עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים אני מחפש לקנות מחשב לצורכי לימודים ועבודה בעיקר לוירטואליזציה . שיתמוך בחמישה מכונות רצות בו זמנית המחש אמור לשמש אותי בשנתיים שלוש הקרובות בקשר למשחקים כרטיס מסך סביר לאיזה משחק או שתיים פעם ב תשובה לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא על חשבון הורדת הביצועים בצורה ניכרת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר וירטואליזציה עבודה עם שרתים, משחקים לפעמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - hyper-v . virtual-box. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by Shickolinisys,

1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…

3. אוקי אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים כבדים , שתתמקדו בעיקר בכרטיס מסך ומעבד. מסך samsung t-190 . וזהו תעשו לי מפרט הכי טבו שיכול ליהות בסכום הזה , ללא מקלדת עכבר רמקולים או ציוד הקיפי אחר רק מסך עד 3500 תודה !

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. שלום, קודם כל תודה רבה שאתם עוזרים. אני משתחרר עכשיו מהצבא ואין לי שום מושג לגבי רכיבי מחשב. אני מעוניין במחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר המצויין בכותרת כך שיתן לי את התמורה המקסימלית במחיר שאני מוכן לשלם. אני לא מעוניין בציוד היקפי, לא חשוב לי נושא העיצוב של המחשב, קירור חשוב לי רק במידה והדבר יפגע במחשב. מערכת הפעלה לא חובה שתהיה חוקית, אבל כן חשוב לי שתהיה הרכבה במעבדה כי אין לי מושג בדברים הללו.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2009 בשעה 16:49:22 בנוסף המסך שיש לי הוא LCD19 אינג'

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  5. זהו המפרט שקניתי(עוד לא קיבלתי, אפשר לשנות): מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤467 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤310 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤417 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: *המחיר יצא 4000 ש"ח. עכשיו לשאלה: יש לי עוד 200-300 ש"ח נוספים בתקציב, ואני צריך דעה לאן הכי כדאי להשקיע אותם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by izikjzi,

אהלן האשכול שלי די נתקע אף אחד לא עונה לי בו........ אני אשמח מאוד אם תעזרו לי משום שאני הולך היום בעוד איזה חצי שעה שעה לקנות את המחשב אז זה די שחוף הפרטים באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467490.0 *אני מקווה שזה מותר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  7. Started by matan16,

שלום לכולם אשמח לקבל ייעוץ לפני בחירת מחשב נייד חדש אין לי שימושים מיוחדים למחשב הזה בעיקר תוכנות אופיס וגלישה מה שכן יש אתר שאני עובד בו ( floor planner) זה בגדול תוכנת עיצוב אבל התוכנה לא על המחשב כל העבודה איתה זה באתר אני ממש לא מבין בזה אז קראתי קצת והצלחתי להגיע למפרט טוב לדעתי ביחס למה שקראתי אבל עדיין יש לי כמה שאלות אני לא מחליף מחשב בתדירות גבוה אז חשוב לי שיהיה מחשב ש "יחזיק" לכמה שיותר זמן האם מעבד i5 יעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים נגיד? אני מצרף מפרט של מחשב שאני חושב לקנות יש עוד אופציות אבל בשביל להישאר בגבול המחיר שהקצבתי משהו חייב לבוא על חשבון משהו אחר. נניח אם אני רוצה מעבד i7 האופציות האחרות כוללות דגם מחשב אחר כרטיס מסך של אינטל וי…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by socrtes,

שלום אני מתכנן מחשב שיתחבר לטלויזיה בסלון (32-37 אינץ) המחשב ישמש למשחקים בעיקר SC2 ולראות סרטים ומוזיקה התקציב הוא באיזור ה 2500 אם אפשר שיכלול גם מקלדת ועכבר אלחוטיים. המלצות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  10. מעבד - AM2 5600 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם - GIGABYTE GAM61SME דיסק קשיח - WD 320GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון - 2048MB DDR II 800 קינגסטון צורב LG X20 SATA DVD כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8500GT 512MB מארז מידי ספק - Thermaltake 400w וקרור - אין לי מושג איך המפרט הזה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. אני משתמש בעיקר בתוכנות שמצוינות למטה לעריכת צילומים עיצוב גראפי ועריכה בסיסית . עבודה עם הרבה חלונות בו זמנית . תקציב - 3.5 השתדלתי לרשום על פי הכללים של הפורום 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ) 3. ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (אלחוטיים) לא צריך מסך 4. לא צריך כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. אין העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב חשוב אבל לא לא ממש חשוב..לא צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב 7. צריך מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה והתקנת מערכת הפעלה במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים כלשהם?מספר רב של ישומים וחלונות פתוחים בו זמנית . 9. חשוב שקט באופן לא קיצוני 10. מתוכנן OC? לא יודע מה זה אז כנראה שלא אבל אשמח לדעת מה זה . כמו כן המלצה…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. Started by Yizhaki,

