ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במחשב לעריכת וידיאו { בעיקר } + משחקים כרגע אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל לא פוסל אפשרות בעתיד הכי חשוב לי מהירות תגובה ומספר רב של תוכניות שניתן לעבוד איתם במקביל מבלי לעבד כוח עבודה + מחשב שקט במיוחד הרכבתי מפרט בעצמי השמח אם תעזרו לי לשפר אותו או שהוא יספק אותי ל - 4 שנים הבאות מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤498 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤373 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. העיסוקים העיקריים שלי במחשב הם: גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, עבודה משרדית (WORD וכאלה), תכנות ומשחקים (חשוב שהמשחקים החדשים יפעלו בצורה טובה, ויראו טוב). אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד למשך זמן יחסית רב, כך שגם בעתיד יוכל להריץ משחקים בצורה טובה. (ולא רק לטווח הקרוב) כמו כן, אני מעוניין שיהיה שקט יחסית (עם כי זה לא הכי חשוב), ושיהיה בו צורב DVD וכרטיס רשת. בנוסף, אני מעוניין בכך שירכיבו לי את המחשב בחנות, אך את מערכת ההפעלה אתקין בעצמי. אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה! בברכת חג שמח! אלעד
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת 2 דברים: 1. מפרט מחשב עד 3500 ש"ח ללא מסך אשר ישמש למשחקים, יישומים ואינטרנט. (כרטיס מסך חזק. עם עדיפות לATI). 2. חנות מחשבים אמינה במרכז.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב הינו כ- 4000 ש"ח עם חריגה של 200+- ש"ח (מעדיף ללא חריגה) אני מעוניין במעבד של INTEL בלבד, נא לא להציע AMD בבקשה, תודה. השימושים במחשב הם לעבודתי, כך שאני צריך מחשב דיי מהיר שיכול להתמודד עם ריבוי משימות ומס' תוכנות שפועלות בו זמנית. כגון FireFox עם מס' טאבים, עוד דפדפנים שונים, Photoshop CS4 (לא עריכה גראפית, אלא רק שימוש בסיסי בתוכנה), Zend Studio. כמו כן הנני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו. אין צורך בציוד הקפי ולא במסך. השקט של המחשב חשוב, אך לא הכרחי כלכך (תלוי בעוצמת הרעש שהמחשב יעשה). לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש במסך 19" רחב ברזולוציה 1152*864 יכול להיות שבעתיד המסך יוחלף לאחד של…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היה לי קצר במחשב.. שלחתי אותו למעבדה של פנדה (pandas) כי שם קניתי את המחשב.. הם אמרו לי שנשרף לי הספק והלוח אם.. ואין אחריות.. המפרט של המחשב: intel pen4 3.2ghz-2m-s775-640jxb asus p5gdc delux 1gb זיכרון gainward 6800gt ultra 2400 160gb 8mb 7200 sata ספק כח : ANTEC 480W הכרטיס מסך שלי לפני 3 שנים עלה 2300 שקל.. עכשיו התקציב שלי 2000 שקל אני רוצה להביא ספק שיחזיק את המחשב ואיכותי של 500 ומשהו וואט אני רוצה לוח אם גם משהו טוב מאוד וגם כרטיס מסך שיפעיל משחקים חזקים .. אני לא סגור על להחליף כרטיס מסך אבל תנו לי הצעות.. תתנו לי בבקשה הצעות מכל החנויות אבל עם אפשר השוואה מפנדה נראאה עם הם יקרים יותר.. תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט למחשב ואני רוצה חוות דעת עליו אם הוא של גימר מעבד: Intel Core 2 QUAD 2.83 Q9550 12M 1333/1600 לוח אם: Intel Skyberg ATX/DDR3/FSB1333/1600 זיכרון: 8GB DDR3 צורב :DVD AOPEN דיסק קשיח: WD-500GB כרטיס מסך: Nivdia Geforce 9600GT 1GB DDR3 Sweex חוות דעת דחוףףףףףף
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, באדיבותו הרבה של קיריל מTMS קיבלתי את המפרט הבא, מיועד לעבודה בCS6, סוליד, ואולי לשחק BF3 מדי פעם. http://www.tms.co.il/preview/spec/nsdw3v2l תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך עזרה למפרט לחבר. תקציב בכותרת ושימושים עיקריים מה צריך: מארז , ספק, כ.מסך, מעבד, זכרונות, לוח אם, קרור למעבד. מה הצעתי לו: CM690, HX520 , 8800GT, 2*1GB, P35DS3L, נינג'ה, עם עוד 2 מאווררי למארז 120MM יוצא 5500~. הוא מעוניין לצמצם. אני חושב שאפשר לרדת בספק ל NEO HE 430W (הוא רוצה מודולרי) לגבי קרור שיעשה עבודה טובה הOC בינוני. אשמח להצעות ייעול. תודה, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מחשב חדש של טושיבה מדגם satellite a200-1j0 המחשב הגיע עם ויסטה ואני רוצה לעבור לxp ואני לא מצליח לעבור מפני שכל פעם שאני שם את הדיסק של הxp הוא רושם לי "לא נימצא שם ארדיסק במחשב" מה לעשות?יש למישהוא מושג?אך המחשב מזהה את הארדיסק ?תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אהלן, בהנחה שמדובר באותו מפרט (I7,16GB ram, 512 SSD) בין המחשבים Dell Latitude 7400 וגם Lenovo P14, איזה מחשב הייתם לוקחים ולמה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, מה טוב, אבל לפטופ לא קונים כל יום. ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 500 למעלה (כלומר 4700ש"ח לכל היותר, ורק אם זה מצדיק את זה בצורה חד משמעית). 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, פוטושופ (ושאר חבילת ADOBE), תיכנות בסיסי, תלת ממד בסיסי. (ברמה של משחקי סמארטפון, לא משחקי AAA) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי על סמך השוטטות פה בפורום. יש מספר דברים שאני צריך איתם עזרה. קודם כל חוות דעת כללית אם יש משהו לשפר. שנית המארז+ספק, בחרתי משהו פשוט, אם אפשר למקד אותי, אני לא ממש בעניין אחרי מספר שנים עם נייד. תקציב המחשב צריך להסתובב סביב 3000 -+ ועוד כ1000 למסך "22. יש מעט גמישות למטה או למעלה. שימושי המחשב רשומים בכותרת. תודה מראש, אייל. מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤282 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤70 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤321 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512M…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך המצלה ושיהיה בלי ציוד הקייפי כונני DVD CD צורבים פלופי וכו'.. רק מעבד כרטיס מסך זיכרון לוח-אם דיסק קשיח ומארז.... עד 4600 ש"ח .. ושהיה מבוסס אינטל קונרו!!! כרטיס מסך לא פחות טוב מ 7600GT 256MB.. תודה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אפתח בלענות על השאלון שלכם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? לימודים, בעיקר אופיס. וגלישה בסיסית באינטרנט, אני כנראה לא אוריד סרטים למחשב הזה. * גודל המסך? נראה לי שמשהו בסביבות ה14 יתאים לי. * משקל רצוי? מעדיף משקל קל, אבל לא יהרוג אותי משהו שהוא לא הכי קל שיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, סוללה חזקה זה דבר חשוב מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אני לא "אלוף העולם במחשבים" אני מאמין שUSB יספיק לי, אבל גם HDMI יכול להיות לא רע * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן CD/DVD? צורב? לא…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי מסך וציוד נלווה אז אני צריך מחשב נטו. המחשב שאני רוצה הוא למטרת גיימינג לא כבדה ממש. אני רוצה שכל משחקי הספורט למינהם (פרו,פיפא,נ.ב.א וכו' וכו' מהחדישים) יעלו לי על הגראפיקה הכי גבוהה ושלא ייתקע לי (שיעבוד חלק), וגם ש - GTA IV יעבוד אצלי חלק אבל לא על הגראפיקה הכי גבוהה, משהו ברמת בינוני ושיהיה נעים לעיניים מבחינה גראפית. שלא יהיה רועש וגם לא מתוכנן OC בזמן הקרוב וגם חשוב מאוד שאפשר יהיה לשפר אותו קצת בעתיד ולא לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים בסיסיים מהאחרונים שיצאו א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - ציינתי כבר למעלה, פרו 10, פיפא 10, nba2k10 וכו' .. פחות או יותר משחקים ברמה כזאת …
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
למשחקים לא כבדים למשל כמו: פיפא כולל מסך ד"א המפרט הזה שווה 3100? מארז - ATX 480W X6USB לוח אם -GIGABYTE INTEL 945 GA945GCMX-S2/1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-4500/2.2GHZ/2MB/800FSB זיכרון -1024MB PC5300/DDR II 667MHZ הרחבה- PCI EXPESS X16 תמיכה מלאה בVISTA שדרוג לכ.מסך (לגיימרים) FX 8500GT 512M כ.קול-מיקצועי הכולל 8 ערוצים כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX18-SAMSUNG/NEC/LG מסך-LG 1954SG LCD19 1:5000/5MS-כולל רמקולים דק במיוחד בעיצוב חדשני סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי+סט רמקולים סטראופוניים(משולבים במסך) מצלמת אינטרנט+מיקרופון(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2007 אוזניות+מיקרופון(מדונה)מתנה למזמינים באתר בלבד! [br]פורסם …
