עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TPrince,

מישהו בפורום אחר בנה לי, אני אישית מרוצה אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב לדעתכם. השימושים הם:לא OC,קצת עבודות משרדיות,משחקים קלים-בינוניים, טיפה פוטושופ אבל בלי עיצוב 3D ועריכת וידאו וכאלה. מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ¤867 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1170 לוח אם ASUS M2N-E ¤525 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SEA1567 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤483 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 http:…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by trevize,

הי, אלה התשובות שלי לשאלות: 1. מה התקציב? כ- 5-5.5K 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אינטרנט, OFFICE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב השקט אבל לא צריך להיות מאוד שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל לא מאוד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. 1680X1020 משחקים כולל the Witcher, Supreme Commander, Red Alert …

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by chich,

שלום לכולם מבקש את עזרתכם בהצעת מפרט למחשב לצורך מסחר ( 4 צגים ) ללא הצגים כרטיס גרפי כבר יש לי דגם :[h=1]NVIDIA Quadro NVS 420 by PNY 512MB GDDR3 PCI Express Gen 2 x16 VHDCI to Quad DVI-D SL or DisplayPort Profesional Business Graphics Board, VCQ420NVS-X16-DVI-PB[/h] מבקש מארז איכותי ושקט ספק ברמה טובה לוח אם שיתאים לכרטיס דור שני של pci-e2x16 לא מיועד לגיימינג זכרון להערכתי 8 גיגה יספיק מעבד 1150 i5 כונן קשיח 1 טרה תקציב סביב 4000 שח גמיש בברכה משה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by GiDox,

הגיע הזמן לחדש, שלוש שנים כמעט אחרי השדרוג האחרון הוצאתי את עצמי מהנפתלין ופניתי לקבלת מפרט מחשב ב-3000 שקל לכל היותר ואם אפשר פחות, מה טוב. מסך יש לי, לכן אין צורך בו בהרכבת המפרט. הנה משהו שהרכיבו עבורי בחנות שאני מכיר, המחירים כוללים מע"מ ולפני הנחה - יש לציין שההנחה תהיה גדולה למדי (קשרים טובים). העתק מהדף: מארז ATX MIDI כולל ספק 12V W500 עם שני מאווררים לוח GYGABYTE 945 USB2+ -P4- DDR 800-MHZ PCI EX מעבד 6300 CORE 2 DEU כולל מאוורר שקט מקורי... זכרון 1024MB DDR2 כרטיס מסך לא בנוי בטכנולוגיה PCI EX 128M כונן קשיח 160GB SATA2 כרטיס קול 128 OB פלוס מקלדת, עכבר, כרטיס רשת וכו'. CD ROM X52 המחיר לפני הנחה: 3650... המפרט המקורי כולל CD ROM X52 אבל חלה טעות מכ…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אהלן רציתי לקבל חוות דעת אישית על המערכת מחשב שאני מחזיר לחיים לאחר תקופה מאד גדולה שלא הייתי פה.... המערכת נבנת על מנת להגיע לתוצאות בין הגבוהות בארץ בכול תחום הבנצמרקים ... מעבד: הוזמנו שני מעבדים האחד 8400 (מטורף לתוצאות של פאי וכדומה) והשני QX9775 שיגיע אלי מקווה תוך חודש.. לוח: ASUS MAXIMUS EXTREME אם הקירור מיים- פשוט כי זה הלוח הטוב ביותר בשוק היום אם ביצועים מטורפים באוברקלוק..... הבעיה שהייתי בטוח שיש שם תמיכה בSLI אבל מסתבר שלא....(תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון: OCZ DDR3 1600MHZ CL6 הזיכרונות אם הקירור מיים קיט של שני גיגה לבנתיים עד שיצאו הגירסאות של 4 גיגה אם אותם תיזמונים 6-6-6-18 כרטיס מסך: INNO3D 8800GT OC CHILL התיכנון היה לקנות 2 כאלה כי הם בהחלט יס…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. התוכנות איתן ברצוני לעבוד: Visual Studio 2005 MatLab 2007 SQL Server 2005

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב שרוב פעולתו תהיה קידוד והמרות וידאו (וקצת אינטרנט ואופיס) לכן אני חושב לבססו על Q6600. לא מתוכנן כלל OC, וגם לא משחקים כך שאולי אני לא ממש צריך כרטיס מסך מעבר ל-onboard (תקנו אותי אם אני טועה). צריכה להיות יכולת לכידת וידאו. אני קצת מתלבט כרגע בין שטח אכסון גדול לבין RAID. בצורב צריכה להיות יכולת הדפסה על דיסקים (lightscribe ?). לא צריך מסך / מקלדת / עכבר. יש לי ספק FSP 350-60GLN אז לדעתי גם זה לא צריך. אשמח אם המארז יהיה toolfree וגם שקט, אבל לא אם זה ממש מייקר את העסק. לגבי התקציב, יש לי 4K להוציא אבל אם ישאר לי עודף זה טוב. אין לי בעיה להוציא הכל אבל אני רוצה לקבל תועלת תמורת השקלים שלי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Netanel124,

