עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Collen,

אני חייב לקנות מחשב נייד עד סוף פבואר בסביבות ה 5000 ש"ח עכשיו המחשב צריך להכיל תוכנות שרטוט וגרפיקה כמו אוטוקאד, מאיה, 3D סטודיו עזרה בבקשה תודה דורון

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. Started by ymss69,

טוב אז יש את המפרט המצויין שהציעו לי פה לפני כמעט שנתיים, והחלטתי להשתדרג קצת בגלל סיבות ספציפיות. אני מזמין כנראה את הSHARP WD1 היא LCD 32". היא תתחבר במקביל לPS3 ולמחשב, עכשיו אני רוצה להשתיק את המחשב שלי ככל הניתן כי הוא רועש עכשיו, וליצור הרד דיסק משותף בין הPS3 למחשב, בנוסף המחשב הופך להיות מחשב מדיה לכל דבר אז אם כדאי להחליף דבר כזה או אחר מאוד יעזור לי, בוא נזכור רק שאני לא משחק במחשב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  3. עזרה במפרט למחשב שיחובר למגבר ק"ב באיכות הכי טובה להעברת HD ואודיו 7.1 דרך אופטי .שיעבוד עם מדיה סנטר ויתחבר לLCD FULL HD כמו כן שישמש למשחקים ועבודה רגילה (אופיס וכו').אין בעיה של רעש נימצא בחדר עם קיר מפריד לסלון .מסך LCD 19" כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI כל רעיון נוסף לשיפור האיכות במסגרת התקציב יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by GROM,

אהלן, התקציב נמוך, אני יודע. אני מחפש מחשב בסיסי אך עם עדיפות לAMD וכרטיס מסך לא ONB אם זה אפשרי. אין צורך ב: מסך, עכבר/מקלדת, רמקולים,כונן דיסקים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  5. שלום, במה גדאי להשקיע שם בשדרוג קל בלבד: מעבד ? איזה ? תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום הנכבד מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב דרישות- משחקים כגון WOW , אם אפשר שיהיה שקט(נמצא בחדר שינה שלי) אין צורך בציוד היקפי(מסך רמקולים כונני DVD וכד') אם אפשר ללאOC תודה מראש לכל התייחסות [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 10:02:15 שכחתי לציין שזה דחוףף , ואני חייב להזמין את המחשב מחר כי המחשב שלי קרס

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  7. מטרת המחשב: משחקים והורדות בתוכנות כגון אימיול טורנט וכו' ועבודה לטווח ארוך (כ5 שנים בלי להחליף מחשב) אין צורך בציוד נוסף למחשב כמו כן גם מסך... לא צריך עדיפות למחשב שקט יחסית אך לא קריטי מעבד INTEL COR 2 DUO 3.33Mhz 6MB FSB1333Mhz E8600 זכרון OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC cl5 OCZ2RPR10664GK 4096 MB לוח אם Gigabyte GAEP45TUD3R כרטיס מסך Sapphire HD4870 1GB PCIe 256Bit TOXIC EDITION ספק Corsair 650W CMPSU-650TX מארז CoolerMaster HAF 932 כונן קשיח (שני כוננים מחוברים ב RAID) WD RE3 500 GB, 1.2 million hours MTBF, 16 MB Cache, 7200 RPM WD5002ABYS קירור למעבד SCYTHE Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler מה דעתכם על המפרט הנ"ל ? יש משהו לתקן ? עדיפויות לחומרה אחרת…

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  8. Started by mikeee8,

שלום, אני חדש אז ם יש צורך לעדכן משהו תגיבו. יש לי amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli 512X2GB DDR400 אני רוצה להוסיף כרטיס מסך פשוט וזיכרון: השאלה לגבי הזיכרון אם כדאי לקנות 1GBX2 או להוסיף עוד שניים של 512MB? לגבי כרטיס מסך ה 9800GS או משהו דומה לו יעבוד ב SLI עם ה6800GS ? אני מתכוון לקנות יד שנייה בכל מקרה, אז אם מישהו מוכר שיעדכן בפרטי , אני לאמחפש מפלצת משחקים, רק לסחוב עם המחשב עוד שנה ואז להפציץ...

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  9. חבר ביקש ממני שארכיב לבן שלו (בן 10), מחשב עד 2,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי), שיתאים לו למשחקים. ישהתי וניסתי להרכיב והגעתי למחשב של יותר מ-3,000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי, החל בכרטיס מסך, כלה בלוח אם עד המאבד המארז והספק תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by orr91,

אני חדש באתר וזאת הפעם הראשונה שלי פה, אמרו לי שפה נמצאים כל התותחים ולכן באתי לכאן לבקש את עזרתכם. אני צריך עזרה במפרט למחשב באיזור ה1000 - 1200 שקלים. מחשב בייתי לדברים בסיסיים כמו עבודות ללימודים, סרטים, משחקים (GTA וכו..) ועוד.. תודה לכל העוזרים! אור

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  11. Started by idani1983,

מה ההבדל? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128086

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  12. שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by Shoq,

מעדיף מ NewEGG. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. תודה מראש על העזרה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- עבודה משרדית, קצת תכני HD, גלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- אופיס, נגני מדיה, אינטרנט, הכל בשימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

15. Started by ramap,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K + - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיוצא בזמן הקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' כרגע 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  17. חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…

20. Started by איתי זרחיה,

שלום, הייתי שמח בהצעה למפרט למחשב נייח שעיקר ייעודו הוא עריכת קבצי אודיו גדולים. בד"כ 2 gb לקובץ ולפעמים גם 8 gb ואולי יותר. אני לא צריך יכולת גרפית אני רק צריך מחשב אמין שיעשה את העבודה מהר. כרגע אני לוחץ אנטר והולך לשתות קפה... אני גם אשמח למחשב שישאר מהיר עם הזמן למרות שדרישו. התוכנות עולות כל הזמן. אני צריך נפח אחסון של כ 4tb לפחות. מה הייתם מציעים? היות ואין לי שום צורך במסך איכותי הייתי שמח במידת האפשר להמשיך ולהשתמש בנוכחי שלי שבחיבור vga רגיל. תודה מראש! יש לי אפשרות לקנות באילת, אז אם יש המלצה לחנות אשמח שוב תודה!

21. מצרף את הקישור לדיון הישן.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by Poopies,

היי חברה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אני חושב למכור את המחשב הנייד שלי זה - ce0xx OMEN 15, יש לי אותו כבר שנתיים וקצת מה שאומר שכרגע יש עליו אחריות של יותר מחצי שנה, אשמח אם תסתכלו על המפרט ותגידו לי בכמה כדאי לי למכור את הלפטופ: gtx 1060 6gb intel core i7 7700HQ 16gb RAM DDR4 ניתן להרחיב 512gb SSD ניתן להרחיב 1T HDD ניתן להרחיב מסך 60 hertz ברזולוציית 4k מגיע עם windows 10 המחשב במצב מעולה, אין פגמים ועושה את העבודה כמו שצריך בגיימינג,עריכה וסרטים. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by Moti Levi,

איזה מבין המפרטים הבאים חזק יותר עבור עבודה עם עריכת וידאו בסיסית וצילום מסך, וכן עריכת קבצי pdf ו word גדולים. זה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72335 או זה: https://ksp.co.il/mob/item/239856

דיונים חדשים בפורומים