עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shickolinisys,

1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…

2. שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by hasa,

אני כמעט סגור על המפרט הזה תגידו לי אם אני צריך לשפר משהו או לעשות איזה שינוי מעבד : ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ לוח אם : ‏P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ זכרון : DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך : ‏HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Sapphire דיסק קשיח : ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Western Digital כונן : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ LG מארז : ‏CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספק כוח : VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ Corsair ואני כנראה מוסיף עוד 4 מאווררים למארז 120MM וגוף קירור למעבד AC7 FREEZERPRO ואני לא מתכוון לעשות OC

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by jonathanh,

שלום רב, אני מחפש מחשב לסטודנטית שחוזרת ללמוד. התקציב הוא כ 3.5K, אבל אין בעיה לחרוג ממנו אם יש משהו טוב יותר. אשמח גם לדעת היכן אפשר ללכת לראות מחשבים ניידים באזור השרון/מרכז- לא בהכרח לקנות, אך ללכת ולהתרשם. כמו כן, המחשבה היא לקבל מחשב טוב, שאפשר לעבוד עליו בקלות בבית (אם אפשר לדוגמה שהמקלדת תהיה גדולה) ויריץ תוכנות רגילות ואפשר יהיה לצפות בו בסרטים. תודה יונתן דרישות המחשב: מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט- לא קטן מדי * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. טוב קשה לי להגיד תקציב מדוייק (אז מצטער מראש אם איך שהוא זה עובר על חוקי הפורום) יש לי התלבטות בין מספר מפרטים, העניין שאני רוצה "הכי מהיר" שיש מצד אחד. מצד שני יש עניין של מחיר. יש לי את הכסף והיכולות לקנות גם QX9770 וDDR3 וכול זה, השאלה האם זה שווה את המחיר? ואם לא, אז מה? הרי בכול מקרה בביצועים זה כן פחות. אני מתלבט בין ללכת על משהו בסגנון הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2802&products_id=20889 שזה בהחלט לא תקציב נוראי בשבילי (כמובן אעשה כמה שינוים קטנים כמו מארז מסדרת S החדשה, לוח אם של ג'גהבייט שמעדיף וכו') או לחכות קצת זמן עד שיגיע לארץ QX9770, ולהוסיף לוח אם עם תמיכה בDDR3 ולקחת 4 ג'יגה של DDR3 וכו' כלומר מתלבט בין לבזבז המו…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  7. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה

8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. Started by yanivox,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by dp42,

1. מה התקציב? 4,000 ש"ח בערך 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ואולי קצת אפטר אפקטס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא נראה לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה במקום שמוכר רק DELL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור חשוב, עיצוב לא ממש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה חזק ומהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל מעבד INTEL E8400 3GHZ/6M יח' זיכרון 2048MB 800MHZ יח' זיכרון 2048MB 800MHZ (4 ג'יגה..) דיסק קשיח 1TB צורב DVDRW +/- DE…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by DMK,

פרטי התקציב :תקציב סופי6000 חריגה עד 500 פרטי השימושים של המחשב : בעיקר למשחקי רשת (2MOONS) ולמוזיקה. יכול להיות גם overclock בעתיד. פרטי ציוד הקפי דרוש: מקלדת,עכבר,רמקולים ומסך חנות : skypc אם יש לכם יותר טובה תגידו בקשות מיוחדות מעבד intel 2 core תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by JOKER23,

מפרט 1 מעבד -AMD ATHLON 64bit X2 6000 am2 3000mhz 1000fsb מחיר 994ש"ח לוח אם-asus m2n - SLI deluxe מחיר 723 ש"ח דיסק קשיח- seagate 250 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר 304ש"ח זיכרון- Kingston 512x2 ddr1 400mhz cl3 latency מחיר 322ש"ח ספק כוח -real power/thermaltake/antec/cooler master ,על כמה וואט ללכת 500/550/600W מחיר פחות או יותר 300-350 צורב- plextor מהירות צריבה X18 שכתוב X6 קריאה X48 מחיר 459 ש"ח מארז RAIDMAX SCORPIO868 מחיר 270 ש"ח מפרט 2 מעבד -AMD ATHLON 64bit x2 dual-core FX -74 socket am2 box מחיר 1700ש"ח לוח אם-asus a8r32 - mvp deluxe xpress 3200/uLi 939 מחיר 971 ש"ח דיסק קשיח- seagate 320 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר454 ש"ח זיכרון- Kingston 1024x2 ddr2 667mhz…

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  15. אני צריך המלצה למפרט למחשב לשימוש ביתי מגוון (גלישה-אופיס-משחקים ברמה(cod4 לדוגמה) התקציב הוא 2500 שקל ללא שום ציוד היקפי, וגם ללא כונן דיסקים. הכוונה היא ליצור מערכת ביחס של עלות-תועלת-אמינות מקסימלים. אם חריגה תשדרג את המערכת בצורה ששווה את החריגה אז אין שום בעיה עם זה. המחשב אמור להיות בשימוש יומיומי די אינטנסיבי אך המארז לא צריך להיות שקט במיוחד או מעוצב במיוחד, העיקר שיהיה לו USB קדמי ואולי גם חיבור אוזניות וזהו. על הסעיף הזה ניתן לחסוך בסבבה. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי ולא צריך לקנות תוכנות עם המחשב. הוא יהיה מחובר למסך 22 אינצ' שעדיין לא נקנה. חשוב לי שלמרות התקציב המוגבל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים בהגדרות סבירות. אני מתכ…

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. אז ככה חשבתי על לקנות את המחשב הזה למטרת גיימינג חשוב לי שידע להריץ משחקים כמו cs:source , counter strike ברמה מעולה! ויהיה טוב לעריכות גרפיות וסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=844058 מה אתם אומרים עליו ? אם אתם חושבים שאתם יכולים להציע משהו יותר טוב במחיר הזה (4000) בכיף אקבל. תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. 4000 זה הגבול. חייב מערכת הפעלה. אם זה משנה, אני קונה באייבורי או באג. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by nizans,

Intel Q6600 - 280$ ASUS Striker Extreme - 300$ G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 1000 - 170$ XFX 8800GT Extreme 512MB 640mhz X2[sLI] - 580$ [290$x2 OCZ GameXStream 600W -115$ Antec 900 יש משהו שכדי להחליף? וה SLI יעבוד לי אם הלוח הזה? תודה..

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. קראתי כרגע את הביקורת על ה 8500GT והסיכום שם (לפחות לפי הבנתי) שממש לא כדאי. האם שווה לקנות אותו ? או את ה 8600 ? או שלהישאר בסדרת ה 7000 בהנחנה שמחשקי DX10 הם לא בראש מעיניי ? ועוד שאלה לידע כללי: יש הבדל בין החברות שמיצרות את הכרטיסים של NVIDA? אסוס הרבה יותר יקרים מכל מיני חברות עלומות שם (מבחנתי) כמו EVGA, POWERCOLOR וכו'. האם יש הבדל משמעותי בניהן? או ללכת על הכי זולה?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. Started by danidin1313,

יש לי מחשב אותו אני מוכר וממנו נשאר לי ספק איכותי שקניתי וכרטיס מסך וב שקניתי. (כרטיס מסך 9600GT וספק 500 של אנטק) בקיצור אני רציתי לבנות מפרט ולהוסיף את החלקים שלי לשם. תאמרו לי אם זה ילך. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מחיר 2020 ¤ לוח אם P5Q PRO של אסוס 665 ש"ח ומסך דגם 2333SW של סמסונג 980 ש"ח מה אתם אומרים זה ילך?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. ללא: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך ומערכת הפעלה. אני אתקין XP. ברשותי מסך sumsong 731b "17 תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. שלום רב, אני מחפש מעכשיו מחשב לבנייה למשחקי נהיגה כבדים עד 4.5K ש"ח שיירכש בסוף אוגוסט. הגבלות: מעבד - אינטל בלבד כולל מאורר עליו (BOX) זיכרון - Kingston דיסק קשיח - WD מעל 200GB כ. מסך תקציבי תומך DX10 בבקשה להמליץ על ספק ומארז מתאים {ללא גאדג'טים כלל (אני לא רוצה נורות, דלתות ושטויות) אך שיקרר לא רע}. ללא צורב, כ. קול אם יש על הלוח,כונן cd, מקלדת, עכבר ומסך (יירכשו בנפרד). אם אפשר לכלול נתב שיקשר בין 2 מחשבים במסך, מקלדת ועכבר (לא חייב איכותי). אם יש המלצות למסכים יחסית זולים מתאימים למשחקים ושלא יהרסו את העיניים, אשמח.. בתודה רבה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by oreng12,

שלום, מצרף את פרטי המחשב שברצוני לרכוש. שימושי המחשב שלי: לימודים, אימיול, אינטרנט וגם בא לי להתחיל לשחק קצת במשחקים...לא משהו רציני..בקטנה...מכוניות, פיפ"א וכו'... מה דעתכם? DVRW SAMSUNG X18 SI82D SATA CASE BUSINESS CLEARLINE 450W 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG ATHLON 4800 AM2 DUAL CORE 2 X 512KB BOX DDR II 1GB 667Mhz KINGSTON PC PARTNER ATI AM2 A94S DDR2 667 + X300 128M + LAN ATI SAPPHIRE PCI-E X1550 512M DDR2 DVI 128bit המחיר: 1900 ש"ח ללא מסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם

• 1 תגובה
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.