שלום, המפרט בעיקר למשחקים סרטים ותוכנות! האם הייתם משנים משהו? מחליפים רכיב כלשהוא? המפרט : מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  14. שלום רב אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב שישמש אותי לגלישה,צפייה בסרטים ועריכתם עבודה עם תוכנות אופיס ועבודה עם תוכנות גרפיות. התקציב שלי הוא עד 5500k חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל חזק עדיף מרובע ליבה זכרון 4-6 ג'יגה,מה עדיף לקחת זכרונות של ddr2-ddr3 ? יש צורך במסך (מעדיף led ולא lcd ) יש צורך במקלדת ועכבר ורמקולים(מבקש הצעה לרמקולים איכותים ולא יקרים) המחשב לא מיועד לoc ולא לגיימרים, אני מעוניין שהמחשב יורכב ותותקן עליו מ"ה win7 חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש מידיי בסולם 1-10 נניח 7 המחשב לא מיועד לשדרוגים עתידיים,אם אפשרי שיהיו יציאות usb3 וfw תודה רבה לעונים כל טוב שלומי

15. תקציב מקסימלי - 3000שח - מעדיף לחסוך אבל גמיש. המחשב משמש לעריכה חובבנית בתוכנות - "פיקסה" ו"לייטרום" אבל אני שוקל בעתיד גם להמשיך לכיוון של פוטושופ. לא מתכוון למחשב לגיימינג. מערכת הפעלה פחות רלוונטית אוכל להתקין לבד מע הפעלה. לדעתי צריך וחשוב שיהיה כונן SSD. גודל מסך - עדיפות 15 אינצ'. ועמידות סוללה מיטבית - ללא הצורך להיות צמוד למטען (לאו דווקא בזמן עבודה על תוכנות העריכה). יש חיה כזו באילוצים הנתונים ובתקציב? מוכן לנסוע לאילת על מנת לחסוך בעלויות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by h_a,

היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , אך ללא ספק כוח וכרטיס מסך ברשותי ASUS EN TOP 8800 GS הספק של טרמל טק 480W מקווה שהכרטיס והספק יחזיקו משחקים ברמה טובה למסך 19' תודה מראש עידן

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by danidin1313,

יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by Jampumby,

קודם כל ברוכים הנמצאים, הבנתי שזה מקום טוב לשאול שאלות של מתחילים ולשמוע תשובות רציניות. אז האמת שאני אדם שעד היום אפילו לא השתמש בכבל HD, אבל החלטתי להכין מחשב שיתן לי לעוף על כל משחק שארצה לשחק עם גרפיקה מצויינת. כבר יש מחשב אבל הוא בן שנתיים ולא נועד למשחקים. אז היום שלי התחיל בלבדוק איזה כרטיס מסך יתאים כדי לאפשר גרפיקה ברמה הכי גבוהה ובמחיר הכי משתלם, אחרי שכבר רכשתי כבל HD (סוף-סוף...). אך מהקריאה נגררתי להבנה שגם צריך ספק כוח שיתאים באיכותו וכרטיס זיכרון מתאים. בקיצור, מפרט רציני... לא צריך מארז, רמקולים או מסך, אבל צריך "איברים" חדשים למחשב, לוח אם... אולי אפילו ברמת מערכת הפעלה חדשה. המחשב עצמו שאליו זה מיועד נראה כרגע ככה: מערכת הפעלה MS Windows XP Pro…

20. Started by IAintAShoe,

אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים (כמו GTA IV ו Prototype) על גבוה ובלי בעיה, יש לי מסך 19 אינץ' פתחתי אשכול ולפי מה שהבנתי זהו המפרט הכי מומלץ ל3000 ש"ח: AMD Phenom 2 X3 720 Triple Core AM2 Tray, יחידות 1 ¤668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ¤268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, יחידות 1 ¤278 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1035 Palit GeFo…

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  21. אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. שלום לכולם אחותי בת 12 והצורך שלה במחשב זה הרוב אינטרנט ומשחקים בסגנון של sims 2 החדש(ניראה לי שזה 2). יש אפשרות שמישהו מרכיב לי מפרט ב2500 ועם צריך אז אפשר לחרוד עד 3000. אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבההההה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  23. הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by hakingb2009,

שלום כולם אני צריך שני מפרטי מחשב שניהיהם בלי ציוד הקיפי ולמשלחקים אשמח לראות מפרטים בהקדם

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  25. איך המפרט שאני בניתי? והאם יש המלצות אחרות? (המפרט כולל כרטיס קול.) מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1373 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤368 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH מחיר: ¤228 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤747 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC מחיר: ¤738 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PI…

• 6 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.