ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מטרת המחשב - עריכת וידאו בסיסית. כיום משתמש בתוכנה Pinnacle Studio אך מעוניין להתקדם לתוכנות מתקדמות יותר, פשוט אין לי את הפלטפורמה. יציאות - HDMI כונן קשיח - מינימום 500GB כונן אופטי - עדיף צורב DVD אך לא קריטי מערכת הפעלה - אין צורך ברשיון חוקי חברה - מעדיף שלא יהיה Apple אך אם אני אבין שמק זה האופציה הטובה ביותר אני אתפשר. תקציב - אני צריך מחשב שימלא את הצרכים שלי בצורה חלקה. אני לא עורך סרטים לקולנוע ולא יוצר סרטוני 3D - אני משתמש ביתי פלוס. אם יש צורך אני אחרוג מעל 8,000.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט שלי כמה זמן אני יוכל להמשיך איתו לשחק משחקים על ההגדרות הכי גבוהות? PC Wizard 2012 Version 2.0 ------------------------------------------------------------------------------------------ Owner: Microsoft Organisation: Microsoft User: idan tamir Computer Name: IDAN Operating System: Windows Vista Home Premium Home Edition Media Center 6.00.6002 Service Pack 2 Report Date: יום שישי 20 יולי 2012 at 21:39 ------------------------------------------------------------------------------------------ <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 975 @ 3333MHz > Ph…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסוליד וורקס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למחשב לשימוש ביתי מגוון (גלישה-אופיס-משחקים ברמה(cod4 לדוגמה) התקציב הוא 2500 שקל ללא שום ציוד היקפי, וגם ללא כונן דיסקים. הכוונה היא ליצור מערכת ביחס של עלות-תועלת-אמינות מקסימלים. אם חריגה תשדרג את המערכת בצורה ששווה את החריגה אז אין שום בעיה עם זה. המחשב אמור להיות בשימוש יומיומי די אינטנסיבי אך המארז לא צריך להיות שקט במיוחד או מעוצב במיוחד, העיקר שיהיה לו USB קדמי ואולי גם חיבור אוזניות וזהו. על הסעיף הזה ניתן לחסוך בסבבה. לא מתוכנן OC או שדרוג עתידי ולא צריך לקנות תוכנות עם המחשב. הוא יהיה מחובר למסך 22 אינצ' שעדיין לא נקנה. חשוב לי שלמרות התקציב המוגבל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים בהגדרות סבירות. אני מתכ…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכרטיס מסך והזיכרונות שאני רוצה שיהיה במחשב: כרטיס מסך 3080,וזיכרונות 8X2 16GB cl16 3600 עריכה: יש לי התלבטות בן המעבדים 11600 ל. 10900 אז אני מעוניין לקבל 2 מפרטים שמתאימים לכל אחד מהמעבדים הנ"ל תודה מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב ספציפי מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כמו dragon age 4 forspoken diablo 4 משחקי rpg arpg האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר ומסך מהו נפח איחסון…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אהלן שלום.. אני צריך את עזרתכם לשיפור המחשב שלי.. קיבלתי היום מעבד P4 2.6 ועוד 2 זיכרונות של DDR 256 400Mhz עכשיו אני חושב שיש לי לוח אם ישן מדי כי הוא מנצל רק 1.3 מהמעבד במקום 2.6 אז אני רוצה לדעת מה כדאי לקנות מה יתאים לשאר החלקים במחשב שלי אני גם רוצה לקנות עוד הארד דיסק של 80-160 ג'יגה יש לי כרגע 20 ג'יגה סה"כ ואני מתלבט אם לקנות גם ספק יש לי 230 וואט.. אם זה לא מספיק אז תציעו לי מה לקנות מפרט של המחשב שלי כרגע : מעבד : Intel P4 2.6Ghz לוח אם : Pentuim 4 socket 478 motherboard - P4V845 Series זיכרון : DDR 512 400Mhz הארד דיסק : WD 20 GB כרטיס מסך : G-force 4 128 440 ספק : 230V אני רוצה להחליף ת'לוח אם ולקנות הארדיסק חדש שיתאימו לשאר החלקים ואם צריך גם ספ…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בסביבות ה 5000-5500 ש"ח, עם כל הדברים, מסך 19 אינץ דק לא יקר מידי, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים, מארז פשוט, כרטיס מסך פצצה, וכל מה שצריך.. תודה מראש 8) 8)
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הי, צריכה מפרט מחשב לעריכה גרפית כבדהעד 5000ש"ח(דפוס) כולל תלת כבד עם ובלי מסך,עם צורב dvd, חשוב קרור, חשוב שיהיה שקט רמקולים , מקלדת ועכבר קיימים חברות מועדפות,(Nvidia, Asus, (Maxtor תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המטרות של המחשב הן :גלישה ,הורדות צפייה וצריבה(סרטים וכדומה) יישומיי אופיס ,עריכת תמונות בייתיות ומשחקים סטנדרטים( כגון כדורגל) לדעתי מדובר על משהו כמו מחשב משרדי +, חשוב אם אפשרי שאוכל לשדרג אותו בעתיד במידת האפשר והאמת אני קצת חושש מ AMD שאני רואה שאתם ממליצים עליו ברוב הפעמים (למה?) כך שעדיף אינטל (כפול ליבה?) ,השאלה גם אם צריך כרטיס מסך בנפרד (והאם אפשר בתקציב),וכן לגבי מקלדת עכבר ורמקולים האם זה כלול במפרטים רק לא נרשם? מקווה שפרטתי מספיק תודה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב הזה ללא מסך וללא ציוד היקפי צורב כן ללא OC
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שהרבה זמן התלבטתי ושקלתי דברים הנה המפרט הספי שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Supertalent 1024MB Dual Channel 667MHZ + Heat Sink Leadtek Winfast 7900GS 256MB (יהיה OC עד שהטמפ' והארטיפקטים יגבילו אותי) Samsung SATA2 160GB 8MB Hec 400TRT Sunbeam Transformer- אני מחליף לו את המאווררים בכאלה שקטים של AC סה"כ בערך 4400-4500 רציתי לדעת איך המפרט? הוא יריץ משחקים חדשים טוב? עכשיו לשאלה היותר גדולה בעצם: יש לי את הכסף (לא בדיוק אבל אני יכול לגרד) ל2 סטיקים של גיגה של סופרטאלנט (כמו עכשיו רק להכפיל את הזיכרון). זה יוצתא לי מאד זול ובמקום עוד 660 כמו שזה עולה עכשיו זה עולה לי 1050 ש"ח, זאת אומרת בערך עוד 500 ש"ח. האם כדאי לי? זה יתן לי שיפור …
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב לישומי אינטרנט ב-1500 ש"ח ללא מסך וראיתי שלאחר ירידת המחירים של החודש שעבר לא התעדכנו המפרטים המומלצים אשמח אם יוכלו לתת לי מפרט. תודה רבה רבה, מראש. ליאור.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את חוות דעתכם על המפרטים הבאים: 1. מעבד: intel Core 2 Duo 2.13 Ghz E6400 2Mb 775LGA לוח אם: DFI Infinity 975G/X PCIE 775 זיכרון: 1024Mb DDR2 667+cooling דיסק קשיח:2 HDD 160GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: WinFast PX7600GS 256Mb כונן אופטי: DVDRW Sony *16 DUAL מארז: 12m'm Fan Original 64BIT מחיר: 4790 ש"ח 2. מעבד: AMD 3800 Dual Core AM2 64BIT לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra AM2 PCIE זיכרון: 1024Mb DDR2 667+cooling דיסק קשיח: HDD 160GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: XFX7300LE 256Mb-512Mb PCIE כונן אופטי: DVDRW Sony *16 DUAL מארז: 12m'm Fan Original 64BIT מחיר: 3590 ש"ח תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים כבדים ועבודה שוטפת באופיס ושאר התוכנות הפופולאריות. המחשב אמור להחזיק 5 שנים ללא שדרוג ולכן המחיר הגבוה שאני מוכן לשלם. לא יבוצע בו OC. דרוש לי מסך 19 אינץ' מינימום ושיהיה ממש טוב. הייתי שמח לקבל מספר אפשרויות למסכים מומלצים (אפשרי גם ווייד סקרין). באופציית המעבד הייתי רוצה לקבל הצעות רק של אינטל. אין לי כוונה לרכוש שני כרטיסי מסך ולהתקינם במקביל או משהו כזה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, שכנה שלי מעוניינת בקניית מחשב חדש (האחרון - עליו השלום). היישומים הכבד ביותר אותו היא מריצה הוא Word, ואני לא חושב שיש לה תוכניות ל- OC או לגיימינג בעתיד אין צורך בציוד היקפי, ואני בכלל מתלבט אם יש טעם בצורב. בכלל המחשב לא צריך להיות שקט, או מעוצב, "רק שיעבוד"... התקציב - כמה שפחות. לכל היותר 1500 ש"ח, אבל אם יש יותר זול, אז בזול. תודה! ~ יוני
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב שיוכל לשרת אותי נאמנה בתחביב האהוב של משחקי מחשב. אבל, אני צריך שהחומרה תוכל לשרת אותי במקביל גם לעריכת וידאו באויד. כמו שחלקכם יודעים אויד היא תוכנה סנובית שלא מוכנה לעבוד עם כל סוגי החומרה ולכן חשוב שהמפרט יתאים גם למשחקים וגם לעריכה (לדוגמא, אני יודע שאויד מעדיפה כרטיסי NVIDIA בוידאו ו-CREATIVE בסאונד, ולא מסתדרת בכלל עם כרטיסים מובנים בלוח אם למינהם). אני יודע שהמצב לא אידאלי ושמחשב צריך לייעד או למשחקים, או לעבודה גרפית אבל זה המצב כרגע, אז נאלץ לשלב. התקציב שלי נע בין 3000 ל-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שחריגה קטנה תשרת אותי נאמנה אז בסדר). מיותר לציין שאני מעוניין לשחק במשחקים חזקים ושהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי צורך לשדרג בעוד חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
4000 זה הגבול. חייב מערכת הפעלה. אם זה משנה, אני קונה באייבורי או באג. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-