בשנה הקרובה אני אהיה באוסטרליה ואני צריך להגיע עם מחשב נייד מהארץ. מישהו יודע איזה חברות מחשבים נותנות אחריות גם לאוסטרליה? בטושיבה למשל האחריות שונה ממקום למקום בעולם, וגם מחשבים שיש להם אחריות בינ"ל- היא לא תקפה באוסטרליה. לא יודע לגבי החברות האחרות, ותהיתי אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ על כאלה שהאחריות בהן תקפה שם... תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by devan,

שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Cohen Eran,

שלום לכולם שמי ערן כהן ואני חדש בפורום ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: עד 5000 שקלים (לא משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V תודה רבה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by VGFreak,

מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן

14. Started by tsah1982,

אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שמיועד לשימוש ביתי (אינטרנט ועבודה) b]מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.7GHz G630 - BOX ₪361 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 ORANGE w/o PSU ₪176 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1964 מפרט זה הורכב באתר: www.I…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. שלום חברים אני מחפש לקנות מחשב לצורכי לימודים ועבודה בעיקר לוירטואליזציה . שיתמוך בחמישה מכונות רצות בו זמנית המחש אמור לשמש אותי בשנתיים שלוש הקרובות בקשר למשחקים כרטיס מסך סביר לאיזה משחק או שתיים פעם ב תשובה לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון הורדת הביצועים בצורה ניכרת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה עבודה עם שרתים, משחקים לפעמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - hyper-v . virtual-box. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by odelia,

בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה

17. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא: ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500. הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין. לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש. תודה רבה טל

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  18. אז ככה: אני מעוניין ליקנות מחשב לצורכי: אינטרנט,מוזיקה וצפייה בסרטים. ראיתי את מפרט המחשב לעבודה משרדית ללא מסך ב 3000 שח' במומלצים של האתר. יש כמה פריטים שאין לי צורך בהם במפרט הזה כי אני ייקח אותם מהמחשב הקודם שלי(הדגשתי אותם בקו) : דיסק קשיח, צורב וכרטיס קול(XFI). זה משאיר לי 480 שח פנויים. המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 (S775) 3.16GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box מחיר - 930 שח' לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard מחיר - 430 שח' זיכרון פנימי: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 מחיר - 450 שח' דיסק קשיח: 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AAKS - 3Y Warranty מחיר - …

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנה, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…

20. Started by yoahe,

מישהו יכול להרכיב לי מפרט בלי כרטיס מסך בלי מסך מקלדת עכבר שיהיה בו מעבד DUAL CORE ולוח אם שאני יוכל לשדרג בעתיד לכל כרטיס מסך וזיכרונות ומארז עם USB ולא אכפת לי איך נראה המארז רק שיהיה לו הרבה USB רגיל הסכום שאני יכול עד 2000 שקל (סטודנט מה אני יעשה)ואיפה אני יכול לקנות בבסכום הזה בחנות טובהעם אפשר אתר תודה ביי

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  21. אוקי זה המפרט שהרכבתי לחבר עם מסך 17 אינץ'.. הגבול שלו זה 4.5K אם יש לכם משהו לשפר תציעו לאלו שלא רואים: http://img296.imageshack.us/img296/1614/mifratshelyardenja9.jpg

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by moshe20,

המחשב לאבא שלי לא מעניין אותו משחקים וסרטים ממש רק עבודה שוטפת באינטרנט וללימודים שלו אז אני אצטרך מעבד חזק ולוח אם עם כ.מסך מובנה+כרטיס רשת מובנה+כרטיס קול כולל מסך

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by retro4,

אז ככה, חובה: מעבדe6300 1gb זכרון - ddr2 667mhz ( האם יש ייתרון עדיין בפיצול הזיכרון לשני כרטיסי 512 או שזה כבר לא נחוץ?) דיסק 160GB - SATA 2 WD עכשיו הבעייה מתחילה בלוח-אם וכ.מסך. (לא משנה איזה כרטיס מסך, אפילו OB - אבל חובה יציאת DVI) באופן עקרוני אני בכלל לא גיימר, רק מידיי פעם - כשממש משעמם . אותו דבר לגבי OC -אין לי מושג ולא רוצה להיכנס לזה. לוח-אם - חשבתי לכיוון של ה-asrock 945G-DVI(לפי מה שקראתי זו חברת בת של ASUS - אז באופן עקרוני אפשר לסמוך עליהם?) או לוח-אם של אינטל (הבנתי שבדגמים של ה-965 יש כ.מסך OB עם יציאת DVI ויש אופצייה בעתיד לשדרג ל-core extreme). אני פתוח להצעות לגבי הלוח-אם - אפילו לוח אם ללא כ.מסך מובנה והוספה של כ.מסך רגיל - כמובן במסגרת התקציב. נו…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by idani1983,

אני מחפש לקנות מחשב לאבא שלי ב 2K ללא מסך השימושים הם אינטרנט סרטים ומוזיקה. רצוי מעבד של אינטל תודה,

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  25. מפרט לצורכי משחקים ועריכת וידיאו עד 3.5 ללא HD CPU Intel Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slawe 1190¤ M.BOARDS for INTEL ASUS - 3 Years Warranty P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 528¤ MEMORY DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit 450¤ VGA CARDS ASUS - 3 Years Warranty HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 http:/…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים