עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sagosh,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by IAintAShoe,

אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים (כמו GTA IV ו Prototype) על גבוה ובלי בעיה, יש לי מסך 19 אינץ' פתחתי אשכול ולפי מה שהבנתי זהו המפרט הכי מומלץ ל3000 ש"ח: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Palit GeFo…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  3. המחשב מיועד לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') (לא משנה אם זה AMD או INTEL) המחיר עד 2600 ש"ח צריך לכלול את עלות ההרכבה. המחשב צריך לכלול את החומרה והציוד ההיקפי הבא: *מסך 17 CRT שטוח *עכבר+מקלדת *רמקולים *צורב DVD אם בעייתי להרכיב מחשב עם צורב DVD אני אהיה מוכן להתפשר על כונן רגיל ולא צורב DVD. תודה

4. שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שישומש לאופיס ואינטרנט בעיקר. אין צורך בכרטיס מסך, אני לוקח כרטיס מסך GeForce 6800GS שקיים אצלי כבר (PCI-E). בקשה מיוחדת: כולל מסך דק "19. דיי גמיש במחיר. חשוב שהמחשב יחזיק מעמד בערך 5 שנים לעבודות אופיס ואינטרנט ותוכנות לא כבדות במיוחד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by אלעד6,

אני רוצה לקנות מחשב HTPC ויהיה טוב גם לVISTA ULTIMATE מבחינת חומרה וגם יהיה טוב למשחקים.. לא כבדים במיוחד... יש לי FX7800GT מהמחשב הקודם שלי הקטע הוא כזה... המחשב צריך להיות קטן ברמות מטורפות ושיהיה אפשר להשיג את כל החלקים בארץ אני צריך רק -מארז -לוח -מעבד -זכרון 2G אני חשבתי על shuttle sg33g5 2GB Dual Channel 667MHZ intel Quad Core q6600 אשמח לקבל תגובות על המפרט ואם יש למישהו הצעות יותר טובות בשביל זה אני פה =] התקציב הוא 4500 ככה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by MadEddy,

אם אני מזמין דרך האינטרנט חלקים למחשב,למשל מ-newegg, אני אצטרך לשלם על זה מכס כשזה מגיע לארץ? ???

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. אהלן חברים... אני צריך את עזרתכם בבקשה קראתי קצת (הרבה בעצם) בפורומים לגבי מפרטים, אבל בגלל שקראתי יותר מידי נראה לי שנהיה לי סלט בראש - עיינתי גם במפרטים רק שאני לא יודע מה להחליט - אולי אתם כן ! ! ! ! ! אני צריך את עזרתכם בבקשה בקניית מחשב צריך מפרט ואם אפשר גם חנות מומלצת לקנייה - חשוב שזה היה באזור הדרום (ב"ש) כי אני קצת חושש לקנות מהאינטרנט (שמעתי קצת על K.S.P אבל אני לא יודע אם היא אמינה מספיק) נתחיל בתקציב 5000 ש"ח או בלחץ 6000 לא יותר כולל מסך *.*.* (לא מזומן אולי 3-4 תשלומים אם זה משנה ) אני רוצה מחשב בעיקר בעיקר למשחקים! ( לא רק. אולי קצת קצת עריכת פוטושופ, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) משהו שירוץ טוב לפחות בזמן הקרוב - שנה או קצת יותר ( לא ממש זמן…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by bellaich,

טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן ורציתי לדעת האם המארז והספק יתאימו גם אחרי השידרוג המארז הוא coolermaster centurion 534 הספק כח הוא cooler master 460W אני רוצה להחליף את המעבד לi5 3570, כמו כן את הלוח אם והזיכרונות (לא חשוב איזה דגם) ואת הכרטיס מסך ל GTX660 האם המארז והספק מתאימים לאחרי השידרוג? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. מעוניין לקבל מפרט על מחשב נייד ב 6,000 ש"ח. לצורך גלישה באינטרנט ומשחקי רשת , עם תוכלו להוסיף לי בקשה תמונה של המחשב ואיפה אפשר לקנות..תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Ido87,

שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. מחשב ב 3500 ש"ח עדיין יכול לעדכן מפרט כי חסר מעבד במלאי - משאיר לי זמן לעדכון ולהצעות לשיפור מחדש מיועד לאופיס, הקלטה מטלויזיה, פוטושופ ברמה בסיסית ללא מסך כולל OC תודה רבה מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1050 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤466 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 מחיר: ¤267 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 מחיר: ¤421 כונן אופטי: PIONEER DVR-212BK X18 DUA…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by yariminal,

צריך מפרט ב4000 שקל אפשר גם טיפה לחרוג.... המחשב צריך לשמש לאינטרנט סרטים מוזיקה... הורדות... חשבתי על HP פביליון השאלה היא כמה הוא טוב... אבל אשמח אם תציעו הצעות משלכם...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

ללא ציוד היקפים חוץ ממקלדת BT ועכבר BT לא חייב משהו איכותי בטירוף מטרת המחשב סרטים ומשחקים בקטנה ממש בקטנה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by neshro,

אהלן, בשביל לסדר את האוזן, אשמח לשמוע את דעתכם על איך יראה מפרט למשחקים נגיד בעוד חודש חודשיים מהיום... תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  15. Started by ano,

מה דעתכם על המפרט שהמוכר הציע לי? אפשר איכשהו לשפר אותו אם יש במה? חריגה מקסימלית של 500 ש"ח. רוצה ללכת להזמין מחר. תעזרו לי בבקשה להיסגר על המפרט. Antec Three Hundred - The Versatile Case Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 LG LCD 22 W2243T 5Ms 1:30000 Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB Gigabyte GA-EP43-S3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 LG Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Logitech® Media Keyboard Sapphire ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 PCI-e Hdmi Model S485512D3 Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem Transcend 2Gb DDR2 800 PC6400 Logitech® G5 Gaming Laser Mouse New Version 251 מחיר סופי 4269 ש"ח

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …

17. Started by PoisonViolett,

היי לכולם, נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקריות ואני שמחה שכך קרה הייתי מעוניינת במעט עזרה לגבי מפרט למחשב המיועד לרוב לגלישה וצפייה בעיקר, אך גם למשחקים בינוניים (לא מהסוג הכבד ולרוב רשת ברז' 1280*1024 למרות שלא מחייב) בסביבות ה2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה מעטה אך רצוי לחסוף בהוצאות אם זו אפשרות אין צורך בציוד היקפי. אין ידע ב OC ללא מע' הפעלה אפשרות לשדרוג עתידי בנוסף, אם אפשר הסבר קצר למה דווקא רוב המפרטים כאן בנויים על מעבדי AMD? ומה המקביל לכ.מסך של RADEON אצל NVIDIA ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. Started by oren12,

היי, אני השבוע אהיה בחול (צ'כיה) וחשבתי לקנות מחשב דרך אמזון גרמניה. נתקלתי במחשב - https://www.amazon.de/dp/B09MDLKVK3/ref=cm_sw_r_apan_i_16EDPJ12NAHNRHHBF07X?_encoding=UTF8&psc=1 מחשב מחברת dream machine. המפרט נראה מצויין כתמורה למחיר (כ2500 שח). אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם טרם הרכישה תודה!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. שלום, לאחר שחפרתי לא מעט ושיניתי תקציה למעלה ולמטה הגיעו שני מתחרים שונים לגמר: 1. hp 6820 +הרחבה ל3 שנים אחריות כולל מ"ע הפעלה - 4500 ש"ח 2. דל ווסטרו (שכבר ראיתי וכמעט קניתי ) כולל מ"ע הפעלה הום בייסיק 4400 אני יודע שמדובר בשני מחשבים מעט שונים בגישה , אבל שניהם עונים לדרישותי. שאלתי: מי בסך כל המשתנים יותר איכותי ? תודה וסליחה על החפירה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by lior5725,

שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה

21. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים וסרטים בלבד. (מחשב לשעות הפנאי בבסיס..... בעיקר בשבתות, מתי יש עוד זמן פנוי בצבא???) התקציב הוא 3000 ש"ח. אין צורך במסך. מחשב שיהיה ניתן לשחק במשחקים החדשים שיש היום באיכות טובה, אך לא מתעקש על האיכות המיטבית.... (אם הייתי מתעקש אז 3000 ש"ח זה כמובן בדיחה) וכמובן איך אפשר בלי סרטים. חוץ מזה המחשב לא ישמש לדברים אחרים. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by broller,

צריך עזרה בקנית מחשב נייד צריך הצעות למחשב מחברה טובה מאוד מחשב לצורך גלישה באינטרנט אלחוטי wifi,סרטים ושמיעת מוזיקה ברמקולים בעלי עוצמה חזקה מסך איכותי ביותר מצלמה מובנת כונן dvd תודה מראש

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by SleepingSky,

זה מפרט חזק שירוץ לעוד הרבה זמן, וגם לשדרוגים עתידייים... למשחקים כבדים, סרטים באיכות HD, ועבודה משרדית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1529 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1373 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤833 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤697 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤115 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by guyflax,

צריך מפרט למחשב חדש עד 1100 שקל למשחקים קלים. ללא ציוד היקפי ,ללא מארז וללא כונן דיסקים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים