עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by izak,

אני מחפש לרכוש צורב למחשב נייד HP omne book EX3 האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by כינויכינוי,

אפתח בלענות על השאלון שלכם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? לימודים, בעיקר אופיס. וגלישה בסיסית באינטרנט, אני כנראה לא אוריד סרטים למחשב הזה. * גודל המסך? נראה לי שמשהו בסביבות ה14 יתאים לי. * משקל רצוי? מעדיף משקל קל, אבל לא יהרוג אותי משהו שהוא לא הכי קל שיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, סוללה חזקה זה דבר חשוב מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אני לא "אלוף העולם במחשבים" אני מאמין שUSB יספיק לי, אבל גם HDMI יכול להיות לא רע * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן CD/DVD? צורב? לא…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. אני קונה כרגע מחשב באזור ה-3200 ש"ח. מתלבט האם לחסוך כספים וללכת על AMD 4600 או ששווה להוסיף כסף וללכת על אינטל 6400. ומה לגבי AMD 5200 מול E6400 ?בנוסף-ספקי jsp tech שווים משהו או שזה ג'נרי עלוב והאם עדיף ללכת על זכרון 2 GB במהירות 667 או 1 גי'גה במהירות 800?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מסך וציוד נלווה אז אני צריך מחשב נטו. המחשב שאני רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבדה ממש. אני רוצה שכל משחקי הספורט למינהם (פרו,פיפא,נ.ב.א וכו' וכו' מהחדישים) יעלו לי על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לי (שיעבוד חלק), וגם ש - GTA IV יעבוד אצלי חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה, משהו ברמת בינוני ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. שלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים בסיסיים מהאחרונים שיצאו א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - ציינתי כבר למעלה, פרו 10, פיפא 10, nba2k10 וכו' .. פחות או יותר משחקים ברמה כזאת …

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש נייד עם מסך עד 14.1" ומעבד core 2 duo שכולל יציאת hdmi/dvi ושמגיע עם לפחות שנתיים אחריות. עד 4500 ש"ח לא מפריע לי עם הוא יהיה ללא מערכת הפעלה המון תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  6. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  7. Started by treinx,

למשחקים לא כבדים למשל כמו: פיפא כולל מסך ד"א המפרט הזה שווה 3100? מארז - ATX 480W X6USB לוח אם -GIGABYTE INTEL 945 GA945GCMX-S2/1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-4500/2.2GHZ/2MB/800FSB זיכרון -1024MB PC5300/DDR II 667MHZ הרחבה- PCI EXPESS X16 תמיכה מלאה בVISTA שדרוג לכ.מסך (לגיימרים) FX 8500GT 512M כ.קול-מיקצועי הכולל 8 ערוצים כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX18-SAMSUNG/NEC/LG מסך-LG 1954SG LCD19 1:5000/5MS-כולל רמקולים דק במיוחד בעיצוב חדשני סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+סט רמקולים סטראופוניים(משולבים במסך) מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2007 אוזניות+מיקרופון(מדונה)מתנה למזמינים באתר בלבד! [br]פורסם …

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by gruvismalt,

היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. ציוד הקפי רק רמקולים ומסך 17 לא מעוניין ב OC בזמן הקרוב (אם בכלל).

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by mhu,

לחברי בפורום שלום רב, ברצוני לדעת איזה ספק כח מומלץ לחומרה הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6750 FSB 1333mhz - Retail זכרונות: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-2GBPK - Retail כ. מסך: EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail לוח אם: ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח: SATA II STM3320820ASוSeagate המחשב אינו מיועד ל OVERCLOCK בתודה מראש. איתי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by shlomi224,

אני מעוניין לקנות נייד במחיר שנע בסביביות 4000 ש"ח אני סטודנט להנדסה ומשתמש בו בעיקר לגלישה אבל גם בתוכנות כמו מטל"ב ואוטוקאד הציעו לי את המחשב הבא של LG http://www.zed.co.il/Product.asp רציתי לדעת אם למשהו יש חוות דעת על המחשב הנ"ל או בכלל על מחשבים של LG כי אני לא מתמצא . תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by PsyDream,

אהלן יש לי בערך 2500 שקל עכשיו יש לי יום הולדת וההורים שלי יוסיפו לי כסף למפרט והקטע שאני מתלבט בין לקנות xbox360 למחשב לפי מה שאני יודע מפרט ב-4000 + לא יהיה חזק יותר ממחשב לכן אני מתלבט (המפרט עצמו 4000 כי זה המחיר של ה-xbox360 עם התוספות ככה שיהיה שווה) כרגע זה המחיר למפרט יש סיכוי שאני יעלה את המחיר שלו ל-5000 אפילו השאלה מה אתם מציעים לי קודם לעשות עם ה-4000 מחשב או xbox360 ואז נראה מה קורה...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by moshel7,

התקציב הוא 3000 ש"ח והכי חזק במיסגרת תקציב זה מבלי להחתפשר בכרטיס-המסך והמעבד אים אפשר

