עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by IMT,

שלום, הגיעה השעה להחליף ת'עגלה 1. התקציב 2,700 ¤ למחשב ועוד 1000 ¤ למסך (זה בנפרד כי את המחשב אני קונה ואת המסך אבא שלי קונה). 2. מטרות המחשב - משחקים, פוטושופ חובבני, אינטרנט ותכנות עם Visual Studio 2008. 3. ציוד היקפי צריך רק מסך בסכום של עד 1000 ש"ח 4. דברים שלא צריך במחשב לא צריך צורב, מקלדת, עכבר או רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה. לגבי מערכת הפעלה אני מתכנן לשים את הבטא של ווינדוס 7. 8. צרכים מיוחדים 4GB זיכרון ומעבד בעל שתי ליבות לפחות. 9. האם חשוב שקט? לא, המחשב יושב בחדר נפרד. מצד…

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  3. שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עד לסכום של 4000 ש"ח. הניידות שלו היא לא הדבר החשוב, אבל ברור שעדיף שיהיה קל. ''14.1 ומעלה... אני בעקרון צריכה את המחשב להפעלה של אינטרנט, אופיס ברמה גבוהה, פוטושופ ופלאש (לא ברמות מאוד גבוהות). מעדיפה מסך מאט ו- Trackpoint (אם התקציב מסתדר). כמובן שעדיף מחשב כמה שיותר חזק במסגרת התקציב מבחינת מעבד וזיכרון... אם יש לכם הצעות... תודה תודה תודה, ליאת

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  4. Started by בלוסטון,

טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  5. Started by dkingb,

מה אתם אומרים על רכיב זכרון זה: G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel 3-4-3-8 מחיר: 1520 ש"ח כמו כן מה הספרות האחרונות אומרות? מה אתם אומרים איזה זכרון לקנות? חוות דעת על לוח אם: 1. Intel P975XBX2 2. GA965PDS4 Gigabyte מחיר: 1029 ש"ח 3. GigaByte GA-965P-DQ6 מחיר: 1290 ש"ח אם יש לכם לוח נוסף שיכול להתאים בטווח המחירים אז בכיף המעבד שאני קונה זה E6700. המלצה על כרטיס מסך GF?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by xbuka,

שלום חברים אחרי אינספור חיפושים ברשת ובפורום הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט בינהם :s05: 1.asus ux32vd-r3001h 2.asus ux32vd-r3008h 3.samsung np540u3c-a01il למישהו יש נסיון עם הדגמים האלה? או לחילופין יכול להציע לי אלטרנטיבה אחרת כאשר הדרישות די פשוטות , המחשב מיועד ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב מיועד לבחורה ככה שהמשקל כמה …

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by osagron,

שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ומשחקים(בעיקר מנגר EA SPORT א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע מסך נקנה בנפרד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא ללא מסך אך עם מקלדת עכבר ובלי רמקולים . 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? הא…

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. שלום חבר'ה, איזה נייד אתם יכולים להמליץ לי בערך ב 6K ? חשיבות: -מסך 15.4" או יותר - מהיר - הטענת הווינדוס מהר - שלא יתחמם יותר מידי - בעיקר לאופיס \ אינטרנט וכו' - אחריות בינלאומית 3 או יותר [הכי חשוב] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by moshnin,

לוח אם: GAP35CDS3R Gigabyte מעבד : Core 2 Duo E6750 Intel או Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxIntel זכרון:DDR2 1024MB 667MHZ CL5Kingston X2 כונן קשיח :WD3200KS Western Digital או ST3320620AS Seagate כרטיס גרפיnVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeGigabyte אם יש משהו שכדי לי לשנות אז תעירו לי! ומבחינת תאימות האם הלוח אם מסתדר אם הכרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  11. Started by broller,

צריך עזרה בקנית מחשב נייד צריך הצעות למחשב מחברה טובה מאוד מחשב לצורך גלישה באינטרנט אלחוטי wifi,סרטים ושמיעת מוזיקה ברמקולים בעלי עוצמה חזקה מסך איכותי ביותר מצלמה מובנת כונן dvd תודה מראש

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  12. Started by Gex,

משום מה כתבי את השאלה הזאת לפני איזה שעתיים ואתם מחקתם לי אותה.. אפשר לפחות לדעת למה? טוב, השאלה הייתה: שיש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  13. Started by neshro,

אהלן, בשביל לסדר את האוזן, אשמח לשמוע את דעתכם על איך יראה מפרט למשחקים נגיד בעוד חודש חודשיים מהיום... תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש + מסך דק (19 אינץ'). - המחשב משמש אותי למשחקים כבדים, סרטים וגלישה באינטרנט. - אני זקוק לנפח HD של למעלה מ-300G - אין לי צורך בצורב DVD - בעתיד אני מתכוון לחבר למחשב כרטיס קול מקצועי (בתקווה שהוא יתאים למחשב) - יש לי עוד מחשב בבית ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. מה אני אמור לרכוש? (Router וכד') - התקציב שלי הוא 5000 - 6000

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by jabka,

יש לי מעבד core 2 6550 המחיר לא כולל אותו המחשב יריץ vista בעתיד. נראה לי שאפשר להסתפק בכ.מסך בלוח אם (או בסיסי) כדאי שתהיה אפשרות לחבר אותו לטלויזיה.

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  16. טוב קשה לי להגיד תקציב מדוייק (אז מצטער מראש אם איך שהוא זה עובר על חוקי הפורום) יש לי התלבטות בין מספר מפרטים, העניין שאני רוצה "הכי מהיר" שיש מצד אחד. מצד שני יש עניין של מחיר. יש לי את הכסף והיכולות לקנות גם QX9770 וDDR3 וכול זה, השאלה האם זה שווה את המחיר? ואם לא, אז מה? הרי בכול מקרה בביצועים זה כן פחות. אני מתלבט בין ללכת על משהו בסגנון הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2802&products_id=20889 שזה בהחלט לא תקציב נוראי בשבילי (כמובן אעשה כמה שינוים קטנים כמו מארז מסדרת S החדשה, לוח אם של ג'גהבייט שמעדיף וכו') או לחכות קצת זמן עד שיגיע לארץ QX9770, ולהוסיף לוח אם עם תמיכה בDDR3 ולקחת 4 ג'יגה של DDR3 וכו' כלומר מתלבט בין לבזבז המו…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by somsomlo,

כרטיס רשת אלחוטי אופיס ,אינטרנט,סרטים, קצת משחקים לא רציניים, הורדות. צורב DVD. מקלדת עכבר ושקט תודה!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. Started by shiri72,

אני רוצה בבקשה מפרט למחשב נייד שיהיה לגלישה אופיס סרטים שירים וכו.... עד מחיר של 5000 שקל. ומחברה טובה... מישהו יכול לעזור לי לבנות....? תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב והבנתי שיוצאים עוד חודשיים סדרת מעבדים חדשה הX38 אז נראה לי מיותר לקנות עכשיו כי גם ככה אפשר לחכות חודשיים שהמחירים יירדו, מה דעתכם? אני גם רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר לממיר יס רגיל ואז לחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך ואז לראות טלוויזיה ושאני גם אוכל להקליט ויהיה לי כאילו יס מקס... מה אתם אומרים...? המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, OC אפשרי אבל לא הכרחי. במסך אני מתעקש DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כי הבנתי שהוא הכי טוב במחיר שלו ויש לו את הפאנל הכי טוב. תודה רבה ולילה טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  20. ^ כותרת. לחבר שלי, דחוף הוא קונה מחר, לגיימינג. שיעבוד כמה שיותר טוב תחת עומס וביצועים - כ"מ 8800GT 512MB מבוסס ליבת G92 (לא הליבות הישנות של G80) מעבד - לא חשוב איזה חברה (AMD \ INTEL), אבל עדיף שתוסיפו מעבד חזק יותר ותורידו קצת מהלוח אם... זיכרון 2GB 667MB בשני סלוטים (אם תצליחו לדחוף 4GB בלי להוריד מהשאר אז סבבה) בבקשה אנשים זה למחר וזה דחוף מאוד !! תודה (=

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות והרצת משחקים(אם משחקים ממש כבדים לא חייב שיהיה גרפי שיהיה בHIGH אלא NORMAL * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 או 17.3 , לא משנה. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? המחשב ילקח לפעמים לאוניברסיטה כל שעד 2.5 לא יותר עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אבל לא תנאי חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO/DELL/ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מ…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. אורח מאור
    Started by אורח מאור,

יש לי תקציב של 4K אני יורד לאילת יום חמישי הזה ורציתי לקבל המלצה לקניית נייד בKSP או אייבורי לגיימינג קל אשמח להמלצות מחברי הפורום תודה... פשוט ראיתי שבאמזון אין כרגע מבצעים והמחיר באילת אותו דבר אז העדיפות היא אילת כרגע...

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. אורח kFiR91
    Started by אורח kFiR91,

שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by portalos,

מהם הדרישות או ההעדפות שיש לקחת בחשבון אם רוצים להתקין VM, כחלק משימוש המחשב, שבסיסו לשימוש ביתי פשוט למדי אני מניח שזיכרון - אבל כמה? הכוונה לא למשהו מסובך - כלומר מערכת ההפעלה תהיה Win7 וה-VM יהיה עבור Win98

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  25. שלום לכולם, אני סטודנט לתקשורת חזותית שנה ג' ומחפש המלצה למחשב טוב לעריכה גרפית, התקציב שלי הוא 3500 למרות שהייתי מעדיף לא לחרוג אני מוכן להתגמש לטובת הבדל משמעותי בביצועים חשוב שמעבר לפוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור, הוא יוכל להריץ תוכנות לעריכת וידאו, אפטר ופרימייר. גודל מסך מ-13" משקל ממש לא משנה לי. לגבי זמן סוללה אני מוכן להתגמש, לא ארוך. אין דרישה ליציאות מיוחדות. בלוטות: כן צורב DVD כן לא נדרשת אחריות בינלאומית לכלול מערכת הפעלה המון תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.