ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אהלן שלום.. אני צריך את עזרתכם לשיפור המחשב שלי.. קיבלתי היום מעבד P4 2.6 ועוד 2 זיכרונות של DDR 256 400Mhz עכשיו אני חושב שיש לי לוח אם ישן מדי כי הוא מנצל רק 1.3 מהמעבד במקום 2.6 אז אני רוצה לדעת מה כדאי לקנות מה יתאים לשאר החלקים במחשב שלי אני גם רוצה לקנות עוד הארד דיסק של 80-160 ג'יגה יש לי כרגע 20 ג'יגה סה"כ ואני מתלבט אם לקנות גם ספק יש לי 230 וואט.. אם זה לא מספיק אז תציעו לי מה לקנות מפרט של המחשב שלי כרגע : מעבד : Intel P4 2.6Ghz לוח אם : Pentuim 4 socket 478 motherboard - P4V845 Series זיכרון : DDR 512 400Mhz הארד דיסק : WD 20 GB כרטיס מסך : G-force 4 128 440 ספק : 230V אני רוצה להחליף ת'לוח אם ולקנות הארדיסק חדש שיתאימו לשאר החלקים ואם צריך גם ספ…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב הזה ללא מסך וללא ציוד היקפי צורב כן ללא OC
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הי, צריכה מפרט מחשב לעריכה גרפית כבדהעד 5000ש"ח(דפוס) כולל תלת כבד עם ובלי מסך,עם צורב dvd, חשוב קרור, חשוב שיהיה שקט רמקולים , מקלדת ועכבר קיימים חברות מועדפות,(Nvidia, Asus, (Maxtor תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ.לשימוש רגיל עם גימינג קל ראיתי שהמעבדים של אינטל דור 11 מגיעים עם מאיץ גרפי מובנה שהוא סבבה לגימיניג קל השאלה אם גם בלפוטופים זה ככה או רק בנייח? כנירא הזמין מאמזון לאמריקה לחבר שלי הביתה והוא יביא לי עוד חודש הוא בא .חוץ מאמזון יש עוד מקומות לקנות בזול בארה"ב ואשמח להלמצה ללפטופ עד 650/600 דולר יכול להיות גם 450 אבל יש הפרש גדול בביצועים בשביל 150 דולר לא קריטי. תודה ומה עדיף ללפטופ ?אינטל או amd הבנתי amd חדשים בתחום הלפטופ ואיזה חברה מביא אחריות בין לאומי אם יש דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכרטיס מסך והזיכרונות שאני רוצה שיהיה במחשב: כרטיס מסך 3080,וזיכרונות 8X2 16GB cl16 3600 עריכה: יש לי התלבטות בן המעבדים 11600 ל. 10900 אז אני מעוניין לקבל 2 מפרטים שמתאימים לכל אחד מהמעבדים הנ"ל תודה מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב ספציפי מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כמו dragon age 4 forspoken diablo 4 משחקי rpg arpg האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר ומסך מהו נפח איחסון…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמשרת אותי יפה כבר כמעט תשע שנים, והגיע הזמן להשתדרג למשהו שלא יגרום לי לחשוש כל פעם לחייו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה-2,000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט, קצת עבודה משרדית מדי פעם וצפייה בסדרות. הוא גם מחובר לרסיבר ככה שצריך שכרטיס המסך יתמוך בחיבור HDMI שמנגן DTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD של 500 ג'יגה והארדיסק ישן…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כל הכבוד לכם על העזרה שאתם מעניקים אחד לשני אני צריך עזרה בהכנת מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו נייד פור ספיד וכו' וגם להורדות באימיול ושיהיה מהיר ולא איטי ויתקע אני שואל אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון ולמערכת הקולנוע בבית אם כן אז אני מחפש מחשב עד 5000 שח ללא צורך במסך אבל שיראו וישמעו באיכות מעולה אם אי אפשר או אפשר ולא יראו טוב מאוד או ישמעו מעולה אז אני מחפש מפרט למחשב עד 6000 שח תודה לכם על העזרה ואם אפשר מפרט מדויק כמה שיותר כולל כל שמות ומספר של דגם מסוים כך אדע בדיוק מה לבקש אז שוב תודה r.b.y
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והציעו לי את המפרט הזה אני לא מבין כ"כ ורציתי עוד עזרה לפני שאני מביא את המחשב הביתה אני צריך ללכת לאשר את הקנייה ולשלם כבר מחר אז אם תוכלו לעזור לי אז תודה המפרט מעבד : intel pentium d 945 3.4 gh 2x2mb 775 לוח אם: intel grandcounty2 lan100 uatx ddr2 s775 ati x300o/b ati chipst vga onboard supports pentium d ddr2 533 זכרון: 1024mb ddr2 667mhz כרטיס מסך: pci geforce fx 5200 128mb +tv דיסק קשיח : היטאצי 160gb sata2 צורב dvd: lg dvd +/- rw x16 4167 אחריות 3 שנים במעבדה מסך : mag t906w 19inch כל זה במחיר של 4500 ש"ח אני צריך לדעת אם זה שווה את המחיר ואם החלקים של המחשב הם טובים במידה ויש הצעות לשיפור תגידו לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תראו נתנו לי תהצעה על המחשב הזה Intel Core 2 Duo E6300 LGA775 Intel945P - ASRock ConRoeXFire-eSATA2 DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Maxtor Daimondmax DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - Radeon X1900GT 256MB Compucase CI-6A21+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black/Blue עכשיו מה אתם אומרים עליו האא ואמרו לי שאפשר להוסיף 150 ש"ח ולשדרג לכרטיס מסך הזה X1950PRO 512MB זה כדאי או שבכלל יש לכם מחשב אחר להציע לי
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אם אני מזמין דרך האינטרנט חלקים למחשב,למשל מ-newegg, אני אצטרך לשלם על זה מכס כשזה מגיע לארץ? ???
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
רצוי מאוד שזה יהיה ב-6 אלף. אם יהיה משמעותי אם אני יוסיף כמה מאות (אבל ממש משמעותי) אני מוכן להוסיף עוד אלפייה. אז מה צריך? -מסך שטוח דק 22 אינץ' wide -עכבר ומקלדת אלחוטיים (חובה) -רצוי מאוד שיהיה שלט לשליטה במחשב, אבל לא חובה... (מן מדיה סנטר) -מערכת הפעלה כלולה של windows vista service pack 1 לא הגירסא של ה-home edition בשום פנים ואופן. -wifi בנוי חובה. -מארז שכולל בתוכו הכל כולל הכל. (לוח אם, כרטיס מסך, מעבד... וכ"ו). -דיסק קשיח של חצי טרה (אם אפשר שניים של 250 כל אחד זה סבבה). -זיכרונות ראם 4 ג'יגה (חובה). רצוי כמה שפחות כסף כמובן.... אני לא צריך את ההכי טוב שיש. לא לקחת את ההכי חזק ב-1000 שקל יותר כי אפשר... אני אסתפק בפחות. זה מיועד לקצת מהכל (משחקים, עבוד…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה Acer Aspire 5315 יד שניה אני רוצה לדעת עם יש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. ויש איזה דברים שאתם ממליצים לבדוק לפני הקניה ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לצפייה בסרטים באיכות גבוהה. לאינטרנט ולאופיס רצוי מסך מבריק רחב כמה שיותר גדול ל משנה לי משקל ואורך סוללה רצוי שיהיה 4 GB ורזולוציית מסך כמהשיותר גבוהה.. אשמח לקבל הצעות למחשבים תודה
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט שהמוכר הציע לי? אפשר איכשהו לשפר אותו אם יש במה? חריגה מקסימלית של 500 ש"ח. רוצה ללכת להזמין מחר. תעזרו לי בבקשה להיסגר על המפרט. Antec Three Hundred - The Versatile Case Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 LG LCD 22 W2243T 5Ms 1:30000 Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB Gigabyte GA-EP43-S3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 LG Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Logitech® Media Keyboard Sapphire ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 PCI-e Hdmi Model S485512D3 Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem Transcend 2Gb DDR2 800 PC6400 Logitech® G5 Gaming Laser Mouse New Version 251 מחיר סופי 4269 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-