו כרטיס מסך? ושאלה נוספת שרציתי לשאול היא - מה ההבדלים בין GT לGTX בכרטיסי מסך ללפטופים? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי דילמה בין שני מפרטים, אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני זקוק למחשב, אז אם תוכלו לעזור. אם יש לכם רעיונות למחשבים יותר טובים\שימושיים, בשמחה. מפרט ראשון - המבצע מוצג באתר "בהצדעה" ומחירו של המחשב 2840. acer Aspire AS5750-2414G50MN מעבד: Intel Core i5 2410M 2.4GHz 3MB Cache זיכרון: DDR3 1066Mhz GB4 ניתן להרחבה ל - 8GB כונן קשיח: 500GB SATA 5400RPM כרטיס גרפי: Intel HD Graphics כרטיס קול: High Definition Audio כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer רשת: GIGA Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED מסך: LED LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים + מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים עד 4.5 שעות. מ ערכ…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  23. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה במקביל כאשר אחת מהן על כונן נייד. אשמח להמלצה, על כונן מהיר. האם לחבר בUSB 3? כמה פחות מהיר זה יהיה מM.2 NVMe? תודה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. Started by dovik,

שלום חברים ישנו מחשב די ישן, בזמנו היה מעולה. הנתונים הם כאלה: לוח אם GigaByte H77-D3H מעבד Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz זכרון AMI CMX8GX3M1A1333C9 8Gb DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1332 כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 660 Ti עד כאן הנתונים הבסיסיים. אשמח לקבל עצות לגבי הנושא, ז"א איזה סוגים של HDD ו-SSD יותר טוב לבחור. מטרות: גלישה, בניית רשת ביתית, משחקים לא כבדים.. על הדרך שאלה. האם ניתן להתקין על זה WIN 10? תודה רבה וחג פסח שמח וכשר.

25. אבל ללא מקלדת ועכבר אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים .......... אינטרנט וסרטים עם מסך ללא עכבר ומקלדת ועם אפשר גם חנות שממנה נלקח המפרט בתודה גדולה אלכס

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.