עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elkobi_Reem,

המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך המחשב מיועד למשחקים (אך משחקים כמו פיפא אנביאיי ניד פור ספיד) סגנון כזה לא קריסוס הזה וכל הדברים האלה אני בצבא ואין לי זמן ממש למשחקים כאלה גם ככה ולא אוהב. אם אפשר דעה על המחשב ועזרה לבחירת כרטיס מסך התקציב הוא עד 550 שקל ושוב אני לא גיימר כבד. אני אוהב משחקים קלים. תודה על העזרה מעבד הליבה הכפולה Intel Dual Core 3.0Ghz 925 4M chace לוח אם Intel D945GCCR chipset 945 זיכרון 2048MB 667MHZ DDR2 דיסק קשיח 160GB SATA2 מהירות 7200RPM 8MB זיכרון מטמון כונן צורב DVD X18 מסך MAG 17 wide LCD HJ724W ספק 400 וואט

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין להוזיל את העלות בערך ב 200 ש"ח עקב חוסר תקציב, העדפה לקנית כל הרכיבים דרך אתר אחד ולא מכמה אתרים המסך שאני מתכנן לקנות הוא: LG L1953TR להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤248 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤898 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LG GS…

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום חברה, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC ומסך לצפייה בסרטי DVD (ללא שידורי טלוויזיה). הצפיה תהיה בסלון קטן, לכן נראה לי שהמסך צריך להיות בסביבות 24-28 אינצ'. אני מנסה להצטמצם לכיוון ה-4.5K אבל אפשר לחרוג קצת. אין חשיבות לשקט (במילא מקשיבים לסרטים בווליום גבוה), אין צורך באוברקלוק (אלא אם כן זה מוזיל משמעותית את המחיר). יכולים לעזור?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. רצוי: מעבד - Intel Pentium IV Core2Duo 3.0ghz e8400 6M 1333FSB לוח אם - ASUS צ'יפסט בטכנולוגיית Intel® P35 זיכרון - Kingston 2GB DDR-II 800MHz דיסק קשיח - WesternDigital 320GB SATA-II כרטיס מסך - דגם GeForce 8800GT 512MB DDR2 כרטיס קול - Audio 5.1 Channel צורב - DVD+-RW D.LAYER LG X20 SATA נא להשאיר דעתכם לגבי המפרט ולהוסיף רכיבים חשובים (ספק כח, מארז מתאים, מערכת קירור).

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  5. Started by gal atedgi,

אני מעונין לקבל מפרט למחשב נייד טוב תקציב: עד 3000 שקל מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב וכרטיס קול טוב ושגם יהיה מחשב טוב ללמודים (לא חושב שזה בעיה) ------------------------------------------------------------------------ וגם יש לי פה מפרט של מחשב תגידו לי מה דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo T5200 1.6GHz 2MB זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" WXGA (1280X800) כרטיס גרפי: GMA X3100 זיכרון גרפי: up to 251MB צורב DVD: Double Layer תקשורת אלחוטית: 802.11b/g

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. אהלן, הנה מפרט שהרכבתי ל-HTPC שאני מעוניין לקנות בקרוב, הוא יריץ סרטי HD ב-1080p וכמו כן ישמש גם קצת למשחקים. יחובר לטלוויזית LCD ולמערכת סראונד. אין צורך בכונן DVD. התקציב הוא 4000 ואני משלם ב-10 תשלומים, ככה שבעצם למפרט עצמו יש 3700 ש"ח. אנא תנו דעתכם על המפרט, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  7. שלום לכל המומחים!! מבקש עזרה בהתאמת מיפרט למחשב שייעודו כך: 1 מישחקים כבדים 2 עריכת ווידאו בסיסית 3 המסך-LG1953TR -זו בחירתי 4 שאיפה:מאחר ואין אפשרות להחליף מחשב כל שנתיים. שאיפתי שהמחשב יחזיק לפחות 4-5 שנים עם כוונה לשידרוג עתידי. 5 מישתמש ב-XP-PRO 6 הקלטת תוכניות TV מהמחשב 7 כולל צורב תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  8. Started by BloodFist,

gamer pc פשוטו כמשמעו יש לי מפרט מוכן אבל לא אתנגד לראות הצעות חדשות כעיקרון אני מתלבט לגבי intel vs amd כמו כולנו תודה לכל העוזרים ללא ציוד נלווה ואני לא מבין גדול ב oc אז לא צריך את זה זה ממש

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  9. יש לציין כי יש לי מסך 20.1" כך שאני הולך על 8800GTS עם 640MB ולא 320MB.. תודה! דרור

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by F!N4L,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות ל-3,000 אבל אם לא תהיה אפשרות אז גג 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר מכונות וירטואליות אבל למקרה וארצה לשחק אז שיהיה אפשרות להריץ לפחות משחק כמו Apex Legends(ואם זה יקפיץ את המחיר משמעותית אז עדיפות להרצה של League Of Legends) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תיק תואם לגודל המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לג…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  11. Started by Poopies,

היי חברה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אני חושב למכור את המחשב הנייד שלי זה - ce0xx OMEN 15, יש לי אותו כבר שנתיים וקצת מה שאומר שכרגע יש עליו אחריות של יותר מחצי שנה, אשמח אם תסתכלו על המפרט ותגידו לי בכמה כדאי לי למכור את הלפטופ: gtx 1060 6gb intel core i7 7700HQ 16gb RAM DDR4 ניתן להרחיב 512gb SSD ניתן להרחיב 1T HDD ניתן להרחיב מסך 60 hertz ברזולוציית 4k מגיע עם windows 10 המחשב במצב מעולה, אין פגמים ועושה את העבודה כמו שצריך בגיימינג,עריכה וסרטים. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by ilan73d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים של כל הנוער שמשחק היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך גיימינג טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by jepe81,

מחפש מפרט למחשב לניגון סרטי 4K מלאים גדולים וכבדים שירוץ חלק. מלבד זה עבודה באקסלים וגלישה רגילה. חשבתי על מעבד 4650G. מאחר ויש לו ליבה גרפית אז זה יחסוך לי הוצאה של כרטיס מסך. השאלה האם הוא יכול להתמודד עם סרטי 4K כבדים באופן חלק? תודה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניגון סרטי 4K כבדים, עבודה משרדית וגלישה. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף לה…

14. Started by אריק פרלס,

הייי, מעוניין לקנות לאחי הקטן מחשב נייד . אשמח שיהיה בו אפשרויות גימיינג נחמדות ( סטייל 1660TI) ועדיפות 17 אינץ. מתכוון להזמין מאמזון או ניו-אג. האם יש דגם מומלץ בתווך מחיר של 4 אלף? ואולי עכשיו זה ממש לא רווחי לקנות? (אשמח להמלצה על דגם גם אם זה ''לא הזמן לקנות'') תודה(:

15. Started by `eB,

מצטער שפתחתי ב 2 פורומים את זה התבלבלתי אבל לא משנה, אם זה מפריע אז תנעלו איפה שלא מתאים. טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממ…

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  16. Started by Narf,

היי, אני מחפש מחשב לעבודה שוטפת בעיקר, עם איזה משחק פה ושם, אבל לא משהו רציני. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, כונן DVD ,כונן דיסקטים ורמקולים. חשובים לי הדברים הבאים: דיסק קשיח של 160GB. כרטיס מסך עם יציאה לשני מסכים, או אפשרות לתקוע כרטיס AGP ישן בשביל המסך השני. מארז איכותי עם קירור מספק. המחשב שלי דיי סובל בקיץ... אין לי שום צורך ב OC. תודה.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  17. Started by asaf999,

אני מעוניין לשדרג את הרכיבים - לוח אם, כרטיס מסך, ומעבד ב-3K. אשמח לקבל עזרה... אם אפשר לצרף מחירים... תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  18. Started by idani1983,

שלום אני מחפש מחשב ב 3500 ש"ח. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט מוזיקה וידאו וקצת משחקים כמו כן על ההצעה לכלול מסך LCD 17 אינץ אני מעוניין שההצעה תכלול לפחות את רכיבי המינימום הדרושים להפעלת WINDOWS VISTA לכשיצא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  19. 1) תוכנות פוטושופ אילוסטרייטור 3dmax +v ללא מסך

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  20. אני צריך מחשב חדש וסיפרו שהפורום הזה יעזור לי לבנות מפרט טוב למחשב. התקציב שלי: 4,600 (לא כולל מסך ורמקולים..) את המסך והרמקולים אני כבר יסדר. אז אתם יכולים לתת לי מפרט? ואל תשכחו זה למשחקים כבדים!

• 6 תגובות
    • 466 צפיות
  21. מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ¤1061 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA770UD3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמ…

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד כשבועיים ככה ואני צריך המלצה כי בניידים אני לא מבין כלום * גודל המסך: 15.4 אפשר קצת יותר קטן אבל לא יותר מדי * משקל רצוי: לא רלוונטי בשבילי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: גם לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) : לא * בלוטות : לא חשוב לי אבל אם אפשר למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח 160 GB * צורב DVD : כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא לגבי משחקים לא משהו רציני כי אני יודע שבשיל נייד גיימינג צריך למשכן את הבית אני צריך משהו שיריץ לי סבבה CS 1.6 ומשחקים לפני שנתיים שלוש. המחשב נקנה בארץ ולא בחו''ל. .

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לעבודה ולשימוש ביתי (סרטים, אינטרנט) ואולי משחקים מדי פעם. התקציב הוא כ3000 ש"ח (לא כולל מסך), עם אפשרות לגמישות לשני הכיוונים (במקרה שממש כדאי להשקיע עוד קצת, או שהתקציב סתם גבוה מדי). מבחינת מסך - אני בונה על 24" (כנראה T240), אז זה מן הסתם משפיע על הכרטיס מסך הנחוץ. לגבי העבודה - מדובר על תכנות, עם בניה של פרויקטים גדולים מדי פעם (I/O Bound), הרצה של Virtual Machine לעתים וכו'. לגבי השימוש ביתי - אינטרנט, הורדות, סרטים, אולי משחקים מדי פעם (אבל ממש לא גיימר). לא מתוכנן OC. אני בונה על Dual Boot של Windows ו-Linux (כאשר הלינוקס המערכת הראשית), כך שאם יש רכיבים שידוע שהתמיכה שלהם בלינוקס בעייתית עדיף להימנע. הארד-דיסק של לפחות 500…

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  24. שלום, אם תוכלו בבקשה לעזור לי, אני צריך המלצה למפרט וחנות (עדיף מקום שאוכל לשלם בתלומים) עבור מחשב נייח מקסימום 2500 שח (ללא מסך ואביזרים חיצוניים) עבור תכנות בלינוקס וחלונות עם אפשרות לראות סרטים ולהפעיל משחקים בינוניים עד פשוטים. עדיף מחשב כמה שיותר שקט אבל זה לא בעדיפות עליונה. עדיפות גם לזיכרון 4GB וכרטיס מסך סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by daf,

אהלן, ניסיתי להכין מפרט למחשב בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה בפורום ובמקומות אחרים. המחשב בעקרון הוא בעיקר בשביל עבודה עם ויזואל סטודיו ואקליפס, קצת פוטושופ, קצת סרטים ומשחקים קלים. המטרה הייתה להגיע למחיר בסביבות ה4000 שקל בסוף יצא לי הדבר הבא: מה דעתכם? האם יש משהו מיותר? משהו חסר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים