עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3700 ש"ח הנה המפרט: מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 1 870 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 1 465 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ EL Platinum XTC 390 1 390 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 960 1 960 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total …

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  2. Started by ymss69,

טוב אז יש את המפרט המצויין שהציעו לי פה לפני כמעט שנתיים, והחלטתי להשתדרג קצת בגלל סיבות ספציפיות. אני מזמין כנראה את הSHARP WD1 היא LCD 32". היא תתחבר במקביל לPS3 ולמחשב, עכשיו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי ככל הניתן כי הוא רועש עכשיו, וליצור הרד דיסק משותף בין הPS3 למחשב, בנוסף המחשב הופך להיות מחשב מדיה לכל דבר אז אם כדאי להחליף דבר כזה או אחר מאוד יעזור לי, בוא נזכור רק שאני לא משחק במחשב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. למחשב יחוברו 4 מחשבים שונים, צריך נפח גדול במערך רייד 5 לביטחון מקסימלי אין צורך בציוד היקפי. צריך להיות כמובן אמין

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by hakingb2009,

שלום כולם אני צריך שני מפרטי מחשב שניהיהם בלי ציוד הקיפי ולמשלחקים אשמח לראות מפרטים בהקדם

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  5. שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  6. Started by Shoq,

מעדיף מ NewEGG. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  7. שלום, אבקש שתבנו לי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולסרטים אותם אני רוצה להריץ על טלויזיה 32 שהיא HD READY. (שאני אשחק ואראה סטים זה יהיה על המסך טלויזיה וזה עיקר היעוד של המחשב). התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 עדיף בלי חריגה. כמו-כן אני אשמח בנוסף אם תמליצו לי על רמקולים שאיתם אני אשמע את הסרטים (ושיחוברו למחשב) בתקציב נוסף של 500 שקל בערך. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  8. התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.

9. Started by mikeee8,

שלום, אני חדש אז ם יש צורך לעדכן משהו תגיבו. יש לי amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli 512X2GB DDR400 אני רוצה להוסיף כרטיס מסך פשוט וזיכרון: השאלה לגבי הזיכרון אם כדאי לקנות 1GBX2 או להוסיף עוד שניים של 512MB? לגבי כרטיס מסך ה 9800GS או משהו דומה לו יעבוד ב SLI עם ה6800GS ? אני מתכוון לקנות יד שנייה בכל מקרה, אז אם מישהו מוכר שיעדכן בפרטי , אני לאמחפש מפלצת משחקים, רק לסחוב עם המחשב עוד שנה ואז להפציץ...

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  10. Started by matanh10,

זה המפרט 2 x Quad Core (8-Core) Intel Xeon Processor X5482 3.20-GHz x8 24MB Cache 1600 MHz FSB 19-dbA ZALMAN Advanced Pro CPU Cooler ZALMAN Fan Mate 2 Adjustable Fan Speed Controller Intel 5400 Main Board 4GB (2048x2) FB-DIMM DDR2 800MHz (Tested For Dual Channel Operation) nVIDIA FX-8500GT 512-MB Dual + TV Out - Passive Cooler (Silent) 160-GB 7200-RPM SATA-II +8-MB Buffer - (Single Platter) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer - (Dual Platter) DVD-RW x20 / x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Super Midi Tower 5 x 120~200-mm Pro Rear Fans Texas Instruments IEEE-1394B (800) + 1394A (400) PCI-Express x1 Up to 12 USB-2 Devices (4 Front + 8 Rear) GigaBit Lan 10/1…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  11. חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by idoaa,

שנה טובה יש לי לוח אם כמו בנושא, אני רוצה לשדרג את המחשב ללוח אם שתומך בסוקט 1200, אבל אני רוצה שהצ'יפסט של הלוח החדש יהיה הממשיך של הצ'יפסט של הלוח הישן מטעמי התקנת מערכת הפעלה אני רוצה לוח של ג'יגהבייט. איזה דגם אני צריך לקנות?

14. Started by תומר123,

היי, אני מתכוון לקנות מחשב ואני לא יודע איך לבחור את לוח האם. הרכיבים הם: מעבד: Intel Core i7 10700 / 1200 Tray קירור למעבד- CoolerMaster ML240L V2 ARGB White Liquid Cooler זכרון- Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance RGB PRO מאר…

15. Started by LTE,

שלום לכולם אני אשמח לקבל עזרה בהמלצה למפרט למחשב הכי טוב שאפשר להרכיב באיזור ה- 2000 ש"ח לא דרוש לי מסך , כונן דיסקים או צורב מכל סוג שהוא וגם לא ציוד היקפי רק מחשב נטו !!! תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. לוח אם Intel Chipset 946 ,Intel Iselton Core 2 Duo(אחריות 3 שנים) # מעבד Intel CONROE Core 2 Duo 1.86Ghz E6300 # זכרון 512MB DDRII 667 # מארז ATX , כולל 2 יציאות USB , מלפנים , קרור : Air Guide # כרטיס מסך - לא מובנה -Geforce 7300GS 128MB # דיסק קשיח 160GB SATA #צורב DVD , דואלי מהירות X16 # כרטיס קול 6 ערוצים # כרטיס רשת 10/100 עלות כוללת 2600 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת - המחשב מיועד לעבודה משרדית ,גלישה , שמיעת מוזיקה . תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  17. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אין בעיה עם כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור) וגם עריכת וידאו (AVID, בעתיד עוד תוכנה) ושימוש ביתי של אינטרנט וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי (עם אפשרות לשדרוג ל-2 מסכים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכול מהתחלה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? קריטי, 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? גם וגם, WIN7 64BIT 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by ramap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  20. תודה מראש על העזרה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- עבודה משרדית, קצת תכני HD, גלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- אופיס, נגני מדיה, אינטרנט, הכל בשימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

21. רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  22. אז ככה שימושים ביתיים : אופיס ,אינטרנט ניתן להתפשר בשביל המחיר על משחקים הכי פשוטים שיש אין לחץ עליהם וצפייה בסרטים רגילים (חיבור הטלויזיה למחשב בכבל בננה פשוט. )אפילו לא HD ושיחזיק מעמד המחשב לתקופה ארוכה תודה רבה רבה התקציב כמו שרשמתי עד 1200 שח' גג' תודה רבה שוב.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  23. יש לדברי היו"ר שיפורים גדולים ביחס לדור הקודם. עדיין, אין TB 4. גם לא השוואה לליין M1 של אפל. אהה, בסוף, לידיעת משתמשי המחשבים השולחניים - תושבת AM 4 קאפוט. תחיי AM 5 !

24. Started by orr91,

אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור

• 0 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים