ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בקניית מחשב 1. התקציב עד 4800 2. מטרת המחשב: עבודות משרדיות +משחקים (fifa2008 nba gta3 NEEDFORSPEED וכו... משחקים ברמה הסבירה) ושיהיה ניתן לראות סרטים באיכות טובה 3.ציוד היקפי דרוש: מסך (19 אם אפשר במסגרת התקציב יותר גדול אז שיהיה), מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים טובים, 4.שיהיה DVD +צורב 5. שיהיה עיצוב נורמלי ושהמחשב לא יהיה רועש 6. צריך שהמחשב יגיע מורכב ושהוינדוז יותקן במעבדה צריך מחשב לעבודה טובה שאהיה מרוצה ממנו בתמורה למחיר דבר נוסף שמעתי על חנות בשם K.S.P עד כמה החנות אמינה (האם מקבלים בתמורה למש שמשלמים) אשמח אם תבנו לי מפרט (אם יש משהו שלא פירטטי במסגרת הרצון שלי למפרט מחשב אני אוסיף) נ.ב אם ממש צריך תוספת למחיר אפשר לחרוג עד 5000 בתודה מראש לכל העוני…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך עזרה למפרט לחבר. תקציב בכותרת ושימושים עיקריים מה צריך: מארז , ספק, כ.מסך, מעבד, זכרונות, לוח אם, קרור למעבד. מה הצעתי לו: CM690, HX520 , 8800GT, 2*1GB, P35DS3L, נינג'ה, עם עוד 2 מאווררי למארז 120MM יוצא 5500~. הוא מעוניין לצמצם. אני חושב שאפשר לרדת בספק ל NEO HE 430W (הוא רוצה מודולרי) לגבי קרור שיעשה עבודה טובה הOC בינוני. אשמח להצעות ייעול. תודה, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
1.תקציב 5000 ש"ח 2.אני רוצה מחשב למשחקים כבדים וחדשים שיצאו,הורדות ואינטרנט,סרטים ומוזיקה 3.ציוד היקפי:מסך LCD,צורב דיוידי 4.לא צריך רמקולים עכבר ומיקלדת 5.אני לא יודע מה יותר טוב ועדיף AMD או INTEL ??? 6.לא חשוב לי מארז ולא צריך קירור 7.יש לי וינדוס professional מקורי בבית אז לא צריך מערכת הפעלה 8.שיהיה לי צורב וכונן דיסקים בניפרד
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחנות את המפרט הבא Intel Q6600 2.4 GHZ GA-P35C-DS3 Kingston DDR2 1GB 667mhz * 4 Hitachi 320GB 7200 RPM SATA II Gigabyte 8800gt 512 MB DVD-RW Liteon DL מארז HT09A עם ספק 450W Windows Vista Home Premium 64 bit כל זה כולל הרכבה ב-5000 ש"ח. במספר חנויות אחרות שביררתי אצלן עבור מפרט דומה המחיר היה גבוה בכ-500 ש"ח לפחות, לרוב יותר. יש לציין שהחברה הנ"ל היא חברה ידועה ומוכרת ואת המחשב הנוכחי שלי קניתי אצלה. האם נראה לכם הגיוני המחיר שקיבלתי? הוא זול בצורה חשודה. האם אתם מזהים כאן משהו שחסר? תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב לישומי אינטרנט ב-1500 ש"ח ללא מסך וראיתי שלאחר ירידת המחירים של החודש שעבר לא התעדכנו המפרטים המומלצים אשמח אם יוכלו לתת לי מפרט. תודה רבה רבה, מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 800$ גודל מסך 14-15, משקל נמוך, זמן סוללה גבוה. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. נאלצתי לקנות לפני שנתיים את הSony VPCCW21FX בתקציב דומה ואני מאוד מרוצה ממנו אך ברצוני לדעת אם ישנן חלופות עדיפות כיום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כך שאני יוכל לשחק במשחקים באיכות גבוה מבלי שהמשחק יתקע. משחק אחד במיוחד מעניין אותי הוא "Dragon Age: Origins" שהולך לצאת עוד מעט. המפרט של המחשב הנוכחי: AMD Athelon 64 X2 Dual Core 3800+ 2.00 GHz Mother board ASUS M2npv-vm כרטיס מסך על הלוח GeForce 6150 4 GB RAM DDR2 יש לי כרטיס קול 5.1 שעובד מצויין אין צורך בציוד היקפי. בעיקרון כפי שאתם רואים אין לי באמת כרטיס מסך טוב והוא בסיסי ביותר ולכן חשבתי לקנות משהו יותר רציני. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך אבל אם יש לכם הצעות אחרות אתם מוזמנים. אין לי ידע באוברקלוקינג. תודה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1205 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 - 627 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB - 399 Patriot 1GB PDP DDR II 667 - 515 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR - 1699 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU - 270 HEC 400TRT 20/24PIN - 295 סה"כ : 5010 ¤ מה אתם אומרים הכל פה מתאים אחד לשני? אני ממש רוצה כבר להזמין!
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב HTPC ויהיה טוב גם לVISTA ULTIMATE מבחינת חומרה וגם יהיה טוב למשחקים.. לא כבדים במיוחד... יש לי FX7800GT מהמחשב הקודם שלי הקטע הוא כזה... המחשב צריך להיות קטן ברמות מטורפות ושיהיה אפשר להשיג את כל החלקים בארץ אני צריך רק -מארז -לוח -מעבד -זכרון 2G אני חשבתי על shuttle sg33g5 2GB Dual Channel 667MHZ intel Quad Core q6600 אשמח לקבל תגובות על המפרט ואם יש למישהו הצעות יותר טובות בשביל זה אני פה =] התקציב הוא 4500 ככה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 324 זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX כמות: 1 - מחיר: ₪ 442 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hydro 600 Active PFC 80+ Bronze !בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 399 כונני SSD: Corsair SSD 240GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 253 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 188 כרטיסי מסך: Palit RTX 2070 Dual 8G GDDR6 256bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 2008 שלום אני רוצה להליף את כרטיס המסך אבל לא רוצה שייווצר לי צוואר בקבוק מה אני צריך להחליף כדי להתאים אותו…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אנימחפש מחשב לעריכת תמונות (בפוטושופ) תקציב 2500-5500 * מטרות המחשב: עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטונים (ברמה פשוטה) , עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? לא ידוע * זמן סוללה ממוצע * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 120 gb * בעל צורב DVD אופציונאלי כניסת כרטיסי זיכרון מסוג CF * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני ממש לא מבין במחשבים ואינני יודע מה הדרישות שאני זקוק להן תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר במשך תקופה מעוניין לקנות מחשב, אני מניח שזה יקרה בחודש הקרוב. השימוש העיקרי שאני עושה במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים. עכשיו אי אפשר להגיד שאני מחפש משהו למשחקים כבדים, אני בעיקר משחק במשחקי ספורט, אבל אני אוהב לשחק במשחקים האלה שהם זורמים, גם בהגדרות גרפיקה גבוהות (להנות מהם עד הסוף). בנוסף אני רוצה קירור טוב (אם צריך) ושכמובן יהיה די שקט ולא טרקטור, כי במחשב האחרון קצת סבלתי מכיבויים לא רצוניים שהוא התחמם. כמו כן אני צריך שללוח אם תהיה יציאת FIREWIRE. אני גם רוצה מסך שטוח (אני עדיין עם CRT). בניתי איזשהו מפרט כאן משהו סביב התקציב שלי (הוא די גמיש, אבל אני לא רוצה לבזבז סתם כספים...) תגידו לי אם הייתם משנים ומה, האם הכרטיס מסך הזה טוב? האם יש…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB 2.4 לוח אם GIGABYTE GA-X38-DQ6 כונן קשיח Westren Digital 320GB SATA II 16 זיכרון Kingston 1024MB X4 = 4GB 800MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי DDR 3 GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe צורב DVD LG X18 מארז סימבדה W 500 K 402
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הכרטיס מסך והזיכרונות שאני רוצה שיהיה במחשב: כרטיס מסך 3080,וזיכרונות 8X2 16GB cl16 3600 עריכה: יש לי התלבטות בן המעבדים 11600 ל. 10900 אז אני מעוניין לקבל 2 מפרטים שמתאימים לכל אחד מהמעבדים הנ"ל תודה מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב ספציפי מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כמו dragon age 4 forspoken diablo 4 משחקי rpg arpg האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר ומסך מהו נפח איחסון…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמתאים לסטודנטים מעט משחקים כמו PES12 ועוד מעט, צפייה בסרטי HD ושימוש באינטרנט ומסמכים. עדיפות לחברת לנובו או דל גודל מסך 13-14 אינץ'. אשמח לקבל הצעות או לינקים למחשבים טובים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ואישתי מחפשים לקנות מחשב עבודה חדש, בתקציב של עד 3000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי, אבל נשמח להוציא פחות. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) ולפיתוח תוכנה (אקליפס, אולי קצת מטלב). חוץ מזה כנראה שנשתמש בו למחשב הורדות (יריץ איזה jdownloader או utorrent ברקע). צרכים מעבר: - אופציה לחיבור לשני מסכים. - שקט כמה שאפשר בעלות סבירה. מתוכנן שהמחשב ישאר פועל רוב הזמן. - חיבור wifi (אני מניח שזה די סטנדרטי) בשביל הרשת הביתית שלנו. - הרד דיסק גדול. חשבנו על 2TB. ליתר בטחון, אני ממלא את השאלון שלכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח בלי ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא ל…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט לגבי מחשב נייד. צריך אותו ללימודים, אינטרנט וכו'... הייתי מעדיף גודל 13.3 בגלל הגודל והניידות שלו, אך המחיר גבוה בהרבה מאלה ה-15.6 שמעתי על הסדרה insperion 5120, מה אתם אומרים? לא איכפת לי שיהיה I3 או I5, הארד דיסק 500 מגה, כרטיס זיכרון לפחות 4 ג'יגה. הכי חשוב לי שיחזיק לי הרבה זמן יחסית (לא שעתיים וחצי), לפחות 5-6 שעות, הבנתי שיש כאלה עם כמה סוללות פנימיות או משהו כזה... עוד דבר שהוא חשוב, איכות המסך, יש מסך מבריקים כאלה שהם מאוד יפים, הייתי מעדיף אותם (יש לי מסך IPS של דל, אז הציפיות גבוהות) זהו, תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי HP PAVILION DV6000 ביצעתי RECOVERY (עשיתי את זה כאשר הדלקתי את המחשב ולחצי בחלון הטעינה ESC) עכשיו הוא עשה את הRECOVERY אבל יש מלא דברים בכונן C שהוא לא מחק,כך שיש לי תוכנות עובדות ותוכנות לא עובדות ,ורציתי לדעת איך אני מוחק את כל הדברים שנמצאים שם? (מוחק את רוב הדברים מכונן C) (והוא לא מזהה אותם בADD OR REMOVE PROGRAM) תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יודע שזה לא ממש שייך לכאן > אבל ניסיתי בפורום תוכנה > ואין תגובה! לא מחפש המצאות גלגלים > פשוט רשימה של "TODO " כדי שיתבצע סינכרון מושלם ביין מחשב נייד לנייח 1. יש לי נייח מישרדי > רוצה שבו יופיעו כל הקבצים : דואר OE + תיקייה אחת או שניים + אוטלוק(יומן) 2. יש לי נייח > שצריך שיהיה בו בכל נקודת זמן את אותם קבצים (אותן מערכות הפעלה > אבל אופיסים שונים ( 2000 בנייד ו 2003 בנייח) 3. מוכן לשנות תוכנת דואר מוכן לשנות הרגלי עבודה > העיקר התוצאה! רוצה להגיע למצב שאני יודע בוודאות שבסופו של דבר יש "ראי מושלם " ביין הנייד לנייח בכל הנוגע לשימושי מושרד ועבודה ויומן פגישות עם הנייד אני כל היום בחוץ > ושוקל עקב כך להתחיל להתחבר לשירות אינטרנט סלולארי > גם …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל (עם יש משהוא חשוב לדוגמא קירור\זיכרון אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת סרטונים, רינדורים ועריכה של מדיה ותמונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכבדים שיצאו ושאמורים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-