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקצת עזרה בבניית מפרט, אני מעצב אתרים ואני צריך מחשב חדש! התקציב הוא עד 5000 בערך, לא כולל מסך...נראה לי מחיר סביר לא? במידה והיה כבר פוסט שדיבר על זה אשמח להפניה, כי לא מצאתי... תודה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב בסכום 4000 ש"ח.. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.. אם אפשר שהמשחק crysis יעבוד לי טוב. ויש לי עוד שתי בקשות קטנות.. אני מעדיף את המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000BWS. הוא לא יקר ויפה לדעתי.. ואם אפשר זאת בקשה ממש חשובה.. שהמפרט יבנה בksp.co.il כי הרבה פעמים אין את הדברים בחנות הזאת. ומשם אני מעדיף לקנות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! אני מעדיף שהמחשב יהיה למשחקים חדשים שיוכל להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות שאפשר, שיהיה בעל נתונים גבוהים ועם משקל נוח. הנתונים הכי חשובים לי,הבנתי שמחשבים ברמה כזאת מתחילים מ 7,000 ש"ח לפחות. אני בנתונים של ניידים טיפה חות מתמצה מנייחים ולכן רציתי לשאול איזה מפרטים כדאי שיהיו לו,מה ההבדך למשל בין המעבדים פי וטי,כי ראיתי שחלק באים ככה וחלקם אחרת. בנוסף איזה כרטיס מסך מומלץ ומה ההבדל בין החלקים,על מנת לקבל תמונת מצב וידע כמה שיותר נרחב בנושא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 1500, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם משחקים קלילים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - מארז 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? נושא הקירור ק…
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
Intel Q6600 - 280$ ASUS Striker Extreme - 300$ G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 1000 - 170$ XFX 8800GT Extreme 512MB 640mhz X2[sLI] - 580$ [290$x2 OCZ GameXStream 600W -115$ Antec 900 יש משהו שכדי להחליף? וה SLI יעבוד לי אם הלוח הזה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 ש"ח והכי חזק במיסגרת תקציב זה מבלי להחתפשר בכרטיס-המסך והמעבד אים אפשר
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
במקום לפספס משהו אז העתקתי מהנעוץ ופשוט עניתי ^^ פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב?3000 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה, משחקים (קלים או כבדים) שיריץ באיכות גבוהה High או V.High במשחקים Crysis assasin creed COD4 . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? ממש לא אני מרוצה מהG5 שלי=P 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ לא משנה תרכיבו בskypc אם נוח =P 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט כן ( שההורים לא ישמעו בלילה ^^ ) רצוי מארז שחור וכמובן קירור טוב.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב אז זה מה שיוצא לי יש למישהו הערות על המפרט הזה? שוב אני שואל, האם המפרט הזה מתאים לי? יש לי מסך 22" ואני צריך את המחשב לצורך - צפיה בסרטים באיכות 720, אינטרנט, העברת קלטות וידאו ישנות למחשב ומשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה וכו' (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות אבל שהמשחק ירוץ יפה). הנקודות שעדיין אני לא בטוח עליהן- לוח אם - האם הוא מספיק?, כרטיס מסך האם מתאים? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה שיהיה חזק עם דגש על כרטיס גרפי בתקציב של 7000 שח אני רוצה לדעת גם עם איזה חנויות מחשבים כדאי לעבוד ולרכוש מהם ואיפה אני יכול להשיג מארז יפה ולא סתם קופסא מכוערת אשמח לתגובה תודה ZIK
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-