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Price list updated 17-11-2006 מעבדי אינטל Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) TWINMOS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None Price of Pakage 3240 Total price 3240 ¤ for payments 12 X 295 ¤ CASH PRICELIST - V.A.T. IS INCL…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by explize,

טוב נברתי וחפרתי במרחבי הנט וברחבי חנויות המחשבים והגעתי לכמה השגות שאני מקווה שתעזרו לי לסגור פינות. דרישות: אין צורך במסך וחומרה חיצונית(עכבר, מסך) וגם לא בDVD, אין צורך בכרטיס קול עובד עם audiophile 192 של M AUDIO מעבד 6400E מארז וספק נראה לי שהSONATA 2 יספק אותי(חשוב לי שקט, לא טוטאלי אבל שלא יעבור את ה 20- DB במיוחד בספק)-שוב זה לפי סקרים שלי..אין לי צורך מעל ל450W..רוב החומרה נשענת על חשמל חיצוני(אם יש המלצות לספק ומארז אחרים שיתנו לי את אותה התמורה אשמח לשמוע- שמעתי כבר המלצות לTT או לOCZ אבל לא למארז נורמלי) חשוב שאוכל לחבר גם HD לIDE בנוסף לDVD.(אם זה דרך כרטיס PCI אז גם טוב...) אם יש אפשרות ל FIREWIRE אוןבורד- אני אשמח. שיתמוך בRAID זיכרון בין 1 ל2 GB לוח שלא ית…

17. תקציב - נגיד שבאיזור 8K אבל יש גמישות. שימוש עיקרי - משחקים (Far Cry 6 למשל) ותכנות כרגע רץ עם מערכת בת 6-7 מבוססת i5-6600k ו -GTX 970 כרגע עם מסך 27 60HZ אבל עומד לרכוש גם מסך חדש (גיגהבייט M27q) עם קצב רענון גבוה יותר. מעוניין במפרט שמבוסס על: i5-12600K GTX 3060TI עדיפות ל-SFF או מארז קטן ככל הניתן. קירור אוויר. בלי RGB בכלל. 32GB זכרון ו-1TB NVME האם יש תמורה ממשית ל-DDR5 כרגע ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. שלום, אם תוכלו לבנות לי מפרט בהתאם לצרכים האלה אודה לכולכם מאוד ! 1. מה התקציב? 2000 2. מטרות המחשב? משחקים עכשיווים בעיקר, אבל לא הכבדים במיוחד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לכלול הרכבת מחשב בבקשה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. במשחקים חדשים אבל לא הכבדים ביותר. רזולוציה רגילה, 1024X768 לא משהו מטורף... מקווה שזה מפורט מספיק תודה רבה !!! D:

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by vocal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך מטרות המחשב הם קצת מכל דבר ... טיפה קולנוע טיפה משחקים וטיפה גרפיקה.. אני מעדיף שהמחשב יהיה בעל יכולת עיבוד גבוהה ובעדיפות למעבדי אינטל (מתוך הרגל.) וכרטיס קול לא מובנה וברמה קצת גבוהה מהסטנדרט גם רציתי לשאל האם כדאי לי להמתין ? המחירים עלולים לרדת ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Amiko,

בוקר טוב לכל חברי הפורום הנפלא הזה אני צריך מחשב בתקציב של 4000 כולל הכל בבקשה . תודה לעוזרים . כמובן שזה מחשב שישמש אך ורק לישומי אינטרנט וישומי מדייה .

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום. מחפש מפרט ב-1500 ש"ח לאינטרנט ולמשחקים פשוטים (פיפא 2008 וכו') ללא ציוד היקפי וללא מסך. לא ממש מבין בנושא כך שנא לתת משהו פשוט. תודה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by אריק פרלס,

הייי, מעוניין לקנות לאחי הקטן מחשב נייד . אשמח שיהיה בו אפשרויות גימיינג נחמדות ( סטייל 1660TI) ועדיפות 17 אינץ. מתכוון להזמין מאמזון או ניו-אג. האם יש דגם מומלץ בתווך מחיר של 4 אלף? ואולי עכשיו זה ממש לא רווחי לקנות? (אשמח להמלצה על דגם גם אם זה ''לא הזמן לקנות'') תודה(:

24. Started by FiReBall^,

מעבד core 2 duo עדיפות ל-2 ג'יגה זיכרון. יציאת DVI (או HDMI). מסך 14.1 ומעלה. עדיפות למשקל נמוך.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. אהלן חברים, שימושים עיקריים: משחקים, סרטים אינטרנט ומוזיקה. גודל מסך: עד 15.6 (אפשר גם פחות) ניידות: לא כל כך קריטי המשקל והגודל אבל כמה שפחות עדיף כי אני מתכוון להשתמש בו גם בלימודים בעתיד כרטיס מסך, זיכרון ומעבד: אני לא כל כך מבין אז מה שתמליצו לי תקציב: באזור ה 4000 בעיקרון שמתי עין על המחשב הבא http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2500 מה אתם אומרים?? אשמח לעצות ודעות נוספות תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים