עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם הינכם מבינים בתחום, ובעלי ידע בנושאים הרלוונטים לשאלות שלי, בבקשה קחו דקה ועזרו לי. אני רוצה לקנות מחשב שייעודו הוא שימוש משרדי, קצת משחקים וקצת עריכת סרטים. התקציב שלי הוא קצת יותר מ4000. התחלתי לעשות סקרים עבור חלקי מחשב, לבדוק ביצועים (למשל מ-tomshardware) ומחירים (מ-zap), וחנויות שונות (אייבורי, פלונטר, נועה, ksp, iqpc ועוד). אני עדיין לא יודע מה הכי כדאי ומאיפה, אז להלן עיקרי המפרט הרכיבים שחשבתי עליו: מעבד: E6320 לוח אם: GA-965P-S3 זכרון: 2GB 800M דיסק: 250GB SATA2 16MB כ. מסך: GF7600GT מסך LCD 19. ראיתי באייבורי (אפשר גם לראות בעיתון "7 ימים" בעמוד השלישי בערך) הצעה קצת פחות טובה ב3300 בערך. אני מאמין שעם השידרוגים זה יהיה בערך 4000. ההצעה כללה E6300, מעב…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by liore,

אהלן שלום.. אני צריך את עזרתכם לשיפור המחשב שלי.. קיבלתי היום מעבד P4 2.6 ועוד 2 זיכרונות של DDR 256 400Mhz עכשיו אני חושב שיש לי לוח אם ישן מדי כי הוא מנצל רק 1.3 מהמעבד במקום 2.6 אז אני רוצה לדעת מה כדאי לקנות מה יתאים לשאר החלקים במחשב שלי אני גם רוצה לקנות עוד הארד דיסק של 80-160 ג'יגה יש לי כרגע 20 ג'יגה סה"כ ואני מתלבט אם לקנות גם ספק יש לי 230 וואט.. אם זה לא מספיק אז תציעו לי מה לקנות מפרט של המחשב שלי כרגע : מעבד : Intel P4 2.6Ghz לוח אם : Pentuim 4 socket 478 motherboard - P4V845 Series זיכרון : DDR 512 400Mhz הארד דיסק : WD 20 GB כרטיס מסך : G-force 4 128 440 ספק : 230V אני רוצה להחליף ת'לוח אם ולקנות הארדיסק חדש שיתאימו לשאר החלקים ואם צריך גם ספ…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. 1.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. אני זקוק למחשב נייד וראיתי בבאג שתי דגמים של HP. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5641&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5712&perur=2&t=1&c=320 מה אתם אומרים? כדאי להוסיף קצת ולקחת את היקר יותר? עדיף ללכת על חברה אחרת בכלל? מה אתם אומרים?

5. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל הכל בעלות של 4500, הוא מעוניין במסך 20 אינץ' 2 MS (לא מבין מדוע, אבל עזבו). כולל הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP, גם עבור AMD וגם עבור פנטיום. המון תודה עבור הסבלנות מראש.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. אני צריך מפרט למחשב עד 2400 למשחקים לא הכי חדשים ככה 8600GT משהו בסיגנון שיהיה 2GB ראם

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by sPoiled,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 +- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לרוב עבודה מרדית משחקים פחות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, כל מה שהבאת במפרט למטה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. ה…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by pooki_1,

שלום לכולם כן כן ידוע לי שפה זה לא פורום לוחות אם, אבל לדעתי זה כן קשור כי בסה"כ אנשים באים לפה כדי לקבל את ההמלצה שלכם פירסמתי הודעה דומה גם בפורום של לוחות אם (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337852.0 ) העניין בקצרה - למה אף אחד לא ממליץ על לוח אם של אינטל? אשמח לתשובה אם זה לא המקום להודעה אז אבקש את סליחתכם

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. שלום ותודה מראש לכל העוזרים. אחרי קריאה נרחבת בפורומים ה*נהדרים* של HWZone הרכבתי מחשב ב-TMS ורציתי לשמוע את דעתכם המלומדת בנושא. מה אני צריך: אני משחק הרבה (בעיקר כותב ביקורות על משחקים חדשים ) וגם עובד כגרפיקאי. לאור זאת, יש מספר רכיבים שהם מבחינתי חובה: 1. מסך Dell 2007WFP. 2. מעבד Q6600 מרובע ליבות. 3. לפחות 2GB - עדיף יותר. נראה לי שכדאי 800 מג"ה בגלל ה-OC הסביר שאנסה לעשות (לא משהו משוגע, אלא פשוט להוציא את המיטב ממה שאפשר) 4. קורא כרטיסים קדמי (זה די זניח, אבל חשוב להזכיר) 5. זה לא רכיב אבל בכל זאת - אם זה לא קשה, אשמח לקבל את המחירים לפי TMS, כי שם ככל הנראה אקנה את המחשב (מישהו ממליץ אחרת?) מה כבר יש לי: 1. עכבר גיימרים 2. כונן DVD שמלווה אותי הרבה ז…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Cohen Eran,

שלום לכולם שמי ערן כהן ואני חדש בפורום ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: עד 5000 שקלים (לא משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V תודה רבה רבה לכול העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  11. השימושים העיקריים במחשב יהיו משחקים כמו Crysis וכו', אבל גם עריכת תמונות(שזה כולל Photoshop ותוכנות 3D למיניהן) עריכת מוזיקה(Cubase) וגם קצת עריכת וידאו. אני מעדיף Q בגלל שאני אשתמש בתוכנות כבדות שינצלו את ארבעת הליבות. יש מצב לחריגה ל-6000,והמפרט כולל מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ללא רמקולים. OC מתוכנן,ולא מתוכנן CF . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. עם מסך 19",אבל המחשב חייב להיות מסוגל להריץ משחקים מודרנים במהירות סבירה.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by shi1957,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט המחשב הבא 1. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 2. קירור למעבד - Thermaltake TMG AL AM2 Cpu Cooler 3. Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 4. זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 5. דיסק- Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 6. מארז - Cooler Master CM 690 7. ספק- OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU קיים לי כרטיס מסך - BFG 8800 GT OC2 וכמה זה יעלה לדעתכם חג שמח שי

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by NuXeR,

היי, אני מתקשה לקבוע כמה שווים של הרכיבים הבאים (היו בשימוש) ואשמח לעזרתכם - AMD Athlon XP 1700+ Epox 8RDA+ 512MB DDR 400MHz Radeon 9550 128MB WD 80GB 8MB Cache אם אפשר הערכה למחיר של כל פריט וכמה סה"כ ביחד.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by idoo_e,

כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by yuval_weinbe,

המחשב מיועד לילדה בת 11, ז"א מחשב די פשוט. כ. מסך מובנה הוא סביר ומספיק טוב לשימוש רגיל? הייתי רוצה לדעת בנוגע למעבד, לוח אם ורכיבים חשובים אחרים- מה מומלץ... אם יש מפרט מסויים שמומלץ אשמח אם מישהו יכתוב. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. אני יתחיל בזה שהגעתי למפרט הזה לאחר המון התלבטויות , התייעצות , שינויים ולמרות זאת אני לא שלם ב100% ואני זקוק לחוות דעת מאנשים מקצועיים כמו שאפשר למצוא בפורום הזה . אני מבקש שתתנו את המילה שלכם על כל רכיב שלא ניראה לכם ותעזרו לי לסגור כבר על המפרט לפני שאני מזמין אותו . אז ככה , מטרת המחשב מוכוונת בעיקר לגיימינג אינטרנט וסרטים , הלכתי על רכבים טובים וטיפה יקרים , למרות שבנושאים מסוימים יש לי קו אדום שבחרתי לא לעבוד מבחינת תקציב . התקציב כרגע עומד על 5000 פלוס מינוס בלי ציוד היקפי ( מסך , מקלדת , עכבר , ראוטר ורמקולים ) . Intel Core 2 Due E6750 Box ¤ 1140מעבד GIGABYTE GA-P35C-DS3R לוח אם 880 ¤ OCZ DDR II 2048MB (1024MBx2)…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by shaih,

שלום רב, מניח שאצטרך לקנות מחשב חדש ע"מ לשדרג ל-Vista. אשמח לקבל המלצות למפרט הרצוי. מחשב שמיועד לבית, בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, קצת מולטימדיה. תקציב של 5,000 - 3,000 תודה מראש, שי

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by maork123,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אבל הבנתי שזה לא ככ פרקטי אז אני מוכן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועריכה גרפית בסולידוורקס ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ומקלדת ורמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין ג…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני צריך מחשב חדש שיוזמן בSKYPC המחשב הוא לשימוש ביתי . במחשב תופעל תוכנה SOLID WORKS ותוכנות דומות. ללא מסך. המחשב צריך לכלול עכבר מקלדת צורב די וי די. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by avihu28,

בס"ד שלום! ניסוח מחדש של מפרט שביקשתי כאן קודם, בשינויים קלים אני מעוניין רק במעבד, לוח אם וזכרון, במחיר כולל של 1500-2000 ש"ח ל3 הרכיבים הנ"ל ביחד. הייעוד הוא בעיקר חישובים מתמטיים, וההתלבטות הגדולה היא האם כדאי במקרה הזה ללכת על מעבד כפול ליבה או עם ליבה בודדת? אם מישהו יכול לתת גם קצת הסברים אני אשמח (אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אז אם לא סליחה)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב למטרות עבודה וgaming, חשוב לי שהוא יאפשר לי ניידות טובה. כרגע אני שוקל לרכוש את ה-Zephyrus G15 אבל תוהה אם יש אופציה טובה יותר או ששווה לחכות למשהו אחר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים