ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
שלום, במה גדאי להשקיע שם בשדרוג קל בלבד: מעבד ? איזה ? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב דרישות- משחקים כגון WOW , אם אפשר שיהיה שקט(נמצא בחדר שינה שלי) אין צורך בציוד היקפי(מסך רמקולים כונני DVD וכד') אם אפשר ללאOC תודה מראש לכל התייחסות [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 10:02:15 שכחתי לציין שזה דחוףף , ואני חייב להזמין את המחשב מחר כי המחשב שלי קרס
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם, אני יודע שיש הבדל לא קטן במחיר ביניהם, השאלה היא אם ההבדל הזה שווה את מה שמקבלים. שימושים עיקריים הם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, לימודים ומידי פעם משחקים. 1. Asus N53sv - sx104v (geforce gt 540m) 2. dell insperion 5510 (geforce gt 525m) 3. acer aspire 5750G-2634G64Mnkk (geforce gt 540m) 4. HP ProBook 4530s LJ475UT (radeon hd 6490m) לגבי הדל אינספריון, קראתי בכל מיני מקומות שהמבנה שלו דיי חלש - אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון... ולגבי הכרטיס גרפי של HP הבנתי שהוא יותר חלש מה540 של ג'יפורס, זה נכון? מה לדעתכם הכי כדאי לקחת?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים והורדות בתוכנות כגון אימיול טורנט וכו' ועבודה לטווח ארוך (כ5 שנים בלי להחליף מחשב) אין צורך בציוד נוסף למחשב כמו כן גם מסך... לא צריך עדיפות למחשב שקט יחסית אך לא קריטי מעבד INTEL COR 2 DUO 3.33Mhz 6MB FSB1333Mhz E8600 זכרון OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC cl5 OCZ2RPR10664GK 4096 MB לוח אם Gigabyte GAEP45TUD3R כרטיס מסך Sapphire HD4870 1GB PCIe 256Bit TOXIC EDITION ספק Corsair 650W CMPSU-650TX מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (שני כוננים מחוברים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד SCYTHE Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? יש משהו לתקן ? עדיפויות לחומרה אחרת…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב, עכשיו חשוב לי שהמחשב יהיה מהחנות K.S.P בפ"ת. עכשיו המחשב צריך לכלול מעבד 4 ליבות, כרטיס מסך 9800 של חברת Gigabyte עם קירור של zalman , זיכרון קשיח של 500G, זיכרון RAM של 2G , כונן +צורב DVD, ומארז מאוורר, ולוח אם איכותי מומלץ של חברת Gigabyte . בטווח מחירים של 3-4K, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב הוא לצורכי משחקים בעיקר(GTA4, LOST PLANET, CRYSIS, COD4)... שיהיה טוב מאוד לצפיה בסרטים... המחשב צריך להיות חזק ומהיר ככה שאני אוכל להפעיל כמה תוכנות בו זמנית והן יעבדו מהר(כמו הורדות באימיול או הרצת בדיקה באנטי וירוס)... החלטתי להשקיע במחשב חזק ולכן לקחתי חלקים כאלה... אז תגידו את דעתכם על המפרט (אם החלקים מתאימים ועל המפרט בכללי) (השאלה החשובה היא האם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך ששמתי במפרט?) אני לא קונה את המחשב בtms... אני קונה מבן אדם שמשיג לי חלקים בזול יותר (פרוטקציות)... אז המחיר יהיה נמוך יותר... מעבד: Intel Core 2 Duo E8600 3.33Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1493 קירור למעבד: THERMALTAKE X5 Orb FX2 Golden כמות: 1 - מחיר: ¤187 לוח אם: Gigabyte GA…
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התייעצויות עם חברים הגעתי למפרט הבא : [השימוש העיקרי במחשב הוא גלישה + שרת הורדות עם קצת autocad ו-photoshop] : מעבד : Core 2 Duo E4300 לוח : Gigabyte GA965PDS3 דיסק : WD 250Gb כ.מסך : 7300GT 256MB זכרון : 2x512 - 667 מארז : antec sonata - הצעת מחיר שקיבלתי על המפרט גבוהה קצת מ-3K (לפני מאוורר נורמלי למעבד). אשמח מאד להצעות להוזלת המחיר קצת ולמאוורר מעבד לא יקר (אני בונה על ביצוע O.C). תודה מראש, דורון.
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נחמד שיוכל לחזיק מעמד מספר שנים וישמש בעיקר לסרטים אינטרנט ולמשחקים מהדור הישן יותר אין צורך במסך אלא רק במחשב. אני מעוניין להרכיב מפרט התואם למחיר ולצרכים ככה שיהיה לי כיוון כללי על איזה מחשב אני אקנה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שיהיה במפרט בבקשה כרטיס עריכה כרצונכם מסך LG רחב 19 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
הצורך שלי הוא בעיקרר כמו שבכותרת שיהיה אפשר להאריץ בלי בעיה את הגירסה המתקדת של ויסטה... שיהיה כמובן גם לסרטים מוזיקה חשוב מאוד יישומי המחשב וורד וגם משחקים...
