עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by freez,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש שמחירו עד 4500 שקל מי שיוכל להכין לי מחשב במחיר הזה שיכין לי.. תודה לכל העוזרים.. המחשב יהיה למשחקים ואינטרנט..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה דעתכם על המפרט? השימוש בעיקר למשחקים, קצת עריכות וידאו ותמונות. אני דיי נעול על הQ9550 הלוח אם כדי לתמוך גם ב DDR2 ו DDR3 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX, יחידות 1 ¤1410 לוח אם Gigabyte GA EP45C DS3, יחידות 1 ¤677 כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe, יחידות 1 ¤1138 מארז Antec Performance TX1050B , יחידות 1 ¤300 ספק VANTEC ION2+ 500W Noiseless VAN-500N ¤375 זכרון Kingston KHX8500D2K2/2G יחידות 2 ¤420 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4320 תודה תותחים

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by vorlon_,

שלום ברשותי מחשב נייד hp pavilion dv-6820ej כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 32 bit המעבד הוא intel core 2 duo T5550 1.83GHZ והוא בעל זיכרון של 2 ג'יגה זהו מחשב ישן יחסית, אך הוא משמש אותי בצורה טובה עד עכשיו בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ולימודים לאחרונה אני מפתח אתרים וגם באופן חלקי בעיצוב של האתרים, ושמתי לב שהמחשב לא מצליח תמיד לפעול באותו קצב כמו בעבר שאלתי היא האם כדאי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד 2 ג'יגה זיכרון, ולהגדיל להארד דיסק של 500 ג'יגה במקום 160 שיש כיום וכמו כן לעבור למערכת הפעלה של 64 bit או שפשוט עדיף לעבור למחשב חדש מבחינת עלות תועלת?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by coefly,

שלום לכולם, מעוניין לקבל יעוץ למפרט מחשב לעריכת וידאו. מעוניין לעבוד עם תוכנת הפרימייר. דיסק קשיח ומארז כבר יש. חשבתי על מעבד i5 3450 אבל אני לא ממש מבין בזה. התקציב שלי למעבד, לוח אם וזיכרון הוא 2000 שקלים. את כל שאר החלקים כבר יש לי :-) תודה מראש על היעוץ, ליאור

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by ac1240,

מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by Goldlm,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם קריטי אפשר ב100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אין אבל מתוכנן מסך 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בשוק * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבו…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by esterdil,

מחפש מחשב ניד שטוב עבור עריכת הרצאות לפני עלייתם לרשת יוטיוב וכדומה יש לכם הצעה סוג, מחיר , בבקשה

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by daniel_com12,

שלום! אני מעוניין במחשב שני שהוא יהיה 65% אינטרנט 25% למשחקים קלים ו10% לעבודות :s05: המחשב הוא צריך להיות בסיסי בלבד מומלץ שהמחשב יהיה עם פחות דברים בלוח אם כמו כרטיס מסך וכו' התקציב הוא: 800-1250 גג כמובן לא כולל מסך, מערכת הפעלה העיקר שהוא יתאים תגידו לי אם התקציב יספיק זה בשביל אח שלי. תודה רבה לכל העוזרים .

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by yehudahe,

אני עומד לרכוש מחשב מיני בתקציב עד 2000 ש"ח מחפש את הטוב ביותר בתקציב הזה. עד היום עמדו בפני שתי אופציות: Inspiron mini 1018 מול Asus eeer101. לשניהם נתונים זהים (n455) ומכל מקום, עמדתי להכריע לטובת הדל בגלל שנתיים האחריות . אתמול גילית מתחרה חדש באיבורי Asus eee 105pemv עם מעבד n550 במהירות 1.5Ghz. לכאורה מחשב חזק יותר אלא שבבאג אמרו לי שזה פחות טוב ממה שיש להם להציע המחשבים למעלה במהירות 1.66Ghz. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by ליאו,

שלום אני מעוניין לקנות לפ-טופ עם וינדוס 7 לצרכי גלישה (ולא משחקים) יש לי DELL inspiron כמעט 4 שנים...אני לא תותח מחשבים והרושם שלי שזאת חברה בינונית בתחום הלפ-טופים. 1. האם הרושם שלי לגבי DELL הוא נכון ? 2 . בין כל החברות הקיימות - מי מומלצות ואמינות בתקציב עד 3500 ש"ח ? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  12. היי! אני סטודנט למדעי מהחשב,ועושה עבודות תכנות\קימפילציה. אני עובד כרגע על נטבוק(intel atom + 2G ram)-והוא מקרטע!! השאלה שלי היא האם תוספת זיכרון תשפר את הביצועים בשביל הקומפילציה? אם אין ברירה וצריך להחליף מחשב, מה אני צריך לחפש?מעבד חזק? והאם אפשר לקבל המלצה על דגם מסויים כשהצרכים שלי הם תיכנות וקומפילציה? תודה רבה!

13. שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by shaysakazi,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת בערך כמה הוא יעלה פרטי המחשב: intercore 2 due cpu speed 3.00ghz system ram 1gb operating system xp video card - nvidia geforce 9600GT 512mb disc spce 70gb per disk (2 disk sound card - creative live 5.1 אם חסר משהו בבקשה תוסיפו, ועוד משהו עדיף ללכת לחנות ולבקש את כל זה או שעדיף לקנות את הכל לבד ולבקש מטכנאי שירכיב ?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. Started by sheli,

שלום לכולם מחפשת מחשב שאחי מביא לי מארה"ב 1. מכירים אתרים מומלצים לרכישה ומשלוח עד הכתובת שלו בארה"ב? דרישות: *עדיפות לתשלום סביב ה2000 ש"ח *מעבד I5 *מסך 13.3 וקל משקל (חשוב לי מאוד, בגלל זה קונה לפטופ חדש ) *לא גיימרית, שימוש סטנדרטי של אינטרנט, סרטים ואופיס. קצת תכנות בJAVA. *חברה שנותנת אחריות בארץ גם כשקונים בארה"ב דוגמת DELL *מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה *מקלדת נגישה ונוחה *באופן כללי מחשב חזק שיחזיק לפחות 4 שנים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. מעבד Intel core i5 6500 Tray 1 ₪865 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 ₪59 לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ₪389 מארז Antec GX1200 Full Tower 1 ₪361 קירור למארז Antec F29 120mm Led Silent 4 ₪120 ספק כוח Seasonic S12II-620 1 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. מדי פעם כרטיס הרשת האלחוטית הפנימי (gigabyte GN-WS50G, עם chipset של atheros) בנייד נתקע: התקשורת האלחוטית נפסקת ונתוני הקליטה לא מתעדכנים. sleep/hibernation וחזרה ממנו לא עוזרים, רק restart פותר את הבעיה. ניסיתי לשדרג דרייברים (דרך atheros.cz) - הבעיה לא נפתרה. מישהו מכיר את הבעיה ו\או איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Angel_One,

מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray 1345 מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V8 CPU Cooler 270 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E 1060 זכרונות 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 560 דיסקים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 305 צורב DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1190 מארזים CoolerMaster HA…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by Maor Zafri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של מקסימום 2600 שח בניתי בעזרת חבר מפרט באתר KSP ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט אם אפשר לשנות משהו להחליף להוריד להוסיף אני עתיד לרכוש כרטיס מסך gtx 1060 אז אין צורך להתייחס אליו כרגע תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 300 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל תודה משה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום, אתחיל בזה שאומר שהצורך שלי הוא כתיבת קוד, עבודה עם אופיס, אינטרנט, סרטים, hearthstone ו-dota2. כיום יש לי מחשב בן 4 עם מעבד I5 דור 3 ו-8GB RAM שלא מצליח להתמודד עם המשימות הללו. יש לי בעצם התלבטות כפולה. חשבתי על 2 אפשרויות: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UX330UA-FB109T http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80VQ002TIV בעיני I5 עם 8GB RAM יספיק, אבל תקנו אותי אם אני טועה. המחשב של אסוס מגיע רזולוציה גבוהה מאוד. אמר לי חבר שבגלל הרזולוציה הזיכרון לא יספיק ולכן עלי ללכת עד דגם עם 16GB, במקרה הזה מחיר קופץ לפה: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6142049 …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. INTEL Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI 1GB Kingston HyperX CL5 X2 GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition Enermax Liberty ELT500AWT 500W * מארז פשוט בסביבות ה300 עד 450 שקל שאר הדברים כמו צורב עוד כונן קשיח ושטויות יעברו מהמארז הישן .. :] סה"כ מחיר : 5220 מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB ASUS P5LD2-VM TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M FOXCONN TLM-454 + 350W 2792 ש"ח [משלוח ותשלום מזומן לשליח] כרגע אני מאוד סגור על המפרט, בכוונה החלטתי ללכת על מארז ולוח אם מיקרו. קראתי שעם הלוח אם הנ"ל אפשר להגיע ל-160FSB ו-3.2GHz (ל-D805). בקיצור, מה דעתכם?

25. שלום, אני צריך מחשב נייד עד 2500 שקל גג. השימושים הם סטונדנט שבדיוק מתחיל ללמוד באונ' כך שהוא צריך בעיקר אופיס, אינטרנט וריצה שוטפת של המחשב, שלא ירוץ לאט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.