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
gamer pc פשוטו כמשמעו יש לי מפרט מוכן אבל לא אתנגד לראות הצעות חדשות כעיקרון אני מתלבט לגבי intel vs amd כמו כולנו תודה לכל העוזרים ללא ציוד נלווה ואני לא מבין גדול ב oc אז לא צריך את זה זה ממש
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים!! מבקש עזרה בהתאמת מיפרט למחשב שייעודו כך: 1 מישחקים כבדים 2 עריכת ווידאו בסיסית 3 המסך-LG1953TR -זו בחירתי 4 שאיפה:מאחר ואין אפשרות להחליף מחשב כל שנתיים. שאיפתי שהמחשב יחזיק לפחות 4-5 שנים עם כוונה לשידרוג עתידי. 5 מישתמש ב-XP-PRO 6 הקלטת תוכניות TV מהמחשב 7 כולל צורב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, מחפשת לפטופ יחסית דחוף אחרי שהנוכחי קרס סופית. מתכנתת בשפות סי, סי++, קצת פייתון - עוד לא ברור על איזה סוג פרוייקטים אעבוד מיקום: אזור ירושלים-מודיעין-ת"א תקציב: בסביבות 3,000 - אפשר קצת להתגמש השימוש היומיומי הסביר כולל קומפילציה של קוד ב-Ubuntu על VirtualBox, במקביל לשיחת זום מרובת משתתפים עם וידאו ושיתוף מסך יתרונות: - מקלדת כמה שיותר נוחה - אודיו סביר לטובת סטרימינג בשעות הפנאי והבנה צלולה של שיחות זום - יחסית קל משקל ולא מאד גדול (עד היום היה לי הכי נחמד לעבוד על 13 אינץ׳ אבל יכולה להתגמש) מה כדאי לקנות? למה לשים לב וממה להיזהר? תודה לעונות ולעונים!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500₪. חריגה תתאפשר, אם יש סיבה טובה, תגידו. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב. משחק בעיקר Dota 2 אך משחק לא מעט solo rpgs חדשים ובכל מקרה רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ראו הערות (12) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, לא יודע כמה זה כבר יכול להיות רועש אך שלא יהיה מוגזם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה על מחשב חזק לפיתוח תוכנה (כולל קימפול מערכת גדולה גם ל-WINDOWS וגם ל-WEB). אני מגיע לפחות פעם בשבוע למשרד, מתלבט אם לקחת נייד, או אולי נייח מיקרו כמו לנובו P350 או דל אופטיפלקס מיקרו. התקציב גמיש וגבוה למדי (גם 10000 ש"ח זה בסדר). מעדיף מחשב מותג ולא בהרכבה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב בעלות של עד 9,000 שח. חשיבות עליונה למעבד ולמספר ליבות גבוהה! אני שוקל לקנות מחשב עם 2 מעבדים. כמו כן חשוב מאוד הכרטיס הגראפי. אני לא משחק על המחשב כך שהצורך הוא להצגת מודלים תלת מימד מורכבים וגדולים. אין צורך בציוד היקפי תודה מראש נמרוד פתחתי נושא בפורום מעבדים. סליחה על התירחה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש וסיפרו שהפורום הזה יעזור לי לבנות מפרט טוב למחשב. התקציב שלי: 4,600 (לא כולל מסך ורמקולים..) את המסך והרמקולים אני כבר יסדר. אז אתם יכולים לתת לי מפרט? ואל תשכחו זה למשחקים כבדים!
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מעבד - intel pentium dual-core e5200 לוח אם - asus p5kpl-cm כונן קשיח - seagate st3320613as 3.5" 320gb sata2 16mb זיכרון - g.skill ddr2 2048mb 800mhz cl 5-5-5-15 nt כרטיס גרפי - connect3d ati raedon hd4850 512mb ddr3 pcie מארז - hec 6k31 ספק כח - seasonic ss-400et 400w קרור למעבד - coolermaster hyper tx2 סה"כ - 2450 ש"ח מחשב מיועד לאינטרנט לימודים ומשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להכין מפרט למחשב בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה בפורום ובמקומות אחרים. המחשב בעקרון הוא בעיקר בשביל עבודה עם ויזואל סטודיו ואקליפס, קצת פוטושופ, קצת סרטים ומשחקים קלים. המטרה הייתה להגיע למחיר בסביבות ה4000 שקל בסוף יצא לי הדבר הבא: מה דעתכם? האם יש משהו מיותר? משהו חסר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שארכיב לבן שלו (בן 10), מחשב עד 2,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי), שיתאים לו למשחקים. ישהתי וניסתי להרכיב והגעתי למחשב של יותר מ-3,000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי, החל בכרטיס מסך, כלה בלוח אם עד המאבד המארז והספק תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם Intel DP965LTCK LEMONT זיכרון CORSAIR VALUE 1GB 667Mhz כרטיס מסך Palit Geforce 7300GS 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600GB SATA 2 ספק כח 400 REAL 320 W מארז עם ידית צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מקלדת מולטימדיה רמקולים ועכבר אופטי 5 לחצנים
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כרטיס מסך 7600GT נראה לי יספיק, 1GB זכרון, 160GB, והשאר שלכם D: 5200-5500 ש"ח, למשחקים לא כבדים מאוד. כולל ציוד הקפי [ומסך].
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מחשב עםמעבד ולוח האם יהיו חזקים. (שיסחבו תוכנות לחישובים כגון MATLAB, SPICE וכו' למי שמכיר.) כרטיס מסך - יכול להיות מובנה מבחינתי, למשחקים כמו FIFA, (שעד כמה שידוע לי, הדרישות שלו סטנדרטיות ומטה) כרטיס קול - יכול להיות מובנה, כל עוד הוא טוב ומתאים להקלטות (בעדיפות עם 4 עד 8 כניסות MIDI) כונן קשיח - 160GB SATA2 זיכרון - DDR2 1GB בינתיים חשבתי על מעבד - Intel Core2 Duo E6300 1.86Ghz 1066MHz, 2MB, LGA775, 64-bit, box זיכרון - Super Talent DDR2 667Mhz 1G ואולי לוח אם של Gygabyte אשמח לקבל כל תיקון או הערה ואפילו מפרטים שונים במידה והם מתאימים לדרישות. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-